Kukurikúúú!
Szerda este 1/2 10-kor aludtunk el Botival, és éjjel 3 (!) órán át fent volt –csak nyüglődött szegény, még csak nem is sírta, morzsolta a kezemet ki tudja miért. Ezért nem is voltam reggel – fél 7-kor keltünk.

Utána vendégség, napközben 1 (!) órát aludt. Így tegnap este 8-kor sírni csend volt már itthon, és ma Kata is csak 1szer cicizett éjjel, és még durmolnak. Asszem kárpótlást kapok tőlük.

Ilyen még nem volt. Ma jön bnőm, utaznak és a táncoló egerek (Inci és Finci

) nálunk nyaralnak, hogy a fiúk szokták, ugyanis nemrég megszülettek a mi egérkéink is, csak még anyatejes tápláláson vannak. Nyaralásunk után költöznek.
Tegnap megint annyi ruhát kaptam csajok, ömlik a szekrényből. Bárcsak 68-as méretem lenne.

Gyönyörűek. Lassan mindent egyszer fogunk hordani, de mindenki ránk zúdítja, én meg nem tudok ellenállni.
Bea nem semmi, hogy átrakják ilyenkor a keresztelőt. Még jó, hogy te egy nem kétségbeesős taplra esett csaj vagy! Iszonyat szép a kis csokinő! Nagyon várjuk a keresztelős képeket is!
Juj Vica, utólag, bocsi:
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk! Nagyon sokszor gondolkodom rajtad! Három ilyen kicsit gyerekkel szuper anyukának lenni nagyon tiszteletreméltó dolog. Bulcsú édes lehetett, mi is a szülinapi tortán a gyertyákat vagy 4x gyújtottuk meg.

Nagyon jók a szatyros képek, Nimród pedig husi!

Pont ilyen sapija volt Bobónak anno. Annyira imádtam, és is van rakva.
Marq remélem kardiológián megnyugtatnak titeket.
Nemlajos meggyfaerdőt telepít stikában- Nagy gyümölcsös lesz, szedd magad meg minden….
Erpé sokat gondolkoztam a krémen, nekem már írtad, de én vmiért félnék eleget kentem e stb….

NYugtass meg és kipróbálom.

úgy kipróbálnám...... Iparművész? Húúúú
Én lehet nem matricásat,de csináltatok… tök béna vagyok amúgy ezekhez…. Persze akinek műészi vénája van Erpé….
Lilla sajnálom…. Remélem megoldódik, mindig változnak, meg annyi front van most. Lásd nekünk fent.