Na, szóval:
A hét első felében Villányban voltunk, de talán erről írtam, egy nagyon jó ismerősünké ott az egyik borászat, náluk jártunk vacsorán és egy nagyon jó kis borkóstolós estén, meg - ha már ott voltunk - meglátogattuk a Bock Pincét is.

Természetesen szigorúan tanulmányút volt

, mert így el is tudtam készíteni néhány mélyinterjút a szakdolgozatomhoz.
A csütörtök szigorúan a munkáé volt, péntek reggel viszont a kórházban kezdtem, vizsgálat, volt, UH ... a kiscsaj nagyon szépen fejlődik, minden teljesen rendben

csak éppen fotót nem sikerült ezúttal jót csinálni

de ez legyen a legnagyobb baj. 4 hét múlva kell újra mennem, július 24-én, már most nagyon várom.
A barátnőm elutazott 2,5 hétre a nagyobb gyerkőcével, aki ősszel iskolát kezd a tesójához Ausztráliába és itt maradt a kisebbik gyermek, aki Julcsival egyidős, együtt is járnak oviba, sőt .... hát bevallom ... ők azt mondják, ez szerelem ...

Megígértük a gyerkeknek, hogy elvisszük őket a hétvégére a Balatonhoz. Pénteken már én hoztam el mindkettőt az oviból és Vilike is itt aludt nálunk.

Gondolhatjátok, hogy este 10-kor még ment a pusmogás és nevetgélés. Aztán reggel arra ébredtem, hogy zizeg a fogkefe, nyikorog a szekrényajtó, de képtelenek voltunk még kikelni az ágyból, kb. negyedóra múlva ránéztem az órára, 4:30-at mutatott

... Ők még nem ismerik az órát, felébredt az egyik, gondosan felkeltett a másikat is, széthúzták a függönyt, és miután világos volt megállapították, hogy már reggel van ...

Na, hát így indult, aztán irány Füred, betettük mindent, fürdőcuccok, két bicikli, gumicsizma, esőkabát, mindenre felészültünk, hálózsák, mert hogy hajón aludtunk.
Nem tudtuk, hogy pont most van Füreden a BalatonBikeFest, de nagyon jó volt, mert nemcsak sok ember

hanem rengeteg jó program is volt. Volt egy ún. WaterJump verseny is, ilyet én még nem láttam, a vízre építettek egy nagy ugrósáncot, jó magas és meredek volt, és arról ugrottak be snowboarddal, mountinbike-kal, síléccel ... odaálltunk hajóval és a vízről néztük, aztán szél híján keveset, de vitorlázni is tudtunk, tettünk egy nagy biciklitúrát is, a gyerekek mindkét nap úsztak a Balatonban is, pedig én bele nem mentem volna semmi pénzért, olyan hideg volt ...

Szóval, nagyon jól érezték ők is, mi is magunkat és persze hullafáradtan érkeztek haza. Tegnap sietnünk is kellett, mert egy barátunk meglepetés születésnapi partijára kellett szigorúan pontban 6-ra érkeznünk, de sikerült.
Na, hát ezért tüntem el kicsit ... de ma ki sem mozdulok itthonról, mosok, takarítok, pakolok ... ja, és az autóm is szervizben, úgyhogy ha akarnék, sem tudnék nagyon messzire menni.

De remélem, estére meglesz.
Bocsánat, hogy ilyen jó hosszú voltam, de most csak úgy jött belőlem ... szerencsétekre lejárt az újabb mosás, úgyhogy megyek
Ja, majd teszek fel néhány fotót.