Halihó!
Köszönöm szépen a kedves szavakat. Bercó már rendben, a dokibácsi jó utat kívánt du-n.
Az öcsémet megint infúzióra kötve találtam du-n. Azt mondta, a röntgen szerint sok kicsi, 1-2 mm-es kövecskéje van. Ki kell pisilnie.
De rendesen szenved.
Drága Móni, nekem is megfordult ez a fejemben, de mivel lefoglalt utunk van, meg a többiek ebben az időpontban érnek rá... Nem is ragozom tovább. Már az elején megmondta a Kedves, hogy korai az időpont, de egyszerűen nem lehetett mást választanunk.
Költözést meg csak "ízirájderesen". Ne erre akarj majd emlékezni. Mi tényleg megfogadtuk, hogy nem idegeskedünk semmin, be is tartottuk. Annyira jó lesz majd nektek. Gondolom, ha egy helyen kell majd leginkább pakolnod, akkor már neked is könnyebb lesz. Nagyon gondolok majd rátok és kívánom, hogy szép idő legyen.
Vindo, nagyon szorítok!!!! Rugó meg ultraszuperügyesvagány kislegény.
Panndi, gratulálok. Ügyesek vagytok. Tényleg jó lehetett így vezetni.

Mondjuk én meg állandóan énekelek Bercónak, miközben szól a rádió is. Ha le van húzva az ablak, csak kicsit néznek rám.
Hízás hogy halad?
Dettyk, Nektarin szép nyaralást Nektek!
Regi, Te meg már így is olyan bombasztikus formában vagy. Csak irigykedem itt. Én meg mindig elcsábulok. A vizsgákra való készülődés alatt is állandóan nasiztam. Egyszerűen nincs most akaraterőm. Kíváncsi vagyok, majd hogy alakul a dolog, ha elkezdek dolgozni. Egyébként szerintem így kell csinálni, ahogyan Te is csinálod. Ez a Cefamadar dolgo meg nagyon izgat, de nem nagyon lehet szopi alatt. Bercó meg nem nagyon hagyja magát.

Jut eszembe, már csak két vizsgám eredményét nem tudom, eddig megvan mindegyik.
Kaqk, egyszer el kell kezdeni ezt is. Nem lesz semmi baj. Játszira majd mi is csatlakoznánk, csak egyszer én oszthassam már be az időmet.
Emese, olyan jó, ha olvashatok rólatok. Ölelem a babákokat.
Viranka, hogy Ti miket nem csináltok. Költözzetek ide a közelembe, jóóóóóó???!!!! Hogy van Báló bőre? akupunktúrát én is akartam már kérdezni.
Anitja, annyira meg tudlak érteni. Én is hasonló cipőben jártam. Már alig vártam, hogy Bercó megszülessen. Állandóan votlak fájásaim, olykor már rendszeresek is, de aztán ritkultak, majd el is múltak. Soha nem volt eléggé rendszeres és erős. Aztán a végén meg időben jött a szentem. Minden egyes frontot úgy vártunk az orvosommal, hogy majd ez...

Aztán egy idő után feladtam. Nem reménykedtem már tovább, elfogadtam a helyzetet, teljesen a kisfiunkra bíztam a dolgot. Én meg türelmesen "szenvedtem" tovább. Legyen szép, könnyű, emlékezetes a nagy esemény!