Na, akkor már reagálok is, visszaolvastam
Heydie, ma már jobb kedved van? És a lényeg: rosszullét? Ma jobban vagy? Azt gyanítom, igen, mert én két napból 3x öklendeztem már, és rosszul vagyok a fogkrémtől is. Szerintem átjött hozzám a rosszulléted...
Nóra, veled minden rendben? Mert magadról nem írtál
Afra, most egyedül vagy? Már az egész család otthagyott?

Lett végül vadas?
Szilardinho, jók a képek, és gratulálok az eredményhez is!
Reunion, én megcsináltattam a kombinált tesztet. Az István kórházban ingyenes, így árakat nem tudok mondani. Tényleg, gondolkoztál a doki kérdésen? Maradsz vagy váltasz?
Uxi, túl sok mindent nem fogsz még látni. Ilyenkor még olyan kis ufók

Nekem nem érne meg 4.000 Ft-ot de mindenki más
Bogaracska, kaptam egy könyvet a védőnőtől a homeós bogyókról amiket terhesség alatt ajánlanak. Megkeressem a gyomorégést benne, érdekel?
Én is bőgős vagyok. De én elérzékenyülök. pl ma, amikor megláttam a kórház előtt a koraszülött mentőt. Azt hittem, belehalok, nagyon megviselt. Ja, és ha zene, akkor Cserháti - Édes kisfiam. Nem bírom ki bőgés nélkül
Mary, nekem ugyan fiam van, de 1 évesen majdnem 12 kiló... Hát ő sem könnyű
Somaanya, de jóóó. De azért vigyázz magadra, nem ám hősködni

A Westend C&A-ban láttam kismama térdnadrágot. Szövet, élére vasalt, sötétszürke, és kockás valahogy. El tudom képzelni egy csini blúzzal és magassarkúval

Máshol nem láttam olyat. Nem tudom, mennyit szánsz rá, de a Brendonban szoktak csinik lenni, csak ott elég húzós áron vannak általában
Arian, tényleg ilyet vettem, csak natúr szinűt

Egyforma gatyánk van?

Mázlista vagy, a főnököd tök jó fej, és a szívhang készülék!!! Mit nem adnék érte addig, amíg nem mozdul meg Kistesó...
Klári, szia, üdv köztünk!