Sziasztok!
Kata,
Igen, jó lesz megint dumcsizni, bár szerintem most olyan sok időnk nem lesz, mert csak fél 8-ra megyünk, és minket elég hamar be is fognak hívni (tudod, ilyenkor soron kívül). De azért egy pici időnk remélem, hogy lesz!
Kittit meg fogod ismerni, mert úgyis odajön majd, mi már ugye ismerjük egymást, szóval összehozlak én titeket
Kitti,
Hidd el minden rendben lesz! Szép nagy tüszőid vannak, és ráadásul rengetegen is, nagyon sok fagyibébid lesz, még 50%-os aránynál is fog maradni belőlük 4 a következő havi visszaültire. És mivel a megmaradt fagyibébik már hiperszuperek, így szerintem nagyon sok esély van rá, hogy jövő hónapban már babás leszel
Albi,
Szuper, hogy kezdtetek! Mennek a drukkok!
Comee,
Na mi újság? Mi volt a vérvételelen? Mennyi az annyi??? Nagyon drukkolok, hogy pénteken/héfőn már lásd a petezsákot az UH-n!!!
Melcsi,
És te hogy vagy amúgy? Dolgozol még? meddig?
Bodzim,
Köszi a drukkokat, nagyon aranyos vagy! Én is nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz!
Rencsim,
Hogy vagy ma? Volt már róka? Remélem nem...
Én már megettem reggel 8-kor az első adag husit, éjfélkor beadtam az ovitrelle-t, már nagyon várom a holnapot! Szeretnék már túlleni rajta, bár még addig is növögethetnek a tüszők.
Szimba,
Köszi a választ! Időközben beszéltem Rencsivel is, és ő is mondta, hogy nála is az egyik olyan volt, amit még tovább kellett érlelni. Hát meglátjuk. Most már nem aggódom a szám miatt, 5-7 petike csak lesz! Abból meg csak megmarad legalább 2...
Viszont látom, hogy mindenki 3 pöttyöt kér vissza? mi azon gondolkodtunk, hogy csak 2-t kérünk, mert ez az első lombik, és én úgy érzem, izgulnék, hogy mi van, ha mindhárom megtapad... (tudom, erre nagyon kicsi az esély). És én beülti után semmin nem szeretnék izgulni, ikrektől egyáltalán nem félek... és talán jó lenne a tudat, hogy bármennyi is marad meg, az nekem tökéletes.
Illetve lenne még egy kérdésem, a férjem a lelkelmre kötötte, hogy kérdezzem meg Dévisztől, de tegnap elfelejtettem: mennyire lehet lépcsőzni beülti után? Arról van szó, hogy kétszintes a lakásunk, fent hálószoba, lent konyha... szóval, mindig lépcsőznöm kell majd, ha enni akarok (napközben, amikor férjecske nincs itt). Ezen férjem nagyon izgul, és azon gondolkodik , hogy inkább hozzuk le a vendégágyat a nappaliba, és 1-2 hétre költözzünk le. Ez azért is jó lenne, mert ha esetleg jön a kánikula, akkor fent nagyon meleg van...
(tudom, hogy ez nagyon hülye részletkérdés, bocs érte...)