De nagyon eltűntetek...
Floranan, nagyon édes kicsi fiatok van! Gyönyörűséges, s szerintem a nózija külön cuki!!
Hasszorítós bugyi: nekem van, Anita /b@zi drága

/ viszont tényleg jó! Arra figyelni kell, h felgyorsítja, s dúsítja a vérzést, mivel szorítja a hasat, úgyhogy az átlagosnál 3x gyakrabban kell a betétet cserélni. Én a második naptól hordtam, természetesen bugyira felvéve.
Eldobható bugyik: szerintem jók, most a corában vettünk még a télen, akciós volt. állítólag a Tena hálós bugyija nagyon szuperek, nem tudom, olyanom nem volt
Betét: inkább legyen maxi, mint 5percenként szétázva csere. Nekem szükséges volt a gigabetét, hiába utáltam, az jobban zavar és feszélyez, ha elázom. Nem tudom, lehet h szülésszám emelkedésével nő a vérzés mennyisége, lehet, h hülyeség, arra meg már nem emlékszem, h Vicánál mekkora betétet vettem. Gergőnél maxit, bár nem Tenát, Atinál Tenát, mert ezt ajánlották és tényleg nagyon jó. /na ez most jó zagyva/
mosószer: arielt használtam a babáknál is, és sensitive öblítőt, nem volt semmi gond. De nincs garancia semmire sem, akkor is lehet allergia, ha a legökóbb cuccot vesszük, s arra is van ugye példa, h akár a higiénia teljes hiánya esetén is egészséges a kölök, mint a makk. Totál csemetefüggő, figyelni kell a babákra és reagálni

mint mindenben
textil- avagy tetra pelus: hát valóban hiánycikk a jó minőségű pelus... amik a teszkóban vannak, elmehetnének szúnyoghálónak... Pedig nekem is kell venni legalább még 20at.. és kifogót is, ami volt, az elkopott /10 éves/
Cukor: Bibi nagyon sajnálom, h rossz lett a cukrod!

Kitartás, drukkolok! viszont nádszál karcsún távozol a szülőágyról
Egyébként tényleg rizikófaktor a várandósság előtti súlytöbblet, én is parázok miatta, de hétfőig boldog tudatlanságban lebegek... ugyanis egyszerűen nem tudtam elérni a védőnői tanácsadót telefonon egy héten keresztül. grrrrrrrrrr.
Anna: ügyes vagy! otthon szülés: én is megértem mindkét oldalt.. elítélni meg aztán végkép nincs sem oka, sem joga senkinek senkit... Biztos vagyok benne, h a legjobb döntést hozzátok meg!
keményedés: Dorka nagyon drukkolok, h ne kelljen bent feküdni a kórházban sokáig! De tényleg jogos a kérdés: mi a csuda miatt diétázol?????????????
Nekem is sokat keményedik mostanában a poc, ma egyenesen frászt kapok, mert ahogy felállok ülésből, egyből bekeményedik, s fogalmam sincs, h miért... Ráadásul Ati ma szabályosan rávetődött a pocakra, nem esett jól....
Nekem szerintem brutál fájásaim lesznek, legalábbis ami gyakorló fájások, keményedések vannak, abból ezt a következtetés vonom le, mert van, h könnybe lábad a szemem az erősségétől...
Holnaptól napi két-három magne b, mára már nem maradt, s nem volt kedvem 3 gyerekkel shoppingolni...
Atesz most már nagyon óv és véd, aggódik értünk, mintha benne lenne a félsz, h hamarabb jön Luca. Remélem azért a szeptembert szépen megvárja, végül is megbeszéltük a 18.-át
Ami nagyon fura tünet nálam, az a
reggeli émelygés visszatérése... egyszerűen nem értem
Az éjszakai alvás továbbra is kósza ábránd... vagy a szeméremcsontom fáj, mint az őrült, vagy Luca indul be, vagy egyszerűen nem tudok elaludni... Ez már kb 2 hete van és már nagyon unom...
diéta: nyaralás alatt feledésbe merült, bevallom töredelmesen... azért majd igyekszem újra felvenni a ritmust, s addig még nálam is befigyelhet egy ch diéta.. soha nem lehet tudni, ugye...
Mindezzel együtt tök jól vagyok