Sziaszok Csajszik!
Újra a fedélzeten. (és mennyi babika született, amíg nem voltam...jól beindítottam a társaságot)
Picit próbáltam átpörgetni azt a jópár oldalt, ami kimaradt, de tényleg nagyon felületesen. Felmentést kérek!
Köszönöm szépen a drukkokat és a gratulációkat mindenkinek, nagyon jól esett.
Marietta!
De jó, hogy már ti is otthon vagytok.
Nellike(apa)!
Mostmár csak jónak kell jönnie, nagyon szorítok értetek, hogy végre ti is otthon legyetek! tejecskét sajnálom, de így elég nehéz is tejet fakasztani, hogy állandó stressz, hogy mi lesz meg sokáig nem is lehettek Szilvivel a babák. Tejtesót, hogy próbáltok keresni? Erről a cuki sztoriról nincs kép? Éédes.
Mi is így vagyunk vele, soha nem hagytuk egyik gyereket sem egyedül bömbölni az ágyában. Apa szavaival: nem akarjuk, hogy reményvesztettek legyenek.
Dodi!
Szépek az úrfi paraméterei. Nagyon szép a pocid, csini vagy.
Norka!
Bent a kórházban volt egy Jázmin baba és képzeld szőke volt, sok hajjal.
Portás néni kicsit vakocska?
Boo!
"megérett a Bodzabokrunk"
Cuki Zsirisarok.
Katy!
Nagynagy gratula Petra babához, formás kis méretei vannak. Remélem használ a tea és soksok tejcsit kap a leányzó. odzának is ilyen Felicitas-os karszalagja van.
Anitja!
4kg, húha és még nincs kint.
Nolka gyógyuljon!
Csibe!
A nega strepto szupi hír.
Törcsi közelében jártál? Én lassan kezdem feladni
Lidike!
Pont mikor hazajöttünk, álltam a tükör előtt, simiztem a hasam és megkérdeztem apát, hogy ugye azért még elsüthetem majd azt, hogy 5 hónapos terhes vagyok?
Nyuszi!
Az az ablakos megoldás tök jó.
Breki!
Gratulálok a hajasbabádhoz. Mi lett a neve?
Gabi!
Nagy nagy gratula nektek is, Nóri végre csak kibújt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy ment, ahogy tudsz, gyere mesélni!
Sillia!
Nagyon szupi a baba-montázs.
Timi!
Megy a drukk a vérnyomidnak. Vagy már babázol is?
Tabati!
Gratulálok Noé babához. Sajnálom, hogy végül csaszi lett, de úgy látszik jól érezted, hogy vmi oka volt, hogy nem fordult be.
Tényleg! Ancsurti hsz-a után kapcsoltam csak hogy nem is tudtuk, hogy mi lesz a neme a babádnak. Akkor azt is mondd el, hogy milyen érzés volt, amikor megtudtad!
Viki!
Üdv köztünk a finishben!
Na ezt most elküldöm, aztán dobok pár képet is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonibaba 2009.06.26 17:37-kor.