Végigolvastam 10 napot!

Hogy mennyit tudtok írni!
Csak arra reagálok, ami eszembe jut....
Pulcsi: Sajnálom, hogy még mindig fáj Nándi hasa.

Elhiszem, hogy néha tele van a hócipőd az egésszel. Időként nekem is tele van, pedig Peti nem egy problémás gyerek....
Tényleg ne szégyeld, hogy vannak rossz gondolataid és hogy nem bírsz el mindent. Szerintem a jó baba az egy emberes és a pocifájósak legalább 2 emberesek. Az jutott eszembe, ahogy olvastalak, hogy vajon mit kell tanulnod ebből, hiszem, amit túlélünk, abból ugye tanulunk. És az jutott eszembe, hogy nem azt kell-e megtanulnod, hogy kérj és fogadj el segítséget néha.... Persze nem ismerlek, inkább a feladat nagyságából jutottam erre. Szerintem nagyon jól bírod és hihetetlen nagy a kitartádos és senki sem tudja megmondani, hogy Nándi meddig lesz pocifájós, de előbb-utóbb kinövik. És lesznek itt tesók, csak hát elhiszem, hogy most ez megrémít.... Majd lesz ez még másképp!
Kukli: Tesós kép nagyon tetszett. Édesek!
Vica: Boldog Születésnapot és nagyon helyes a csipet-csapat! Van kikre büszkének lenned!
Nemlajos: Kedves Nettfüggő Barátom! Le ne szokj a netről!!! Mi lesz velünk a humorod és stílusod nélkül????
Döme a szopifotósorozaton nagyon Döme!

Peti is nagy tévéző.
Gyöngyi: Nem vagy semmi! Hogy az égbe van időd 2 gyerek mellett az eldobható pelsura és a befőzésre!?

Részemről kalapot emelek!
Moncsi: Ahogy elnéztelek a képeken, hát nem csodálkozom az embereken. Csinos vagy és szemtelenül fiatal! Az emberek meg baromi irigyek. És ezért gonoszkodnak. Ne is törödj vele!
Gabka, Pappilon: Jó nyaralást Nektek!
Anna: Rég jelentkeztél!
Lilla: Semmit sem csinálsz rosszul! Peti nekem is fenn van általában 4 és 6 között 2-szer (cumi kell) és 6-kor szopizunk, de olyan is van, hogy már 2-kor szopi van. Nekem egyik gyerekem sem aludta át az éjzsakát 8 hónapos kora előtt, szerintem ez a gyerktől és a te türelmedtől is függ. Aludj akkor, amikor tudsz! És előbb-utóbb át fogja ám aludni.
Bea: Nagyon szép lehetett a keresztelő! Képek nagyon jók! Maja nagyon édes és különlegesen szép a bőrszíne. Nekem nagyon tetszik. Egzotikus kishölgy! Csak bírd levakarni a
kispasikat!
Most ennyi fért bele! Lépek....
Bocsi, ha valaki/valami kimaradt...