A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Helló!

Minden kis betegnek jobbulást kívánok!

Csuri kitartás mostmár biztos kifele láball belőle:)

Dalmi hogy sikerült a péntek esti kiruccanás? Anyukádék hogy viselték Pannababát?

Mi is "ünnepeltünk" tegnap volt a szülinapom, ugyhogy kaptam férjemtől egy szülcsinapcsis mozit meg vacsit. végre kettesben olyan jóóóóó volt! :lol:
És Domi simán elaludt anyummal, megfürdette hami és szunya aludt is fél 8 ig! örültem neki mert 3 hét mulva esküvőre megyünk ugyhogy ez volt a főpróba!

Anya hogy haladtok a tápikiváltással?

Bocsi akinek nem írtam de megyek mert indulunk babauszira!:)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Anikó (mammuci)
és úgy tudom eagleszemnek is!

Boldog Születésnapot Kívánok!!!!

A moziért és a vacsoráért irigy-irigy!!!!!
Nagyon ügyesen főpróbáztatok :wink:

Köszönjük az érdeklődést és ránkgondolást Mindenkinek!
Katus ma már tényleg sokkal jobban van :) . A bőre is szebb!!!

Pipal!
Ez tényleg olyan lehetett, mint Natasának...
Én se kenek rá semmit (amúgy sem vagyok egy kenegetős :roll: ), a fenekét is most csak azért "ápolom", mert a sok hasmenéstől iszonyú piros lett :? .
Jó vendégeskedést!!!!!

Katica!
Neked is köszi a pozitív gondolatokat!!!
Ezek szerint Nálatok is favorit a távirányító és a telefon :lol: . Mi olyan érdekes ezekben?????
Katusnak még bejön a férjem karórája, és az én lábujj-gyűrűm is eléggé lenyűgözi :roll: :) .

Most Nekem is csak ennyire futotta.....
Este benézek!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Ezt még tegnap írtam, csak azután megszakadt a net kapcsolatom, most viszont gyorsan bemásolom (aztán vissza olvasok), még szerencse, hogy mindig elmentem amit írok. :)

Huuu, de sokat írtatok!! :D :shock:

Évi
Jó is hogy kérded, ízleni ízlik, de Én nem értem, elkészítem ahogy le van írva és híg. :? A milupát vettem rá van írva 160 ml víz 5 púpozott evőkanál pép és HÍG!! :( Neked nem lesz híg? Egyáltalán milyen állagúnak kell lennie, mint a tejbegríz???
Rablás, hát szörnyű!!! :( És 400 ezer a Tietek volt vagy céges?? Az nagyon sok píz! :( Én semmit nem hagyok az autóban amióta kiraboltak képzeld pont az esküvő elött 1 héttel elvitték a ruhám árát 60 ezer Ft-ot a kártyámról levették az összes pénzt kb. 40 ezer + edzőruha, cipő + minden iratom. Oké az iratok előkerültek rejtélyes módon kb. 2 hónapra rá. Viszont az esküvő miatt addigra ugye meg kellett újra csináltatnom , mert személyi nélkül nem mehettem volna férjhez. Engem az nagyon megviselt, na azóta úgy szorítom a táskám, mintha a gyerekem lenne. :) Pedig 9 éve történt.
Van még Zánkán tábor, mi tavaly ott nyaraltunk és a tábor megvan jó nem úttörő, de gyermek tábor, egy csomó kisiskolás gyermek volt ott. :)

kata
Na tessék, aludhatnál és akkor is fent vagy. :) Kevined jól van? Nem nyűgös??

andy
Örülök, hogy nincs komoly baj, szerintem már nem is lesz!!

csuri

De jó, hogy jobban vagytok!! Nagyon örülök!! Nekem is kéne vizeletet vennem, de már 3 zacsit is "elpazaroltunk". :) Nekem sem sikerül. Hol mellémegy, hol meg semmi. :shock: Pedig amikor pár hetes volt simán letudtam venni. Úgy látszik ez is egyre nehezebb.

Klarissza

Igazad van a ht-vel, amúgy Én meg irígykedem, hogy szoptathattok szerintem tök jó! Nem kell melegíteni előkészülni, sterilizálni, stb... Addig örüljetek míg szopnak!! Amúgy képzeljétek a barátnőm 2 éves koráig szoptatta az első gyerekét és most a második is 1 éves már és Ő is csak szopik. Szerintetek az normális?? Nem káros a gyerekre nézve???
Juuj az a két nagy kutya!! Nekünk egy rottweilerünk van, majd ha akarjátok teszek fel képet, de Én nagyon féltem a gyereket tőle!! Sajnos ha hamarosan nem viszi el valaki el kell altatni. :( Már voltak itt ketten, de sajnos nem tudták elvinni. :( Vagy marad az illatos út.

Képzeljétek Kincsőm „beszél”!! Ha éhes vagy meglátja a cumisüveget mondja, hogy hümma. Olyan aranyos!!! Hammának hívjuk a kaját, de Ő hümmát mond! :) Nagyon édes!!

Na, most jó sokat írtam Én is. :)

Kép
Kép
anya1118

mammuci
Kép

De jó lehetett, Én is kicsit irigykedem, Mi nem tudjuk soha senkire bízni a kicsit, így nem lehetünk kettesben, -ami persze jó-, de néha azért valljuk be jó lenne egy picit kettesben.
A tápikiváltás köszi jól megy képzeld Kincső megevett ma egy egész üveg baba hammát. A vadasparkban voltunk, vittem azért tápit is , de szerencsére nem volt rá szükség! Ráadásul ma kapott először husikát. :) Ti már esztek husit?? Babauszira mi is járunk, itt szerdánként van. Nektek hogy megy? Mióta jártok? Mi 4 hónapos kora óta és nagyon élvezi Kincsem!! :) Gondolom Domikád is. Ha fiunk lett volna Dominiknak hívnák. :)

Megint nem jó a számlálóm. :(

Kép
Kép
anya1118

Köszönöm a köszöntéseket!!!
Igen imádom a kisfiam és életem legjobb döntése volt, de néha valóban jó elszabadulni otthonról és 2esben lenni:)
Bevallom anyukám 7 emelettel lakik felettem szóval így előnyben vagyok!:) De jó így nagyon!

Anya a Milupás tejpépen sztem elvan írva a víz adag nem tom hogy számolták azt ki én 130 140 ml-el csinálom és úgy lesz pont tejbegríz állagú. Különben nem tudod kanállal adni annyira híg...
Már gondoltam hogy kipróbálok más HA pépet de ahol egyszer kérdeztem eléggé negatív volt a gyógyszertáros és nem akart nekem segíteni szóval egyenlőre maradtunk ennél.

Mi is 4hósan kezdtük a babauszit először imádta, nem sírt egyáltalán mikor víz alá nyomtam, mostmár néha sérelmezi ma is pl. de amúgy jól megy neki nagyon ügyi a hátonlebegést egyenesen imádja pedig a legtöbb baba akkor sír ő meg vigyorog anyára teliszájjal! Jövő 7en vizsgázunk! Már várom!!!!!
Ti hol tartotok??

Hát igen a Dominik volt az egyetlen név amiben egyeztünk apával ugyhogy nem volt kérdés:))))

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Örülök hogy megy a hami!:) Látod menni fog ez!
Igen mi már eszünk husit egyenlőre csak csirkét meg pulykát egyszer kapott borjút, az is lecsúszott!
Szereti!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Csuri, de örülök hogy rendben van már Katus! Vagyis majdnem rendben! Olyan édesen alszik.
Andy, cukorfalat Regi! Az a kis pókhas! :)
Évi, basszus, nem semmi, ennyit ellopni! Örülhetett a tolvaj... költse gyógyszerre!
Katica, Panna is remeg a távirányítóért, meg a telefonért. Ezen kívül az ékszereimet zabálja mindig amikor fogom, a szájában van mindig a medálom, meg a karikát a fülemből egy mp alatt kiszedi. A lábujjam itt is favorit, most kis kő meg virág van rajta, és mászik utána... :) Tiszta csajos!
Anikó! Boldog szülinapot!
Köszi kérdésed, nagyon szuper volt! Lányok, menjetek el ebbe a dumaszínházba, fergeteges volt! Annyit röhögtünk, mint életemben nem. Folyamatosan, 2,5 órát. Előtte vacsiztunk ott, meg finiket ittunk, de miközben nyomták a dumát nem mertem inni, mert félő volt, hogy a következő pillanatban kiköpöm a röhögéstől! Jaj, nagyon jó volt!
2-kor értünk haza, addig képzeljétek el Panna egyszersem ébredt fel. Pedig apukám lesben állt végig. Megérezte hogy otthon vagyok, és onnantól kezdve nem akart aludni... :( Reggel mosott hulla voltam, persze ma meg barátok voltak nálunk jó sokan, és fánkot sütöttem nekik. Most megyek minnyá aludni ha Kornél is alszik már.
ht: lehet többet kellene neki erőltetnem, mert nem nagyon hízik a lány. Szopit egyet már kiváltottunk, de már nem olyan lelkes, lehet mégegyet elhagyunk. csak nem tudom melyiket. Mi vacsira tejpépet eszünk, de HA-t. Klarissza, ti is HA-t ettetek?
Sajnálom Mátyást, talán nem ekcéma lesz.

Kép
Kép
dalminha

Anikó, Van még a Milupa Ha gabonapép vaníliás is. Fini.

Kép
Kép
dalminha

hú csajok jól lemaradtam.Kevin most is piszkál mindig kihúzza az internetet.Brrrrrrrrrrrrrrrr................ :lol:

Nemtudok mindenkinek irni :cry: csak igy gyorsan .
Csuri:örülök,hogy jobban vagytok nagyon édes Katus.
Olyan jó aki úszásra jár tök jó lehet,mi is mennénk ,jó lenne :lol:

Sajna mennem kell elaltatom törpét,bár nem ugy néz ki mint aki álmos itt sikités már fél tíz.

Jó éjt mindenkinek :lol:

000kata

Dalmi köszi a tippet olyat vettem már de az is folyós volt vagy neked nem?
Örülök hogy jó volt az estétek, és ti is kitudtatok kapcsolódni:)
Na de hogy Panna 2 ig aludt?????? Valamit nagyon érezhet a kiscsaj hogy ott vagy! hihetetlen!

Nálunk is favorit a távcsi meg a telefon!!!:)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

hahó

katica

[quote]L írta:éna a félüvegnél tart ill. 2x megevett már gyümiből egy egész üveget

ez az egész napi adag hozzátápi? azon kivül mit kap és mennyit?

jó sokat irtatok most nicns ennyi erőm sajna irni mert szétmegy a fejem csak beugrottam.

csuri örülök h jobban vagytok.

anya: kutyut mért kellelvinni? m is elvittük a tacsinkat ismerőshöz de a fajtamentők is szereztek volna neki helyet! biztos van rotweiler fajtamentés is nézz utána aneten! inkább mint az illatos út:(

amugy ma is köhizett reggel többet de utána már nem nagyon. viszont du.-ra kijött a hasán egy nagyobb meg pár pici foltocsak olyan csalános szerű.. apa szerint bárányhimlős kinézetű sztem csalános. tegnap ettem v 15 szem málnát (eddig még nem ettem ilyesmit mióta megszületett) lehet attól? meg reggel bevettem egy saridont a fejemre:(
amugy nemtom micsináljak mert ezt nekem gyerekorvos modnta ha kerüljem az allergén dlgokat de biztos nem kéne szoktatni? tejterméket azért néha eszek 1-1 kis darab sajt v kajában kis tejföl v egy kis puding meg tojás is van pl a kekszekben sütikben de kb ennyi amugy krumpli meg hus :roll:

na mennem kell

ma 140 cukkini-sárgarépát evett meg két részletben eddig ez a csúcs:)
ja és először nem ette aztán tettem bele anyatejet és ugy jobban ment!

andy

ja boldog szülinapot mammuci és eagelszem

Kép
andy30

Dalma
örülök h. jól szórakoztatok és sikerült kicsit kikapcsolódni. De ez a csaj!!! kis kurvinca. :wink:
Képzeld a madonna koncert a lóversenypályán lesz...van még rá jegy amúgy??Én az árusítás napján rohantam Lénával megvenni. :roll:

Andy
1hónapja még annyi volt a napi adagja, de szerencsére azóta már többször eszik napközben ennyit.(De nekem már nem hízott a tejcsitől úgy mint Regid, így muszáj volt beturbózni)
Éjjeltől reggel 10ig tejcsi
10kor gyümi kb 60-80ml,
altatáshoz tejcsi
1kor főzi kb 80-100ml
3körül alvás tejcsivel, ezután még néha gyümi
5körül ha pép 100-150ml
8kor tejcsi
éjjel 3-6-8kor tejcsi
ez már nagy haladás ahhoz képest mikor ki sem nyitotta a száját és csak üvöltött az etetőszékben.

Anya
szegény kutyus :cry: :cry: voltam az illatos úton oda légyszi NE!!! :cry:

Mammuci
én nem az előírás szerint csinálom a ha pépet hanem hogy sűrű legyen mint a tejbegríz. a vaniliást is meg a simát is szereti így. Boldog szülit!!!

Kép
katica_75

Anya:Fiú lány a kutyus?Mennyi idős?Bátyámnak van egy kislány roti megkérdezem nem e szeretne mellé mégegyet.

000kata

Anya, csak gyorsan reagálok, most mentek el a vendégek és még egy csomót kell pakokni...
Én már nem mérem a tejpépet, Lilla sűrűbben szereti több port teszek és sacc. vízzel hígítom. Eleinte én is méricskéltem, de most már több vizet iszik közben és nekünk úgy jó.
Céges pénz is a mi pénzünk,az aröhej az egészben ez tö9rtént ugye csütörtökön. Párom és fiam bementek a rendőrségre feljelentést tenni, de lévén nagy összegről van szó az ügyeletes nem tudott mit kezdeni,mert nem az ő hatásköre, Felírták a telefonszámot, hogy majd a nyomozók hívnak minket...azóta se keresett senki. ( forrónyomon nyomoznak !!! )
Apa is azt kívánta a tolvajnak, hogy tízszeresét költse orvosra!!!
A Te kifosztásod se semmi, ilyen történetek miatt szeretnék én Németországba vagy Svájcba élni, ahol nem kell féltened a vagyonodat...
/ 2 éve éjjel itt is jártak nálunk ahol lakunk, mi aludtunk és a polgárőrök vették észre, hogy valaki mászik be a kapu tetején /
Anya mi már husizunk.
Babauszihoz nagy-nagy gratula!
Miért kell vizeletminta?

Dalma, de örülök, hogy kikapcsolódtál és jól érezted magad :D a gyermekre meg mondanám, hogy kis huncut :lol: anya nincs és jó nagyot alszik :roll:
Evészetet sztem nem jó erőltetni, bár Lilla tegnap kevesebbet evett és éjjel durván sokszor ébredt és sírt is rendesen, tuti éhes volt éjjel, de nem mertem neki adni enni, mert félő. hogy visszaszokna az éjjeli evésre. Teát adtam neki, azelőtt még soha nem teázott éjszaka, ( nappal sem ) de nem csinálok rendszert belőle,mert rossz szokásnak tartom.
Én a reggeli és esti szopit tartanám meg.

Katica, igen mozgásfejlődéssel nincs gond, de tartáshiba a jobb lábfejnél, ezért dévényezünk. Jó lett volna ha összejön a nagy tali és megtudom mutizni, hogy miről is van szó, mert ezt látni kellene mozgás közben. Majd próbálok feltenni videot jövőhéten.

Csuri, de jó, hogy már ilyen jó hírekkel jöttél :) Mi lett a vizeletgyűjtés vége?

Anikó, BOLDOG SZÜLINAPOT babauszis vizsgához megy a drukk 1000L ! ( de már itt is vizsga van :shock: )

Nálunk is menő a távirányító+telefon , telefonja van is Lillának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az én régi telóm akku nélkül, de az nem érdekli :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

hahó

evi: babauszin van vizsga is? :roll:
nekünk bal lábfejet tartja furcsán de kérdeztem dévényest és nem nagyon nyilatkozott róla.. :roll: meg ortopédusnál mikor voltunk csipőszűrésen ő átnézte a lábát is és szintén nem mondott semmi. lehet csak ugy tartja. nektek nem?

este adtam neki fél calcimuscot majd ma a másik felét kapja. még ott vannak a foltok de már olyan mintha száradnának lefelé (hintőport tettem rá este).
most a tarkója csunya nagyon a melegtől vörös kiütéses :(
ti miben altatjátok őket ilyen melegben? éjjel ugy beizzad meg amugy nappal is a fejéről ömlik a viz de nem merem lentebb vetkőztetni (rövid ujjú body rövidgatya kiszokni)
csak igy meg jön egy kis huzat és már meg is fázik

andy

Kép
andy30

Andy, én írtam de igen van babauszin vizsga, ahhoz h átléphess a kövi szintre de tulképpen eza szülő vizsgája mert ugye én csinálom a gyakorlatokat vele. A vizsgán annyi a lényeg hogy a 4 féle ni gyakorlatot 5 perc alatt kell megcsinálni. Remélem sikerülni fog!

Sajnálom a kiütéseket reméljük minél hamarabb elmúlik az öltöztetéssel egyébként én is gondban vagyok. Olyan nehéz eltalálni mi is a jó. de éna zoknit simán leveszem róla ha nagy meleg van és eléga rövidgatyó. Bár mi panelban lakunk ami meglehetősen gyorsan átmelegszik.

Evi, nagyon sajnálom a pénz dolgot tényleg törjön le mindkét keze annak aki ilyet csinál!!! :twisted:

Na megyek mert felébredt a manó. K :twisted: eményen aludt 30 percet.... :(

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok Lányok!!

Nagyon régen voltam, Marci egyre jobban lefoglal, már feláll folyamatosan.Majd rakok képet.
Csuri! Örülök, hogy jobban vagytok!!! :) Szegénykéim, nem lehetett semmi :?

Dalmi, ez érdekes, hogy nem voltál ott és milyen nyugis volt Panna :shock: Minek lehet ezt betulajdonitani?

Andy :) Én Marcit mindig hintőporozom így a nyáron.Ő egy ujjatlan body-ban alszik+rugdiban.Felesleges betakarnom, mert lerúgja magáról fél óra múlva.Úgyhogy én azért adok rá rugit is.

Marcell is iszonyú adagokat kezdett enni az utóbbi egy hétben.Lehet, fejlődési ugrás van mehgint?
Anikó :) Boldog szülinapot!

Hú, ne haragudjatok, akihez nem reagáltam :oops:

Na, itt az állós kép:
Kép
Vendég

Maleszka

Huuu nagyon ügyes nagyfiad van!!! :) Hihetetlen, hogy így állnak a babák, Mi még nem is mászunk.

kata
De jó lenne, fiú kutyus Rómeónak hívják, nagyon édes amúgy, csak idegenekkel szemben kicsit vad, de ez természetes hisz azért tartjuk, ill tartottuk, hogy védje a házat és minket. 2005-ös kutyus. Kérdezd meg a bátyád légyszi.

mammuci
Nekünk nincs vizsga, ill eddig a csaj nem beszélt vizsgáról. Mi hol tartunk?? hmm... Hát volt már háton úszi meg magad elött tolod, meg ugrálás, meg merülés, meg a csaj a víz alatt oda "úsztatja" hozzám.

évi
Igen, Németben tényleg jobb, Én éltem kint 1 évet, hát majd elájultam, de nem volt kerítés!! :shock: És hihetetlen soha nem vittek el semmit!! Eszükbe se jutott volna senkinek bejönni. Nagyon furi volt. Na, megnézném Mi mikor jutunk el idáig, ha egyátalán valaha eljutunk..... :(

andy
Egyszerű oka van, féltem Tőle a kislányomat!!

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Babák nagyon ügyesek, még mi sem állunk, se nem mászunk, viszont a kúszási sebességét megint megkétszerezte. :lol:

Az előbb mértem, 8 kiló kereken. :)
Már neki sem elég szerintem csak a tejcsi, illetve reklamálni nem reklamált, de hízni se hízott. :roll:
Mi úgy eszünk most, hogy
21-7-ig: szopi
9 körül: Sinlac
alváshoz szopi
13: főzelék
alváshoz szopi
16: szopi vagy gyümölcs
19: déli maradék/Sinlac
elalváshoz szopi

Anikó,
boldog szülinapot!

Anya,
mármint hogy érted, hogy káros a gyerekre a szopi? Hogy csak szopizik és már 1 éves? Nekem a nagyfiam 15 hónapos koráig kvázi csak szopott, mert minden mástól öklendezett.
Szerintem amíg a gyerek rendesen fejlődik, addig nincsen ezzel baj, annyi mindent ehetnek később, anyatej viszont már nem lesz. :)
Én már 1x adtam csirkemellet, semmi extra reakció nem volt, nem volt lelkesebb. :twisted:
Hol éltél kint és mikor? Én is voltam kint 3 évet. :)

Katica,
hűűű, Madonna koncert miatt nagyon irigy vagyok, mi is mentünk volna, de pont elutazunk. :( Na jó, ott sem lesz rossz nekünk. :)

Már nagyon készülök, csütörtök hajnalban indulunk a barátnőm esküvőjére Németországba, remélem a gyerekek jól viselik majd az utat. :?

KépKép
dreika

Katica, hát igen, jegy az sajna már nem lesz tuti, bár holnap megkérdezem. Már kinéztem augusztus végén Fenyő Miki koncert is lesz :) imádom! Csak Peti nem annyira rokis, ő inkább Prodigy-re menne a szigetre. lehet kinézünk oda is. lehet kerítenem kell egy rock and roll partnert. Mondjuk anyámék... ők is nagy jampik voltak... :) Láttátok a made in hungária filmet? Szerintem tuti jó volt! :)

Kép
Kép
dalminha

Anya: megkérdezem akkor tőle.

Melaszka:jó hogy jöttél,nagyon édes Marcika és nagyon ügyes :lol:

Kevin még csak most aludt el,pedig már 11 óra van,fáradt vagyok nagyon megyek pihenni.Mindenkinek szép estét.Jó éjt!!!

000kata

Melaszka, csudi édes Marcell és nagyon ügyes :lol:

Anya, de jó a vonalzód, vagy eddig is ez volt és nekem most tűnt fel?!!!
Minden évben járok én is Németo.-ba, szeretek ott lenni, de nem biztos, hogy költöznék :roll:

Dalma, iszonyat éjszakán vagyunk túl, sztem én rontottam el a közénk hurcival, mert ott jó, kiságyban nem :twisted: mától elkezdem a "visszaszoktatásprojektet" muszáj belevágni, mert nem örülnék, ha totál apa-anyaágy függő lenne.
Biztos nagyon nehéz lesz, de csinálnom kell, mert később már semmi esélyem.
Azt hiszem beköltözök én a gyerekszobába és akkor nem kell futkosnom éjjel 1000X , valami megoldás kell , mert most ez így nagyon durva. Csak nekem marha kényelmes volt így, de már annyit forog-sereg-tekereg, nem lehet normálisan pihenni, nem beszélve arról, hogy reggel valakinek mindig ott kell maradni még fel nem ébred, a leesés veszélye miatt. ( tegnap reggel is fél 10-ig őrzés-védelem volt)
Hétvégén 8 hósak leszünk, vagyis Lilla én már kicsivel több :D döbbenet, hogy szalad az idő!
Én is én is én is mennék Madonna koncira, de nincs kivel, apa nem muzikális, a nagytesó szintén Prodigy-re szavazna :cry:
Fenyő koncert is érdekelne, de azt hiszem beérem a Made In Hungaria filmmel, le is töltöm a netről, biztos fent van

Klasssssssz az idő, lehet nyár lesz ma :shock: de jó lenne 8) 8) 8)

Dreika, jó utat és kikapcsolódást !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Mostanában csak olvasó üzemmódban voltam, ugyanis a múlt héten a férjem is itthon volt végig táppénzen, 5 napon keresztül nyomta az ágyat lázasan…. :roll: szóval ő volt a 4. gyerkőcöm… :lol: ápolgattam, lázat mértem, gyógyszereztem. Érdekes, hogy csak láza volt, meg izomfájdalom..valami vírus lehetett. Aztán Veronikát készítettem, szombaton reggel táborba ment, de már holnap este jönnek haza.

Ágoston is produkál néha brutál éjszakákat…pl. most is…..kb. fél óránként felsírt, nekem meg elkezdett fájni a fogam…jajj, ezt de utálom! És ez egy gyökérkezelt fog!! Ennek szerintem már nem kéne fá :evil: jnia!! Hisz kiszedték az ideget…na mindegy, valószínű, nem úszom meg a fogorvost!

Evi!
Döbbenet, mik vannak?? :shock: Pár éve a párom kocsiját is feltörték, és épp akkor kapott egy kis jutalmat a cégtől, hát persze, hogy elvitték…..Veled érzek éjszaka-ügyileg….

Csuri!
Ezezk szerint sok gyerkőcöt lázba hoznak a távirányítók, telefonok, nálunk hozzá jön még a kocsikulcs, de jöhet mindenféle kulcs-csomó is! :) Örülök, hogy jobban van a kicsi lány!

Anya!
Én a tejpépet sosem méricskélem, a felforralt vízbe addig szórom, míg kb. tejbegríz állagú nem lesz!

Dalma!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Na, és a kiscsaj….rafinált!! :lol: Szerintem érezte, hogy most nincs értelme bulizni, úgysincs itthon anya!

Katica!
A tesóm is ódákat zengett a DM koncertről, pedig a 2. félidőben sz…á áztak, de elég közel állt, és fotókat mutizott jó sokat! :)

Dreika!
Jó utat, reméljük, gyerkőcök jól bírják majd az utazást!

Na, hallom, már felkelt, mert mondja a magáét, még gyorsan dobok két képet, egy fürcsist, meg a konyhában így játszik, mit neki drága játékok! NA de egy szűrő, vagy műa. Flakon csodákra képes!!
:lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ditta76

hahó

melaszka hol hintőporozod ugy értem melyik testrészeit?

anya

[quote]f írta:éltem Tőle a kislányomat

igazad is van.
de téleg nézzél fajtamentést mert keresnek neki gazdit.

dreika

[quote]r írta:eklamálni nem reklamált

na ez az h regi se reklamál soha. hizni meg heti 5-6 dekát hizik már csak. de akkor miből gondolod h nem elég nálatok a tejcsi?

ditta: nagyon ügyes ágostoon! amugy ha fiú lett volna mi is gondolkoztunk ezen a néven mert egyik dédi nálunk ágoston!:)
nekünk regi még nem ül nem áll 4kézlábra nem térdel nem áll fel stb. csak hason kinyomja magát két kézzel meg a tengelye körül forog és kuszik (áltban hátra) előre ugy halad h ide-oda fordul és akkor közelebb kerül:)
el kéne már menni dévényre de nincs kedvem felhivni a csajt meg mindig van vmi.

most is anyumnak ma van a bél-gyomor rtg-je hoolnap lesz eredmény szoritstaok h ne legyen semmi komoly ugy félek!:(

andy

Kép
andy30

Ditta:nagyon édes Ágoston :lol:

000kata

Kevinem este 11ig kukorékolt és most kelt fel :shock: :lol: (azért evett álmába párszor).
És tegnap többször felült egyedül olyan ügyes :lol: :lol: Na megyek szép napot mindenkinek :lol:

000kata

Hello

Végre itthon!
Nem fogjátok elhinni nagyfiam megdöntötte apa halfogási rekordját 8,5 kg-os halat fogott!!!!!!! Alig bírta kihúzni utána úgy remegett a keze :lol:

Nem tudom mi az a HA én erdei gyümis tejpépet vettem a babónak HIPP-et.

Tegnap adtam illetve adni akartam Mátyásomnak husis zöldséges bébiételt hát nem kellett neki. Szerintetek? mi kellett neki? Anya első halászleve! kenyérke beáztatva, meg halacska. Ma is azt kapja ebédre ha neki az kell :lol:

Roti sajna túl vannak tenyésztve és ez ráment az agyukra teljesen megbízhatatlanok! Életemben 1 rotit láttam ami annyira szelíd volt Őzikének hívták és úgy haladt előre, hogy 4 lábon ugrált. Ő se teljesen roti volt, hanem keverék.

Ma megkértem a Tb-től az igazolást tudtátok, hogy 3 gyerekkel már 90%-sal utazhatunk vonaton?

Andy szorítok!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok :)

Ditta, milyen édes Ágoston, meg azokkal a konyhai cuccokkal!Még a végén szakács lersz :lol:
Marci a kerekeket imádja, autókat :lol:

Klarissza, én a rotikat nem szeretem, akárhánnyal találkoztam, mindegyik agressziv volt.(állatkórházban dolgoztam)

Andy, én Marcit a hónalján és a nyakán hintőporozom.Volt már, hogy a hónalja ki volt pirosodva, és azért.
Vendég

klarissza börgyógyihoz mikor mész?

kutyák: a legszelidebb is kiszámithatatlan sztem.
ahova elvittük a tacsinkat a szomszédban van egy vizsla tök szelid meg minden, 3 gyerek van, 2 simán felnőtt mellette a legkisebb kislányt meg ugy arcon harapta h ne is részletezzük:( azért mert olyan fülsiketitő hangon tud kiabálni a kislány és ez felidegesiti a kutyákat ( a szomszéd kutyák is mind ugatják)...

anyum tulvan a vizgsálaton, majd holnap reggel kell még visszamenni és akkor adnak leletet is ugyh akkor kiderül mi van (remélem)

andy

Kép
andy30

melaszka: ott én is hintőzöm, aszittem a fejére is teszel :wink: csak mert nálunk arról folyik mindig a viz :? de oda csak nem tehetek.
az előbb is átöltöztettem mert reggel egy pántosat meg kisbugyit adtam rá és tök hideg volt a lába keze mikor megnéztem... szal most rövidgatya rövidujjúval de igy meg izzad a feje megint. nem lehet ezt tudni h a jobb..

Kép
andy30

bocs h megint ilyennel jövök de a véleményeteket szeretném kérni. lefotóztam a legujabb parámat:):( a bal oldalán jött ki ez a folt két napj.már van egy középen is, körülötte meg melegkiütések. nemtom lehet-e ez is melegkiütés v ekcéma lenne? remélem nem. száraz a teteje, kivül piros belül fehér.
előtte málnát ettem :roll:

Kép

Kép
andy30

Lányok! Segítsetek már! Kezdek befordulni. :( Olyan rossz, Nektek nem volt/van ilyen?? Egész nap itthon a gyerekkel, amikor alszik, takarítás, főzés, mosás, vasalás, stb.... Amikor fent van játszás, kert aztán ennyi. :( Egész nap nem tudok kihez szólni, nincs kivel beszélgetni. :( Most is mindjárt sírok.... Nem akkor depis lenni!!!! :(
Még jó, hogy Ti vagytok!!!!!!

Kép

dreika

Nem úgy értettem, hogy a szopi káros, hanem a nem hozzá tápi nem -e okoz később bajt??? Nem késő 2 éves korban kezdeni a hozzá tápit??? Erre gondoltam!! Ha meg nem késő, Ti miért adtok a babáknak mást, ha van elég tejetek? Remélem érted mire gondolok. Egész fent északon voltam, Timmendorfer Strand a hely neve. A hely gyönyörű volt és nyugis és a tenger is ott volt, de a munka nagyon sok volt. Te hol éltél??? Ja és Én már jó rég.. 96-ban. Te mikor??

Évi

Most két vonalzóm van, a biztonság kedvéért a mamanetes sokat rakoncátlankodott! :) Nem jót mutatott. Ezért csináltam kettőt. :) Azt hiszem Te kérdezted a pisit, azért kell, mert Kincső keveset iszik és nem jó szagúnak ítéltük meg a vizeletét ezért dokinő kérte vigyünk mintát.

ditta

Ágostonod csuda édes kispasi!!! :)

klarissza
Gratulálok a nagyfiadnak!! :) Dokinál voltál már?

andy
Én nem tudom mi lehet ez, de Kincsőmnek arcán jöttek ki csúnya piros pöttyök, olyan , mint a pöttyös túró rudi, na viccen kívűl Én is aggódok mi lehet az, ha nem múlik el irány az orvos!!

kata
Köszönöm, remélem pozitív lesz a válasza!!!! Mikorra tudod megkérdezni??

Kép
Kép
anya1118

anya: nem kéne sétálni mennetek kert helyett? akkor talizhatnál másokkal is utközben v együtt sétálnátok más kismamákkal. nekünk nincs kert és nekem a séta jelenti a külvilágot/társ.i életet. itthon én sem birnám. és nyugi. ez normális h igy érzel.

nem teszel képet a pöttyökről? v ha ide nem akkor priviben? most már kiv vok minden ilyesmire:):(

Kép
andy30

anya: hogy jobb kedved legyen:

Kép

meggyevés:)

Kép
andy30

andy
Aranyos vagy, mosolygok Regiden, annyira édes!! :) Köszi szépen! :)
Tudod az a gond, hogy Mi fent lakunk a hegyen, nem a városban lakunk. Ez kertvárosi rész. Eléggé fent van, ami nem lenne baj van kocsim csak a napi ritmus nem igazán teszi lehetővé még a kocsikázást, meg mire leérünk. Szóval körülményes. :( Meg ott sem ismerek sajnos senkit. :( Még játszótér sincs se közel , se távol... Most épül egy új EU-s , de még el sem kezdték. Szóval reménytelen... :cry:

Kép
Kép
anya1118

Majd rakok képet, lefotózom ha felébred, lehet estére. Csak az aksim is most merűlt le. :(

Kép
Kép
anya1118

anya: én még babajógára meg anyaklubba is járok, az is jó arrafelé nincs ilyen? heti 1x kb.

Kép
andy30

Andy
Most csak neked írok. Üveges kajában adtál málnát? Mert frisset nem szabad adni, mert allergén, az apró magvak miatt. Ilyen mmég az eper, kivi,szeder, áfonya, stb.
Ne adj neki ilyeneket és figyeld. Sztem csalánkiütés és néhány nap alatt elmúlik. Én éppen most szenvedek ilyenekkel.

Kép
Kép
nati80

Andy, elsőre pókcsípésnek tűnik nekem. Nagyon cuki, még jó, hogy odaírtad, hogy meggyevés, még azt hihettem volna, hogy kis vámpírocska fog nélkül.

Kincsőanyu, Elhiszem, sajnálom nagyon, de ez most egy átmeneti, ne aggódj. Szerintem is nézz körül klubbal kapcsolatban. Hol is laktok?

Kép
Kép
dalminha

Évi, nagyon sajnálom, de tényleg át kellene szoktatnod, míg ott nem marad. Több ismim is így járt. Meg emlékszem te is a nagyfiaddal.

Kép
Kép
dalminha

Anya én is voltam depis az elején, de szerencsére erősebb voltam nála :!: Csak szegény srácaim kérdezgették, hogy anya miért sírsz? én meg válaszoltam: Honnan tudjam? Kb.: két hétig tartott.
Nálunk munkások voltak most hetekig már herótom volt tőlük minden nap főzni, állandóan kávét kértek és leginkább is ücsörögtek (uram szuper emberei) szóval elegem volt nekem is beszélgetni ezekkel sem lehetett. Ráadásul én nagyon szeretek egyedül lenni! Csak ember ne jöjjön hozzánk :lol: !

Szeretek itt ülni olvasgatni, játszani, mert azért a sok hüle takarítás és főzés mellett igenis szánok időt kikapcsolódásra. Ha meg már korombéli társaságra vágyok bemegyek a volt munkahelyemre esetleg anyuékhoz ahol egy rahedli kismama van. Na a sok rosszindulatú vagy pletykás kismama után már felüdülés az itthonlét.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Anya:én is érzek néha igy,én se tudok itt sehova menni nincs semmi.:cry: :cry: este megkérdezem tőle.

Andy:Nagyon édes Regi :lol:

Kevinemen is van egy pár csípés tiszta nagy de nem hiszem hogy szúnyog megy a szunyogriasztó,mi lehet rajtunk nincs.Pókot ne irjatok meg pók fóbiám van :? :? :cry:
Csajok kvinem már kúszik felül egyedül tud pápázni és tapsizni olyan ügyes és okos :lol: :lol: :lol:

000kata

nati: én ettem a málnát nem ő! ettől még lehet az az ok nem?
rovarcsipés kizárva, azt felismerném.
amugy még kettő van már. sztem ekcéma szerű, hámlik a teteje:(
ja és peluskiütés is kijött. összefügghet sztetek?

Kép
andy30

Sziasztok!

Ne haragudjatok, önző módon most csak magunkról:
múlt szerdán teszteltem egy +-at (gyógyszer és szopi mellett)...azóta még nem nagyon tértem magamhoz.Ráadásul tegnap enyhén barnázni kezdtem, keveset de egy nap többször...volt valakinek ilyen pocakosság elején??Lehet, hogy a szopi/hormonok vissza nem állása miatt van?
Holnap megyek a kórházba a dokihoz, kérlek, gondoljatok rám...

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

judit: aztaaa! gratulálok! (ha téleg az:)
nekem volt barnázás az eslő trimeszterben! kaptam kupot és elmult ne aggódj.

Kép
andy30

Sziasztok!

Andy,
onnan gondoltam, hogy nem elég már csak a tejcsi, hogy 3 hétig 1dekát nem hízott. Ahogy elkezdtem adni neki a Sinlacot, úgy kezdett hízni is, most 1 hónap alatt 470grammot. :roll: Most 8 kiló.

Anya,
ne legyél depis! Nekem van Bnetes ismerősöm ott, ahol laksz, megkérdezzem, hogy tud-e baba-mama klubbot, vagy valami hasonlót? Felétek nincsen játszócsoport a bölcsiben? Ősztől már én vinni fogom, meg Tücsökzenére is, imádtunk járni, már elég nagyok lesznek hozzá! :D
Képzeld ma délután voltunk a játszóházban egy barátunkkal+kislánya, nagynak nagyon tetszett, úgy elment az 1 óra, hogy ihajj! :)
Értem már. :wink: A nem hozzátápi semmilyen bajt nem okoz, minnél később kapnak valamit, annál fejlettebb már a kis gyomruk és annál kevésbé valószínű az allergiára való hajlam. Az "új irányelvek" szerint, a gyerek 1 éves koráig a fő táplálék az anyatej, 6 hónapos korig pedig kizárólag az anyatej. Persze ebben sincs egyetértés. :twisted: :)
Egyébként szerintem van különbség a között, hogy "nem hozzátáplálok, mert 2 évig nem akarok", vagy "nem hozzátáplálok, mert nem kell neki" között. Én szerettem volna hozzátápizni, de 15 hónapig nem kellett. (csak nagyon kevés, mérhetetlen mennyiségek). Akkor volt 8 napig infúzión kórházban és amikor kijöttünk, egyből téliszalámival kezdett. :lol: Onnantól nagyjából jó evőnek mondanám.
Egyébként olyan furcsa, egy 2 éves gyerek már olyan nagy, a közös evéseknél neki semmi nem kellett? Nem volt kiváncsi az ízekre? Más gyerekeket nem látott soha enni? :shock: :roll:
Mit dolgoztál? Én Münchenben voltam, 95-97-ig.
Ha Kincső nem iszik eleget, azt a peluson is látod, kicsit narancssárgás/rózsaszínes lesz.

Judit,
huhh! :shock: Gratulálok! :D

KépKép
dreika

Judit, gondolom nem szeretnétek most kistesót, ha már gyógyszert is szedsz :roll: én is mindig ettől parázok, gyógyszert meg nem is szedek mert az én koromban már nem való, na meg semmilyen korban ( ezt jól megaszondtam :D )
Nekem az első babánál volt 3 hónapig barnázás, hormonális oka van, de a méhenkívülit s.o.s ki kell zárni!!!
Legyen úgy ahogy Ti szeretnétek :wink: én drukkkk ++++++++

Anya, ne máááááááááááá! Nem akarom, hogy depis legyél :cry:
Figyu, nem tudsz olyat csinálni, hogy állatkert vagy IKEA vagy valami plaza, ami bababarát és vinnél kaját ?
Merre laksz Budán? ( priviben is megírhatod ) Ha esetleg érdekel van egy pszichológus barátnőm a VI,ker.-ben lakik olyan öreg, mint én :lol: , de nincs senkije nagyon tuti csaj, összehozzalak bennetetket, fel is megy Hozzád ha szeretnéd?
CSAK GYÓGYSZERT SOHA NE KEZDJ EL SZEDNI!!!!!! ( kedélyjavító,antidepresszáns) SOHA,SOHA,SOHA
VAN EGY BARÁTNŐM, ANGOLTANÁRNŐ, A HARMADIK GYERKŐC SZÜLÉS UTÁN LETT DEPIS ÉS GYÓGYSZEREZETT, ALIG BÍRTA ABBA HAGYNI, ELHÍZOTT, MINT A KOCA...JAJJ NAGYON NEHEZEN SZEDTE ÖSSZE MAGÁT!!!
Pároddal tudsz erről beszélni? Elmehetnétek kettesben vhová, előtte keresnétek babysittert aki megismerné Kincsőt :wink:
Vagy szervezzünk valami jó talit!!!! NA, benne vagy?

Pisi :( nálunk is dettó ez volt , nem olyan régen kezdett el Lilla is inni ( még nem alkesz :lol: ) előtte csak kiskanállal , majd kis kávés pohár, de ugye ez elég macera ha elmész valahová. Most már megy üvegből is és már ma csak tiszta vizet ivott, nem kell neki már tea ( nem baj, örülök neki ) és most már napról-napra többet iszik, de elég nagy macera volt, mire eddig eljutottunk.

Dalma, nem biztos, hogy megy a kiságy projekt, mert apa már fürdés után mondta, " ugye apával alszol éjszaka is " ?

Ditta, megzabálom Ágostont, annyira bírom, olyan helyes kis cuki pofa! Ismerős az apaápolás , nálunk rosszabb, mint a gyerek
:(

Andy, sztem ez ekcéma ami a foton van, de mi okozza azt nehéz megállapítani, a málna ha Te eszed nem hinném, hogy csinál ilyet, bár ki tudja :roll:
Anyukádnak megy a drukk!

Klarissza, nekem is volt az elején ilyen bőgős korszakom, a hormonok okozták, de elmúlt magától, a család tudta, hogy még dicsérni se lehet előttem Lillát, mert rögtön pityeregtem.
Anyánál ez már inkább a "gyesbetegség" a monoton napok és az egyedüllét, mert igen ott van Kincső, de egy idő után besokall az ember az "ügyülübügyülütől" , neki nincs otthon egész nap senki akivel beszélgetne csak a malenkijrobot aminek se eleje se vége, mert ezt el kell ismernünk, hogy hétfőtől vasárnapig tart :cry:
Halászlé :lol: igazi pasi, már most tudja mi a jó!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Angyalka, mi van Veletek, úgy eltűntél :shock: :roll: :?:

Honey, házassági évforduló? Hogy vagytok? Bettikéd? Ha lenne kedved valamelyik nap kijöhetnél a gyerekekkel Adácsra van egy kis házunk közvetlen tóparton, biztos jól éreznék magukat a gyerekek és tudnánk mi is dumcsizni :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata, nagyon-nagyon ügyes Kevinkéd!!! Látod egyszer ha beindul nincs megállás!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Anya, én is vagyok így néha, átérzem amit érzel. Nem leszel depis, jön a jó idő jobban ki lehet mozdulni. Hétvégén meg ruccanjatok ki otthonról az is sokat segít.

Kata, nagyon ügyes Kevin :lol: :lol: :lol:

Judit, ej ha gratulálok :lol: :lol:

Rólunk, Zsombi minden időmet lefoglalja. Ül, mászik, kúszik, feláll :lol: Természetesen mindent pakol. Pápázni is tud már :lol: Nagyon kis édes. Nálunk a tapsi még csak úgy megy ha a tenyeremet mutatom akkor abba tapsizik :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: