Sziasztok!
Heni:Jo kis progit szerveztek a pasik......marhaporkolt...szalonna-sutes...
De azert az sem utolso,mikor van idod a gondolataidat rendezni,es egy kis kozmetikazas,koromfestes is belefer....
Bond:"Muszajkabat"

na ettol kifekudtem rendesen!!!
Lilisgabi:Orulok azert hogy jobb lett az eredmenyed!
Bertina:En is juliusban szandekozok szulni!!!
Anitja:Szepen kihuzzatok a kiirasig ahogy elnezem!En mar kivancsi lennek milyenek az "igazibb"fajasok,de nehany derekfajas,hasalj fajas,es enyhe szemeremcsont fajason kivul meg semmi extra....ja es oriasi virgonckodas zajlik nap mint nap a pocakba....Azert meg az is erdekelne,hogy itt mikor monitoroznak....bar nem surgetem...de azert mar lassan nem artana....
Szopiban mindenki csak a sajat tapasztalatait irja le,ugyanugy mint Te.Kar ezen mergeskedni,van akinek ez jo,van akinek az.Max.megkerdojelezheti barki.....En nem probalok feltetlen olyan tanacsra hallgatni,ahol nem igazan mukodott a dolog

de osszevetve nem annyira rossz az ha valaki leirja a bevalt modszeret!(tesomeknal nem valt be semmi,csak a szelcsovezes(modjaval persze) pocifajasra,de a szoptatas tobb mint 2,5 eves korig rendesen ment...)
Azert az otletek johetnek

!
Lorca:Korhazkeszre borotvalva....

Azota hatott a kajalas?
Ikoka:Remelem mar beindul a vizsgalattol valami....
Iringo:En a heten pakoltam be a taskamat...kb.2 napja...szoval siman belefer!!!
(engem is megdobbent a sok csaszar,mas topikokban is rengeteg volt....)De ha igy kell lennie,legyen....
Norka:40.het
Sillia:Tenyleg nem azert.....de egy picit

Bar ha van jol bevalt technikad....en imadom a kiwi,az eper,a ribizli magjat!!!Lehet en vagyok beteges...kiskoromban a paradicsom magjait egytol-egyig osszeszedtem a tanyerrol,mert imadtam!!!!
Alvas:
Katy:Jo hallani hogy a csaszit jol viselted...a cicibajt mar kevesbe!!!
Jobbulast!!!
Tike:Udv koztunk!!!
Viki:Azert meg 2 het boven ratok fer szules ugyileg,ne surgesd a dolgokat...lesz meg tuja nyiras is!!!Nem ertem miert akarsz ilyen koran szulni

Azert van egy bizonyos ido,amit nem art kivarni...de ez az en velemenyem....
Marietta:Sajnalom hogy nehez ez az elso idoszak....tanacsom nincsen,tornaztasd,hason altasd...es tarts ki...ne keseredj el...!!!Remeljuk rendben lesztek hamarosan!
Dodi:Ne parazz mar!!!Azert ilyenkor teljesen normalis a vizesedes...en a 10.heten puffadtam fel rendesen...na az para volt,a fejem,a kezeim,a labam...aztan elmult.Most ilyenkor mar okes...En nagyon vizes vagyok mar joideje a kezfajasom mar emiatt 2 honapja tart....ez sokaknal meg csak most kezdodott.Ha semmi mas nincsen,akkor nem kell ordogot a falra festeni.Csak pihenj!
Lidike:Ha birod,akkor csak nyomjad a melot!

Ugy is eszreveszed ha nem megy mar...
Agmano:Na a finishbe ertel???
Ronmay:Gratulalok baratodnak a kepzohoz!!!Anno en is oda jelentkeztem,meg a kicsire,de aztan rajzszakos gimi lett belole...
Tenyleg jo a kep!
Szerintem nem a malnalevel-tea a hibas...max.te is benne vagy a finishbe,es ez ilyenkor vizesedessel jar...
Boo:Magat a fozesi folyamatokat nem mindegyiket szeretem,es amig egyedul eltem nem is nagyon kedveltem fozni.Pl.krumpli pucolas,panirozas,es a mosogatas nekem sem a kedvenecem,de a vegeredmenyt azt imadjuk

En is kozben tuntetem el a mosatlant,es en 2 napra legalabb fozok,igy nem tunik el 3 perc alatt!!!
Sajnalom hogy megint nem beszelhettetek....
Hendegabi:De jo...mennyi allatka van a kornyezetedben!Mondjuk a kullancsot kihagyhattad volna!!!
Ikoka:Meggyessuti johet!!!Itt nincs meggy,csak befottben
Bond szetrohogom az agyamat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!