A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

És Nóribaba is megérkezett!!
Hurrá!!!

Nahát..
beindultunk...
Vendég

És megint:

ÉLJEN! Nagy gratuláció Gabi1-nek és Nórikának is!
és ő is milyen szép nagy! (igaz, számított is rá Gabi)

És az előbb elfelejtettem, de Breki kisfiának (bocs, de tényleg nem jut eszembe a neve) és Nórikának is nagyon jó egészséget kívánunk, és minden jót a babáknak és az anyukáknak, apukáknak, testvéreknek is.!

Kép
Kép]
hendegabi

amaryl: akkor GABINAK IS HATALMAS GRATULAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f.nikici

nellikeapa: nagyon jól bírjátok, ügyesek vagytok! Lám, meg is van az eredménye a kitartásotoknak! :lol: :lol: :lol:

breki: betojok! :lol: Szívből gratulálok a kis trónörököshöz! :lol: :lol: :lol:

/amikor betöltötte az oldalt, azt hittem, hogy gabi1 babája, aztán leesett az állam.... :lol: /
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agi125r 2009.06.25 11:44-kor.

Kép
agi125r

...erre kiderült, hogy gabinak is megvan:

Óriási gratuláció Gabinak! :lol: :lol: :lol:

mindegyik anyukának és babának jó egészséget kívánok! Jajj, de jó, jajj, de jó! :lol: :lol: Babazápor van! :lol:

Kép
agi125r

Huhhhh csajok, csak kapkodom a fejem!!!!

Breki, pont ma jártál a fejemben, hogy vajon kórházban vagy-e? De olvasom már nem! :lol: GRATULA a pici fiúhoz!!!!!

Gabi, a nyákdugó elhagyása után gyorsan szültél!!!! GRATULA Nóri babához!!!!!!

Mindkettőtöknek sok Boldogságot és tejecskét kívánok!!!!

Nellike apa jó híreket hoztál és a jövőhételejeinemmondjukkimihez nagyon drukkolok!!!!

kispiskóta

Breki : gratuláááálok !!! gyönyörűűűű ez a kis hajasbaba !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi : Gratuláááálok !!!!!!!!!!!!!!!!! Kérünk képeket mihamarabb, ügyes vagy , várjuk majd a beszámolóóót !!!

dejóóóódejóóóódejóóóó hirtelen megint van 2 baba, jujjjj de izgi !!! Csajok , tényleg beindultunk!!!

Kép
ikoka7

Hatalmas gratula breki!!!!!
tényleg szép kis hajasbabátok van...
pont ma gondoltam rátok,hogy mi lehet veletek...
majd várunk vissza a hírekkel...

nikici!
elméletileg jövőhét kedden megyek ctg-re és dokihoz és talán akkor
meg uhuz,hacsak nem szülnek megint.viszont,ha nem jön neki össze
akkor irány a 4D...

Dodi!
eskü,hogy pihenek én eleget.párom szerencsére sokat segít.szinte
minden alól fel vagyok mentve.mondhatni lógatom a lábam... :roll: :roll:
moziba egyszer próbáljátok ki az aréna plaza vip részét.az ottani
székek nagyon kényelmesek.otthonra is jó lenne.

Kép
Kép
csibe83

Gabi!
hatalmas gratula nektek is!

Nellike apa!
gratula nektek is a súlyhoz és hogy már nincs gond a picikkel...
akkor most már biztos tényleg hamar otthon lesztek...

és akkor a tábla:
Kép

tényleg megindultunk...eléggé izgi...

Kép
Kép
csibe83

Nnnnna, most telefonált a védőnéni, hogy csak 3 körül ér ide.....

Kép
Kép]
hendegabi

Jééé :P :P :P :P micsoda!!!Csak egy órára hagytalak itt titeket!
Hatalmas gartula a szülőknek!!!!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Breki pont tegnap jutottál eszembe,hogy mi lehet veletek :)

Nagy-nagy gratula ehhez a gyönyörű hajasbabához :) de a nevét nem írtad meg :oops: :lol:

Gabi neked is szívből gratulálok Nórihoz :) a cseten is mindenki érted izgult ma egész délelőtt :)

Kép

Kép
lidike

Gabi ,Breki!!!!!

Gratulaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

BREKI,GABI GTAULA!!!SZUPER!
BREKI MEKKORA HAJA VAN A KISFIADNAK,GYÖNYÖRŰ! :mrgreen:

KépKép

KépKép
ronmay

Breki:Nagyon szép baba!!!

Várjuk Nóriról is a képet! :P

Itt csak annyi történt h legalább a TV-t megszerelték..nem fogok annyira unatkozni.
:wink:

tímea83
Ajka

Gabi most írt sms-t ! Nóra baba már szopizik !!! Jaj én már úúúúgy szeretnék babázni .

Kép
ikoka7

nézzétek mit csináltam. Mit gondoltok, folytassam majd? tettszik?

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.25 13:17-kor.
Vendég

Breki! Gratulálok a gyönyörű Hajasbabához! Sok tejecskét és jó egészséget Nektek!

Gabi! Gratulálok! Na nem is lett olyan óriásbaba, szerencsére így gyorsan meg tudtad szülni! Ügyesek vagytok! Sok tejcit kívánok Nektek is!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sillia! Szerintem mindenképp folytasd! Nagyon szupi!!!

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia szuper:) de jó ötlet,folytasd szerintem mindenképp :)

Kép

Kép
lidike

csajok ha így haladunk július elején megszül mindenki, vagy már nem is marad akkorra senki :lol: :lol: :lol: na jó ez persze csak egy gyenge poén volt :oops: :D

csibe: én is elmennék a helyedben 4D-re ha a doki ennyire nemtörődöm. :twisted: De a 4D-t azért biztosan nagyon fogod élvezni :lol:

ikoka: nekem is azt írta, hogy jól vannak, és már szopizik a manócska, bizti küldött egy körüzit :D :D De jó, hogy minden rendben van Velük is!

sillia: nagyon ügyes vagy, nekem nem jutott volna eszembe, de nagyon tetszik!! Szerintem folytasd! :D :D

f.nikici

Gabi és Breki! Nagy gratulációm a két kis csöpséghez!
Vendég

Hát csajok! Ezek szuper hírek mára! Már túlléptük a heti 2 babát, így tényleg felgyorsulnak az események.

Sillia! Nagyon jó az ötleted, én is támogatom, hogy csináld tovább, persze ha van hozzá energiád!

Moncsy! Nagyon eltűntél!!! Te vagy a következő??? :lol:

Képzeljétek, az éjjel tuti volt valami, mert a barátnőm, aki júli 8-ra volt kiírva, ő is megszült!!! :lol: :lol: :lol:
Én meg negyed2-től negyed5-ig nem aludtam semmit, csak figyeltem, hogy 15 percenként bekeményedik a hasam, de úgy mintha valami kőszikla lenne. Ja! és azóta is rendszeres ez a keményedés. Ha így folytatom, jövő nyáron fogok szülni. :shock: :shock: :shock:
Vendég

Juhuuu-Breki-Juhuuuu-juhuuuuu :D :D :D
Én tudtam, én tudtam!!!! Tegnap (kicsit késve ugyan :roll: ), de belémhasított az érzés, hogy te már tuti babázol, pedig tudtam, hogy mikorra vagy kiírva :shock: !
Tehát akár már én is babázhatnék... :roll: :D :D :D !

Gyönyörű a bébi, látod, olyan lett amilyet vártál :wink: :D :D :D !
(Najóvannamáminggyábőgök :oops: )
És hogy hívják őfelségét, merthónapok óta erre várok, erre még születés után sem mondod meg :evil: ? Mostmárasztán tudni akarooooom :lol: :lol: :lol: !

Sok-sok boldogságot, és tejcsikét kívánok nektek :D :D :D !!!!!

Gabinak is hattttalmas gratula Nóribabához, juhuuu-juhuuuu :D :D :D !
Ott nem lesz gond a tejcsivel :wink: !

Sillia!

Igeeen, ne hagyd abba :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Tök cukiiii!

Egyezzünk ki abban, hogy enyémgyerek lesz a 12. Oké? :D
Bár apa szerint a 15., szóval ezt is fejben tartom :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

norka: pont nekem is ma jutott eszembe Moncsy, hogy vajon mi lehet Velük, lehet ma szül, ha már így eszünkbe jutott. :D :D Nem jövő nyár lesz ebből, hanem pár nap :wink: Nekem meg nagyon sokat mocorog Dorkili önmagához képest már 2 napja, nem tudom mit jelentene ez, az hogy készülődik kifelé?! :D :D

f.nikici

dodi akkor nagyon bele kell húznod, mivel már 8 baba megszületett :lol: :lol:

f.nikici

Sillia:Nagyon tecccik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Norka!

Véletlenül sem kötözködni akarok, de ha így folytatod, holnapra megszülsz :roll: :lol: :lol: :lol: !

Igen, amúgy te vagy Moncsy vagytok a következő tippem!
Bár Pagikának is örülnék már.... :roll: !

Ajjaj, lányok, ezt elszámoltam:
eddig van 7 babánk, majdnem biztos előbb szül nálam Norka, Moncsy, Anitja, és Tabati. A többiekre nem vennék mérget, mert ugye én cukrom miatt sanszos lehet, hogy előbb szülök. De az már úgy is 11, tehát én következnék, ha 12. akar lenni a kisfiam. Viszont ha Pagika beelőz, akkor meg pont 15. lenne, amire meg apa saccolt :shock: !

És akkor még a szabálytalankodókról nem is beszéltünk, szóval lehet kicsit elhamarkdottan lőttük be a "helyezésünket" :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

BOND: merre jársz? ilyen eseménydús napból, így kimaradsz?! :lol: :lol: Vagy ennyire lefoglal a védőnéni :D

f.nikici

Ezek szerint nem véletlenül jutott eszembe ma reggel, hogy valami "nem stimmel" breki76-tal, amiért sem nem jelentkezett, se nem gratulált a kicsi babákhoz. Gondoltam, hogy kicsidodival tartják a kapcsolatot, de nem értettem. :roll: :roll: :roll: Így viszont már "igazolt" a hiányzás. :P

Isten hozta ezt a hattttalmas hajú babát! Legyen részetek sok tejben, örömben, EGÉSZSÉGBEN!!!

És nem csalódtam, gabi1-ben sem, gondoltam, hogy mire hazaérek, addigra már kint lesz Nóri is. :D
Gratula nektek is és a tej legyen veletek! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.25 13:59-kor.

Kép
Kép
200907?

Uhhh, tényleg már 8.... :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Ezt apával jól kitaláltátok! 12. vagy 15. Már nincs messze! :wink:

Nikici! Jázmin is rengeteget mocorog, azt mondják a szülés előtt kicsit belassulnak. Hát szerintem a mi gyermekeink meg keresik a kiutat. :wink: :D
Vendég

Timi!

Most állok neki a sprotszelet-sütinek, mert apa legjobb barátjának azakedvenc csokija, s szülinapjára akarokösszedobni vmit :wink: !

Norka!

Pont ma mondtam anyunak, hogy Bontond is tuti a kiutat keresi, azért feszeng ennyit :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Nagyon nagy gratula Szonibabának,Katynak,Brekinek,na és Gabinak is!
Sok Boldogságot!

Itt vagyok ám mindennap,de csak olvasok!
Extrán extra nyűgös vagyok és már csak vegetálok!
Kb 1 hete szinte mindennap reggeltöl estig fájdogálok,de a melegvíztöl mindig elmúlik!
Pedig tegnap még a kiskertemet is kigyomláltam,de ez sem hatott!
Minden estére puccba vágom a lakást is,ha menni kell rendben legyen itthon minden!
Tegnap voltunk nst-n babika nagyon jól elvan odabenn,pedig már vagy 2 hete teljesen nyitva vagyok 1 ujjnyira,(a belsö is)!

Csibe és Nyuszi!
Nagyon szép lett a babaszobátok!

Sillia!
Nagyon jó dolgot találtál ki,én is támogatom a folytatást!
20140328174041

nikici!
az az igazság,hogy a doki akihez járok nem nemtörődöm csak
valahogy sok a dolga,mert mint már említettem nincs magánrendelése,
ezért sokan is járnak hozzá és sosincs ideje...bár én úgy készülök
szülni,hogy nekem az ügyeletes is megfelel...
hát nem fogok tiltakozni,ha véletlenül 4D-re kell mennünk :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Sillia!
nagyon jó a kép montázs.ha van erőd,akkor természetesen
folytasd tovább...

Kép
Kép
csibe83

Na, akkor a történés.
Első körben letudtam az ultrahangot és nyertem. Jól tippeltem, hogy Hugi sem húzott bele nagyon a dolgokba: 3 héttel és 2 nappal van lemaradva az "etalonhoz" képest. (29+1 hetesen 8 nap spétben voltunk)
Utána átszerveztem a dolgaimat, így a védőnő csak kedd reggel jön. Aztán irány a vérnyomás, vizelet és a CTG. Ezekkel minden rendben volt. És ha már ott voltam a Klinikán, akkor a dokira várva összefutottam egy lánnyal is, akivel együtt jártunk tornázni és néha összefutottunk az előadásokon is, tegnap este szült meg. Találkoztam még ismerős arcokkal, többek között minimano74-et is és mintha o.henit is láttam volna. :roll: :roll: :roll: :roll: 8)
Utolsó menüpontként sort kerítettünk egymásra a dokival. Méhszáj és egyebek minden okés. Megkérdezte, hogy mennyit mozog Hugi. Mondom: "sokat". "Jó. Ha úgy érzem, hogy csökkene, akkor menjek be". És visszarendelt egy szombati CTG-re illetve még egy hétfőire is, amikor megint találkozunk és akkor majd megbeszéljük a többit.

Őszintén szólva, se nem aggaszt, se nem lep meg a dolog. Úgy látszik a "teher viselés" megy, a gyereknövesztés nem annyira.
Az összehasonlítás kedvéért:
1. Manó 37+5 naposan:
-BPD: 89 mm
-OFD: 115 mm
-HC: 323 mm
-AD1: 94 mm
-AD2: 102 mm
-AC: 312 mm
-FL: 69 mm
-magzati súly: 2680 gr (+/-10%) :arrow: 35+4 hetes terhességnek felel meg.

2. Hugi 38+3 naposan:
-BPD: 88 mm
-OFD: 111 mm
-HC: 314 mm
-AD1: 99 mm
-AD2: 94 mm
-AC: 304 mm
-FL: 70 mm
-magzati súly: 2570 gr (+/-10%) :arrow: 35+1 hetes terhességnek felel meg.

Manónál megtapogatta a pocakomat és közölte, hogy 3 -3,5 kiló lesz. Rá 2 hétre megszületett 3340 gr-mal és 56 centivel.
Huginál megtapogatta a pocimat és közölte, hogy még meglátjuk mekkora lesz... Egy kicsit kicsinek találja, így most rajtam a szeme a magzatmozgásokat illetve a CTG-t illetően.
Részemől nyugodt vagyok, de úgy hagyok itt mindent magam után szombaton, hogy amilyen mákom van, nem fog tetszeni a CTG-m és megint bentfognak, mint múltkor... (Igaz, az pont a kiírás napján volt, de ugyanúgy szombat reggel :roll: )

Szerintem most sem lesz gond. A két terhesség között annyi a különbség, hogy:
-Hugival 4 kg-val kevesebbről indultam,
-amiből még fogytam 2-t az elején,
-Manóval 10 kg-t híztam eddigre (82), Hugival 9-et (76)
-Manóval többet és jobban ettem. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.25 21:42-kor.

Kép
Kép
200907?

Kicsidodi:Ügyes légy! :wink:

Már nagyon várom h az uram hazaérjen!Az előbb ment össze két autó a ház előtt.Most így a forgalom is fennakadt a kocsink meg a kapufeljárón...remélem nem mennek bele! :? Elég nagy a káosz.
Asszem én tényleg nem teszem le a jogsit! :evil:

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tényleg Szisz merre járhat? :roll:

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gabi, Hurrá, hurrá, éljen Nóri baba! :D

Breki, Gratuláció Nektek is :D

Az ablakosok végül reggel 9-kor jöttek, 5-en. Végigdolgozták az egész napot, a maradék 2 este 9-kor ment el. Valahol azért megértettem, mi kerül ilyen sokba egy ablaknál. :roll: A takarítás az majdnem kész, de még van mit csinálni. Az egyik ablak alatt volt egy radiátor, felhívtunk egy gázost, hogy le kéne szedni, majd vissza. Adott árajánlatot. Csak a leszedés 25e lett volna. :shock: Anyucikája. Sk légtelenítettem a rendszert, majd odahívtam az egyik ablakost és Robival leemelték a radiátort és arrébb rakták. 3 perces meló volt, gondolkodással együtt. :twisted: Vissza egy kicsit bonyolultabb, de azért sem vagyok hajlandó egy húszast kifizetni. :evil:

A takarítástól teljes KO vagyok. :? Még a mai órámat is lemondtam, ciki lenne az tanítás közepén közölni, hogy bocsi, egy kicsit rosszul vagyok, megyek lefeküdni. :roll:

Norka,
Dani is tuti a kiutat keresi, olyan erővel képes nekimenni a hasfalamnak. Az anya-gyerek kommunikáció még nem a legjobb, már rég mondogatom neki, merre is kéne mennie.

Nikici,
Benne vagyok, hogy mindenki megszül már júli elején. :D Csak Boot fogjuk a végére rakni. :lol:

Sillia,
Szerintem nagyon jó a montázs, folytasd! :D Azután meg lehet csinálni megint pár havonként, hogy jól látszódjon, miből lesz a cserebogár. 8)

NellikeApa,
Ha nem jön össze a tejtestvér, lehet kérni a gyerekorvostól tejet, aki felírja receptre. Nem fog minden etetést fedezni, de minden nap kaphattok, korababák prioritás élveznek.
Egy babának három dologra van szüksége az éleben maradásra. Hamira, tiszta popsira, meg arra, hogy érezze a bőrén, hogy valaki ott van vele. Ezzel nem lehet elrontani. :wink:

Hendegabi,
Nati ovistársai hétfőn mentek a Balatonra egy hetes táborba - amikor a vég nélküli esőzések kezdtőtek. Van rosszabb, mint Kőszeg :lol: :oops: . Miért is nem akartál kirándulni? Nem értem. :lol: Nekem olyan érzésem van, hogy ha "tábor" vagy "kirándulás" szó benne van a mondatban, ahhoz jár a "felhőszakadás" is. :roll: Amikor Nat az állatkertbe ment a csoporttal, az volt az egyetlen esős nap kb abban a két hétben. :?

Kép KépKép
lorca

Breki, Kati, Gabi!!

Gratulálok!! Fantasztikus!!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

f.nikici! :)

"vagy ha ide beírod amit akartál jelöld ki és katt a másolásra, és ha el is veszik a gép agyában benne marad, és akkor csak ismét bemásolod"
Ez sem rossz, de ha a 220 száll ki a gép alól (vagy a gyerek nyomja ki a szemét :evil: ), akkor oda az is. :x :x :x Viszont a Word automatikusan csinál egy biztonsági másolatot, amit a legközelebbi fájl nyitáskor felkínál, hogy kéred-e? És te kéred. 8)

kispiskóta! :)

Akkor te már csak 7-ig számolsz? :roll: :wink: Jó, hogy minden rendben van veletek! :D :D :D :D :D :D :D

jimbone! :)

Veletek mi van??????

tímea83! :)

"azon múlik minden h a babák mikor akarnak kibújni,mi akár a fejünk tetejére is állhatunk!"
Azért jobb guggolva vagy legalábbis függőleges helyzetben vajúdni... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

krissy3! :)

Szép nagy baba neked is! :o Csak ügyesen továbbra is! :wink:

amaryl! :)

Bármikor jöhetsz nyugodtan. :wink:

kicsidodi! :)

"Vlsz. nekem sem az sms-küldés lenne az első dolgom "
Mé'?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"nellike"! :)

Ezek nagyon jó hírek, ügyesek vagytok, csak így tovább! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Altatásos módszer nagyon jó, ezt jól megoldottad, kihúzhatod magad! :wink: 8)

Külön örülés annak, hogy egy kicsit kimozdulhattok vásárolni, csak Szilvi ne szedjen össze semmit!!!!!! :)

Kézi mosás: :o :o :o :o :o :o :D :D :D :D :D :wink:

"Ha Anya hazajött és belefér az idődbe esetleg a "kispapa" első hozzászólását feltehetnéd, hogy lássa Ő is (persze csak ha nem gond)"
Háááát, nem is tudom... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hendegabi! :)

Sóskát az éhhalál küszöbén??? Nálam az már a küszöbön túl van... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

sillia! :)

Csak akkor folytasd, ha az alatt is tudod majd csinálni, amíg a kórházban vagy, máskülönben nem ér! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
(A Klinikán láttam egy 14 év körüli kislányt és te jutottál eszembe. Annyira hasonlított rád az orra, a szája, mintha téged láttalak volna kicsiben. :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

moncsy.78! :)

"Pedig tegnap még a kiskertemet is kigyomláltam,de ez sem hatott! "
Ezt most az átvitt vagy át nem vitt értelemben értsük? :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Amúgy gabi1 pedig este jutott eszembe, hogy mi lehet vele, mert mostanában általában bejelentkezett lefekvés előtt. :roll: )

Kép
Kép
200907?

Most indulunk a kórházba.Nagyon magas a vérnyomásom,be kell feküdnöm.Majd jelentkezem!

tímea83
Ajka

tímea83! :)

DRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKK!!!!!!!! Minden rendben lesz! :wink:

Kép
Kép
200907?

Tímea: vigyázz magatokra!
(38 hét +4 nap = tökéletes időzítés :D :D :D )

Kép
Kép]
hendegabi

Tímea!
Megy a a drukk,lehet ma már babázni fogsz! :D

007!
A sziklakertemet gyomláltam ki,majd 1 órán keresztül tartott! :shock: :lol:

Boo!
Az elöbbi hsz-ból kimaradt:nagyon ügyi vagy nagyon szép lett a babasarok! :P :P :P

Jázmin nem hagyott békét, és új vonalzókat szerkesztettünk! :D
Fő a változatosság! :P
20140328174041

Boo!

hááát, én sem akarok okoskodni, de még nincs teljesítve a heti 4-es kvóta, hiszen Breki babája múlt héten született :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Szóval hajrá lányok, még kérünk egy önként jelentkezőt erre a hétre :wink: !

Én vállalnám, de még a 37. be akarom tölteni, és apának szombaton versenye van, amibe nem akarok "beleszülni"... Szóval ezt most passzolom :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Timi
Te már szülni mész :wink: :wink: :wink:

NellikeApa
Te nagyon durván gondoskodó vagy! :wink: :wink: :wink:
kéézel mosni a melltartót még magamnak se csinálom meg :roll: :roll: :roll: le a kalappal!!!!
szépen gyarapodnak a picik!

hagy dicsekedjek egy kicsit: ma reggel iziben kaptam Apától egy szerelmesítő jó reggelt sms-t csak hogy jól induljon a napom!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
nem értem, hogy tudok haragudni erre az emberre néha???
hiába, megint megbizonyosodtam róla, hogy bennem van a hiba... :roll: :oops: :? 8)

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: