A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

lorca! :)

Köszi!!!!!!!!!!!!!

f.nikici!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!! Jó kezekben vagytok, hamar lábra fogsz állni és tejcsid is lesz, ne aggódj!

Kép
Kép
200907?

Jaj, csak kapkodom a fejem. Hát megint egy baba :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nikici : GRATULÁÁÁÁÁLOK!!!!! Sajnálom , hogy fáj a pocakod, jobbulást és soooook tejcsit!!! Hurráhurráhurrá !!!

Kép
ikoka7

És akkor ez első bejegyzés meriontól...

[quote="merion"]S írta:merionziasztok,

Szeretnék én is csatlakozni Hozzátok! :) Mivel tavasszal volt egy vetélésem, most még a páromon kívül senkivel nem osztottam meg a nagy hírt, hogy ismét dobog egy szívecske az enyém alatt: 7 hetes és 1 napos. Ez az első babám lesz, és már nagyon várom. :lol: Nagyon örülünk neki, és bízunk benne, hogy ez alkalommal minden rendben lesz. Múlt héten hétfőn voltam orvosnál, az uh-on minden rendben volt. Majd két hét múlva kell mennem legközelebb.

Nektek is gratulálok!

Kép
Kép
200907?

...moncsy.78-tól...

[quote="moncsy.78"]S írta:moncsy.78ziasztok!

Nagyon új vagyok itt pár napja regisztráltam!
Most már teljesen biztos hogy érkezik hozzánk egy picibaba aki a 3dik lesz!
Van már 2 lányom 11 és 6 évesek!
Az elsö tesztem negatív lett,de a második október 21.-én már pozítív!

Kép
Kép
200907?

...és persze f.nikicitől :wink: :

[quote="f.nikici"]S írta:f.nikiciziasztok!

Én is csatlakoznék, ha minden jól megy nálunk július 4én érkezik a manócska.:) Gabi1: sikerült a regisztráció, köszi a segítséget:-))
(Vele már Babaneten beszélgettünk)

Na, kié legyen a következő? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Anitja:Nem csodalom hogy kipurcantal!Ma mar csak lazits!!!

Iringo:Szep a pocid!!!

Bond:Nincsen haspantom....mar csak haskotom lesz...en keptelen vagyok azutan is rohangaszni mar....elega dokihoz 3 atszallassal eljutni,es meg nalunk nst sincsen...nem is tudom hogy birnam....
Erdekes volna nagy pocakkal babakocsit tologatnom :roll: :roll: :lol: :lol: Es azt is mar szepen rendbe raktam tegnap....

Keszul a leves nemsokara!Kuldok,ablakot nyisssss!!!

Szex??? :roll: :roll: :roll: aaaaa meg egyedul is nehezen mozgok...es fajdalmasan....nemhogy meg valakivel :shock: :shock: :shock:

En sem orulnek a hianyzo daraboknak...ugy mar nem igazan lehet hasznalni....

Ikoka:Nagyon megertelek a nyuglodesben...kozel egyforma a hasmeretunk,csak rajtam mashol is rendesen van anyag mar....
Szurkolok hogy minel elobb hozd azokat a fotokat bebirol!!!

Ronmay:Jol nyomjatok!En nem engedem kozel apat most mar egy joideje :oops: :oops: :oops: nekem meg a gondolat is zavaro....meg az is ha en matatok odalent!
Ja egy fotot a pocakodrol hozhatnal...lehet fejnelkuli is ha ugy jobb :wink:

Huto kitakaritva,fuszeres dobozkak feltoltve,takaritva,porszivozas kovetkezik,es aztan egy gyors leves keszites.....azt hiszem ennyi a mai tervezet!
Ja meg hajmosas :? :? :?

A korhazi motyokam nem kicsi,bar itt nem kell kanal,meg wc papir,meg ilyesmi,de Hanginak az 1 napos bentletre 3-3 valtas ruci :shock: :shock: (legalabb van mibol :lol: )De mar most ketsegeim vannak hogy na melyiket is???A boseg zavara :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Mivel ismét csak az éternek írtam egy üzit, nem pedig a babanetnek, így csak röviden. :lol:

007,
Ne aggódj túlságosan az elveszett cuccok miatt. Minden gyerekszobában van egy fekete lyuk, ami időnként elnyel dolgokat. Pár formabedobónk stb már rég eltűnt. Akkor sem kerültek elő, amikor a lakást felújítottuk és mindent átpakoltunk.

Klarka,
Aki ilyenkor szülést jósol, a programozott csaszit közlő orvoson kívül, az lottózik, engedd el a füled mellett. Terhességi kornak nézd az első 12 hetet, most az uh info max szórakoztató, de semmiképp nem mérvadó.

Agi,
Terheseknek 110-ig ok a vas. 100 felett még csak nyugisan felirogatnak vastablettákat. Alatta már kezdenek izgulni, mivel egy szülés lehúzhat egy 10-est is akár, egy császár, mivel műtét meg extrán gázos így. 80 körül jön a transzfúzió. Merre jár a hemoglobinod?

Boo,
Azért nem törvényszerű, hogy szétrág bébi, csak jó esély van rá. :wink: A baba szájához kell igazítani a méretet - újszülötté pici. Bimbóvédőt elég rövid ideig használtam, csak amikor nagyon gáz volt a helyzet, jobb volt sokkal - tudtam levegőt venni szopi közben. Bhol kapható, Tescotól Brendonig. Azért a természetes megoldás a legjobb, de néha kaphat a természet egy kis segítséget.

Kép KépKép
lorca

ancsurti! :)

Isten ments, hogy rohangássz! Inkább:
-kérj meg valakit, hátha tud neked lőni a közelben valahol

vagy

-keress igazi vászon vagy damaszt konyharuhát, lepedőt, törülközőt vagy hasonlót és azt tekerd a pocakod köré/alá és tűzd meg. Megéri, hidd el! Azt nem mondom, hogy úgy fogsz futni, mint a nyúl, de a kis segítség is nagy segítség ilyenkor. :wink:

Ablak tökig nyitva, jöhet a kaja! (Mi van még? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ) :wink:

"Huto kitakaritva,fuszeres dobozkak feltoltve,takaritva,porszivozas kovetkezik"
Ó, anyám! Én még sosem írtam ilyet. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (De ezért fel tudom úgy tölteni a fűszeres dobozkákat, hogy utána zért ne kelljen az egész házat kitakarítani. 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Kép
Kép
200907?

Csuda egy babaesos nap ez a mai!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Ezt minden ujdonsult maminak kuldom csak uuuugy!!!

Kép
Kép
ancsurti

"Mivel ismét csak az éternek írtam egy üzit, nem pedig a babanetnek, így csak röviden.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :?

Ne aggódj túlságosan az elveszett cuccok miatt"
Nem aggódom. Úúúútálom. :oops: :oops: :oops: :oops: :x :x

A 110-ről jutott eszembe.
Pont a CTG után, de még a vérnyomás mérés előtt hívott Apa, hogy elcseszte a csirkehusit: szétfőtt. Így lett erős izgalmi állapotban 130/mittudiménmennyi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (De alighanem inkább attől lett magasabb, hogy közben a dokival beszéltem, mert kérdezgetett :lol: )

Kép
Kép
200907?

Borsoleves maradek,rakott krumpli maradek!!! :wink:

Jaaa :wink: :wink: :wink: nem azert takaritok,a szekrenyt kellett rendbe raknom....tudod so kiszorodva,egy kis bors melle,teas zacsik....apa nem mindig van a toppon :?
Hutotakaritasnal meg minden tiszta hagymahejj lett...nincsen se spajzunk,se semmi ilyesmi,ezert az also fiokban van a hagyma...a hejja meg szerte szana...sot...meg a macska is szetjatszotta mostanra.... :evil:

Lehet hogy felkotom a hordozoval a pocakot :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Kűggyed!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nincs pinyótok vagy legalább valamilyen láda a zöldségeknek? Hagyma, krumpli jól elvan hűtés nélkül is. :roll:

A hordozó is jó ötlet! :wink: Nyomasd!

Kép
Kép
200907?

Nikici

Gratulálunk :D :D :D :D
Vendég

007,
Fogalmazhattam volna úgy is, hogy szokd meg, eltűnnek és kész. :lol: Kirakókat és hasonlókat én is mániákusan számolom, nézem. Még úgy is ki tudnak fogni rajtam, hogy amint abbahagyják a játékot velük, össze kell pakolni és felrakom a polcra. Persze olyan is van, hogy váratlanul előkerülnek a darabok, alaptechnika: nem kell keresni.

Ancsurti,
Mit keres a macska a hűtő fiókjában? :lol:

Kép KépKép
lorca

Lorca, 200907: köszi a bíztatást! Azért én készülök.....talán előbb lesz...a lényeg, hogy egészséges legyen...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Nekem egyszerűen csak szétszakad a derekam. Legalábbis úgy érzem. Még hanyatt feküdni sem jó csak oldalt. Ülni is fáj.
Nem görcsölök nem érzek semmi különöset csak ezt a szaggató fájdalmat a keresztcsontomban.
Már reggel elkezdődött tehát nem az ebédkészítés és a dzsemfőzés a ludas.

Remélem holnapra elmúlik :?
Vendég

Elnézést,ez itt a júliusi babavárók?? Biztosan?? :lol: :lol:

Nikici nagy-nagy grat nektek is,holnapra már sokkal jobban leszel ♥♥

Kép

Kép
lidike

Klarka,
Lényeg, hogy egészséges legyen, sokat aludjon, békésen szopizzon, ne sírjon, hagyjon téged is aludni, gyorsan, könnyen megszülessen, és a hasonlításon kívül semmi extrát ne csináljon pár hónapig, amikor is elkezd forogni, kúszni-mászni, beszélni. 8) Nem kell leragadni az elsőnél. :lol:

Valószínű, hogy előbb meglesz, mivel a babák nagy része előbb születik. :wink:

Kép KépKép
lorca

sillia! :)

Korábban nem volt ilyen? Akár szülés is lehet(ne) belőle... :roll: :roll: :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

007,
Persze, hogy lehet(ne). Legrosszabb esetben 1-2 héten belül :mrgreen:

Kép KépKép
lorca

Szétültetlek! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Amíg el nem felejtem...! Olvasta valaki Csernus legutóbbi könyveit? Milyenek?
-Ki nevel a végén?
-A nő
-A férfi

Kép
Kép
200907?

Közkívánatra:
Kép 37 hetesen

Aztán most már elég legyen! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Nem azt kértük, hogy magazinból ollóz! :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Csak tudnám, hogy miért pont te jutottál eszembe... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :

http://www.noilapozo.hu/20090627/a_csopogo_csap_onallo_megjavitasanak_lepesei_a_szukseges_alkatreszek_eszkozok

Kép
Kép
200907?

NIKICI ÓRIÁSI GRATULA!!! SOK BOLDOGSÁGOT!!!

KépKép

KépKép
ronmay

bond

:lol: :lol: :lol: HE HE :mrgreen:

KépKép

KépKép
ronmay

Ikoka
Nagyon szép pocid van!
Én is mondtam a páromnak, hogy már nagyon terhes vagyok. :cry:

Ronmay
Nálunk is van szex :oops: :wink:

200907
A vonalzóidból ítélve gondolom, hogy tudod mi az a sex :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ancsurti
Nagyon tevékeny vagy!
Ez már a fészekrakás???? :wink:

Sillia
Hűha :roll:
Lehet, hogy te leszel a következő?
Vendég

[quote="lorca"]K írta:lorcalarka,
Lényeg, hogy egészséges legyen, sokat aludjon, békésen szopizzon, ne sírjon, hagyjon téged is aludni, gyorsan, könnyen megszülessen, és a hasonlításon kívül semmi extrát ne csináljon pár hónapig, amikor is elkezd forogni, kúszni-mászni, beszélni. 8) Nem kell leragadni az elsőnél. :lol:

Ilyen gyereket szeretnék én is!!!!!! :lol: :wink:
Vendég

Gyorsan találjunk valami cikiznivalót Ronmay-en. :lol: Igy már pláne nem fogok pocakképet feltenni ebben az életben.

Iringo,
Na ugye, mondom, hogy a "legyen csak egészséges" az magában elég uncsi. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lorca 2009.06.27 18:42-kor.

Kép KépKép
lorca

Ronmay
Nagyon jó a kép :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pince sehol...ott is lakas van :? :? :? Krumpli meg elfer kint is,de a hagyma olyan gyorsan megpunnyad nalunk....

Lorca:Az meg haggyan...ha ott volna,legalabb hibernalodna egy idore...nemsokar a nayakat szegem macskaknak...!!! :twisted: A legfobb kerdesem mostanaban az,hogy mi a lo...szt keresnek a frissen pucevalt bolcsoben??? :shock: :shock: :x :twisted: :twisted: :twisted: Es meg le is van takarva!!!Az annnnnyukat most mar aztan nagyon unom!!!!Mintha nem lenne eleg hely a lakasban...szetut a guta emiatt!Repulni fognak,vagy bunti a kalitkajukban.....

Sillia:Az eleg szar....en is mar ereznek egyeb szulesre utalo fajdalmat,mint ilyesmit....!Most megiszok egy vodor malnalevel teat :evil: !Hatha...

Klarka:Semmi sem kizart ahogy elnezem...itt tenyleg elobb jonnek a babak....meg a juniusnak nincs is vege!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Nikici
Kép
Vendég

Ancsurti,
A macskák hagyományosan tisztaság és kényelemszeretők. 8) Van jobb hely erre a bölcsőnél? Minden más hely már "használt" 8)

Kép KépKép
lorca

Szórd tele a bölcsőt rajzszöggel! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Ronmay:Na basszus nem is csodalkozok hogy nalatok meg szex is van!!!Ez eleg guszta egy foto!!!

Iringo:Aaaa feszek mar megrakva...csak utolso simitasok kovetkeznek,aprosagok!Jon anyukam,aztan majd kiakad milyen haztartast vezetek :? :oops: Holott a macsekok miatt allandoan uzemel a porszivo,es a varazsseprum!!!

Bond;En uuugy uuutalom a Csernust!Voltam mar eloadasan.....hat nagyon nem fekszik nekem ez az ember...Lehet ha kihagytam volna,akkor maskent velekednek...

Lorca:En sem hiszem hogy fotozkodok,mar csak max.magancelra :oops: :oops: :oops: igy nem er!!!

Kép
Kép
ancsurti

Lorca:Eppen a kanape,ami 5-6 szemelyes is frissen kipucolva....

Bond:Varom az otleteket!De lehet ezt is kiprobalom most mar!!!Csak allatvedok meg ne neszeljek!!!

Kép
Kép
ancsurti

Moncsy,Nikici hatalmas gratula!!

Kép
Vendég

Én pont a "taplóságát" bírom. Annyira képes kihozni az embert a sodrából, hogy tényleg kibukik az, amit rejtegetni akar.

Kép
Kép
200907?

HATALMAS GRATULÁCIÓ F. Nikicinek és Dorkilinek!
Jó egészséget, sok boldogságot nekik is!

És persze gyors felépülést az újdonsült anyucinak!

Iringó: már elhiszem, hogy közénk tartozol :D (szép nagy pocid van)

Ikoka: Szerintem te csakis pocira gyúrtál az elmúlt 8-9 hónapban!
Gyanúsak ezek a távoli képek, pont olyan vagy, mint Nóci, mikor beteszi a labdát a pólója alá!
:mrgreen:

Anitja: megszavazom neked a következő szülő címet (persze csak ha akarod)

Ancsurti: gátmasszázsnál totál átérzem a helyzeted, kb 2 hete már említettem ezt a kényes helyzetet valakinek.....
Csak ötletként írom neked a saját példám, hátha segít: zuhanyzáskor hátulról próbálom valamennyire "nyújtani". Én olajakat nem használok (csak intim lemosót).
És piszok nehéz a hasam, és fulladok is.
Nevetséges, hogy reggel annyira fáradtnak éreztem magam, és fájt a lábam, hogy lépni alig bírtam, most meg este egész jól bírom (igaz, sokat szuszogok), viszont a lábaim (bokák) közelítik egy elefántét!

Kép
Kép]
hendegabi

conversano! :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

basszus, mire elküldtem a hsz-em lett 32 hozzászólás! :shock:

Bocs ronmay előre is: csípőficamos vagy? :mrgreen:
(bocs, tényleg csak vicc, de nem hagyhattam ki!)

Kép
Kép]
hendegabi

Ancsurti,
A macskák a vizet utálják a legjobban. Készíts be valami spriccelőt és lődd le őket amikor a bölcsőben szundikálnak. Elég okos állatok. 8) Ha a spriccelőt otthagyod látótávolságon belül, esetleg majd váltanak a kanapéra.

007,
Csernusról mindig az jut eszembe, amikor egy kollégája megkérdezte, mi történt vele, hogy már nem üvöltözik a pácienseivel. Annyi történt, hogy elköltözött. :twisted: Nekem nincs vele különösebb bajom, csak még nem jutottam el addig, hogy elolvassam a könyveit.
Bár nekem csak azok hitelesek a gyerektémában, akiknek vannak is gyerekeik, mint pl Ranschburg, akinek van négy sajátja, ha jól emlékszem és egy évszázados működő házasság áll mögötte.

Hendegabi,
Igen, ilyesmire gondoltam Ronmayjel kapcsolatban. :lol:

Kép KépKép
lorca

Bond:Nekem is szimpi volrt eleinte a provokativ hozzaallasa....de az hogy tenyleg tetlegessegig fajuljon egy kezeles...nekem egy ismerosomet kezelte ugyanis......lehet tenyleg tud valamit,de egy drogprobleman nem feltetlenul celravezeto bizonyos esetekben(a tetlegesseg)....plane ha o maga is fogyasztott ezt-azt!
Ezert nem emeltem meg le sosem a konyveit a boltok polcairol....

Kép
Kép
ancsurti

" évszázados működő házasság áll mögötte."
Azt eddig is tudtam, hogy nem fiatal, nade, hogy ennyire!???? :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem csak média "tapasztalataim" vannak. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nem győzök visszaolvasni, ezek a júlisi babócák úgy tűnik tényleg nem képesek kivárni az idejüket :-))) Hatalmas gratula minden újdonsült maminak és persze apának is. Én még nem igazán érzek semmit, bár már nagyon túllenék rajta. A tegnapi ctg-mre csak annyit mondott a ctg-s lány, hogy Micsoda buli! Hát igen már egy deka egyenes vonal nem volt benne, hullámzott rendesen.

Ma még elmenetem suliba, délután pedig elmentünk a párommal moziba, meg néztük az Angyalok és démonok című filmet. Szerintem nagyon jó, ajánlom mindenkinek!

Eddigi terhességem alatt ma először és valószínűleg utoljára készítettünk egy pocifotót is, majd megpróbálom feltenni.

Kép
Kép
Kép
teranita

Hendegabi:Ma megprobalom zuhany kozben a lazitast odalent...olajat en sem hasznalok speckot,csak olivat es tiszta koromviragkremet....
Ma jobb a nappalom,de en is reggel fele vagyok kipurcanva...de mar vegre uzemel a legkondi,es emberi a homerseklet a lakasban.....sokat szamit!!!Ez latszik azert a hozzaszolasaim szaman is....igy nem lesz gyumileves...

Lorca:Na rahibaztal...en eleinte vizipisztollyal neveltem a "joszagokat"!El is felejtettem...be is szerzek gyorsan egyet!!!De mar ugy unom ezt a fejtorest,hogyan is jarjak az tul az eszukon...bezzeg most edesdeden alszanak,es megint megy a buli majd hajnalban.....Lehet hogy kapnak egy kis makteat!!!Intravenasan!!!
Szerintem Csernusnak sok lovese nem lehet gyerektemaban...de meg egyuttelesben sem sok... :roll: :?

Kép
Kép
ancsurti

[quote="hendegabi"]
írta:
hendegabiBocs ronmay előre is: csípőficamos vagy? :mrgreen:

Kép
Vendég

Engem inkább a "görbe tükör" érdekel. :roll:

Kép
Kép
200907?

Óóómáááájgááááád :D :D :D !

Letiplizek egy napra és valóságos bébieső fogad (lehet többször kéne kimaradoznom :roll: .... :lol: ) :shock: :shock: .
Meg is mondom apának, hogy többet nem is megyek már sehova szülésig, max. laptoppal a hónom alatt, hogy naprakész maradjak 8) :lol: !

Hatttalmas gratula Merion, Moncsy, Nikici!!!!!
Mindenkinek gyors felépülést, sok-sok tejcsit, ésboldog babázást kívánok!

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="hendegabi"]b írta:hendegabiasszus, mire elküldtem a hsz-em lett 32 hozzászólás! :shock:

Bocs ronmay előre is: csípőficamos vagy? :mrgreen:

A melltartó hiánya már fel sem tűnik? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: