A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Minimanó!
én a minimanóba vettem,de tényleg igaz,hogy a Corában olcsóbb...

Dodi!
azért jelentkeztem be,mert kell nekem az uhu a farosság miatt júli 10-re kaptam időpontot a kórházba és ha esetleg a doki nem tud
meguhuzni a doki jövőhéten,akkor nekem kell elintéznem valahogy...

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Kád-sztori :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Simogatómamarabszolga lettem... :lol: :lol: :lol:
Naaa, ne hagyd magad! A fejedre fognak nőni! ezek olyanok ám :evil: :lol: :lol: ! Én a férjemet rontottam el: minden este elalváskor "simigálni" kell a hátát :shock: ! Persze, mondom, ha meg meglesz a gyerek jobb kézzel téged simizlek, ballal meg őt, mi? :evil: Na, neeeem!
Szóval én tudatosan igyekezni fogok, hogy ne kapassam el a gyereket, mert ha ilyen "kéjhézag" lesz, mint apa, akkor végem lesz :? :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
nagyon csini vagy...szép nagy pocak.
de az uhus csaj is mondta,hogy lehet,hogy csak 2d lesz belőle...
én meg mondtam neki,hogy mind1 csak legyen egy leletem...

Kép
Kép
csibe83

Orsi!

Köszi :wink: !

Csibe!

Ahhhaaa :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

boo

gyere MSN-re küldöm a dalt :)
Vendég

Dodi! Jó nagy már a pocid!! Tök csini vagy!
Wc-re menés: nekem ma muszáj megkérdeznem a dokit,hogy mit lehet esetleg szedni vagy kúp formájában tolni,mert 3 napja átérzem,hogy kb.mire számíthatok a szülésnél,csak más lyukon :lol: :lol: Pedig már úgy megyek el,hogy nagyon kell és mégis... És úgy,hogy reggel tejet iszom,délelőtt Actimel,sok víz és este még letolok 2 activia-t is. Szóval útközben Lili jól elveszi a magáét.... Muszáj adnia valamit,mert ráadásul még durvábban ki is jön az aranyerem.
Boo!! Kádas sztori: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Na kérem, kibújtam az ágyikóból! 8) ( :oops: :oops: :oops: ) Egy reggeli-féleséget már beépítettem az arcomban, most kávét főzök és jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól felengedem tejjel. Jó múltkorjában Hugi beindult tőle ezerrel. Most is megpróbálom bebúgatni. Ha bejön, akkor lehet, hogy holnap így megyünk a Klinikára, hogy ne ragadjunk ott. :twisted: :twisted: 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted:

minimano74! :)

Nekem kézi Avent van és szerintem nagyon jó. :wink: Sterilizálóm nincs, mert nem tartom fontosnak.

ikoka7! :)

Ilyen előjelekkel te is esélyes vagy, hogy kicsidodit kiszoríts a belőtt pozíciójából. :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Bár ebédre készült ,de le kellett ellenőriznem egy tálnyi mennyiséggel"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Vagy lehet, hogy nem is csak leellenőrizted, hanem még ettől belőle szülés előtt? :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: )

csibe83! :)

Helyes, csak így, lazán továbbra is! :wink: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

"jövőhét szerdán 4re kaptam a 4D-re időpontot.bejelentkeztem biztos,
ami biztos alapon...ki tudja mi lesz"

4D-zni fogsz. Úgy, mint ahogy tegnap óta egy páran... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ronmay! :)

Mondtam én, hogy haza mehetnek! :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

"Majd jelentkezik ha lesz ideje.."
De jó, hogy itt vagyunk nekünk te! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: (Kösz'ke! :wink: )

f.nikici! :)

A "reggel" az tág fogalom. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: (Amilyen mákom van, nemcsak, hogy összefutunk a CTG-n, de még talán együtt is fekszünk be. :roll: :roll: :? :? :? :? :? :? Erre az esetre hozzál magaddal laptopot és én vállalom, hogy írok helyetted is. Akarom mondani: rólad. :oops: :oops: :oops: Jó? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

"A Klinikán minden betegfelvétel előtt vesznek vért????"
Jól néznénk ki, ha minden betegfelvételnél lenne vérvétel. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem a többiek által is emlegetett (esetleges) császár miatti vérvételt kérhette. Kérdezd meg holnap. :wink:
"a dokim megkérdezte szerdán az asszisztensnőket, hogy ki fog szombaton dolgozni...jelentkezett az egyik, hogy Ő, és erre a dokim odanyomta a kezébe a papírt, hogy miket kell, és azt mondta legyen vérvizsgálat is"
Ha megnyerte, hadd vigye! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kicsidodi! :)

Aranyos a pocód! :D :D :D :D :D (Tényleg...! Kérjünk a friss anyukáktól is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

boo! :)

Bocs, de ezen a sztorin nagyon kellett röhögnöm! :roll: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Legközelebb talán gondolj a lottó 5-ösre. :wink:

Kép
Kép
200907?

ikoka: köszi :lol: :lol: :lol:

boo: reggel 8ra kell mennem, lesz vérvétel, ctg, vizelet, vérnyomás mérés, stb., majd felvesznek az osztályra, de hogy mikor hol leszek, és mit csinálok éppen azt nem tudom. :roll:
Kádas storyn nagyon jót nevettem, mégha teljesen át is tudom érezni a dolgot. :lol: :lol: :lol: Nekünk is van, ha heti rendszerességgel bekapcsolod, nem lehet gond, és mi vettünk kimondottan hozzá tisztítószert, szerencsére nagyon szuper!Igaz mellé olyan rendszerrel van ellátva a kádunk, hogy az esetlegesen visszamaradó vizet a csövekből leszívja.Nem tudom, hogy emiatt ilyen jó-e. :roll:

moncsy: mennek a drukkok, szerintem Nálatok is baba lesz nemsokára!!! :D :D

Képzeljétek! Telóztam ma a szembe szomszéd barátnőmmel, aki júl 5-re van kiírva, és azt mondta hajnalba görcsölt, reggel is, meg megy a hasa, szerintem Ők is szülni készülnek mostanság!
:D :D Este megy ctg-re, kíváncsi leszek, hogy mit mond Neki a szülésznő, meg megy a dokihoz is vizsgálatra! És azt mondta mindenképp ír sms-t, hogy mizu, szóval nagyon izgulok Értük is! :D

f.nikici

Bond: Ó, én nagyon szívesen vinnék laptopot, csak nem merek, nehogy ellopják. Na de bnőmet 2 hete műtötte a dokim, kétágyas szobában volt a csaj, és vitt laptopot, zárható szekrénye volt. Sőt mikor először befektette, akkor másnap műtét előtt törölték a műtétel, mivel megjött neki...így egy hétre haza ment, és addig a cuccait ott hagyhatta a szekrényben, és láss csodát, semmi baja nem lett. Mondta Neki a doki, hogy nyugodtan hagyja ott. :shock: :D

Nekem reggel 8ra kell mennem, boo is ott lesz, lelepleződsz :lol: :lol: arról nem is beszélve, ha Neked is be kell feküdni, és esetlegesen még egy szobába is kerülünk. :D

f.nikici

Én maximálisan megbízom a dokimban és valóban zárhatók a szekrények, de akkor sem hagynám ott a cuccaimat, ha nem fekszem bent én is. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

"ha Neked is be kell feküdni, és esetlegesen még egy szobába is kerülünk"
Deénnemakarokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? Mármint már most befeküdni. De neked tényleg jobb lesz, ha ott vagy. :wink:

Kép
Kép
200907?

Nyuszi!

Szeeegénykém! :(
Na, én aztán tudom milyen sz@r ez :evil: :evil: :evil: ! Nekem a tegnapi több kiló dinnye megtette a hatását :wink: , de ez hosszútávon nehezen kivitelezhető :? ! Arról nem is beszélve, hogy ezt kb. 1 hét után ( :shock: ) sikerült produkálnom :x ! Mondtam is apának, hogy csoda, hogy csak ennyit híztam, mikor minden amit megeszek, be is épül.... Egy két lábon járó salaklerakat vagyok, egy valóságos sz@rtartály :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Úgy döntöttem, hogy önámításhoz folyamadom. :roll: Olyan gusztustalan idő és sötét van kint, hogy inkább behúztam a függönyöket. Így most azt hiszem, hogy egy téli délután van, amikor tök jól el tudok molyolgatni és fel sem tűnik, hogy mennyire megy az idő...

Kép
Kép
200907?

Bond: itt is sz@r idő van, esik az eső, dörög, és el van borulva, és sötétség van :roll: :?
Azt hiszed én azért fekszem be, mert hű de szeretem a kórházakat?!?! :lol: :lol: hát nem :roll: :roll: :roll:

f.nikici

Nálunk is úgy tűnik mintha itt lenne a világvége...
legalábbis a fényviszonyok olyanok :(
Vendég

Tudom, de te ott "biztonságban" vagy. Nekem viszont nem Szolnokról kéne bemennem amikor köszönöm, jól vagyok (bár ma lustább Hugi, mint szokott lenni. De azért mocorászik. :wink: )

sillia! :)

Te se nézz ki az ablakon. Inkább csukd be a szemed és házimozizz! :wink:

Kép
Kép
200907?

"Egy két lábon járó salaklerakat vagyok, egy valóságos sz@rtartály " :D :D :D :D :D :D :D :D Na ezen nagggyon jót röhögtem, ugyanis a tegnapi TETEMES mennyiség után még a wc-t sem sikerült egyből lehúzni, csak 3*-ra. Aztán elgondolkodtam azon, hogy ez bennem volt, úgyhogy mostmár biztos vagyok benne, hogy kérek, mit kérek, könyörgöm majd a beöntésért.

Megint esik, de júúúúnius vaaaan, nyááááár. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
ikoka7

Ikoka!

:lol: :lol: :lol:
Gondolhatod, hogy én sem tiltakozom ellen, sőt, alig várom, hogy fellélegezzenek a beleim :oops: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond: nekem is nyugisabb ma Dorkili, csak itt-ott púposodik egy-két alkatrésze. De gondolom ilyen időben, Ő is tentézik 8) 8)

f.nikici

De én már "tentézni " sem tudok ilyen időben, mit lehet ilyenkor csinálni ??? Tudom már , menjünk szülni, aztán mikor már kijöhetünk végre szép idő lesz :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
ikoka7

csajok!
én még mindig tudom ajánlani egy bögre tejbe a 3az1ben kávét.
nekem bevált totál.kb 2hete minden nap megiszom egyet és
nekem úgy kell rohannom a wc-re tőle...szinte alig érek oda...
pár napja otthon majdnem nem is értem oda a slózira,pedig a mi
szobánk van a legközelebb(kb3-4lépés)...ezek után elgondolkodtam,
hogy mi lesz majd ha megkapom a beöntést??!!!remélem azért éppen
hogy,de odaérek a rötyire...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Tééényleg, na, most jött el az ideje, hogy kipróbáljam :wink: ! Ráadásul nemrég küldtem le 3 barackot, szóval bízom a hatásban :wink: ! Nem terveztem ma "kimenőt", szóval lesátorozom a wc előtt, és várom a csodát :lol: !

Bontond is kevesebbet mocorog, de ez tök érthető! A forgóm viszont úgy nyilalgat, hogy csillagokat látok :shock: :? :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Minimanó! Én a medala-ra esküszöm http://www.medela.hu/mellszivok/komplabp/frames.htm , nekem nagyon bevált, a pedálos változat van meg, így a kezeim szabadok, tudom fogni a fejőrészt, a másik kezemmel meg masszírozni a cicit, ami sztem rettentő fontos, nem is volt mellgyulladásom, és 10 hónapig szoptattam (ment volna tovább is csak gyógyszert kellett szednem a térdemre)

Moncsy! Mi így vonultunk be szerdán, még a gép is kimutatta a 10perceseimet, aztán hazaküldtek, mondván a méhszáj tök zárt, Baba jól van, vajúdjak még egy kicsit itthon (mondjuk inkább itthon, mint a kórházban) Natasa azóta is lent van, a hasam a combomat súrolja, fájások vannak, mostmár durvák is, de nem rendszeresek, elmúlogatnak. Szép lassan tágulgatok...

Dodi! Szép a pocód! Én már inkább nem teszek fel csupaszpociképet, mert ijesztően nézek ki a repedésekkel (olyan érdekes, hogy Nolkával egy sem volt)
Egyébként Bond! Nekem is fáj a hasamon a bőr a köldök körül.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

anitja! :)

Nekem nem a köldökömnél, hanam a bal bordám alatt szokott fájni a "bőröm", ott ahol egy darab gyerek sincs. :shock: :shock: :? :? :? :? :?

(Most kényszer eszem egyébként. :? :? :? Étvágyam 0, de nagyon keveslem Hugi mozgását, még akkor is, ha tudom, hogy ilyenkor már kevesebbet nyomatják illetve lusti az idő is. Úgyhogy, ha most illetve a fürdésnél sem leszek vele elégedett, akkor lehet, hogy még ma bemegyek egy CTG-re...)

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a tanácsát, akkor úgy néz ki, hogy mindenféleképpen veszek egy mellszívót :wink: :wink: :wink: :wink:

Dodi, nagyon szép a pocid, csini vagy :wink: :wink:

Boo, a kádas sztorid haláli (mi ezért nem vettünk csak sima sarokkádat) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moncsy mennek a drukkok :wink:

Nálam is a 3in1 kávé vált be csak tejjel és semmi gondom a dologgal :oops: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Bond!

Úgy emlékszem pontosan erről beszéltem én is :wink: ! Totál egyetértek a cikkel!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na,megjöttünk a dokitól. Lili a 10 nap alatt(15-én voltunk utoljára) nem hízott,de azt mondta a doki,nyugi,nincs semmi baj,magzatvíz mennyiség ok,méhlepény rendben. Elég lesz ekkora babát is megszülni,de van még 3 hete,addig tuti azért még fog gyarapodni a súlya. Annyi,hogy ezentúl heti 2 CTG kell. Amúgy az eddigi CTG-kre is azt mondta,hogy teljesen jók,látszik,hogy nincs fájás még. A tegnapi jóslómra azt mondta,hogy ilyenkor igyak egy kis bort :shock: :shock: Kérdeztem tőle,hogy de ugye nem fogok megszülni itt a jövő héten,amikor ő nincs. MOndta,hogy nem,nyugodjak meg. Egyébként nem nyaralni megy,hanem kongresszusra. Igazából tök mindegy,a lényeg,hogy nem lesz itthon.... Apa,persze azóta olvas ezerrel,szegénykém,megijedt nagyon,hogy nem hízott a Lili. De megnyugtatta a doki,hogy ne parázzon.
CSibe! Esküszöm ezt a 3 in 1-ben kávét én 1 pohár tejben én is kipróbálom,hátha segít. Amúgy azt mondta a doki,hogy glicerinces kúpot nyugodtan,úgyhogy vettem azt is,de inkább a kávé előbb.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bocsi Boo! Garancia nincs!!!!!
(egyébként viszonylag rövid éjszakánk volt - Nóci rengetegszer felsírt, és elég kómás voltam egész nap, délután szunnyantotam is egy órácskát, biztos ez az oka, hogy nem a megrendelt időt küldtem. Egyébként du 1/2 4 óta itt is locsog)
De jövő hétre küldhetek egy kis kánikulát, ha óhajtod :twisted:

Holnapra ér ide a Rába árhulláma, szurkoljatok értem, hogy max. a magzatvíz öntsön el (bár inkább hétfőig az se), ne a Rába!

No, további jó kakálást kívánok mindenkinek. Megyek mesét nézni....

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi!

Úgy tűnik az Istvánban ez a boritatás a sikk :lol: :lol: :lol: ! Ha minden más rendben, tényleg ne aggódjatok a súlya miatt!

Boo!

Bondnak félhosszú, középszőke haja van, és feltételezem bazinagy pocakja :lol: :lol: !
Rólad meg ő látott több képet is, tuti fel fog ismerni, és ha lenne olyan galád, hogy nem áll szóba veled, a tekintetekből csak leszűrsz vmit!
De légy résen, ne feledd,hogy egy titkosügynökkel állsz szemben, szóval egy tökéletes pókerarc is gyanús lehet :roll: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jól emlékszel, hogy újságírással kapcsolatos tanulmányokat folytatsz? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
(Tök mindegy, hogy mit mondasz, úgyis tudom, hogy te írad a cikket. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: )

nyuszi81! :)

Szorítsd jól össze a lábad és akkor bent marad még a baba! :lol: :lol: :lol: :lol: (Egyébként meg sosem lehet tutira megmondani, hogy mikor jön. Úgyhogy, én inkább azt mondtam volna a dokid helyében, hogy: "kevéssé tartom valószínűnek". De ez csak okoskodás... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

boo! :)

Te képes vagy aludni, miközben katy76 SMS-t írt neked???? :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x (:lol: :lol: :lol: )
Reméljük, hogy tényleg haza mehetnek holnap és ott már jól fog menni a szopi! :P :P :P :P :P :P :P (A kórházban nem segítettek neki ezügyben? :?: )

"a végén átvisznek az elmeosztályra!"
Ha nincs messze, akkor nem baj. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem mindenki jobban jár, ha a saját gyerekét szüli meg és viszi haza. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Én majd úgy fogom megoldani, hogy megkérem Apát, amikor jön be a kórházba, akkor hozza a laptopot, amíg én fórumot olvasok, addig ő babázik! Már ha lesz erőm és energiám és kedvem, és nem a gyerekemen fogok lógni, mint a szőlőfürt "
Igen, ez roppant életszerűen hangzik. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Ha már így rékérdeztél,részemről én nem tudok kakilni,vagy csak iszonyat nehezena,ami felér egy szüléssel (szerintem) :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok Viki vagyok!
Nekem most jön az első babucim! Júli végére vagyok kiirva de a védőnő szerint jóval előbb jön! A méhnyak már 3hete meg van rövidülve, úgyhogy már nagyon készen állunk.
Én 47kg-al kezdem, most vagyok 60kg.
A baba 3hete volt 2kg. :D
Jövöhéten megyünk dokihoz remélem csak jót mondd nekünk :D

KépKép

Viki
viki23

Ja és hála istennek, egyszer hánytam és mese a terhességem, mert ez a pár hónap hamar elszaladt, és soha semmi terhességi bajom nem volt. Igaz elő jött a strummám, de az is remélem apróság és nem okoz majd gondot a szülésnél...

KépKép

Viki
viki23

Szia, viki23! :)

Üdv köztünk! :D
Eddig minden rendben volt? Hol szülsz? Ésúgyegyáltalán mesélj meg egy pár dolgot magatokról! :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Persze, hogy telitalálat a cikk, hiszen én írtam :twisted: :lol: :lol: !

Viki!

üdv köztünk :wink: !
Még a finishben sem késő..... :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

:D Én a II.sz szülök! Bugyin lakunk. Nem rég volt az esküvőnk a párommal, ez az első közös babucink. Páromnak már van 3fia, (ő 18évvel idősebb nálam) és most én szülöm neki a 4et :D
Pedig sokáig azt hittük , hogy kis lány lesz, de a 4D megmutatta hamar a kukacát, és hogy az apuka ismét alkotott :D
Amúgy a Tesco-logisztikai cégnél dolgozom, mint osztályvezető. Imádom a munkám! Mindenem, a zene, tánc, a férjem, a munkám, és most már az én kis pocaklakom!! :D

KépKép

Viki
viki23

Bond!

Csak helyesbítek egy picurit: most nem újságírást tanulok, közgazdász diplomám lesz. De valóban van egy OKJ-s újságírói végzettségem, amivel írtam is női magazinoknak két évig, meg a VIVA-náldolgoztam, mint szerk.asszisztens.
És te? Mivel foglalkozol? :twisted: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

viki23! :)

Akkor nem te leszel közülünk az egyetlen aki, a II.-n szül majd, így akár még össze is futhatsz valakivel. :D :D :D :D
4 fiú? Aaaz igen! :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D Akkor még bőven lehet próbálkozni, hogy legyen egy kislányotok is. Ha ennyire jól viselted a terhességet, akkor gondolom nem kérdéses, hogy legyen kistesó is. :wink:

"(Tök mindegy, hogy mit mondasz, úgyis tudom, hogy te írad a cikket. )"
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hogy én mivel foglakozom???? Minden hozzám tartozik és mindenhez értek. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

(f.nikici! Most látom, hogy a légzésfigyelőnket nem a 4-es, hanem a 2-es fokozatra állítottuk át. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.26 17:07-kor.

Kép
Kép
200907?

:D
200907: hát igen egy pár év múlva még nagyon szeretnék egy babát, és remélem hogy akkor már kedvezek a férjecskémnek és lány lesz :D
Hát az jó lenne ha tényleg vkivel összefutnék a kórházba. Megmondom öszintén nem a szüléstől félek, hanem attól ami utánna lesz.. Pelusozás, fürdetés , etetés.. Úgy izgulok, hogy azt a csöpp kis fiam hogy fogom megfogni, szeretgetni.. Bár azt mondják az úgyis rögtön jön magától...

KépKép

Viki
viki23

viki23! :)

Először jön a jajjmitcsináljakhogycsináljamnemértekénehhezsegítsenvalakimertügyetlenvagyok, majd egyszercsak azt veszed észre, hogy a te kezedben sem esik szét a gyerek, igenis tisztába tudod tenni, meg tudod fürdetni, szoptatni stb. :wink:

Kép
Kép
200907?

:D Hát úgy legyen! Mindig is féltem az új "dolgoktól" és olyan kis szerencsétlenül álltam hozzá.. De ha egy logisztikai céget, tudok irányítani közte majd 200 gépkocsivezetőt, 20 irodistát, akkor egy babával csak elbánok.. Nem ??? :D

KépKép

Viki
viki23

Sziaszok Csajszik!

Újra a fedélzeten. (és mennyi babika született, amíg nem voltam...jól beindítottam a társaságot)

Picit próbáltam átpörgetni azt a jópár oldalt, ami kimaradt, de tényleg nagyon felületesen. Felmentést kérek!

Köszönöm szépen a drukkokat és a gratulációkat mindenkinek, nagyon jól esett.

Marietta!
De jó, hogy már ti is otthon vagytok.

Nellike(apa)!
Mostmár csak jónak kell jönnie, nagyon szorítok értetek, hogy végre ti is otthon legyetek! tejecskét sajnálom, de így elég nehéz is tejet fakasztani, hogy állandó stressz, hogy mi lesz meg sokáig nem is lehettek Szilvivel a babák. Tejtesót, hogy próbáltok keresni? Erről a cuki sztoriról nincs kép? Éédes.
Mi is így vagyunk vele, soha nem hagytuk egyik gyereket sem egyedül bömbölni az ágyában. Apa szavaival: nem akarjuk, hogy reményvesztettek legyenek.

Dodi!
Szépek az úrfi paraméterei. Nagyon szép a pocid, csini vagy.

Norka!
Bent a kórházban volt egy Jázmin baba és képzeld szőke volt, sok hajjal.
Portás néni kicsit vakocska?

Boo!
"megérett a Bodzabokrunk" :lol:
Cuki Zsirisarok.

Katy!
Nagynagy gratula Petra babához, formás kis méretei vannak. Remélem használ a tea és soksok tejcsit kap a leányzó. odzának is ilyen Felicitas-os karszalagja van.

Anitja!
4kg, húha és még nincs kint.
Nolka gyógyuljon!

Csibe!
A nega strepto szupi hír.
Törcsi közelében jártál? Én lassan kezdem feladni

Lidike!
Pont mikor hazajöttünk, álltam a tükör előtt, simiztem a hasam és megkérdeztem apát, hogy ugye azért még elsüthetem majd azt, hogy 5 hónapos terhes vagyok?

Nyuszi!
Az az ablakos megoldás tök jó.

Breki!
Gratulálok a hajasbabádhoz. Mi lett a neve?

Gabi!
Nagy nagy gratula nektek is, Nóri végre csak kibújt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy ment, ahogy tudsz, gyere mesélni!

Sillia!
Nagyon szupi a baba-montázs.

Timi!
Megy a drukk a vérnyomidnak. Vagy már babázol is?

Tabati!
Gratulálok Noé babához. Sajnálom, hogy végül csaszi lett, de úgy látszik jól érezted, hogy vmi oka volt, hogy nem fordult be.
Tényleg! Ancsurti hsz-a után kapcsoltam csak hogy nem is tudtuk, hogy mi lesz a neme a babádnak. Akkor azt is mondd el, hogy milyen érzés volt, amikor megtudtad!

Viki!
Üdv köztünk a finishben!

Na ezt most elküldöm, aztán dobok pár képet is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonibaba 2009.06.26 17:37-kor.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bár én pocakfotóval nem örvendeztettelek meg titeket eddigi pályafutásom alatt (mert nem is készült). Ezt apa csinálta gyorsan a szülőszobán, hogy meglegyen az utókornak. Márcsak amiatt is, hogy lássátok, nem nagyon lehet következtetni a pocak helyzetéből, hogy mikor akar kibújni a bábi. Lis sztem az enyém egyáltalán nem volt lent:
Kép

Bodza a kórházi kocsiban, amit ki nem állhatott, szinte minden alkalommal, amint beletettem felébredt, reklamált,
Kép
Kép

így leginkább mellettem volt az ágyban így:
Kép

És végre indulunk haza...
Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

[quote="viki23"]: írta:viki23D Hát úgy legyen! Mindig is féltem az új "dolgoktól" és olyan kis szerencsétlenül álltam hozzá.. De ha egy logisztikai céget, tudok irányítani közte majd 200 gépkocsivezetőt, 20 irodistát, akkor egy babával csak elbánok.. Nem ??? :D

Hááát...igen is, meg nem is. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kicsi a baba, de cseles. :wink: De azért menni fog pláne, hogy Apának már van benne némi rutinja, nyugi! :wink:

Kép
Kép
200907?

szonibaba! :)

Üdv otthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Szó szerint csúcs az a poci fotó! :shock: :shock: :shock: :shock: :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Bodza (vagy inkább Kitty? :lol: :lol: :lol: :lol: ) naggggyon aranyos! :D :D :D :D :D Voltaképpen hogy történt, mert ronmay-től már csak azt hallottuk, hogy bementetek. :?:

"Felmentést kérek! "
Nem gondolod!???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Írjál, amint tudsz, de még inkább Bodzával foglalkozz! :wink:

Kép
Kép
200907?

szonibaba:
Bodza GYÖNYÖRŰ! Nagyon szép pocid volt, és jó nagy! Az én pocim kicsi, mindenki azt kérdi, hogy a 6hónapban vagyok.. Aztán már a végét járom. Pedig a méretei tökéletesek a fiamnak, csak az alkatom miatt lehet ekkora.. Mondjuk nekem az elmúlt egy hónapban indult be igazán! Addig észre se lehetet venni :oops:
Jól látom, hogy Csepelen laksz??
Hol szültél???

200907: Hát igen apának van rutin ezért nem aggodom annyira.. csak tök fostam , hogy jajj milyen ciki lesz hogy azt sem tudom hogy fogjam meg, de bizti nem én leszek ezzel egyedül igy a szobában... :D

KépKép

Viki
viki23

Kép Itt kb.12hetes lehetem :D
Kép Ez a kép kb . 2hete készült :D

KépKép

Viki
viki23

Szoni!

Nagyon édi a kis bébi!
:) :)
Viki,üdv köztünk. :)