A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, írtam Neked privit Szeged-ügyben. Egy fontos link viszont lemaradt, ezt, ha nem baj, itt pótolom:
http://www.apathy.szote.u-szeged.hu/ind ... glalas.htm

Puszi!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt :D !

Ha nem haragszotok, most csak gyorsan magunkról írok :oops: .
Mindjárt indulok műszakiztatni az autót, vuduzzatok, kérlek, hogy átmenjen :roll: !!!!!
Én nem érzem, hogy bármi baja lenne, de csak 14 éves lesz szegénykém, és használva van 8) ...

Tegnap este -egy marha nagy vihar után kissé késve- voltunk Szent Iván éji tűzugráson :D !! Nagyon jó volt, Panka végig táncolt körtáncban :wink: , egy kisfiú kezét fogva. Nem, képeket sajnos nem csináltam, mert én is táncoltam, de hátha valamelyik újságba majd pont az én lányomat teszik be :wink: :lol: (anno Bence képével többször jelentek meg cikkek ilyen rendezvények alkalmával 8) ). Nagyon jó volt, a gyerekek is nagyon élvezték, de többen lettek volna, ha nem előtte van felhőszakadás :? ...

Nyaralás, én a szálláskeresést feladtam, már zsongott a fejem és tiszta idegbeteg voltam tegnap, mire felhívott keresztanyám, hogy náluk elférünk a nyaralóban, ha nem zavar minket a két kutya, akik velük vannak, menjünk le :D :D :D . Úgyhogy ha minden jól megy (és Nissan Sanyi megfelel a vizsgán) hétfőn megyünk Zamárdi-Felsőre :D !!!! Csak legyen már jó idő, és szuper lesz :D !!!
Irina, kezd előbújni a Nap :wink: :D !!!!!!

Ja, a munkahelyemről is megkerestek, hogy nem tudnék-e már most visszamenni :shock: :D . Hát hülye azért nem vagyok 8) , de jó tudni, hogy számítanak rám :D !
dettyk

Anitja! Június 29! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Fúúú Lányok! Ennél rosszabb nincs a Földön, mint látni szenvedni a Kisgyermekedet :cry: :cry: :cry:

Vigyázzatok, hogy 3 napig ne tartogassa a kakit soha a Babátok, azt is olvastam, hogy elég gyakori jelenség a székrekedés a bilizős időszakban :shock: ne erőltessétek azt a k@rva bilit, meg WC-t, nem ér ennyit, bár Nolka sztem a sok csokitól dugult be amit Anyóséktól kapott (már kijöttek, hátha menni kell a kórházba)

Mi még egyben Natival, és nagyon kimerülten...
Fájások vannak, de össze-vissza, nem is figyeltem...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Anitja!
Nagyon szorítok nektek.
Nolkának sok ++++++++++++++++.

Detty!
Nekem meg a ház keresgetéstől zsong a fejem,de
muszáj.Szeretnénk még a nyáron el költözni.

Irina!
Azért nálunk sem felhőtlen minden de amikor
játszunk az kikapcsol.
Tudnak hisztizni is.

Szuperek a képek :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Varga Tünde!

3*ahány kiló annyi csepp. Pl. Marci 12 kiló, így 3*12 csepp.

Anitja!

Gyümölcsöket adj neki, az lazítja a székletet és a 100%-os gyümölcslevek. Szorítok!!! Szerintem még ma baba lesz!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

anitja: jobbulást Nolkának!
Vendég

Anitja: tudom mit élsz át, mi is átestünk ezen a kaki-dolgon, szörnyű volt. Nekünk a dokinéni először a jó cukros kamillateát javasolta, de miután nem segített semmit, Laevolac-szirupot tanácsolt, recept nélkül kapható a gyógyszertárban és csodákra képes. Engem is kisegített szülés után, amikor 6!napig nem voltam wc-n!!!

Kép
aniko15

Sziasztok, most csak bejelentkezek :oops:

Anitja, látom, még egyben vagy. Majd írd, mi van Nolkával, mi vált be nála.

Rólunk: R. hajnalban kelt, és már alszik is. Ez jó, mert most gyorsan fürdőszobát takarítok, eszek, aztán készülünk Db-be a tanszékre. Aztán okmányiroda, végül vezetés.

Totál káosz napunk van :shock:

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Már sokkal jobban. Úgy néz ki valami kajával vesztem össze.
Lilla meg alszik. Csak nekem sok a dolgom most, de azért sok puszi nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Délelőtt átmentünk a barátnőmhöz, aztán mikor unták bent, lementünk a játszira! :) Csajok jól elvoltak! :)

Anitja! Szegény Nolka... Védőnő: :shock: Azért ettől vannak kevésbé drasztikus megoldások is, próbáld meg a cukros kamillát, bár én már elég későn vagyok ezzel... Biztos kaptál már jó tippeket! Azóta kakilt, ugye?

Panndi! Hajrá! ;)

Minitalis képek nagyon jók! :) Míra és Boti... :lol:

Szelikém néhány napja éjszaka többször felsír, de csak rövid ideig, vagy anyaaaa kiáltással jelzi, hogy valami nem oké, de nem jöttem rá. Hamar vissza is alszik. Most vagy jön a maradék 4 foga, vagy arra is gondoltam, hogy néhány napja elkezdett rengeteg szót mondani, már fel se tudnám sorolni, szinte mindent ismétel. Lehet, hogy a beszédfejlődése kavar be éjjelente... :roll:

Tündi! Akkor ott is fogacskák. :(
Valahogy én is megpróbálok belenézni Szeli szájába... akkor megtudom, nálunk is az-e a nyügi tárgya.
Bár Szelinek az étvágya kimondottan jó! :lol:
Teszvesszel nem lesz gond szerintem, csak megfeledkezhetett rólad, olyan van...
Szólj, ha megkaptad!!!

Dettyk! Megy a vudu az autóra!!! ++++++
Jó lehetett a buli! :)
De jó, hogy Tédeg is felkerestek! :) Mikor szeretnél visszamenni? Szeptemberben?

Fleur! Örülök, hogy jobban vagy! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Nálunk sz@r idő :cry: . Kölköcskék - de főleg Botó - nagyon kimennének, de szitálgatott az eső, meg most is lóg a lába...hátha délután. :roll:

Fleur!Jaj de jó, hogy már jobban vagy!

Regi!Nálunk is ez van!Mármint a felsírással kapcs.-ban!Én fogra gyanakszom... :roll:

Anitja!Ajaj, szegény kicsi Nolka!Rengeteg folyadék, gyümilé, gyümölcs segíteni szokott!! Ha túlvagytok ezen, próbálj pihenni, regenerálódni testileg-lelkileg! :wink:

Vindo!Majd írjál ám, mi volt!++++

Dettyk!Kocsikádnak mennek a +++++++++

Irina!Ádinak remélem semmi baja nem lesz a szuritól! :wink:

Panndi!Akkor máris jöhet Kistesó :wink: !

Lányok, ma jött hozzánk egy új védőnő látogatóba. Öreg, berakott hajú hölgyike, helyettesít. Mindkét fiam utálta szegényt, de nagyon. Boti a közelébe se ment, hiába próbálkozott vele játszani. Aztán szomjas lett 7ördi nagyfiam, s kiabálta: TŐCCS!(=tölts inni!). Bulcsi a karomban, néni ajánlkozik, majd ő megfogja addig. Nézelődő Aprócskám konstatálta, hogy Ő bizony idegen kezébe került, anya sehol...és olyan, de olyan sikításban tört ki, ailyet a 6 hét alatt még sosem hallottam tőle :lol: . 7ördit megitat, Bulcsi vissza anyához, boldogan vackolt a kezemben, védőnéni pedig elment :roll:

Nekem meg randim van a vasalómmal :evil: :arrow:
kispocc

Kispocc! Lehet, hogy fog...
Védőnő: :lol:

(A miénket kimondottan kedvelte Szeli, illetve mind a 2t, aki eddig volt, a 3.-al még nem találkoztunk... :roll:) Pedig lassan kéne menni mérésre!)

Holnap délelőtt remélem, sikerül végre Vigantolt iratnom. Meddig kell azt adni???

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk: megy a kocsinak +++++++++++++++++++++ Jó kis hepaj lehetett! :lol:

Anitja: volt már kaki Nolkánál?

Regi: lehet a foga..Emma is ezzel küzd..már 3-4 hónapja

Mi jól..csak a hangyák támadnak..útálom őket..pedig kívl belül körbefújuk a házat. :-

Emma az este is szólt, hogy menni kell pisilni...:-) a többi éjjel nem hív de szárazak vagyunk..:-)

De-t kicist motoroztunk ..olyna meleg volt..most meg megint be van borulva!
:-(

Vindo: írd mg majd mi volt a munkával!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Persze már tegnap megoldottuk a kakiügyet, glicerinkúp segített azért (3 napos nem kakilás esetén már nem lehet szájon át segíteni :( )
Most olyan ételeket kap mai eleve lazítóak (zabpehelykása reggelire, gyümölcsök, tejtermék, rostos, szálas ételek (pl káposzta)

Majd jövök még!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Regi, szerintem már nem kell a Vigantol, nekünk legalábbis csak tavaszig javasolta a doki! Bencénél is 2 éves korig kellett adni, de nyáron nem.
Amint betölti Panka a kettőt, megyek vissza. Ezt a két hónapot még ki akarom élvezni :wink: .

Köszönöm :D , kocsikám megfelelt a vizsgán, még meg is dícsérték :D ! Úgyhogy zöld az út a nyaraláshoz :D ! Igaz, 5 órát várakoztam, de olvastam közben, és EGYEDÜL voltam 8) .

Kispocc , védőnő :lol: . Nálunk 1x volt a védőnő, amióta Panka megszületett :shock: . Nem mintha hiányzott volna, de ez durva, nem?!

Tegnap Bencével néztük a Kincskereső kisködmönt, Panka játszott mellettünk, de fél füllel azért a tv-n lehetett, mert egész délután szaladgált utánam, hogy: édesanyám!, meg édesapám hol van?? :lol: :lol: :lol: .

Egyébként megőrülök ettől a csajtól :oops: , szerintem rosszabb 6 fiúnál 8) . Meg voltam botránkozva Győzike Vircsikéjén, hogy milyen kis Maugli, hát Panka is pont olyan lenne, ha hagynám :shock: . Állandóan olyan, mintha a sárban henteregne, koszos, maszatos, mindig kutyul, pakol, firkál, sunyin bújik rosszat csinálni, mászik fel mindenre :twisted: . Jól megkaptam egy nyugis fiú után egy hétördög lányt 8) :D .

Itt dög meleg van, remélem, ma nem lesz vihar :? ...
dettyk

Anitja! Ezt nem is tudtam! Örülök, hogy megoldódott! :)

Dettyk! Akkor jó nyaralást! :)
Panka: :lol:
Lehet, hogy felhívom majd a dokit inkább, mikor visszajön szabiról és megkérdezem... :roll:

Szeli ébredezik! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! :lol: Hát igen, védőnénitek akkor nem viszi túlzásba!Bár én mondjuk nem bánnám, ha minket végre békénhagynának ezek a nyanyák :roll: :D
kispocc

kispocc: védőnő :lol:

Regi: Zsófi sem kapja tavasz óta ;) Én is így tudom: két éves korig kell, de ilyen időben már nem :)
Vendég

Sziasztok!

Mi is megvagyunk :D az éjszaka érdekes volt :roll:

MA jön este tesóm, holnap vigyázni fog a fiúkra, mert én elugrok egy villám tolmácsolásra 8) kell egy kis börtönlátogatás megint, már régen voltam.

Anitja tutira a csoki fogta meg a kakiját! Örülök, hogy megoldódott!!!!

Dettyk jó, hogy megvan a vizsga! Irány nyaralni!

REgi már ne kell a vigantol, csak tavaszig kellett, most már elég nap.

Minitalis képek szuperek!!!!

Heni
KépKép
heni81

Helló!

Csak gyorsan! Köszönöm a tanácsokat cataflame ügyben. Éjjel megpróbáltam ki is hányta.. :(
Ma voltunk dokinál,holnap vissza. Nem csak a fogak a a láz okozója hanem egy vírusos torokgyulladás,de kitől kapta el? Senki nincs benne,eddig.Remélem nem is lesz.Szóval végig szenvedtük az éjjelt,borogatás stb. Most kelt fel,és már megint lázas.Vagy még mindig.Azt mondja a dr.nő (helyettes),hogy ez egy nyári vírus,ami 24-48ig okoz lázat.Addig nem kap antibigyót.Holnap viszem,akkor derül,ki,hogy még jobban bedurran,vagy múlik.Ha jobban gyógyszer.Remélem nem lesz rosszabbul. Most fürcsizik,ezt élvezi,jó neki.Szenved,hogy nem játszhat kint Benivel.Pihentetni szeretném,nem kint.Elég nehézkes. Bence meg bealakított. Szerintetek okozhat valami ez: bekutyult magának inni valót:citromlé-víz-meg egy két diófa levél.Tegnap este,míg Domival hűtőfürdőztünk,apáék voltak vele,nem figyeltek rá,hát tessék.Nem tudom ivott-e belőle,meg,hogy mennyit ha igen,de ma láttam meg,mert megint öntött magának belőle.De hogy ma ivott e?nem tudom,de minden esetre mérges vagyok a páromra-meg papára,hogy nem figyelték mit csinál.Oké tudom nem lehetnek mellette,de idegesít a dolog.De az is lehet túl parázom.Szerintetek?
Na megyek a kis lovagomhoz,majd még benézek.. :)
varga tünde

Tünde nyugi, nem lesz baj ha ivott belőle :lol:
Teát szoktak főzni a leveléből, vértisztító hatású és segíti az emésztést.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi Móni. Ahhoz képest,akkor nem ivott belőle,mert tegnap se meg ma se kakilt. Domin is most segített a kúp,nekünk is be kellett vetni,sajnos. Beni nem enged felrakni :roll: Úgy látszik nem evett annyi meggyet,pedig tegnap este is azt evett vacsi után. :) Domi most is lázaska,most segít neki a panadol. De estére szerintem Ha lázas nurofen kúpot kap. Most megint pancsiztatom.. :)
varga tünde

Halihó!

Előre is bocsi, de most csak magunkról. Bercó szerintem jobban van, holnap viszem vissza a dokibácsihoz, bár ma olyan hisztis volt, hogy nem nagyon tudom mire vélni.

Tovább bonyolódik a szappanoperánk. Ma az öcsém kórházba került: vesekő. Egyszerűen nem hiszem el, mi jöhet még???

Most csak ennyi, majd jelentkezem. :oops: :oops:

Nagy pusszancs mindenkinek.
dmaggie

Sziasztok Lányok!

Látom kaki téma van. Hát nálunk is elég nehézkes a dolog, főleg Gergőnél. Én úgy hallottam, h a csipkebogyótea is hatásos. Nálunk bevált. Tegnapra készítettem, mert Gergőnél tegnap volt a 3. nap, és láss csodát, jött is. :)

Maggie!
Sajnálom. :( Jobbulást nektek!

Most mennem kell, még mosogatok stb.
Jóéjt
Gica

Kép
gica1

Szegény Nolka! A lényeg, hogy megoldódott! Sok folyadék, rost, lekvár... ezek segítenek.

Kispocc! Nekünk a védőnénink egy kincs, Zsozsi születése óta jár (ugye most Gegi miatt), és minden alkalommal mond valami hasznosat, tanulok valami újat. Mi nagyon szeretjük, szerencsénk van. Persze nem igazán Gegiről beszélgetünk, hanem inkább Zsozsiról. :lol:

Tegnap itt olyan jégvihar volt :shock: , szerencse, hogy hagyományos fa redőnyeink vannak, totál le kellett engedni, szinte hermetikusan bezárkóztunk. A jég kiverte volna az ablakokat. Utána láttam, hogy a kerti székek beleálltak a földbe :shock: . Olyan sárga-barna lett az ég, rettenetes szél, és az az esős-jég... Huhh...

Dmaggie! Vesekő? Szegény! Ha picike, még kipisilheti, igyon sok sört. :wink: Persze az nagyon tud fájni. Remélem minden oké lesz!
Jobbulást Kékszeműnek! ++++++++++++

Tünde! Ha lázas Domi, ne fürdesd egy ideig, mert lehűlhet az egész teste, és az nem tesz jót.

Most hallom, meghalt Michael Jackson. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Maggie!
szinte,mint egy mesében... :wink: 3 rossz már megtörtént,most már csak jó dolgok fognak történni :)

Anitja!
????????? nekem is lavoleac jutott eszembe rögtön(meg uzsoki ,mikor megitattak velem egy bazi nagy adagot és 12-22ig wcre jártam :?

Tünde!
Beni,Míra egyidősek :) szerinted M-nek be lehet adni kúpot? :wink:

Mesi!
te miket nem hallasz :shock: én Thomast hallagatom,de mindjárt meglesem vmelyik hírportálon :) :)

Dettyk!
kocsidra és Rád gondoltam :) olvastam sikerrel jártatok :)

Tegnap gyerekeim festettek... gondolhatjátk,Bálint hogy nézett ki :) kis indiáncsíkok az arcán,aztán megszerezte a piros hobbifestékemet... :lol: 8) a tenyere piros,bodyjaán a kutyák elrejtőztek,de még a gatyája is színes lett :) szerencsére könnyen lejött :) persze Més barátnőjeis szórakoztak akkor már ők is befestették tenyerüket :) s úgy indult az egész,h talplenyomatot készítenek a szomszéd srácnak,mert szzedett nekik meggyet :) a vízfesték nem volt elég sűrű :)

ha Anitja megszülne küldtök nekem sms-t nem leszek gép előtt :) megyünk Visegrádra :) :) mint Anna Petiben :) :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Képzeljétek, tegnap is úton voltunk, vittük Gegit. Reggel 8-kor szopizott. Vittem neki 2,5 dl teát is. Megérkeztünk 11-kor, nem láttam éhesnek, de nem tudtam megszopiztatni. Jöttünk-mentünk, majd a kocsiban próbáltam megetetni kb. f2-kor. Nem akart enni, a 2,5 dl teát beverte.
Hazajöttünk, és még akkor sem. Csak aludt, meg játszott.
8 óta f4-kor :!: szopizott másodjára :!: Én már azt hittem, bekavart a cumisüveg, de szerencsére nem.
Bak a lelkem, és nem a megszokott helyen/pózban akartunk szopizni, és az már nem volt pálya. :lol:

Dettyk! Ugyan már! Ettől gyerek a gyerek! Panka csúcs!!!! Így kell ezt csinálni! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Ha Nati megérkezik, írok neked! De nem fog, mert én 29-ére tippeltem. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok, gyorsan jövök, míg Rugó alszik.

Emese, ezt a hírt tőled hallottam, mert ez volt ma az első oldal, amit betöltöttem. Aztán megnéztem az indexet. Szegény :( Bár nem hiszem, hogy az utóbbi években teljesen normális volt, de pár számot nagyon elkapott, az már biztos...

Írok rólunk, aztán visszaolvasok.

Szóval tegnap egy órakor Rugó felkelt. Na jó, ébresztettem. Adtam neki enni, és rohantunk az egyetemre. Persze út közben nagy dugóba keveredtünk valami útfelújítás miatt, az egyetem előtt meg kerékbilincseztek a rendőrök, szóval majdnem elkéstem.
A lényeg, hogy megy még kari szinten a huzavona, hogy megkapja-e az intézet a státuszt. Ha megkapja, akkor vsz. az enyém. Ha nem, akkor marad a fősuli. Jövő hétre ez eldől. Ma az egyik oktató ismerősöm beszerzi a friss infókat, estére, lehet, okosabb leszek.
Közben G. megjavított egy gépet a tanszéken, ha már úgyis arra járt (intézeti informatikus ott másodállásban). Rugó persze ott produkálta magát az irodában, nyitogatta a mikrohullámú sütőt, egy bögrét pakolt bele vízzel és be is kapcsolta :shock: Meg büféztünk.
Aztán Gábornak munkaügyben bankokba kellett mennie, mi meg az okmányirodával próbálkoztunk. Hiába, mert állítólag annyi útlevélkérelem van, hogy csak időpontkéréssel és talán szerdán lehet elintézni :shock: :shock: Azt hiszem, hétfőn felülünk egy távolsági buszra Rugóval, és irány Derecske :roll:
Aztán a plázában várakoztunk, míg G. végzett.

Épphogy beestünk itthonra, R. evett, már mennem is kellett vezetni. Mivel Gábornak programja volt, citerázott, így Rugót bekötöttük a tanuló-kocsiba, és láss csodát, több mint egy órát pisszenés nélkül ült hátul, amíg vezettem :shock: :shock: :shock:

Aztán leadtuk Gábornak Debrecenben, én meg vezettem tovább, nyolc körül értem haza.

Este tízig bírta a csodálatos baba.

Most hatkor szopott, én meg már nem tudtam visszaaludni.

Mára várom egy barátnőmet családostól, Szoboszlón nyaraltak, és hazafelé beugranak. Tavaly nyáron voltak itt utoljára.

Akkor próbálok még jönni, V.

Kép
vindolanda

Felkelt, a visszaolvasós terveim szertefoszlottak :( :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Viranka!
Nem semmik lehettek, :lol: :lol:
Nálatok is van élet.

Mesi!
Hát nem mindegy,hogy hol eszik és mennyire kényelmes :D

A viharról minket elkapott útközben,bár erre még a gyengébb verzió
volt de esett rendesen kb. 2 perc alatt bőrig áztam.
Szerencse,hogy mostanában be pakolom az eső cuccot a gyerekeknek.

Anitja?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mi konduktornál voltunk ma, Fruzsi végighányta az odautat :? Jó volt vezetés közben őt törölgetni, közben Zsófit szórakoztatni.

Amúgy nagyon megdicsérték Fruzsit :) Olyan hosszú, 68-as ruhákat hord :shock:
Vendég

Emese: nem értem,hisz nekünk a hűtőfürdőt ajánlotta a doki,hogy az nagyon jó ilyenkor. :shock: Amúgy jó ,estére már kutya baja volt.Ma voltunk vissza,és rendben vagyunk..

Panndi: szegény Fruzsi. :(

Regi: ma jött mega teszveszes cuccom. Ahhoz képest,hogy azt mondta hétfőn feladta.Megnéztem a bélyegzőt és tegnap adta fel :? a lényeg,hogy megjött és működik,garanciát is kaptam rá..

Megyek rosszalkodnak..
varga tünde

Sziasztok!

Köszi, akkor nem kell már Vigantol... :)

Délelőtt voltunk piacon, boltban meg a játszótéren (meg anyagot kerestem hastáncos fátyolhoz ;)), néha kicsit szemerkélt az eső, de nem volt vészes. Most viszont igen sötét lett... :roll: Tuti, hogy rázendít... :? Még jó, hogy hazajöttünk már! :)

Tündi! Dominak jobbulást akkor! Szegényke, mégis beteg... :( ++++++
Örülök, hogy megjött a cucc! :) Jobb később, mint soha! ;) (És mi az? Most már kíváncsi vagyok! ;) Jöhet máshova is!)

Szeli extranyügi volt délelőtt egyébként, egyedül a játszótéren érezte komfortosan magát, de azt is megunta fél óra alatt... :? Most már tényleg bele kéne valahogy néznem a szájába... :?

Maggie! :( Ez szörnyű! Öcsédnek jobbulást!!! Vicuska jól van már?

2 napja reggelente Szeli is Thomast néz, úgy negyed óráig, amíg ébredezik az apja ágyában! :lol: Ez új nálunk! :)

Vera! A festékezés jó buli lehetett... a gyerekeknek... :lol:

Vindo! Úgy látszik, ezzel az útlevéllel mindig megjárod... :?
Szorítok az állás miatt!!! ++++++
Rugó nagyon ügyes volt az autóban, hogy ilyen jól viselte! :)

Panndi! Hú, nem lehetett könnyű így az út... :( Miért hányt???
Konduktor mit mondott még Fruzsival kapcsolatban? Kell még tornáztatni?

Kép

Kép
regcsiken14

Kell még tornáztatni, de nagyon szépen fejlődik, azt mondta, olyan fejlett, mint egy három hónapos baba, ahogy mosolyog, kommunikál stb :lol:

Nem tudom, miért hány, azóta nyugi van :roll:

Na indulunk anyósékhoz :)
Vendég

Valaki fogyózna velem? Egyedül olyan uncsi... :? :lol:
Most barátnőm már nem akarja újra elkezdeni, mert a múltkor elérte a versenysúlyát, amivel meg is van elégedve, azóta nem is hízott vissza egy dekát sem.
Én viszont szeretnék még ledobni néhány kilót...
Silka? Maggie? Irina? Kik voltak még akik fogyózni szerettek volna??? Ágica! Te szeded a Cefamadart? Vera! Te hogy állsz az akupunktúrával? Fogytál azóta???

Tegnap vettem csirkemellett, azt bepácoltam gyros fűszerkeverékkel, a kertből szeletelek uborkát, azt leöntöm kapros joghurtos öntettel. :)
És -2 kilónál tartok, vagyis ugyanott, ahol a múltkor abbahagytam, de már ez is előrelépés! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Akkor olyan ügyes lesz, mint Zsófi a beszéddel! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, amit leírtam, az a vacsorám lesz egyébként... :roll:
Írjam megint, miket készítek lájtosakat? Most vannak újabb ötleteim! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Drága Csajok!

Ma olyan vagyok, mint egy eszelős... :roll: :D , pedig éjszaka egész jó volt.
Regi,írjad, írjad a lightos kajákat!!! :wink: Én úgy jöttem ki a kórházból, hogy szinte nem volt feleslegem...de most valahogy feljött rám pár kiló :lol: . Na, vacsi után talán nem kéne farnciakrémest enni :? :D ...Szóval várom az ötleteket!

Panndi!Jaj, ez a fránya hányás!Bizti sokat falt, nem? Bulcsú tegnapelőtt este akkorát hányt vacsi után, csak lestem :roll: !Volt ágyneműcsere, s mindketten öltözhettünk át. Lemértem akkor, és a vacsijából kibukott 60 milit!

Maggie!Fel a fejjel!!!! :wink: Öcsédnek minden jót!!Tudod, a rossz időszak nem tart örökké!!+++++

Megjött anyum :D puszkó :arrow:
kispocc

Hú, végre ideértem. R. alszik, bár most elég nehezen ment az altatás, mert az ácsok dolgoznak :roll: Végül hasra feküdtem, a hátamhoz bújt, ott aludt el 8)

Dettyk, jó nyaralást Nektek! MOst már jó időt mondanak, ha jól tudom :D Fotózzatok sokat :D

Kispocc, ezek a gyerekek biztos éreztek valamit :D
Szegény védőnő, lehet, hogy mindenhol ez fogadja :roll:

Regina, a Vigantolt nekünk áprilisig kellett szedni, és talán ősszel újra kell kezdeni :roll:
Nálunk is van kómatévézés, negyed óra reggel :D
Meg este lefekvés előtt, mikor már nem bír mozogni, de aludni még nem akar.

Kaqk, jövő héten vakolunk, de utána szerintem szabadabbak leszünk :roll: Akkor megejtjük a dolgot valamikor :D
Mi Raid-del fújjuk a kis rohadékokat :x

Heni, hogy ment a tolmácsolás?
A börtönben miket kell fordítanod?

Tünde, a diófa levélből főznek teát. Még mi is főztünk, mikor kicsi voltam :wink: Örülök, hogy jobban vagytok :D

Panndi, Fruzsi kis fejlett baba :lol:
És hosszú :shock:

Maggie, öcsédnek jobbulást :D

Emese, alakul az a dolog, amit még nem írtál le? Amiatt jöttök-mentek?

Nekem szülés után olyan székrekedésem volt, hogy a kúp meg sem kottyant. Mondjuk erőteljes hajlamom van az efféle dolgokra.
Kiskoromban egy-két hét után kellett beöntésre vinni a nagymamámhoz, neki volt felszerelése :roll: Na, az tuti hatott :shock:

Most ennyi fért bele az időmbe, minden jót, V.

Kép
vindolanda

R. is mindig túlzabálta magát kiskorában, és aztán mindent lehányt. Pl. sugárban a baldachint, pedig fél méterre álltunk tőle :roll:

Kép
vindolanda

Tündi: de jó h Domi jobban van

Panndi: hányás, nyűgi.. :( fejletség :lol:

Mesi: kis Bak! :lol:

Vindo: tanuló kocsiban Rugó :-) Ok..akkor majd egyeztetünk!

Maggie: :cry: Jaj de sajnálom....

Jacko meghalt??? máskor ha ilyen történik a csapból is ez folyik..de itt olvastam először...voltak jó számai..még egy koncerten is voltam..klassz volt..

Emma is kis nyűke a foga miatt, mindig kér bogyót ( chamomilla )

Éjjel megint kelt h piiljünk 4 kor..és 5 ig nem tudott vissza aludni...extra nyűgi is volt..apa nem nyúlhat hozzá
végül nem tudom mikor nyugodott meg köztünk....én meg úgy elaludtam a nyakam ( mindig mikor Emma rajtam alszik) hog alig mozog.:-(..
Emma JimJam fun. a kedvencek, Doggie, Barney, Angelina ...reggeli közben nézi általában...csak Barney az amikor megáll a játékban ls leül a kis fotelba és nézi pislogás nélkül.

Szombaton megyünk nyári színházba a párommal....nagyi fogja letenni Emmát....????????? egy éve volt 1x ilyen...azóta sak én..még apa sem...na ezt jól elrontottuk....mindegy majd mostmár próbálkozunk...h ne csak velem nyugodjon meg....edzünk az augusztusi 3 napos lagzira...Emma marad itthon a nagyikkal..nem visz senki gyereket...nem vihetjük :-( jaja már előre rossz....:-( De legalább kikapcsolódunk egy kicsit...

KépKép
kaqk
Debrecen

Azt Kagk 3 napos lagzi :shock: :lol: Biztos jó lesz. :) Huu nyakad :( Fekete nadály krém asszem amink van itthon,azt szoktam ilyen esetekre kenni. Nekünk eddig bejött. :) Színház tök jó.. :) A párom sehova nem akar menni,eddig. De már nyüstölöm. :)

Teljesen beborult,és dörög,remélem nem lesz nagy esőzés.

Regi: én szívesen beállok a fogyizok klubjába. :wink: már el is kezdted? épp a múltkor gondolkoztam azon,hogy vegyek-e amit te szedtél. de lehet,hogy 4-3-2-1-et veszek,mert attól rendesen jött le a felesleges víz is rólam,méregtelenít.ha mellette úgy eszek,olyan kajákat amiket te is írsz,akkor fogysz is.Domi előtt így sikerült leadnom jó pár kilót magamról :wink:

Vindo: kiakadtam rajtad. 1-2 hét durva! :shock:

Maggie: jobbulást!

Azért akadtam ki a diófa levélen,mert mi úgy tudtuk,hogy a belsejében levő izéból csinálták a teát,nem a leveléből. De jó,hogy nem jól tudtuk. :lol:

Kéne mennem vásárolni,de olyan nehéz rávennem magam.. Gyerkőcök még aludnak,én is bealudtam mellettük,dörgésre riadtam fel.
varga tünde

Egyszer hányt úgy, hogy sejtettem, hogy baj van, mikor az ominózus egy szem kesudiót megette.

Jöttek a vendégek :arrow:

Kép
vindolanda

Írtam a másikba is.. :) Felkeltek akkor irány a bevásárlás...........
varga tünde

Tündi! Oké! Akkor már ketten csináljuk! :)
Én megint a Cefamadart szedem, maradt még egy levéllel, aztán gyedből majd vennem kell. Elkezdtem nélküle, de rájöttem, hogy sokkal könnyebb, ha megint szedem! ;) Nekem ez vált be! :)
Igen, múlt hét hétfőn kezdtem (72-ről), és nyaralásig szeretném elérni a 65-öt! :)
Akkor majd írjad, miket eszel, és hol tartasz! :)

Még valaki! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Lányok!

Michael Jackson gyerekkorom kedvenc énekes. Imádtam/imádom a zenéjét.
Nyugodjék békében.

Anitja drukkolok, hogy Natasa hamarosan kibújjon++++++++++++

Maggie öcsédnek jobbulást++++++++++++
Lehet egyedül vagyok a véleményemmel de mi lenne ha halasztanátok pár héttel az utazást? Annyi minden mutat arra, hogy most nem alkalmas az időpont. Sokszor kell ám figyelni a jelekre. Lehet, hogy vigyáznak rátok fentről és azért történik mindez. Jelek, hogy ne utazzatok.

Minden kép szuper. Csodásak a gyerekek.

Bocsi most nem tudok részletesen reagálni.
Valószínű csak jövőhéten jelentkezem. Holnap, holnapután cuccolás. Ha minden igaz hétfőn kötik be a netet.
Ha Anitja megszül küldene nekem valaki egy sms-t? Kíváncsi vagyok de tuti nem leszek gépközelben. Előre is köszönöm.
Puszi mindenkinek.

ui: kérek egy kis vudut, hogy ne essen hétvégén az eső, nem volna jó szakadó esőben pakolni a bútorokat

KépKép
Kép Kép
l.móni

LMóni! Esőt mondanak... :( :( :(
Hátha épp akkor nem esik, amikor pakoltok! ++++++++++++++++
Jó költözködést, és csak NYUGI!!! Szép lesz majd minden, és minden a helyén lesz akkor is, ha lassan pakolsz és takarítasz! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Tünde! Ja, hűtőfürdő volt? Akkor nem szóltam! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: