A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Gratulálok Mindenkinek a babákhoz! Gyönyörűek!

Tudom, már elég régen eltűntem. :oops: Nincs is rá nagyon mentségem. Max. hogy szakdogáztam, vizsgáztam, államvizsgáztam. De tudom, ezzel nem vagyok/voltam egyedül.
Viszont mióta ezeknek vége, azóta megint olvaslak titeket. Júniusban dolgozok, mivel csak így kaphatok gyedet.
Most pedig úgy gondoltam, tudatom, hogy leslek ám titeket, no meg, hogy még megvagyunk, egyben vagyunk, jól vagyunk.

Kép
gumilany

Kép babatabló
Vendég

Merion nagy gratu Mírához :) nagyon szép baba,nagyon szép névvel :)

Viki üdv a fedélzeten!

Lányok ha nem bánjátok stoppolnám én a következő helyet,három lány után jöhetne egy fiú most :lol:

Kép

Kép
lidike

Köszi annak, aki gondolt ránk, meg lett az eredménye. :wink: Bár Hugi köszönte jól aludt, azért sem megismételni nem kellett, sem bele nem kötöttek. :D :D :D :D
Folyt. köv hétfőn.
Majd még visszaolvasok és írok, de most még lihegnem kell. :roll: :oops:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Kép
Vendég

Merion!! Gratulálok Mírához,nagyon aranyos!
Bond!! Örülök,hogy hazamehettél ma még. Legalább tudsz még nekünk írogatni jó sokat...
Nekem nagyon jó dolgom van,mert apa kivasalta minden ruháját a Lilinek,nagyon élvezi. Úgyhogy ruhácskák tiszták,ki vannak vasalva és minden kész Lili fogadására.
Most megyek,mert jönnek anyumék,sütögetni fogunk.Remélem nem szól közbe az idő....

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Csatlakozhatom?
Első kisbabámat várom, július 20-ra vagyok kíirva. Az eddigi UH-k alapján úgy néz ki, hogy kislányunk lesz, akinek az Iringó nevet választottuk.
Eddig problémamentes volt a terhességem, dolgoztam idáig.
Vendég

Sok boldogságot kívánok minden megszületett kisbaba anyukájának, apukájának!
Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Merion Hatalmas Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szép kis méretei vannak a hölgynek!!!!

Boo, akkor mégis megoldódik a kutyus dolog. Ennek örülök!!!

2009, tök jóóóó, hogy nem kellett bent maradnod!!!

Kíváncsi vagyok, hányan mennek még el stikában szülni és jelentkeznek pár nap múlva a gyönyörű baba fotókkal! :lol: :lol: [/b]

kispiskóta

Jaaa, és minden új kismaminak, üvd itt köztünk! :wink:

kispiskóta

[quote="boo"]I írta:booringó
üdv a fedélzeten! Írj magadról még! Hol fogsz szülni, hány éves vagy, mivel foglalkozol?
és legfőképpen az érdekel, hogy eddig hogy-hogy nem csatlakoztál? :D

Hogy eddig miért nem csatlakoztam? Egyszerű... dolgoztam és nem volt időm netezni. Tanító-nyelv-és beszédfejlesztő pedagógus vagyok. 28 éves és Debrecenben fogok szülni.
Vendég

Boo

A képeket ACD See progival szerkesztem, utána Paintban illesztem össze :)

Üdv a most csatlakozóknak!

Én ma ribizli dzsemet főzök (+ebédet), de reggel óta úgy érzem hogy szétszakad a derekam :(
Vendég

Sziasztok!

Merion és Míra! Nagy gratuláció nektek! Sok boldogságot, jó egészséget és minden jót nektek is.
A méretek tökéletesek, nincs miért aggódni, lesz ideje még megnőni az elkövetkező 100 évben!!!!

Iringó: jó, hogy jöttél, kérünk pocakfotót!

007: Látom, nem sikerült bennfogniuk :twisted:

Sillia: ügyi vagy (duplán is). Babamontázs továbbra is lenyűgöz, és látom te is belecsaptál a lekvárba :D
(a szomszédom adott még egy vödör meggyet, úgyhogy lehet, nekem is lesz még egy köröm :? )

Kép
Kép]
hendegabi

Most jött,idézem :

Benedek baba ma 11.10-kor 2920 grammal,47 cenitvel és nagy hanggal megérkezett!Sikerült a sima szülés,gátvédelem volt,császáros heg rendben.Puszi
Moncsy

:lol: :lol: :lol: Lehet örülni és irigykedni :lol:

Kép

Kép
lidike

Én is meg akarok mááááár szülniiii...........MOST :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

Gabiék mindjárt otthon lesznek :)

Kép

Kép
lidike

Ne máááááááár!Lidike, én akartam, én akartam!
Ugyanezt az üzit küldte nekem is Moncsy!

De akkor legalább elsőnek gratulálok (ha valaki be nem előz)
Moncsy és Benedek baba óriási gratuláció nektek! Jó egészséget, sok boldogságot nektek, apának és a nagylányoknak is!

Kép
Kép]
hendegabi

Moncsy!!! Nagy gratula a pici fiúhoz! :wink:
Sok tejcsit és boldogságot a 3. gyermekhez is!

Én még mindig nem szülök. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jelentem Bodza ma reggelire már 80 grammot szopizott majd szépen bealudt. Most ismét egy fenomenális szopin vagyunk túl és ismét megy a szunya. Szonjit apjával reggel óta nem láttam, Marci szintén csavarog a nagyszülőknél. Így itt vagyok.

Viki!
Nem csepeli vagyok, asszem Minimanó lakik ott. A kiseb poci nagy előnye, hogy hamarabb visszamegy és könnyebben tudsz vele mozogni

Nellike(apa)!
Akkor jó ízlésünk van. Én rögtön beleszerettem ebbe a színbe (és amikor kiderült, hogy a neve Lilipink, már nem is volt kérdés, hogy AKAROM).
Várjuk a képet!

H.Gabi, Lorca!
Poci alakja szerint sokan fárasztottak le azzal, hogy "ugye fiú lesz?" Már hülyét kaptam. Amúgy mindhárommal nagyjából ilyen hasam volt.
H.Gabi!
Pedig egyelőre nem az a mérgelődős faja, sőt. Csomót vigyorog (álmában, cicvel a szájában és apájára).

Boo!
Müzli sorsa miatt egyelőre ne aggódj és ne foglalkozz az ilyen kérdésekkel. Egyszerűen nem tudnak min aggódni és kreáltak maguknak problémát.

Agi!
Kitartás, eljön a ti időtök is (ill. elvileg a miénk sem jött még el, de ennyit a számolgatásokról).
Tiéd lánykának is bejött úgy látszik a bőrfotel

Csibe!
Na akkor a Spar kapja be.

Kispiskóta!
Lilien Bodza a hivatalos neve. Ezen túl, mindenki, ahogy hívja csórikámat. Amúgy nagyon érdekes, mert ha beszélek róla, akkor a Bodzára áll rá a szám, amúgy pedig, ha hozzá beszélek, akkor az első perctől inkább a Lili, ami kicsúszik.

Merion!
Hatalmas gratula a kis Mirához. Kis formás pofija van.

Iringó!
Üdv neked is köztünk. Az, hogy az eddigi uh-k alapján úgy néz ki, hogy kislány, az mit jelent? Nem mondták 100%-ra v. csak ti nem veszitek annak?

Moncsy!
Óriási gratula, ügyes voltál! Mégis kibújt a kisfickó. És végre ismét egy normál (hüvelyi) szülés (bocsi, de ennek külön örülök).

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szoni: de jó, hogy ilyen szépen indulnak a dolgaitok! Nagyok hogy fogadták a kistesót?

Boo: nyugi, apa nem veszett el (hisz mindig kapod a szerelmetes esemeseket). Ma tutira összejön a nettali!
Pihizzél, aztán gyere újra!

Kép
Kép]
hendegabi

Moncsy

Gratula a trónörököshöz!!

Hurrráááá

:D :D :D :D
Vendég

És Merionnak is Mírához :D :D :D
Vendég

Az ember lánya nem hunyhatja be a szemét fél órára anélkül hogy ne születnének újabb babák :)

Dejóóóóó :D :D

Énisszeretnémmár...
Vendég

Moncsy, GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A sima szüléshez meg különösen!!!!!

Szonibaba, én nem tudnám, hogy hívjam, mert mindkét név egyszerűen gyönyörű!!!

kispiskóta

BabyBjörn Kenguru Baby Carrier Active Blue Kifogástalan, szinte újszerű állapotban, eredeti dobozával együtt eladó!

Használható: 3,5-12 kg-ig

Tisztítása: mosógépben mosható

használható újszülött kortól

a gyermek mindkét irányból beletehető

könnyen felvehető

kényelmes fejtámla a babának

széles vállpánt

oldalhevederekkel növelhető a belső méret

25.000 Ft (brendonban 32.000.-)

Hivatalos oldala:

http://www.babybjorn.com/Start

Kép Kép Kép

Kép

Kép
mtücsök

merion! :)
Hatalmas gratula Mírához és minden jókat nektek!!!!

moncsy.78! :)
Éljen Benedek baba és az ő ügyes, szorgos anyukája!

Remélem, mindenkivel minden rendben lesz továbbra is, hamar haza mehettek és lesz tejben(-vajban) fürösztés! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

klarka! :)

A méretek miatt nem kell keseregni! Az első időszakban még együtt fejlődnek a babák, azután viszont mindenki más tempóra vált és egyre inkább eltérnek egymástól illetve a NagyKönyvbeli értékektől. Éppen ezért ilyenkor, amikor a "számított" és a mért adatokból következő kor ennyire eltérő, akkor a 12. heti ultrahang eredményét érdemesebb alapul venni, mert az közelebb van az igazsághoz. Amilyen időpontot akkor mondtak, azzal érdemes számolni, mint a szülés várható ideje. :wink:

kispiskóta! :)

Szép jövő heti program! :roll:

A vasalással felesleges megvárni a teljes száradást. Majd megszárad vasalás közben, legalább nem kell belocsolni. :wink:

Ha megmondod mit csomagoltál be, akkor mi is megmondjuk, hogy mit csomagoljál ki belőle. :wink: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A házassági anyakönyvi kivonathoz elég egyikőtök, nem kell mindkét félnek ott lenni.

o.heni! :)

Az alagsorban én is megtalálható voltam 10 körül, de az is igaz, hogy egyfolytában cikáztam ide-oda. :roll: :roll: :roll: :roll:
De te 11 órát mondtál nekem, hogy elkerüljük egymást, ugyanis akkorra jött volna a védőnő. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

"Ma Apa „bontóbuli” címen egész napos ivászatot tart a haverjaival a háznál. Remélem nem verik szét a házat nem lenne túl szerencsés."
Miért nem az a lényeg, hogy lebontsák a házat? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol:

viki23! :)

Ha ennyire ellent mondanak az ultrahang erdmények, akkor te is a 12. hetit vedd alapul. :wink:

agmano! :)

"Összerakta apa a kiságyat, mikor az utolsó csavarnál tartott eszembe jutott, hogy nem a legmagasabb állásba kellett volna tenni?! "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gumilany! :)

Jelenlétid aláírva, a lényeg, hogy jelentkeztél, de még inkább, hogy jól vagytok! :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Máskor is nyugodtan sugározz életjeleket. :lol: :lol: :lol: :lol:
(Nem mellesleg: gratula a vizsgákhoz! Nem lehetett könnyű, büszke lehetsz magadra. 8) )

conversano! :)

Köszi! :D

nyuszi81! :)

"Legalább tudsz még nekünk írogatni jó sokat... "
Ööööööö...és az jó? :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Akkor ma teljesen ugrott a szülőszoba látogatás? :( :( :( :(
F.nikiciről tudsz valamit? :?:

Anyukád: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

iringó! :)

Üdv köztünk, ide sosem késő csatlakozni! :D Szép nevet választottatok. :wink: Klassz, hogy probléma mentes volt a terhességed! :D :D :D :D :D Maradjon is így. :wink:
A sok munka után most már pihenj és ne foglalkozz mással, csak várd a kicsit. 8)

sillia! :)

Szülősfájós a derekad vagy csak szimplán? :roll: :roll: :roll: :?:

szonibaba! :)

"Jelentem Bodza ma reggelire már 80 grammot szopizott majd szépen bealudt. Most ismét egy fenomenális szopin vagyunk túl és ismét megy a szunya. Szonjit apjával reggel óta nem láttam, Marci szintén csavarog a nagyszülőknél. Így itt vagyok. "
Naggyonn laza vagy. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó, hogy minden rendben van veletek! :D :D :D :D :D :D :D :D Továbbra is menjen minden ilyen jól. :wink:
Kistesó milyen fogadtatásban részesült?

Törpös türcsikhez kitartást, lesz! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

hendegabi! :)

"Boo: nyugi, apa nem veszett el (hisz mindig kapod a szerelmetes esemeseket)."
Honnan tudod, hogy ki nyomkodja a gombokat? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Merion es Moncsy!

Sok boldogsagot a babocakhoz,rengeteg tejcsit,gyors felepulest!!!

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Nem ér ilyen gyorsan lelécelni!!!! Tegnap este nem voltál, mi volt veled? :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

Csak egy rapid!

Timinek be kellett feküdnie a kórházba a magas vérnyomija miatt. A bébi jól van, de ha nem változik a vérnyomása, akkor beindítják a szülést.
Amint jön a következő sms írok!!

Nálunk minden oké!!

Kép
szisz89

szisz89! :)

Köszi az infókat és lécci mondd meg, hogy szorítunk nekik!!! :wink: És nektek is csak így tovább! :wink:

Csajok! Akkor ha minden igaz, pagika legkésőbb kedden szül. Nem? :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Timivel mi lehet?Annyira jo lenne tudni valamit!!!Szoritunk!!!

Szonibaba:Azta milyen kis tunder Bodza!!!!!!Orommel hallom hogy minden rendben megy...hogy is maskent :wink: !
A pocid egy tojashoz hasonlitott :lol: :lol: :lol: ami edes babat rejtett.........

Gabinak is uzenem hogy szepek egyutt,es kis vasgyuronak latszik Nori!!!

Viki23:Udv koztunk!!!Pici pocival biztos konnyebb dolgod lesz.... :wink: mar alig birom cipelni a sajatom!

Iringo:Neked is udvozlet!!!Pihizzel lassan :wink: Baratnom kislanya is Iringo!!!

Sillia:Itt meg nem talatam ribizlit,de napok ota azt kivanom....!!!Csak nem Te is ma szulni mesz???

Nellikeek:Jo hallani hogy belehuztak manokak a novekedesbe!!!Csak igy tovabb!!!

Niki:Nezz mar be egy picit hozzank par fotoval!!!!

Boo:Anyudat tenyleg varatlanul erte a dolog...de megoldodik,ennek most orulni kell!!!Latod....Apaval is megoldjatok a kapcsolattartast!Azert nalunk is voltak eleinte fennakadasok...de volt idonk rendezni...
Azert nem te vagy az egyeduli...nalunk sem mentek a dolgok siman...4 gyereket egyedul nevelni...gondolhatod!Nem veletlen lakunk kulon egy ideje...de a tavolsag segitett!Remelem itt minden rendben lesz koztunk a 3 het alatt!Annyira jo volna!!!!

Ezek az utolso hetek kezdenek kiakasztani...fogy a turelmem!Olyan hasznavehetetlennek erzem magamat ekkora hassal.Tegnap elmentunk bevasarolni,gondoltuk setalunk picit,ramferne...3 megallo utan mar sajog a derekam,a hasam alja...szenvedek :( Es kozben meg ugy mennek...itthon nem veszem annyira eszre,teszek-veszek,de lassan,megfontoltan....De hogy mar egy bevasarlast se birjak...mondanom sem kell taxival jottunk haza,apa sem birta el egyedul a szatyrokat,es meg le is maradt ez-az...en meg plane nem!!!Meg sosem vagytam ennyire autora eddig!Arra gondoltam,beuzemelem a babakocsit,bevasarlashoz :wink: ....

Kép
Kép
ancsurti

Bond:Vagyok,csak nem jott ossze az irogatas...valahogy mostanaban nem megy annyira :oops: :oops:
Igen,en ugy vettem ki a dolgokat,hogy Pagika 30.an szul!Na az azert szep most mar!!!Tenyleg le a kalappal...nehez lehet,de ugyes volt!!!Annyira kivancsi vagyok a csajszikra!!!

Szisz:Koszike!Mar aggodtunk nagyon!Mennek a drukkok!!!

Csajok...nekem mindenfele vas tabletta es varandossag ellenere nagyon tuti az emesztesem...csak tudnam akkor mi rakodott ram ekkora mertekben...na joviz is,de nem csak az.En meg meg feltem a szorulastol...es lam,sosem volt ilyen szuper!!!Sok-sok barack,dinnye az tuti biztis recept....
Es ma osszedobok egy jo kis hideg gyumilevest!!!

Anitja:Hogy vagy ma?Mar csak 5 nap???Most mar azert johetne Natasa!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Tegnap probalkoztam a gatmasszirozassal....haaat erdekes!En nem birok mar annyira egyszeruen elerni odaig...nincsen gibbon-kezem :roll: :roll: :roll: Apara nem bizom,nincs ingerenciam ilyesmihez.....Na majd meglatom mennyit birok...Eloszor karnovesztes szukseges,csak utana a masszazs...

Kép
Kép
ancsurti

Köszönöm az üdvözléseket!

Sillia
Ribizli dzsem nagyon finom :lol:

Hendegabi
Pocakfotót mindjárt csináltatok apával :wink:

Boo
Délután én is babaruhát vasaltam :wink:

Szonibaba
Kislányt mondtak minden UH-nál, de én csak akkor hiszem el biztosra, ha látom :lol: :wink:
(azért elég sok csajos holmit vásároltam)

Timinek kitartást a kórházhoz!
Vendég

Moncsy
Kép
Vendég

Én is gratulálok az új babókhoz!!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Merion! Gratulálok! Sok tejecskét és jó egészséget!

Moncsy! Gratulálok Nektek is, nagyon ügyesek voltatok!
Sok tejecskét Nektek is, és jó egészséget!

Én most egy kicsit padlón... (kitakarítottam, főztem, mostam... azt hiszem túl sok volt...)
:?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

[color=red]Gratulálók Merion és Moncsy :[/color]lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Hendegabi
Egy friss kép :wink:
Kép
Vendég

ancsurti! :)

Van haspántod, bandázsod vagy ilyesmid? Jó, hogy a végén vagy már, de tényleg nem csak egy marék tollpihét cipelsz...

"Arra gondoltam,beuzemelem a babakocsit,bevasarlashoz"
Érdekes módon nálunk is nemegyszer előfordult, hogy vásárlás címén fogtuk és beletettük a gyereket a babakocsiba. Holott jöhetett volna motorral vagy gyalog is. :roll: Így nem volt olyan feltűnő, hogy hazafelé majd' leszakad a babakocsi kosár része, úgy meg van tömve. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hidd el, hogy rennnnnnnngeteg még így is a víz benned, dacára a sok gyümölcsnek! (Képzeld el, ha nem ennél ennyit... :roll: :roll: :roll: :shock: )
A levesnél ne csak gondolj rám, de küldj is lécci! Kösz'ke! :wink: :lol: :lol:

"Eloszor karnovesztes szukseges,csak utana a masszazs..."
Asszem hamarabb fogsz megszülni, mint ahogy ez össze jönne... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

anitja! :)

Most te vagy szülni akarsz vagy lökött vagy ennyit gályázni egyszerre, ekkora pocival. (Vajon, miért tippelek inkább az elsőre...? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Csajok! Én vagyok ennyire mániás, hogy hihetetlenül tud zavarni (már-már idegesítő szinten :? ), ha egy kirakósból, legóból, forma illesztős játékból, kártya pakliból és hasonlókból hiányoznak darabok? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Minden este lecsekkolom, hogy az ilyen jellegű dolgokból meg van-e minden és ha nem akkor megkeres(tet)em és megy a helyére. Csakhogy Manó mostanában rájött, hogy a 4m-es szekrénysor(!) és a parketta közti 1-1,5 centi remek lehetőséget nyújt a direktben történő bedugdosásra. Amit több féle méretű és alakú bizbaszok segítségvel vagy ki tudok szedni fél óra után vagy nem. :x :x :x :x :x :x És mivel egy ekkora szekrénysort átlag 20 évente kap szét az ember, könnyen előferdülhet, hogy majd csak érettségi táján látja majd viszont őket.
Engem ez marhára idegesít... :x :x :x :x :x :x :x :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.27 17:25-kor.

Kép
Kép
200907?

Na hát megint voltak itt események !

Moncsy :GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! Sok tejcsit és jó egészséget kívánok !

Merion : GRatulálok !!!!!!!!!!!!!!! Nektek is nagyon jó egészséget, tejcsit és boldogságot kívánok !

Mostmár kezdem nagggyon nehezen viselni így a terhességem vége felé a dolgokat. Izzadok, sehogy sem jó lenni. Voltunk sétálni, mentünk jó sokat, az jól esett, bár mikor hazajöttünk már fájt a lábam. Fagyiztunk is !!! :D :D :D

Teszek fel pocakfotót, remélem legközelebb már babafotóval jövök !

Kép Kép

Kép
ikoka7

Gratulálok Merion és Moncsy !!!

Ancsurti!

Náluk apa csinálja a gátmasszázst, s nagyon profira dolgozta a tecknikát. Sőt érzem is, hogy napról napra jobb :lol: :lol: :wink:
Mondjuk Ő nagyon lelkes :lol: :lol: nem csodálom hisz teljes felszerelésben pompázik közben, ha érted mire gondolok :lol: :lol: :wink: :wink:

Bár már nem tom ki írta, hogy, nem de nálunk minden olyan mint régen (szex).Sőt, el se tudnám képzelni ha nem lenne, csodálom azt aki bírja, én nem bírnám ...:oops: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Tök jó, hogy gyakorlatilag azonos korú kismamáknak mennyire más tud lenni a pocijuk. :D :D :D :D :D :D :D

Az enyém is szépen lassan lejebb költözött, de Hugi még jópár puszit fog kapni Manótól addig, amíg ki nem bújik. :wink: 8) :D (Manó egyébként már tökkkéletesen mondja, hogy: Hugi baba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Fogalmam sincs, hogy mit emlegettek már napok óta egyfolytában. Világosítson már fel valaki, hogy mi az a szex???? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :( :( :( :( :( :(

ronmay! :)

Mekkora pocid van? Mutisd!!!!

Kép
Kép
200907?

F.Nikici írt sms-t

Megszületett Dorka 10:58-kor császárral, rossz volt a ctg. Nagyon gyönyörű. 3600g, 52 cm 5-kor hozzák ide. Nagyon fáj a hasam.
Puszi: f.nikici

Nagy-nagy gratuláció :D :D :D

Kép KépKép
lorca

Nikici!!!!

Oriasi gratulacio Nektek!Juhejjjj!!!Sok tejcsit es mielobbi "jolletet"!!!

Es varjuk majd a fotot,amint csak lehet,hagy gyonyorkodhessunk mi is :wink: !

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: