A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Anya, a laptető kisbabát jelez :lol:

Majd számolj be, hogy ízlik kis Kincsednek a tejpép!!! Általában szeretik a babák :D :D :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya:csak megszokásból voltam fent nem tudtam elaludni.Kevin kb 10kor aludt el.

000kata

hahó

köszi a tippeket és jókivánságokat is.

sztem megmaradunk, jobbnak tűnik a helyzet, igaz köhécselt már ma is meg tüsszentett párat, de lényeg, h rosszabb nem lett és ha ez igy lesz a hét végéig, akkor gondolom h már nem fejlődik ki belőle semmi! még ma kapja a homeós izéket (este telik le két nap) és holnap még adok neki calciumot és remélem igy ok lesz.

csuri: h vagytok?

ma beletömtem 120 sütőtökös burgonyát, a maradék 70et meg du. megpróbálom és akkor meglenne napi 200.
ma direkt ebédre adtam és azzal kezdtük gondoltam éhes lesz és sokat kér, de nem :roll: 120 után nem erőltettem (lehet ette volna még de nem ugy ette mint aki annyira odavan) utána megkináltam cicivel és mint aki egy hete nem evett ugyvetette rá magát:) :D

ok ez az egyedül-elalvás csak ne kene fel mindig félóra után :? mikor én altattam/om, tovább huzza, de ugy meg nehezebben alsziik el..

andy

Kép
andy30

Andy:a gyümölcsöket se eszi sziveebben Regi?Kevin még csak azokat eszi mert nem izlik neki a krumpli,répa szinte semmi csak a gyümi vagy ami édes

000kata

Sziasztok!

Andy, és Mindenki :D !

Köszönjük a pozitív gondolatokat :D ! Ideértek!
Ma nem volt hányás, nem volt hasmenés és a zacskós pisilés sem jött össze :roll: . Aztán egy barátnőm javasolta, hogyha úgyis olyan szépen üldögél már Katus, miért nem ültetem rá a bilire......hátha röpke fél óra alatt összejönne valami :) .
No majd délután kipróbálom.
Ja és megjelentek a kiütések :? . Nem hiányoztak, de most már mindegy. Főleg a nyakán, füle mögött és a mellkasán :roll: .

Holnap még 1x doki, aztán délután jön anyukám, hurráááááááá!

Katica!
A koncertért mégegyszer irigy-irigy!

Évi!
Muti már a hurkákat!!!! Csak szerinted gáz, vagy mondta valaki?
Lilla is kerti gyerek :lol: . Nekünk lassan már füvet sem kell nyírni...

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri: hogy vagytok?Jobban van Katus?

000kata

csuri!

dejódejó!!!
kiütések mér jönnek? :roll:
pisi ötlet jó bnőtől án nem is gondolnám.hátha!
most már minden rendben lesz!

oookata: sztem nem az a gond h nem izlik neki bár tom h van ami jobban izlik mint más, mert ő amugy eszegeti csak nem ugy mint ah itt sokan irják h szinte felfalja a tányért is:)
én ugy gondolom h inkább cicizne még főleg mert én is ezt sugallom neki. de nem biztos. mindenesetre mostantól azért próbálok egyre többet adni neki eccerre.

Kép
andy30

Csuri:na közbe megelöztél az irással :lol:
Sajnálom a kiütéseket :cry: majd gyere hogy mit mondott a doki.A pisigyüjtés miért nem sikerül?melléfolyik?lehet ez a biliötlet sikerülne.Vagy fürdésnél nemszokott pisilni?Kevin mindig pisil a kádba :lol:

000kata

Kata!
Neked is köszi az aggódást! Jobban van (kop-kop), bár most már harmadjára altatom el........klassz így vasalni (bedugom-1 body kivasal-kihúzom stb :? :) )

Andy!
Ilyen piciknél a hosszabban tartó láztól mindig van kiütés, de Katusnál ez most lehet a gyógyszertől is.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, de jó örülök a javulásnak :D :D :D :D :D :D igen, szinte egész nap kint vagyunk, vagy a kert vagy a terasz ( fedett és 35 foknál is kellemes elviselhető a klíma) Lilla utál a lakásban lenni, nem tudom mi lesz velünk , ha vége a nyárnak :roll: ilyenkor a laptop is velünk van, de mindjárt bemegyek és lefotozom a combikat, nekünk brutál az eltérés :twisted: :twisted: :twisted:
Pisinél, ha kinyitod a csapot biztos siker:D

Andy, nem írtál mi van Regivel, ugye nem beteg ?

Többiek, strandon vagytok :?: :?: :?: :D :D :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép ilyen brutál a mi kis combi zombink!!!!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: Mutattad a diknak és ez olyan nagy baj?

000kata

ja bocsi dokinak

000kata

Kata, dévényes azt mondta a feszesség miatt van :roll: :shock: :roll: de nekem ez olyan furcsa!!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi!
Nem látszik brutálnak!!!!! Szerintem mindkét combja egyforma pufi :lol: , csak a redők mélysége más. Én mindkét oldalon látom a redőket.... Katusé is hasonló, és tényleg azt mondta az ortopéd, hogy ez csak zsírpárna és nem gond.
Ha egyenesre húzod a lábfejeit, talpát, akkor feljebb van az egyik oldal? Vagy csak ezen a fotón sikerült olyan ferdén?
A photoshop-ot látom Te professzionális szinten használod :lol: :lol: !

Kata!

Neked könnyebb dolgod lenne a pisivel, de Katus mégha pisil is a kádba, elég nehéz begyűjteni :wink: :) .
Mindenhova folyik, csak oda nem, ahonnan várom.
Anna még most is képes a WC-ből kipisilni :shock: :lol:
Szóval nem egyszerű!!!

Ja és csurgattam vizet, megfogtam hideg kézzel a lábát......., de semmi. Még a fagyos pénz hasra nem volt, de az úgy emlékszem az úttörő táborban sem vált be :D .

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, szerintem ez csak az én bénázáswom , kettesben vagyunk itthon a fiúk nélkül és nehéz ilyen kis izgő-mozgó tornászbajnokot lefogni, fényképezni, de majd a legközelebbi peluscserénél megnézem.
Szerintem nincs feljebb, akkor a dévényes látta volna, anyám mindig azt kérdezi tőle, hogy esetleg nem rövidebb az egyik lába? totál megőrjít ilyenkor :twisted:

Sok sikert a pisi begyűjtéséhez! ( valami húgyúti fertőzésre gondolnak, vagy miért kell ? )

Andy, bocsi már látom Regi rendben van :D :D :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Nem tudom miért kell pisi vizsgálat :roll: !

Ha rövidebb lenne az egyik lába, már kiszúrtad volna..... a nagyik meg csak ilyen aggódósak (nem mintha az anyák nem izgulnák halálra amúgy is magukat mindentől :? :) )

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Évi, ez a popsi-combi... az ember beleharapna! :) nem vészes szerintem sem, máshol van a redő a kis babahájban, na és akkor? Sokszor olyanokat kihoznak az orvosok, meg paráztatják az anyukákat. Sztem semmi baja. Az meg hogy feszes? Aki mászik és feláll hogy lehet feszes? A szomszéd baba aki 1 évesen tanult meg mászni, most másfél évesen csak lábujjhegyen jár inogva, na az feszes. Tényleg, szerintetek ne mondjam a szüleinek, hogy vigyék gyógytornászhoz? Olyan nagy lány, és inogva jár, de csak lábujjhegyen, a sarkát sosem teszi le. Nem nagyon akarok nekik okoskodni, de szerintem ez nem normális. Azzal bíztatják magukat, hogy Kornél is sokáig lábujjhegyen futott. De ő csak ha gyorsan szaladt, (nem mikor járt), és alig egy éves volt akkor.
Olyan tündér ez a lán (Lilla). Csak egyet szeretnék kérdezni, sokat van a szájában cumi? Igényli játék közben is? Ezt a szép kis pofit eltakarj az a nagy cummogó.

Csuri, örülök hogy jobban van Katus. Kiütés nem a melegtől van? Enyim gyerekek mindig kiütésesek a melegben.
Uttötő táborban táborban még a kéz vízbe lógatása is ment pisiltetésre, nem?

Katica, tökjó! Itt nagyon szép idő volt egész este, azt hittem ott is, egy csomószor eszembe jutottatok! Madonnára is mentek? Mi még gondolkodunk! Még sosem voltam népstadion koncerten.

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

Nem melegkiütés :roll: . Most hívtam a doktornőt, és mondtam, hogy milyen csúnya a bőre (mint egy kis serdülő lány :oops: ), Ő meg mondta, hogy nagyon jó :? , mert akkor gyógyul, és ennek így kell lennie.....
Igen ilyen volt a táborban :lol: :lol: . Sőt én képzeld még örsvezető képző táborban is voltam (nem ér nevetni!).
Szerintem a szomszédnak érdemes szólni. Még ha nincs is komolyabb baj, egy vizsgálatot megér, hogy később ne alakuljon ki rossz tartása, vagy rossz szokása.
Az én férjem is lábujj-hegyen tudott csak futni :wink: , viszont úgy a legjobb rövidtávfutókat is lehagyta pikk-pakk :)

Na megyek, még a végén azt gondoljátok, hogy így ráérek :roll: :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

az előbb leszivtam az orrát, mert szopi közben az egyik taknyosnak tűnt:( pár beszáradt darab jött ki. akkor ne aggódjak ugye nem lesz taknyos?
csak mert hivtam ma sógornőmet h h vannak és mondja h a lánya tök taknyos náthás:(mi meg velük voltunk két hete és a kislány ott puszilgatta a lányom száját..
na mind1 ha már eddig nem durvult be akkor csak nem fog! a homeók remélem megállitják (igaz ma este elfogynak)

Kép
andy30

Andy, Panna már 2 hete taknyos, naponta többször szívom az orrát, de egy kis nátha az belefér szerintem. Engem jobban zavar, mint őt. Kornélt kérdeztem, milyen ha náthás, azt mondta semmilyen. Szóval nem zavarja... csak engem, hogy lóg az orra.

Csuri, te is gyógytornász vagy, ugye?

Kép
Kép
dalminha

hELLO

Andy csak megnyugtatás képpen ha két hete találkoztak akkor már rég ki kellett volna jöjjön rajta a takonykor ilyen hosszú lappangási idő nincs! A ht-hez meg csak annyit, hogy középső gyermekem fél évesen kapott először ht.-t amit úgy rámköpött, hogy csak na. 8 hónapos koráig szinte semmit nem volt hajlandó elfogadni a cicin kívül :roll: esetleg még kiflit rágcsált szívesen, de mást nem! Tehát nem minden gyermek egyforma nem baj ha később kezdi a ht-t vagy nem akar egyből mindent elfogadni hidd el mire felnő már nem fog cicizni! És mi anyák pedig majd visszasírjuk :wink:

Evi ezek a combok zabálnivalók!

Csuri örülök, hogy javultok a kiütéseknek már kevésbé remélem nem gyógyszerallergia. Nekünk az az egész hasát befedő szinte egybefüggő piros foltok voltak.

Mátyás sajna ekcémás lett! A hátán! Ennyit a tejpépről!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

dalmi engem tulképp cak azért zavar a nátha mer félek h komolyabbra fordul.. amugy nem lenne gáz ha tutira tudnám h csak orrgond.

Kép
andy30

klarissza milyen tejpéptől lett ekcémás? én nem akarok adni egyáltalán amugy. inkább anyatej meg főzi gyümi azt kész. védőnő szerint jó igy.
ht-val kapcs. én is már most a cicizést féltem annyira jó lenne ha nem utasitaná el sokáig. sokan irják h eccerr már nem kellett. pl nekem is 8hóig kellett aztán egyik reggel néztem anyura h mit akar mint aki sose látott azelőtt cicit :? :D
remélem matyi rendbejön! a foltok meg gyóccertől lettek?

apának kiműtötték a bölcs.fogát ma most lábadozik. szó szerint:)

anyum hétfőn megy bélröntgenre kiv vagyok remélem kiderül mi baja és kikezelik majd könnyen.

szal most kijut nekem a betegápolásból:):(

evi fantasztikus combikák vetexik a miénkkel:) nekünk is felemásak a hurkák eddig még kb minden ismerősöm babájának az volt, mi voltunk csipőszürésen és annyit mondott a doki h ez csak esztétika ha nem akar manöken lenni akkor nem baj:) igaz dévényes persze nem ezt mondta de ő mindent ugy felnagyitott egyébként is. nem is járunk már:)

andy

Kép
andy30

ja gondoltam ide is felteszem a mai 120 sütőtök majd cicire rávetés eredményét:)

Kép

jóét

andy

Kép
andy30

Köszi csajok a combi-popsi dicsiket átadtam az illetékesnek :D

Klarissza, ne már kiütéses lett Mátyás :cry: bocsi nem emlékszem, de Ti nem tápiztok még?

Csuri, te gyógytornász vagy :?: :D :D :D és még voltál úttörőtáborba? Ezt nem hiszem el, de jó világ volt az :D :D :D
Este lemeoztam a csajom testét, nincs feljebb egyik oldal sem :D

Dalma, Te is táboros vagy még? Nagyon szerettem Zánkát, annyira jó volt , mai gyerekek már nem tudják miről is van szó, pedig de jó is volt :)
Én szólnék a szomszédnak, bár nem tudom milyen viszonyba vagytok, mi sok mindent megbeszélünk a szomszéd csajjal, nem járunk sülve-főve össze, de jó a kapcsolatunk és nem haragudna ha ilyenre figyelmeztetném, sőt még meg is köszönné, de én is.

Andy, kihez jártatok DSGm-re, mi is Egerbe járunk, (RÓZSA KÁROLY UTCA ) de már kezdem azt hinni, hogy "palira vettek" !

Képzeljétek ma a fiúk a telephelyen dolgozgattak , az autó az udvaron állt és kilopták a kocsiból a párom tárcáját, benne a rengeteg kártya, szem.okmányok, bankkártyák és 400 ezer :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jó lenne, ha legalább az okmányokat valahogy visszajuttatná a szemétláda aki más portájára bejár lopni :twisted:

Lilla már 1 órája alszik apa kezében a kanapén, mondom tegye le, de azt mondja olyan jóóóóóóó :roll: most egy ébredés már kilőve az tuti, így elaludna a csajszi reggelig :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Andy, gyönyörű Regi baba :lol: és nem semmi testalkat az tuti, ne aggódj a HT-n!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma, bocsi nagyon szétszórt vagyok, elalváshoz szinte mindig kell a cumi, játéknál én szoktam erőltetni mert akkor nem pakolja tele a száját mindenféle lehetetlen/ ehetetlen dolgokkal :roll:
Lényeg a lényeg, elalváshoz fontos !

Csuri, nem photoshop-pal , paint-tel dolgoztam meg a fotot, az előbbit a fiacskám űzi profi szinten :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Dalma, Evi!
Nem vagyok gyógytornász :) . Gyógypedagógus vagyok, csak sokat dolgoztam mozgássérült gyerekek között, így rám ragadt egy-két dolog :roll: .

Klarissza!
Nagyon csúnya a bőre, le is fotóztam, de csak holnap tudom megmutatni, mert a férjem elvitte a kártyaolvasót.
Mátyást nagyon sajnálom!!!!! :(

Andy!
Jaj, de kis pufi Regi! :D Nagyon aranyos! Kicsit olyan Lakodalom Lajos szerű a kéztartása :lol: ...

Evi!
Persze, hogy voltam úttörő :wink: . (de címerező táborban már nem jártam)
Ez a lopós sztori durva :evil: !
Egyre elvetemültebb ez a sok lopóember!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

csuri sztem ilyen pocakkal csak ilyen lagzi lajcsisan lehet:):):)

evi de durva a pénztárca:( nekem már többx ellopták apum meg folyton a kocsiban hagyja és már soxor ellopták neki mégsem tanul belőle:(
amikor nekem ellopták akkor nekünk is épp benne volt az ahavi fizunk!

figyi! van olyan h Áldozatsegítő Szolgálat! Egeben is de tuti Gyöngöysön is kérdezz rá a családsegitőben v Pártfogóknál.
Lényeg h feljelentést kell tenni (ismeretlen tettes) és a feljelentéssel bemenni az Áldozatsegitőkhöz 3 NPON BELÜL akik azonnali pénzügyi segélyt fognak adni! Nekem az okmányok csináltatási diját kifizették (10ezer ft) ami elég segitség még ha a fizumat nem is téritették meg de pl ha szoc rászorult lettem volna akkor kp-t is adnak!
Ezt kevesen tudják azért irom le ha tudtál róla akkor bocsi.

hozzátápin én sem aggódok csak dokinéni kevesli. majd alakul.

dévényre Rózsakárolyra jártunk Edinához. Nekem is volt palira vevés érzésem de majd ird már le neked mért.

na meek csak ennyi időm volt most

andy

Kép
andy30

ja csuri h vagytok?

Kép
andy30

Akkor köszöntjük Lagzi Regit körünkben :lol:

Tejpép: azért adtam neki belekeverve a gyümibe, mert sokkal jobban tűr tőle nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem napi 3-szor eszik kajcsit és 5-ször szopizik. Ha nem teszem bele a pépet akkor képes 6-7-szer is szopizni. Kicsit soknak tartom. De majd valami mással lakatom jól :wink: 3 apró ekcéma foltja van a hátán majd mutizok képet, de most alszik.
Hétvégén nem leszek apa tegnap előállt a nagy ötlettel lemegyünk horgászni oda ahol a fiam táborozik :lol:

Zánka hjaj de jó volt, ja én őrsvezető is voltam! Ezt egyébként nagyon sajnálom, hogy megszüntették. Legalább volt gyerekként is hová tartozni. Én személy szerint imádtam! Meg azokat a május 1-ket is, anyummal mindig népitáncos ruhában vonultunk fel tisztára mint egy karnevál. Roptuk a táncot az utcán is. Most meg mi van? Nálunk spec semmi! Pestieknek meg van melegfelvonulás, meg cipcirip zene parádé és ennyi! Vagy van más is? Na mindegy.

Szerdán megyünk Pestre az állatkertbe!

Csuri? Milyen kiütésre saccolsz?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Katica
Fanni ebédre 1 üveg kaját eszik, uzsira 1 üveggel vagy egy adag tejpép, vagy joghurt és gyümi. cicimegvonást jól viselte, főleg, hogy ő nézett rám nagy szemekkel hogy minek dugom a szájába? :lol: Kínáltam neki egy ideig és mikor láttam, hogy csak bekap-kiköp, onnantól nem adtam. No de azért előfordul, hogy ha nagyon zaklatott megkínálom nyugiképpen.
Éjjelekben volt változás, mert sokszor ébredt és csak cicin aludt vissza. lehet az idő, vagy fog, de ki tudja? Ma éjjel megelégeltem és cici nélkül visszaaltattam, igaz volt egy kis reklamáció, de utána 1 óra helyett3,5et aludt.

nagyon durva, hogy mostanában egyre több a lopás. Nálunk is egyre több "átlagember" próbál bankotrabolni, vagy kis üzletet kirabolni. Gondolom, nem tudják fizetni a csekkeket és bepánikolnak. sajnos tényleg elér gáz a helyzet.
Amúgy amióta ennyi rablás van és max 5000et tartok a tárcámban. Már ha egyáltalán van annyink.

Kép
Kép
nati80

Nagy-nagy szerencsémre nem lakom a városban! Mi a város szélén lakunk és két hatalmas kaukázusi juhász vigyáz ránk! A városba csak kártyát viszek és már mindent azon keresztül meg interneten intézek. Kp-t szinte sosem hordok magammal ez akkor gáz amikor a parkolóházban jövök rá, hogy még 200 Ft sincs nálam :oops: De spec én nem azért nem hordok magamnál pénzt, mert félek, hogy ellopják, hanem mert nincs mármint minden kártyára megy én meg nem megyek be azért a városba, hogy levegyek róla kp-t. Egyébként teljesen odavagyok, hogy már postára sem kell járni, mert e-bankon keresztül azt is el tudom intézni. Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza: én meg nótafa voltam :lol: zánkára nem jutottam el, úttörő is csak 1-2 évig voltam. párom csak kisdobos volt:)fiatalabb nálam egy évvel. én is voltam azért táborokban és tök jók vooltak és sajnálom h regust már csak puccos idióta fizetős táborokba lehet majd vinni v sehova:(

evés: hát nálunk 5-6szopi van max, van h csak 4 és nem reklamált még sosem.. pedig néha ugy érzem h alig eszik vmit. de gondolom nem igy van mert akkor nem lenne olyan mint Lagzi Lajos meg sirna h éhes..nem? szal én ezért nem gondoltam semmi pép meg tápi meg ilyenekre. kérdeztem védőnőt h muszáj-e ezeket pl később ha nagyobb lesz mondta h nem ha lesz elég tejem még. mondtam h lesz!:)
mondjuk nekem is szopizna többx is ha kinálnám de nem szoktam. minek?:)

Kép
andy30

klarissza gyönyörű kutyák de nem félted a gyerekeket tőlük? :roll: most is volt az a kutyatámadás baranyában :? téleg nem tudjátok mi lett azzal a kislánnyal?
ja és Michael Jackson meghalt tegnap hallottátok?durva.

készpénzt én mindig hordok magamnál főleg mióta megvan regus persze nem sokat de sose tudhatom miéyen helyzetbe kerülünk amikor a kártyákkal nem megyek semmire. főleg ha autóval megyünk vhova (lerobbanunk v akármi).

Kép
andy30

ja az előbb irt miatt vettem pl előfizetéses telót is mert a kártyásom mindig lemeritettem és cserbenhagyott soxor :roll:

Kép
andy30

Csak itt és csak most elárulom, hogy a mi kutyáink nagyon szelidek főleg az miatt, hogy gyerekek vannak nálunk. Párom állatorvos, úgyhogy Ő aztán tudta, hogy kell velük bánni, hogy ne vaduljanak el! Előszöris nem szabad Őket vadítani :wink: De tényleg nálunk leginkább azért ugatják meg az idegent, hogy menjen oda és mutatkozzon be! Egyedül akire valszeg rátámadnának azok a lovaskocsis etnikum aki bejárt az utcánkba. De mióta mi lakunk itt már nem nagyon mernek jönni főleg, hogy a párom megfenyegette őket, hogy kiereszti a kutyákat ha mégegyszer erre jönnek. De szerintem ott is inkább a ló iritálja a kutyákat.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza ez igy igaz és tom is nekünk is mindig volt kutyánk iskoláskorom óta meg most is volt tacskónk de mivel lakásban volt elajándékoztuk a szőre miatt viszont az is tény h a kutyák kiszámithatatlanok a legszelidebbet is hirtelen irritálhatja vmi amiért odakap aztán bevadul v akármi. én azért bizlamatlan vok..
a mi kis tacsink is rákapott pl unokaöcsénkre mikor a szájába akart nyulni játék közben :roll: pedig igazi szelid játékos kiskutya.

na apa etet megyek nézem:)

andy

Kép
andy30

Bankkártya téma: útálom, mert párszor már volt kellemetlen szitum pénztárnál, mögöttem kilométeres sor, pofámról égett a bőr, mert nem tudtak lehúzni róla semmit :twisted:
Én is interneten keresztül utalok 90%-ban, azt viszont szeretem :D
Tegnap délután a tetőanyagot kellett volna kifizetni, annak az ára úszott ! Inkább a rengeteg utánajárás, az a bosszantó. Rendőrség, bank, okmányiroda, apeh ( direkt kisbetűvel ), TB...

Klarissza, gyönyörű kutyáitok vannak mi imádjuk a kutyákat és már Lilla is fertőzött rendesen, minden ismerős kutyust megsimogathat.
Nekünk újfunlandink van, imádja a gyerekeket. Párom nagymamájának volt kaukázusi, de már az örök vadászmezőn őrzi a nyájat :cry: (mint a kép bal oldalán )
Saját vélemény: amelyik kutya brutál támadásokra képes, ott a gazdival baj van, mert alapvetően a kutya az ember barátja.

Andy, mi Csillához járunk és nagyon kedves, aranyos de nekem ez az érzésem, hogy nem lenne erre szükségünk, csak félek, ha nem viszem esetleg később (járáskor ) késő és azt nem tudnám feldolgozni :roll:

Nati, enyim gyerek is egy üveg főzit, gyümit simán bepusszant , jó étvágya van, egyenlőre :lol:

Itt már megint esett, de csak annyi, hogy fűre lépni tilos :(

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri, hogy van a kis Drágád ?

M. Jacksont sajnálom, de most majd a csapból is ez folyik hetekig az tuti :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Jól bele lendültetek :lol: :lol: :lol: Bár ilyen vacak időben mi mást lehetne tenni :lol: :lol: :lol:

Klarissza, ma is vannak még úttörők, sőt cserkészet is van így van hova tartozni ma is a gyerekeknek.

HT, nálunk a szopi élvez még előnyt nem nagyon akar mást enni. vagyis eszik, de nem cuppant be egy üveggel. Remélem lassan mi is eljutunk ebbe a fázisba. Mi egy nap 5-6-szor szopizunk és kétszer kap készített kajcsit. Holnap megkóstoljuk a húsit.

Kutya, nekem is mindig volt kutyám, viszont most nem tudunk tartani sajnos. :cry:

Kri

Itt is egész nap esik, és sötét is van. :evil:

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Köszönjük Mindenkinek! Jobban van (határozottan) Katus. Délelőtt már rosszalkodott is, ami a biztos gyógyulás jele :D .
Orvos megnézte és azt mondta szép (szerintem csúnya :roll: ), és hogy fokozatosan halványulni fog........, de ha nem :? , akkor vasárnaptól adjak Neki Fenistil cseppet :? .

Klarissza!
Nem tudom mi lehet ez a kiütés :roll: . A fénykép nem sikerült túl jól, de ilyen:
Kép
Már most is sokkal szebb, mint tegnap. Remélem elmúlik magától!!!

Május 1. Én imádtam!!!!! Már hetekkel előtte gyakoroltuk a menetelést, persze suli időben, aztán meg a felvonulás :D !!!!
Gyerekként ez volt az egyik legnagyobb élményem :lol: .
Néptáncoltál???
Én általános iskolában 7 évig, na azt is imádtam!!!!!!

Evi!
Szerintem, ha úgy érzed, hogy nincs már rá (tornára) szükségetek, az jó :) ! Ezek szerint jól halad Lilla.....
Itt is esik!
Nem száradnak a ruhák, vááááááá!
Legközelebb szárítós mosógépet veszünk, a mostani úgyis kezd rakoncátlankodni.....

Andy!
Mi sem tejpépezünk, mert nem ízlik Neki.
Főzelékből pedig olyan keveset eszik, hogy az inkább csak tányér összekenés, nem ebéd.....

Ezt még megmutatom :) :
Kép
A borongós idő ellenére süt a nap a kertünkben...

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri doki nem mondott rá semmit??? Nem ijesztgetés képpen, de Zsolti pont így nézett ki amikor először penicillint kapott azóta nem ehetjük, de neki a hasán volt. Kaptatok penicillin származékot? Azért nagyon örülök, hogy Katus jobban van!

Nem sokáig néptáncoltam (3 év), de akkor is felléphettem mindig anyuékkal, mert a vállalat adott gyönyörű kalocsai mintás ruhát, hogy azok is hová tüntek? :shock:

Kri tényleg vannak még úttörök? nálunk semmi ilyen nincs! Sőt idén megszüntették iskolán belül a fiú kézilabdát is :cry: Persze lányoknak van kettő is! Két trénerrel! Egyik fizetős másik nem

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza!

Nem kapott penicilint......, de
ezt találtam:
Kisgyermekeknél, főleg 3 év alatt azonban nem ritka, hogy magát a lázas hurutos megbetegedést okozó vírus okozza a kiütéseket, Ezek azonban általában 5-7 napig tartanak. A betegség indulásakor, gyógyszerszedés mellett ezt elkülöníteni sokszor szinte lehetetlen.
A gyógyszerallergiák közül valóban a penicillin allergia a legismertebb, de viszonylag gyakran észleljük a szulfonamid (Sumetrolim) allergiát is, ugyanígy a szalicilátokkal szembeni allergiát is

No így legyen nyugodt az ember :roll: .

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

csuri sumetrolimot kapott katus nem? anyum arra allergiás.

evi nekem a családom az elejétől haragudptt amiért elvittem dévényre regit mert sztük csak lehuzás. van benne vmi.
megyek mert felébredt

Kép
andy30

Sziasztok!
Csak Csurinak tudok írni, mert sok a tennivaló, vendégeink vannak.
Natasának volt egy vírusfertőzése kb 4 hónaposan, és annak a vége volt a kiütés. A dokink nekünk is azt mondta, hogy az jó, mert akkor vége lassan a fertőzésnek. 3-4 napig volt totál pöttyös, írt rá calcimust (vagy mit), meg vm kencét, de mire kiváltottam már el is múltak!

Kép
pipal

Nati
ez igen, szép mennyiséget benyom akkor már Fanni. Léna a félüvegnél tart ill. 2x megevett már gyümiből egy egész üveget, de ehhez tömeg kell,én 1edül kevés vagyok. :shock: :D És milyen ügyes h. a szopit sem hiányolja!

Csuri
szegény Katus, nem viszket neki? De jó h. már jobban van!

Évi
h. száradna le a kezük az iylen gátlástalan szemeteknek. :roll:
A lábszára feszes Lillának vagy hol????
Én 4hónap dévényezés után kicsit furcsállottam mikor írtad h. viszed, de ártani biztos nem árt...mi is csak önszorgalomból jártunk, aztán mikor látta a nő h. hogy beindult ő mondta h. már nem kell.De Lillád jóval a koránál előbbre tart..
Én sem eröltetem a járkálást,pedig olyan cuki ahogy rakosgatja a lábát :) inkább a mászást szorgalmazom még. Próbálom neki a csüccsöt tanítani, de olyan vakmerő h. mind a 2kezét egyszerre engedi el és hanyatt esik még 1 hónap után is :( Most azt találtam ki h. a lába elé teszem a telómat vagy a távkapcsot és akkor szépen visszatérdel és leül... :)

Klarissza
cuki kis kutyi mutyik. :shock: HA a pép és mégis?? :(

Nekünk foxink van, de teljesen kifordult magából mióta gyerek van. :? Léna imádja őt, nevetve sikítozik neki. Ez a dilis meg multkor is odafeküdt a gyerek lábához, az meg játékból elkezdte rugdosni, és ahelyett hogy arrébb ment volna, bekapta a lábát.Na a gyerek ezen még jobban nevetett...én meg nem. :twisted: sztem azt hiszi h. a tesója és meg akarja mutatni ki a főnök.

Kép
katica_75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: