Sziasztok !!!
tabati : Gratulálok Noé -hoz !!!!!
Sillia :
Nagyon jó az összeállításod. Igenigen folytasd légy szíves, mostanában lesz dolgod neked is és csibének is ahogy elnézem itt ezt a dömpinget.
Csajok , nagyon eltelt az idő! El sem hiszem, olyan mintha 1-2 hete tudtam volna meg, hogy Zsombi a pocakomban van..... és talán már ma magamhoz ölelhetem, de 2 héten belül tuti.
Itt eddig mindenki kicsit elkapkodta a dolgot, na de kéééérem ...a határidők betartása hol marad. Kis kapkodósok, de azért már nagyon irigylem azokat , akik már megpuszilgathatták Pocaklakójukat.
Éééééés a tegnapi napom : Drágám hazajött már 2 körül, úgyhogy 3 körül elmentünk sétálni. Kb. 2 órát mászkáltunk, vettünk dinnyét is

, aztán hazajöttünk. Bekapcsoltam a gépet és ideültem, amikor egyszer csak begörcsölt a pocakom és úgy éreztem pukiznom kell. Na mentem is gyorsan a wc-re .... és mentem még utána 5*. Olyan hasmenésem volt , amilyen még soha életemben, rázott közben a hideg és egy elefánt simán megirigyelte volna a mennyiséget.

Bocs , hogy ezt leírtam, de ez is hozzátartozott a tegnapi napomhoz. Estére már semmi bajom nem volt, de azon méláztam, hogy akkor lehet, hogy szülni megyünk, azért ürült ki a gyomrom ??? Tök nehezen tudtam elaludni, vártam , aztán nem történt semmi és elaludtam. Hát ennyit az izgalmakról.
Megint be van borulva , ezt a nyamvadt időjárást

, nincs is kedvem semmihez. Most készül a káposztás tészta, aztán úgy gondolom ennyit fogok ma csinálni.