A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

A színekkel lehet variálni, persze, csak ezt is döntsétek el, a nyomtatás persze drágább színesben, de igazából az néz ki jól... én csak közvetítő vagyok, mondjátok, hogy milyen legyen és javítunk.
A szöveget is ki kéne találni, mert azzal már jobban nézne ki szerintem.
Mi legyen benne? Hely, idő, fórum neve, születési dátumok? Ki mit szeretne?

Ma elmegyünk játszóházba, a Savoya parkba, valaki jönne velünk?? Vagy ha nem túl messze tőlünk van játszóház jobb, oda. a telszámom: 06305188899 hívjatok, ha jönnétek!

puszi

KépKép
columbine

És akkor a képek:
hazafelé a játszótérröl

Kép

Voltuk epret szedni:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A szülinapi epertortám:
Kép

A bolhapiaci zsákmány:
Kép
Kép
Kép
Kép

A plüssökröl nem csináltam. Lego is lett, az meg ilyen:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0368781974

ès nem ennyiért... :)

Julcsi!

Eninek milyen szép loknis haja van! Nagyonb édesek Málnussal!

Mentem dolgomra, akármi is legyen az. :)
Vendég

Hát nem tudom hogy sikerült Dönci elsö képei közül is egyet beszúrnom eper helyett... :shock:
Vendég

barbi, szerintem amíg te könyvtárazol , addig simán kivasala a férjed!!!! :shock: :wink: :D
Vendég

sziasztok!

sajnos még mi is dögrováson :( most még az orrcseppet is nyomathatom Benibe, mert a végére a füle is begyulladt! :( de szerencsére a torka már lényegesen szebb dokinéni szerint! ;) remélem, hogy a hét végére felépülünk teljesen! vasárnap megyünk az egyik unokatesóm kislányának a szülinapjára! :) szóval muszáj lesz meggyógyulni! :)

Julcsi, nagyon édes Enikő göndör haja. apájának van göndör, vagy inkább Te vagy a göndör/hullámos? egyébként tiszta apukája, de a haja lehet még a tiéd! :) Málnussal biztosan nagyon jó barátnők lesznek! igaz? :)

Csabikának nagyon boldog hófordulót! ő volt az utolsó a sorban. mármin, aki még nem köszöntöttem fel! :)

Vera, köszi a képet! szuper! lehet, hogy én is beújítok a Camponából valami hímeznivalóba... annyira ötletes! de látom, hogy Te amúgy is ilyen kis kézműves vagy... ügyes dolgokat csináltál!

Ági, tény, hogy lehetne színesebb, de nekem így is nagyon tetszik! :) a szöveg ötletem pedig

felülre: 2008. augusztusi topic baba vagyok
alulra pedig mehetne a név, születési dátum
(csak akkor minden polóra más klisét kell csinálni, nem!? az meg baromi drága :()

ja, én még mindig az egyes képre mondom :P

Andi megkérdeztem. írok privit...

Barbi, ez az epertorta... nagyon jól néz ki! nyami! :) na? és kimoccantál? szerintem jó, hogy Döncit is beszúrtad... holnap úgyis szülinap :P durva, hogy elrepült ez az egy évetek...

sophie27

Barbi
Én nem tudni német nyelvet, ezért nem tudom itt mi ,hogy működik mit írnak a báburól. Ezért nem is néztem ebayt. Állapot, hibák vagy bármi pozitivat?
tudol segíteni? Használtan is érdekel ha nincs hibája és jól működik. Szerinted mennyi lehet ide a postaktg?
Újjonnan ezek szerint nem veszek az egy horror :shock: :shock: egy ismerős is azt mondta 22000 amerikából postával. :( Lehet lemondok róla.

Poló Boninak volt jó pár ötlete felirat ügyben is a régi tervein.

Zsófi jobbulást nektek és minden betegeskedőnek.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Katica,
Mi valszínű ma délután a Lurdy Házban lévő játszóházba megyünk a barátnőmmel. Az túl messze van nektek? Más valaki nem csatlakozik?

Kép
Kép
dia123

Bocsi, nem Katica hanem Ági!

Kép
Kép
dia123

Katica,
Neked akartam írni, hogy nem ismerek sajnos albit egyenlőre errefelé. Hogy hogy itt választottatok bölcsit? Vagy amúgy is ide akartatok költözni?

Kép
Kép
dia123

Zsófi! a camponás bolt nagyon jó én is ott vettem ezt.
Ági! A mai nap sajnos nem jó de holnap szívesen mennénk ha neked is jó!Felétek hol van játszóház?
Vera
l.veronika

sziasztok,

tettem fel egy videót Beniről és a reggeli ébresztésről... :)

http://www.youtube.com/watch?v=m3yQovFxuIU

Vera. megszámoltam végre a pelust. 69 db. szóval 3at használtunk el belőle... holnap hogy vagytok otthon? csak azért, mert én megyek autóval anyóshoz, mert megyek dokihoz 11:45-re, szóval tudnánk arra kanyarodni esetleg, és akkor lezavarhatnánk a bizniszt!? persze csak, ha jó neked a holnap délelőtt... priviben dobnál pontos címet akkor? köszi. (ja, és így 3277 lenne. tudod a 10%-os DM kupont is felhasználtam, és az eredeti ára 3799 volt.)

sophie27

Barbi, igen albiba megyünk. Jelen gazdasági helyzetben nem szeretnénk lakást vásárolni. :) Talán később, így legalább variálhatunk, ha ez mégsem tetszik. :)

Dia, igen szándékosan ott kerestünk bölcsit, mivel nekem Monorra kell kijárnom minden nap, páromnak meg a belvárosba, így a XVIII.ker mellett döntöttünk, mindkettőnknek nagyjából egyforma távolság, elég csendes, nekünk tetszik. :) A bölcsi volt a sorsdöntő, hogy melyik lesz, és annak közelében keresünk majd lakást.

Ági és lányok, ha a színesebb sokkal drágább, és ezért nem szeretnétek, nekem nagyon jó így is. :)

k.a.t.i.c.a

Vera, holnap esetleg az Andi is jönne a fiúkkal, nagyon jó lenne, ha ti is csatlakoznátok! A Savoyát mondták többen is, egy éves kor alatt ingyenes és elég nagy, kicsiknek is van mindenféle. Én oda terveztem. Ma ha felkelt a kisasszony, elviszem egy "tesztkörre". :)

KépKép
columbine

Dia, a Lurdy nekem, nincs igazán messze, csak a közlekedés miatt nehezen megközelíthető, azért nem szeretek oda menni. De nagyon köszi az invitálást!

KépKép
columbine

Barbi, nagyon szépek a gyerkőceitek. Olyan életvidámak. :) És az energiád miatt én is nagyon irigyellek. :D
Így utólag isten éltessen erőben, egészségben nagyon-nagyon sokáig! A tortád nagyon guszta lett. :)
Sütiről jut eszembe, múltkor megcsináltam az átalad leírt joghurtos pogácsát, nagyon-nagy sikere volt. Ahogy sült, úgy fogyott is. :D Mégegyszer köszi érte!

k.a.t.i.c.a

Katica,
Megnéztem térképen azt az utcát, és autóval az kb 5 perc tőlünk! :) Íme egy link, ahol találsz az utca közelében albikat: http://www.utcakereso.hu/map3/index.php ... m=&dist=18

Barbi,
Jók a szerzemények és nagyon guszta a torta! Én is úgy mennék epret szedni! Na meg málnát, azt főleg! De sztem hazáig nem élné túl egy málna sem, imádom! :wink:

Ági,
Ja értem, hát sajnálom, pedig jó lett volna talizni élőben! Meg mással is, már úgy szeretnék menni valamilyen talira csak ahova szoktak járni csajok, az nekünk nagyon messze van, kivéve a Kopaszi, de mostanában nem volt ott tali.

Zsófi,
Nagyon édes a videó! :wink:

Kép
Kép
dia123

Zsófi!

Nagyon édes Beni, ahogy ébredezik, nagyon jó a videó! :D
Kis tündér! :D

Barbi
Kép
manci79

Köszi a bókokat Eni fürtjeire ;-) Nekem volt kiskoromban göndör hajam, de inkább csak akkor göndörödik neki, ha megizzad, ami elég gyakori :wink:

yuyu79

Csabinak boldog hóforulót, Áginak boldog szülinapot holnapra, ha nem jönnék, mert pakolnom kell a nyaralásra :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Dia, a Savoya Park a Kopaszitól 3 perc kocsival.... nem akarok belekotyogni, de hátha el tudnál menni Te is!

Édesek a képek, amiket feltettetek!

Beleki, kérdezted a tartósító nélküli meggy dzsemmet. Mi úgy csináljuk, hogy bele semmit, de dupla réteg eltevős celofánt teszünk a tetejére és a két réteg közé szórunk szalicilt. Írtó fincsi, megint lett vagy 15 üvegnyink.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka, rendben, csak az idő is legyen jó addigra... Az lenne az igazi ha kint tudnánk lenni, mert a faház csak 4 személyes, nincs túl sok hely... Akkor kérdezd meg Lackót, tudja-e, hol van az erőműves üdülő, ha nem, akkor majd navigálunk...Ott is van játszótér, de szerintem csak homokozó meg csúzda :(

yuyu79

Aproo,
Sajna nekem nincsen autóm, így BKV-val mennék, ami már eléggé körülményes. Pláne hogy még 1x sem mentem még Virágal buszal sehová, így nem mernék vállalkozni még ilyen hosszú útra... :roll:

Kép
Kép
dia123

Zsófi, nem kaptam privit, már kellett volna?

Dia, hát szervezz egy találkát a Kopaszi gátra :D vagy máshová. Ha épp ráérünk szívesen megyünk. Mondjuk mostanában sok volt a program, de jövő héttől kevesebb lesz. "Csak" az ovikeresés továbbra is, eddig nem túl nagy sikerrel :(

Ma jó dolgom van :) anyuméknál vagyunk (a 200km-es utat mostanában hetente egy nap általában megtesszük) és nemsokára megyek kozmetikushoz, azután jön a pedikürős házhoz :D készülök a hosszú hétvégénkre.
Vendég

Andi, igen... kellett volna. na, akkor küldöm újra! :(

jó kényeztetődést! :)

Dia, hát igen. bkv-val nem egyszerű a dolog... ismerős szitu!

sophie27

10:41-kor küldtem az elsőt, meg akkor most a másodikat. amúgy még mindig a kimenő fiókomban van, olyan, mintha még nem olvastad volna!? :( mindegy. akkor most ment újra! remélem összejön! ha nem, szólj légyszi, dobom a privi mail címedre is!

sophie27

Zsófi!Akkor holnap várunk,előre is köszi.
Vera
l.veronika

Zsófi, most már megjött, sőt az előzőt is látom már, nem értem eddig miért nem? :) köszi. Ma sajnos kínzásként éltem meg a kozmetikust, de hasznos volt. Úgy látszik fáradt vagyok, csak már észre sem veszem.

Csabinak boldog hófordulót!

Döncinek meg nagyon boldog szülinapot előre is! Félek, holnap nem lesz időm vagy elfelejtem. Nagyon jók a képek Barbi.

Akkor holnap Savoya játszó? Esetleg előtte Ringató? Ki hova tervezi a menést?
Vendég

Na megjöttünk, szuper nagyot játszottunk, jött az öcsém is, rengeteget rohangált a gyerekkel :) motoroztak, bementek a labdatengerbe, fociztak, és még egy csomó mindent, én meg csak gyönyörködtem a lányzóba :) annyira jó volt!
Mi tuti megyünk holnap is, azt hiszem ringatóra is, ha sikerül felkelni. A tervem az, hogy ringató után haza, ebéd, alvás és utána Savoya. Mit szóltok?

KépKép
columbine

Winona! Igen volt egy időszak amikor néztem az üléseket, de nagyon elbizonytalanodtam. A römmer és társait írják, de több helyről azt hallottam, hogy ez csak hírverés kérdése. Aztán elmentünk a Minimanóba, ott az ár volt a döntő, minél drágább annál jobb, szám szerint 60-100 ezerig.
Aztán elmentem egy használt cuccokat áruló boltba és ők azt mondták, hogy a MaxiCosit tartják a legjobbnak, igazából azokat hozzák használtan eladni, mert azok nem mennek tönkre és a tesztjük is jó.

Egyébként még mi is a keresési fázisban tartunk, Kristóf nem ül és nem érte el a 9 kilót. Van még egy kis időnk.
Vendég

Dia, nagyon köszi a linket. Aranyos vagy. :) Jó, hogy olyan közel lesztek. :)

k.a.t.i.c.a

Aprooka! Köszi, de pont ez az, hogy nem szeretnék bele semmi kémiai cuccot. :(
Vendég

Millenáris tali pénteken, ha jó lesz az idő???
Vendég

beleki: köszi, ma megvettük a maxi cosi tobi-t chilly színben. nagyon supi.

Kép
winona

Sziasztok!
Ági!Nekünk jó a délután(kb.mikor indulnánk?) ringatót mi kihagyjuk.

Beleki!Jó a péntek!

Vera
l.veronika

3- fél4? ahogy felébredtek a kölykök.

KépKép
columbine

Sziasztok!

Babócák csudaszépek a fotókon, meg Beni videója is nagyon édi (igaz csak félig volt időm megnézni).

Póló terv: nekem is az 1-es és a 3-as tetszik legjobban. Olyan aranyosak, hogy rájöttem, ha mégse tudunk menni talizni, akkor is kell legalább a gyerkőnek. Na még pontosítok majd rendelés előtt.

De jó, hogy ott Bp-en ennyi játszóház van, és ingyenes is, itt Pécsen egy van ahova RÉkát is elvihetem, és az nem nagy szám...

Hétvégén Bp-en leszünk, (igaz elég sok progi lesz, mert házépítés ügyében a gépész-elektromos egyeztetéseket kell megejtenünk, és az ottani barátok is igényt tartanak ránk) ha vmi tali vagy séta szerveződik, főként Óbuda- MArgit-sziget környékén, megteszitek, hogy írtok egy sms-t?: 06302390037
Hátha sikerül már végre összefutnom néhányatokkal.

Még annyi mindent akartam, de megint elfelejtettem mindent. :evil: :lol:

panna1

Sziasztok!

Csak kutyafuttában, a férjem jön pénteken Pestre, de nem egyedül így sajnos nem tudunk vele tartani :( :( :( De ez még nem a kutyusos kanyar, az utána héten lesz :)

Nekünk Römer Duo plus ülésünk van a net-en egy csaj, aki kb. 10.000 Ft-al olcsóbban meg tud minden Römert ülést hozni kintről, nekünk is ő hozta, nagyon korrekt, ha valaki rőmert szeretne, akkor csak ajánlani tudom. Maga az ülés is szuper Málnus imádja, sokkal jobban elvan azóta az autóban, és az Adac teszt független, nem fizet senki a hírverésért, szerintem ha ott azt mondják, hogy az a legjobb, akkor az úgy is van, nekik nincs érdekükben félre vezetni a népet.
Itt lehet felvenni vele a kapcsolatot:
http://209.85.129.132/search?q=cache:nP ... =firefox-a

Csabibak Boldog hófordulót kívánok!

Zsófi, azért ne hagyd abba a köszöntéseket, olyan jó, hogy te ilyen figyelmes vagy, én nagyon szeretem!

Ja, és jelentem kibújt egy bal felső fogunk, szóval kiestünk a versenyből, és szörnyű éjaszkánk volt, megyek is pihenni....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Málnusnak nagy-nagy gratula az első fogához :!: Döncinek meg nagyon boldog első szülinapot, és majd kérünk képeket az ünneplésről :!:

yuyu79

Sziasztok!

Döncit Isten éltesse sokáig!

Beleki, pont ez az, a lekvárt nem is érinti a cucc, csak még a "gőze" sem, mert a fólia lefogja. Csak azért kell, hogy a teteje se penészedjen meg. Ezért használjuk mi is ezt a recit. :wink:

Sztem szuper a maxicosi, mi ugye használtan vettünk pirorixp-t, de másfél éves volt, kutyabaja és Levi is azóta vette lejjebb a hangerőt.

Éljen Málnus első fogacskája!

Mindenkinek szép heteket, sztem egy ideig nem jövök, mivel ma utazunk és jövő héten is csak egy napra ugrunk haza mosni. reményeim szerint Levi is bírni fogja a dolgokat.... :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Osszepakoltunk, de a festes nem lett keszen, igy ma meg nem tudunk koltozni, le kellett mondanom a koltozteto autot. :evil: Utalom a munkasokat! Azert remelem jovo heten mar az uj hazunkban leszunk :) Fo az optimizmus...utana mar jo lesz.

A polo tervek kozul nekem az elso es a harmadik tetszik - tenyleg klasszak. MAr varom a talit.

Katica, kuldtem neked privit. Mi a XX. keruletbe koltozunk, az is kb. 10 percre van ettol a kornyektol. Diaval neha talalkoztunk mar, majd csinalhatunk del-pesti talikat is, ha itt lesztek. :) En egyebkent azon a kornyeken jartam suliba, regebben arrafele laktunk a 18. keruletben.

Dia, ha atkoltoztunk majd mi is szivesen megyunk jatszohazba + osszehozhatjuk, hogy kocsival egyutt bemegyunk valamelyik talira. Remelem addigra meg lesz a kocsink, mert meg mindig nem keszult el a javitas... :evil: Ez az ev valahogy nem tul sikeres...remeljuk a kovetkezo jobb lesz!

Ajandek: en is egy keresztszemes kepet csinalok Lauranak, mar majdnem kesz van - bar meg akkor kezdtem el, amikor a pocakomba volt, de a szulinapjara mostmar be akarom fejezni. Melle meg egy kis dobozt szeretnek csinalni, amibe bele lehet majd tenni a fontosabb dolgokat az elete elso reszebol, meg valami fotoalbumot keszitek neki. Emellett majd valahova el szeretnem vinni aznap - eppen Esztorszagban leszunk, remelem talalunk valami jo kis jatszohelyet. A fajatekok nagyon megtetszettek nekem is, szerintem egy olyat mi is veszunk majd.

Kellemes napot mindenkinek, mi megyunk meg festeket venni. Lehet, hogy delutan meg homokozot epitunk Lauranak, a kertben legalabb mar lehet dolgozni :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Gratulalok en is Malnus elso fogahoz! :)

Klasszak a mini tali kepek - Eniko rengeteget valtozott!

Aproo - jo nyaralast, remelem minden rendben lesz Levivel! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Doncinek pedig Boldog Elso Szuletesnapot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Döncinek nagyon boldog első születésnapot kívánunk!

Málnusnak gratulálunk a fogacskához!
Vera
l.veronika

Zsófi, csak most néztem Beni ébredését. Nagyon drága! :D

Málnusnak mi is gratulálunk a fogacskához! :) (Anya lehet nem örül ennek annyira... :D)

Döncikének boldog szülinapot!!

Mazska, a talikban benne vagyunk. :) Végre lesz alkalmunk találkozni Veletek élőben is. :)

k.a.t.i.c.a

Elöre is köszönjük a jókívánságokat! Még van egy pár órája az egy évig: 17:44... :)
Az elmúolt két-három éjszaka nagyon müsoros volt. Elöször Dönci kapott pseudokruppos rohamot, aztán Regö. Tegnap du. mindkettövel dokinál voltam, Dönci állapota nem vészes, de Regöé megint aggasztó! Már második éjszakát töltöttem virrasztással, lassan akkora szemréseim vannak, mint egy vakondnak. Nekünk van egy kis monitorunk, olyan, mint a kórházban, csak az ujjra csíptethetö és azzal nézhetem a pulzust ill. a vér oxigéntartalmát. Hát nem volt valami szívderítö az eredmény. Regö szabály szerint fuldokolt, pedig minden tüdötágítót beadtam neki és inhalálunk is rendesen. 89-93 között mozgott (normál embernél 98-100%) éjjel, reggelre lett 94-95. 93 alatt kórház és oxigén adása, de én olyan fáradt voltam, hogy elaludtam mellette egy kicsit és hajnalban már kicsit jobbak voltak az értékek. A párom nem akarta öt kórházba vinni, mert szerinte megoldjuk házilag, nekem meg Döncit is be kellett volna csomagolnom, ahhoz meg nem sok kedvem volt. Most jól elvannak a kisfickók, Regö megkapta az újabb adag Salbutamolját és pörög ezerrel. Ez valami olyasmi lehet, mint a koffein, mert teljesen kiüti a mennyezetet, annyira fel van pörögve. De legalább kap levegöt.

Ma kéne mennem a játszócsoportba a fonott kaláccsal, de Regö miatt le kell mondanom. :(
Így is hosszú lesz még a nap.

Tegnap a párom nem akart egyedül bemenni a városba, nem hagyott vasalni. Amíg ö a könyvtárazott, bementem a cipöboltokba Nikinek cipöt nézni. Niki drága! Még a nagy leárazások elött vagyunk. Elefanten normál ára zárt cipö kategóriában 30-35 euro. Be kell várni a Deichmann akcióját a kettöt fizet hármat kap címszó alatt, de ez is már a leárazott cipökkel megy, tehát a végén olyan 10-15 euro páronként.
Szólok, ha beért a dolog!

Ágicám!

Ezúton is nagyon boldog szülinapot! Mail megy! :) Legyen csodaszép napod és hordjon a párod a tenyerén! :)

Mentem az én törpeszülinaposommal foglalkozni.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak olvasóban :oops: , de az első szülinapos nagyfiú köszöntését nem akartam kihagyni. Isten éltesse Döncit sokáig!

Ági neked is Boldogat!

KépKép
jazmin2005

Az utazóknak jó időt, jó pihit és az újdonságokhoz könnyen alkalmazkodó babát :D kívánok!

KépKép
jazmin2005

Málnusnak gratula a fogacskához, sajnálom, hogy így megszenvedett vele.

KépKép
jazmin2005

Döncikének nagyon Boldog Első Születésnapot!

Kép

Ági Neked is Nagyon Boldog Szülinaposzt!
Kép

Barbi amit találtál az ebay-en az sajnos nem az a fajta amit én keresek, de ha szerencsém van találtunk egyet félárba :D
Esetleg akciós cipővásárlásba mi is beszálnánk ha lehet.
Regőnek jobbulást !

Málnusnak gratu a fogacskához!

Aproo jó nyaralást érezzétek nagyon jól magatokat!

Mazska kitartás mindjárt költözhettek!!!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Döncinek nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!
Kép

Málnusnak gratulálunk az első fogacskához!
kittina30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: