Sly! Boldog szulinapot Rolinak!
De jo sok program lesz nalatok! Nekem ugy tud hianyoznia az egri fesztival.
Elvileg most itt is fesztivalozunk, de alegtobb program belteri es fizetos.
Tenyleg, hova mentek nyaralni?
Joli! Tenyleg nem valami jo, ha nincs udvara a bolcsiek. Jatszoter van a kozelben?
Mar en is nezegettem az itteni bolcsiket. Allitolag itt is nagyon nehez helyet talalni a manoknak, mar koran le kell foglalni. En jovo szemptembert tervezek bolcsoikezdesnek. Aztan majd meglatjuk. Szerencsere a kozelunkben van par bolcsi, amirol jokat hallottam. Mind seta tavolsagra van, ami azert fontos.
Gabuska! Jo hangulat lehetett a koncerten.
Nalunk Rebus is csak a sajat nyelven beszel. Viszont erteni sokmindent megert. Csak "a nem szabad" esik le neki rettento nehezen.
Tegnap voltunk bicajozni. A kozeli parkban, ahol az ozek vannak, lehet cajgazni. A ferjem odabicajozott, en meg vittem Rebust kocsival. (az ut rettento forgalmas oda, ezert mentunk mi autoval) Ott aztan ok elhuztak, en meg felfedeztem a kis kastelyt, ami a park kozepen volt. 40 perc mulva taliztunk, addigra Rebus huzta a bicikliulesben a lobort.
Nem tudom mi van manapsag Rebussal. Allandoan lefekszik a foldre, mint aki almosrettento sokat szopja az ujjat. Nem az a baj, hogy ezt csinalja, csak az a fura, hogy 8-kor kel es mar 9-kor a macijaval fekszik valahol. Remelem nem lesz beteg.
Na, megyek. En is rem faradt vagyok. Tegnap este 11-ig vasaltam. Meg a Magyarorszagrol hazaszallitott ruhakat probalom mind kivasalni es elraki. Mar csak 1x-ri nekifutas, es szerintem kesz is leszek. Remelem.

[/url]

versenyre! Már rendeltem ebédre két adag birkát!

Egyedül járok!