Sziasztok!
3 napig nem jövök, és annyit írtatok, hogy esélyem sincs visszaolvasni

Így bocsi, de csak az utolsó oldalra tudok reagálni.
Alak, kilók: lányok, nehogy már ezen pörögjetek megint! Mindenki úgy szép, ahogy van, és punktum. Én régen nagyon kritikus voltam (magammal és másokkal is), de aztán rájöttem, hogy sokkal jobb mindenkit úgy elfogadni, ahogy van. Persze apróbb dolgokon lehet változtatni, sőt néha érdemes is (pl. Apa egy-két rossz szokását sikerült kiiktatni, pl. a szennyest a szennyestartóba kell tenni, nem mellédobni

), de amúgy igyekszem elfogadni magamat is és az ismerőseimet is. Na meg amúgy is, itt mindenkinek van egy (kettő, három, négy

) gyönyörű gyereke, akik többet érnek, mint az a pár felszedett kg
Hozzátápi: én most már kivárom a hat hónapot, még bő egy hét

Aztán őszibarackkal akarom elkezdeni, ezt javasolta a védőnéni és a dokinéni is. Kíváncsi vagyok, hogy fogadja majd Bálint...
Csöre: sport ügyben sajnos csatlakozom

Én se vagyok túl sportos, pedig érzem, hogy kellene az izmaimnak egy kis mozgás

Azta, miket művel Saci! Azért felállni még tényleg korai, beszéld meg ezt a lánykáddal

Ja, ma megrendeltem a mei-tai-t

Lassan kérhetsz részesedést Mártitól
Szilvi: Huggies-szal én is így jártam, és még van egy nagy csomaggal

Azért ki nem dobom, inkább gyakrabban mosok
Mági: a lényeg, hogy megoldódott a probléma, ráadásul ilyen banális módon. Hogy lennél már rossz anya???
Zitócs: boldogságos névnapot Violának!
Rólunk: elég mozgalmas hetünk volt, kedden egy kismama barátnőm volt itt babázni, ős is, én is és Bálint is nagyon élveztük

Aztán szerdán én látogattam meg egy egyetemi barátnőmet, ma meg Apával csavarogtunk szinte egész nap. Holnap meg jönnek a hétvégére párom nagybátyjáék, így kicsit ki kellene takarítanom, plusz főzni is kellene. Szóval holnap se fogok unatkozni, meg a hétvégén se. Így lehet, hogy csak hétfőn leszek legközelebb, így már most jó hétvégét mindenkinek!
Ja, és mi most tartunk ott, ahol Mágiék pár hete: Bálint hasrafordul, de szegénykém még nem tud visszafordulni, és nyöszörög. Délután meg úgy szorult be a kis keze a járóka rácsai közé, hogy fogta a játékát. Nem jött rá a kis drágám, hogy ha elengedi a játékot, akkor ki tudja húzni a kezét

Inkább nyüsszögött