A ketchupos sajt vajon lányra vagy fiúra utal?
Titkon én is lányban reménykedem...tervezünk Bubcinak kistesót majd, egy olyan 2-2,5 év múlva, én azt szeretném, ha Bubci lenne a kicsi a nővére, a következő babát szeretném kisfiúnak. Nem tudom, biztos azért, mert én is szeretek nővér lenni (még Bubcica nemét sem tudjuk, de nekem már ezen jár az eszem

)...
A másik téma ami most elkezdett foglalkoztatni, az a nevek, de Gyuri még nem nagyon ért rá leülni az utónévkönyvekkel (az elején -mintha ez nem az elje lenne- megbeszéltük, h majd közösen leülünk, de nagyon sokat dolgozik), talán holnap. Persze nem esem kétségbe, ha holnap is elmarad a névvadászat, időnk mint a tenger, csak most éppen pörgök ezen a témán
Cat - jó, h ilyen jókat írsz a jógáról, már nagyon érdekel, kíváncsi vagyok! Nekem anyu is ajánlotta, h szerinte inkább ez, mint a torna, ő otthon járt heti 2x jógázni, imádta. DVD-t is vett, de én még sose néztem végig, pedig mindig érdekelt.
Kima - elég durva, h lassan július, és jégeső...én is hallottam, h pocsék otthon az idő, meg ugye tapasztaltam is szombaton, de ezen a jégesőn tényleg megdöbbentem. Szinte nincs is már átmenet az évszakok között, nem? (itt meg aztán pláne nincs, olyan, mintha folyton ősz lenne...)
Én azt vettem észre magamon, h most kezdek pörögni. Eddig a rosszullétek miatt semmit nem tudtam csinálni, meg nem is akartam, a közérzetem is borzasztó rossz volt, de már sokkal jobban érzem magam lelkileg is, most kezdem igazán élvezni az állapotomat!

alig várom az UH-t, h induljon a jóga, ilyeneket...