A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Júúúúj, de csodaszéééép :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi :

Igen, fáj :? :? :? és minél nagyobb, annál jobban, de szegénykém nem fér bent, néha nyújtózkodnia neki is kell.Viszont enyém Manó egyre kevesebbet mocorog, amikor igen , akkor sem rúg már hatalmasakat, inkább csak erőteljesen kinyom 1-2 alkatrészt. Olyankor úgy érzem szétszakad a hasfalam.

Kép
ikoka7

Dettó!
és a "legjobb", mikor a bordáim alatt matat!

Kép
Kép]
hendegabi

De gyönyörű baba!!!!Hatalmas gratula Katinak!!!!!!
nekem is simán megfelelnek ezek a méretek...

és a friss tábla:
Kép

Kép
Kép
csibe83

nálunk eléggé fülledt az idő.majd megdöglök...

nekem még mindig hullámzik,bár már nem annyit.ezerrel boxol és
már eléggé sűrűn dugogatja ki magát...egész nap meg sem áll...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Mostanában ritkán jutok el odáig sajna, hogy írhassak is, de utólag is millió gratula Szonibabának és Neked is Katy, tündéri a kis Petra. Irigyellek 1000-rel, olyan jó, hogy már a kezedben lehetett a kis manód.

F.nikici, tudsz valamit, be kell feküdnöd v. maradhatsz még otthon?

Van valamelyikőtöknek ötlete nátha kikúrálására így szülés előtt. A páros izzadáshoz sajna nincs erőm, a doki meg csak a Homogene9 homeopátiás gyógyszert mondta, teán túl vagyok, de nagyon jó lenne a szülésre meggyógyulni.

Szisz89, Lilisgabi, lehet hogy találkozunk a SOTE-n hamarosan, én már nagyon nem bánnám.

Ma este érkezik párom keresztanyja, 2 hétig marad, ő tartja az ügyeletet a szülésnél, úgyhogy most már jöhet Danika.

Én sajna nem tudom, hogy állunk, doki a 36. héten azt mondta nem kell többet már mennem hozzá vizsgálatra, találkozunk szülésnél. A védőnő új helyettesének a helyettes pedig a 33. héten mondta ugyanezt. Azért mert 3. baba, már nem kell vizsgálatokra sem járni? 1,5 hete manó 2800 gramm volt, zárt méhszáj, ennyit tudok igazából.

Kép
Kép
Kép
teranita

Katy

Gratulálunk!

Petra gyönyörű kis hercegnő!
Vendég

Katy

Nagy-nagy gratula a gyönyörű babádhoz!!!

Kép
Kép
orsi777

Bocsi, hogy egy kicsit másról kérdezek, de akik néznek külföldi adókat (na meg tudnak angolul) mondják már meg, mi lett a Susan Boyle sorsa. (mármint megnyerte-e a showt, vagy ilyesmi)

Kép
Kép]
hendegabi

H. Gabi

Kb. 2 hete a híradóban volt, hogy nem nyerte meg a show-t második lett. De állítólag azóta már Obamának énekelt.

Kép
Kép
orsi777

Jaj nagyon szép Petra baba.

Lányok nekem jött az előbb ilyen csúszós átlátszó váladék. Nem tudom hogy a nyákdugó eleje volt e vagy mi. Mindenesetre ilyen folyásom nem volt eddig.
Majd figyelem hogy az volt e, vagy jön e még.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Hú Gabi1, szerintem nemsoká' szülsz!!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

na beszéltem a szülésznővel. Azt mondta hogy a nyákdugó simán jöhet véres nélkül is, és amikor mondtam hogy olyan volt mint a tüszőrepikor a váladék akkor azt mondta hogy az az. Estig ha nincs semmi fájás akkor hívjam fel a dokit, mivel ügyel a kórházban. Ha meg jön fájás akkor menjünk.

Kép

gabi1

Juj, Gabi. Figyelgesd csak a jeleket! Gondolom nem ez lesz a legnagyobb gondod, hogy nekünk írj, de ha tudsz, adj jelet magadról!

Orsi: köszi az infot. Bevallom, magyar adókat se nagyon nézünk. :oops:
De ennek a nőnek hatalmas hangja van. Sajnálom, hogy második lett (bár elképzelhető, hogy vannak nála jobbak is)

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi ok megpróbálom. Ha más nem akkor majd a barátnőmnek szólok.
Szerintem azért lett második mert ő ezzel a hanggal ami neki van így is úgy is sztár lesz, és így legalább lesz másnak is esélye.

Kép

gabi1

Aztán lehet hogy így leszek mág simán 3 napig is, kitudja

Kép

gabi1

Katy! Gratula! Nagyon szép kiscsajszi!!! :)
Vendég

H. Gabi

Ha jól emlékszem táncosok lettek az elsők. Szóval, ha a hangot kellett volna jutalmazni Ő lett volna az első.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :lol:

Katy: nagyon gratulálok a kislányodhoz! :lol: :lol: Nagyon szép nagylány! :lol: :lol:

lorca: igen, sajnos sokan megszabadulnak a beteg gyerekeiktől :evil: Ha rajtam múlna, akkor abban az esetben, ha nem járt az anyuka rendesen orvoshoz, meg szűrésekre, rá hárítanám az összes költséget! Fogadok, hgoy kevesebb beteg gyerek kerülne intézetbe!

timea: egyszer voltam már az ajkai kórházban látogatni, hát le a kalappal, nem babásan is elég fárasztó a bejáratig eljutni :roll: :lol: Uh- n mi volt? :lol:

gabi1: nem akarom elkiabálni, de egy ideje már olyan dolgokat írsz, hogy erős a gyanúm: mindjárt babázol :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!
Gyorsan írok,voltam dokinál,méhszáj 1 újjnyira nyitva,baba befordulva,vérnyomi nagyon magas,a ctg-n magas a gyerek szívverése,vagy mi,180-190 (120-160 a jó).Vizeletben most sem cukor,sem fehérje nincs.Hasam,a seb felett fájdogál,a seb alig 3 mm,lepényen foltok,víz kevesebb.Szóval lényeg a lényeg,hogy du be kell mennem a klinikára,ctg,vérnyomás mérések,holnap meg vérvételek,mert ugye alacsony a trombocitaszám.Ha beigazolódik a toxémia,akkor pénteken kiveszi a doki,mert szombattól szabira megy 2 hétre.Ha még maradhat,akkor hazajöhetek pénte du.Szorítsatok,én jobban örülnék,ha kivenné,ha már úgy is be kell mennem.Pénteken 36+6 leszek,baba 3 kg körüli.
Gabi
Vendég

agi én meg akkor hiszem ha már a kezemben van :D :D :D :D

Rékával is éreztem ugyan ezeket, kivéve ezt a nyákot. Még is túl hordás lett belőle. Így inkább csak megosztom veletek. Aztán kitudja lesz e belőle valami

Kép

gabi1

Lilisgabi: remélem, minden jól alakul.
Azért sajnálom, hogy nem stimmel minden, meg irigyellek is kicsit, hogy lehet, hogy te mindjárt babázhatsz.

Mondom én, hogy mindenki megszül énelőttem....

Kép
Kép]
hendegabi

Lilisgabi drukkolok hogy minden úgy alakuljon ahogy te szeretnéd:)

Kép

gabi1

Gabi1!

Közeledünk-közeledünk :wink: :D !
(Bár most gyorsan elolvastam: a nyákdugó távozása akkor következik be,mikor a méhszáj nyílni kezd. Ilyen értelemben a távozása után még 1-2hét is eltelhet a szülésig :? . Viszont mivel nektek ez a 4. bébi, gondolom gyorsabban nyílik a méhszáj, szóval remélem ott is napokon belül bébike lesz :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi igen 2 hét is lehet, de nekem annyi nem lesz, mert a dokimmal megbeszéltük hogy nem engedi túl hordani mivel nagy a baba. Ugye már most 3500-3700 között van, de azt mondta szerinte inkább 3700 és ha még túl is hordom akkor 4 kg felett lenne, azt meg nem akarja kockáztatni hogy a szülésnél gond legyen. 4 kg-ost még meg tudom szülni, de nagyobbat kitudja.

Kép

gabi1

Katy:Gratulálok,és jó egészséget kívánok nektek!Petra gyönyörű!
Vendég

Sziasztok! 8)

Csak egy nagyon gyors bekukk!

katy: HATALMAS GRATULA A KIS SZÉPSÉGHEZ!!!

rólunk egy gyors infó:
reggel fél nyolcra mentünk, volt ctg, vizelet, vérnyomás, és méhszáj vizsgálat. Minden ok, doki még hazaengedett, de szombaton be kell feküdnöm. A kis drágaság még mindig nagyon fent van :roll: Most uh-on nem nézték, de lehet hogy most nem fejvégű, csak mert a szívhang ctg köldök felett volt picivel... :roll: , na de igaz a doki vizsgált, ha nem fejvégű, bizti szólt volna!
Szóval szombaton kórház, hacsak addig be nem indul a szülés.

gabi: hátha baba lesz!!!! :D :D már bizti, hogy meghallgat a kiscsaj, nagyon ügyes! :wink: Részemről megy a drukk!!

csibe: nekem is olyanokat mozog a kis drágám, hogy sokszor keresztbe akad a szemem. :lol: :lol: :lol: de nagyon cuki!!! Bezzeg reggel ctg-n még csak ébredezett :D, de a doki elfogadta kb. 20 perc volt a vizsgálat.

lilisgabi: Neked is mennek a drukkok!!!

f.nikici

lorca! :)

Én is tudom, hogy sok egyéb cucc van a korábban emlegett édességekben, de miben nincs? :roll: :? (Kivételesen hajnal 4-kor kislattyogtam a konyhába és benyomtam egy Pingvin Gyereket. Közben elolvastam, hogy mi van benne. Többek között magnézium. Szerintem ezért nincs nekem vádligörcsöm. :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

"Hajdani bohó ifjúkoromban relatíve sokat utaztam - nagyon kevés pénzből. Gyerekkel tényleg nem lehet megtenni, de párban, egyedül n olcsó lehet az utazás, kaja itthon is kell. Szajnapart jellegű szállásom is volt, de az sem ártott meg.
Sajnos mostanra eléggé elkényelmesedtem. Most már igénylem a normális szállást és a napi többszöri étkezést is, ráadásul imádok vásárolgatni, étterembe, kávézóba járni."

Gyerekkoromban Trabival itthon mentünk mindenfelé, küldöldre csak(?) az NDK-ba, otthonról vitt mózsival, lesütött hússal, stb.-vel. A kempingezés és ez a fajta "kényelmetlenség" így nem téma, jöhet bármikor. 8) De az a fajta lazaság, amiről te írsz, nekem kimaradt. Később már a buszos társasutazások jöttek, 3*-os szállásokkal, elénk tett kajával. És én is igénylem most már, hogy étterembe, ide-oda menjünk, de szerintem ez így normális. Az egymagambanegyszálhátizsákkalnekivágokavilágnak is egy korszak az ember életében, meg a kispolgárias, kényelmes is. És ez így van rendjén. :wink:

Te emlegetted a netbook-ot:

http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20090623-sokan-tevedesbol-vesznek-netbookot-az-npd-szerint.html

Nyúzott nyúl a wc-ben: no komment... :shock: :shock: :shock: Legközelebb egy grizzli medve lesz? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nálam is csak akkor nézték a CTG-n a méhösszehúzódásokat, amikor a szölőszobán feküdtem. Egyébként csak a gyerkőcöt skubizták.

"ha fejésre kényszerülsz, attól még több tej fog termelődni. Ez nem jelenti azt mégsem, hogy később több lesz. Ha fejni kell, az könnyebben okozhat mellgyulladást, minthogyha a baba szopizik. "
Ahhoz képest, hogy már szültem és szoptattam is, ezt most nem értem, hogy hogy érted. :roll: :roll: :?: :?: :?:
Arra gondolsz, hogy több tej lesz, de nem biztos, hogy ez hosszú távon is így lesz? Miért ne lenne? :roll: :roll: :roll:
A fejéssel kapcsolatban -ha jól tévedek- arra gondoltál, hogy egy csecsemő jobban kit udja üríteni a tejcsatornákat, mint a kézi fejés.
Ez így van. Amit sokat hallottam még hangoztatni, hogy a lehető legjobban -illetve minnél többet- kell lefejni a tejet, hogy ami bent marad(na) az ne okozzon mellgyulladást, mert az elég gáz lehet. Ugyanakkor sokan nem fejik le az összeset és mégsem lesz semmi bajuk tőle. Ez is alighanem egyén függő.

agmano! :)

"Tegnap reggel volt egy jó kis görcsöm miközben a férjem beszélt hozzám, meg kellett kapaszkodnom a szekrénybe, de ő fel sem vette -férfi. Mondom neki: görcs, mire ő: ja jól van, csak jósló és magyarázott tovább"
:? Apa nem érzéketlen, hanem tapasztalt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

"Ők sokkal erősebbek, mint gondolnánk és kiröhögnek egy vírust, még 2 kilósan is"
Nem károgni szeretnék, de attól tartok, hogy azért vírusa (és a kicsik immunrendszere is) válogatja... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

"A nasikkal kapcsolatban: csak tartósítószer, mesterséges színezék menteset szoktunk venni."
Konkrétan miket? :?: :?: :?:
Régebben soha nem néztem, hogy hány "E"-s cucc van feltüntve a csomagoláson. Aztán amikor kitört az E-fóbia én is lőttem egy kiadványt, ami ezekkel illetve a hatásukkal foglalkozik és tételesen felsorolja őket. Onnantól kezdve elkezdtem stírőlni. De a gyártók sem hülyék, mert már nem azt írják rá, hogy Eakármennyi, hanem hogy mittudoménminekhívják. Így aztán ugyanott vagyo: hiába olvasom el, ténylegesen mégsem tudom, hogy mi van abban, amit megvettem. :?
"Jelenleg kb. 6 nagy csomag bontatlan Kindet szelet várakoztik a spájzban, anyós havonta hoz 2-t, de nem fogy"
Látszik, hogy nem egy háztartásban élünk. :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
" a gagyi sz@r kakaós tejmassza nem is finom és nem is egészséges. De lényeg, hogy jó nagy legyen! Így mentek a fél méteres mikulások a kukába, lassan az idei húsvéti nyuszik és tojások is követik őket. "
Ez viszont valahonnan ismerős. :? :? :? :? :? :? :x Abból a szepmontból megértem őket, hogy ha valamit tizennyócér is megkapnak, akkor miért adjanak ki érte hatvankettőt - de ezt is csak azért, mert olyan marha jóindulatú vagyok. :roll: :? :? :?
"Most már előveszik a csokikat és rögtön kibontják a gyereknek a nappali közepén lehetőleg az ülőgarnitúrán ebéd előtt, így nem tehetünk ellene semmit"
Hogy nem-e????? Én simán rászólok mindenkire, ha valami olyat csinál(na), ami nekem vörös kendő. Ha kell, akkor akár háromszor is. És nem érdekel, hogy mit szólnak hozzá... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Jogában áll hallgatni (és kevesebbet jönni) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A perec mennyivel jobb, mint a nasi? :roll: :roll: :roll: :roll: A pékáruk semi úgy készülnek, mint mondjuk 20 éve, amikor még hagyták, hogy szééééép komótasan megkeljenek a tészták. Abba is raknák már mindenféle kitudjamit. :?
(Ki emlékszik még arra, hogy anno az ünnepek előtt külön hír volt mindig a Híradóban, hogy vajon lesz-e elég kenyér a boltokban? Mindig váltig állították, hogy nem lesz gond, mégis mindenki 2-3 kenyeret cipelt haza a hóna alatt, mondván többnapos ünnep lesz. És utána is mindig beszámoltak róla, hogy tényleg elég volt-e vagy hiánycikk lett.
Milyen hihetetlen ma már, nem? :o :o :o :o :o )

"Bent még egy baba sem maradt."
Ez így igaz. Igaz, hogy a National Geographic-on volt egy dokumentumfilm, ami arról szólt, hogy kb. 50-60 évvel később szülte meg az asszony a gyerekét, de ha azt nézzük, akkor "ő" is világrajött... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

"nellike" :)

Folyamatosan megy a drukk!!! Ha jó az étvágyuk és a közérzetük, akkor minden rendben lesz. :wink:

A hasmenés "csak" rajtuk jött ki vagy kórházban beszerzett? :( :( :( :( :(

Osztályvezető doki néni: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Bízzunk benne, hogy ha ilyen "kelekótya" is, azért érti a munkáját. :roll: :roll: :roll: :roll:

Őszintén szólva nem emlékszem, hogy én csodálkoztam volna rá a lopásra. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: Tudom, hogy sajnos mindenütt előfordul. :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: ( :!: Aki a Klinikán szül, az most lesz szíves átugrani a következő sorokat. :!: A Klinikán sem ismeretlen a fogalmom, hallottam már pár sztorit. Többek között olyat, hogy a szülőszobáBÓL vitték el az egyik szülésznő cuccait. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Oda pedig azért nem csak úgy besétálnak az emberek... )

hendegabi! :)

"(még azt se bánom, ha fizikálisan is megvizsgál, sógornőmnél 2. és 3. gyerek is így lett meg)"
Az én dokim eddig mindig megvizsgált, akármikor voltam nála. De az utóbbi 2 alkalommal nem. Gondolom, pont ezt szeretné elkerülni, ugyanakkor meg honnan tudjam, hogy nincs-e már kinyílva a méhszájam és kerüljem ezt meg azt. :roll: :roll: :roll:

Nem az APEH-nak dolgozom, bár lehet, hogy csak jól járnának velem, mert tuti nem rontanám a melójuk színvonalát. :? :? :?
A meccs állása végül 1:1 lett. 1 pont nekem, mert kiszúrtam, hogy ez eredeti ajánlatban nem volt jó az adójóváírás mértéke és sajna nekik is jár 1, mert mégiscsak ők számolták ki jól, hogy az egészségpénztáramba mennyi utalható. :?

Amúgy, akit nagyon várok még, hogy jelentkezzen az a munkáltatóm. Ugyanis még 2 hete a kezébe nyomtam a megfelelő lepedőt, hogy töltesse ki az illetékessel és kérném is vissza, de gyorsan, hogy mikor megszületik Hugi, már be is tudjuk nyújtani a TGYÁS-ra vonatkozó kérelmemet és adott időponttal lemondjam a GYED-emet. Eddig sehol, semmi, holott kb. 2-3 rovatot kéne kitölteni Jolánkának. Azt már meg sem említem, hogy még így fenntartásaim vannak azzal kapcsolatban, hogy nem hülyeségeket ír majd nyomtatványra, ami az elszámolás alapját képezi... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Az utalásoknak és a papíroknak persze van valamennyi átfutási idejük így erősen remélem, hogy sikerül elkerülnünk, hogy:
-pénz nélkül maradjunk az adott hónapban,
-teljes hóra kapjuk meg a GYED-et, amit aztán fizethetünk vissza, mondván nem lehet egyszerre igénybe venni a TGYÁS-sal.
Úgyhogy -ha lehet válogatni :oops: -, akkor én inkább ehhez kérek egy kis drukkot, nem annyira a szüléshez. :roll: :roll: :roll: :roll:

Fürjet se láttam még az életemben. Még csak tányéron sem. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (De fácánt igen. Az ér? :roll: :P :P :P :P :P :P :P :P )
"nem mertem kockáztatni, hogy kinyitom a ketrecüket, aztán futhattam volna utánuk a nagy pocakommal"
Nem értem mi a bajod. :roll: :roll: :roll: :roll: Előbb-utóbb úgyis leszállnak és ott megnőnek. Nem? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is jártam már úgy, mint katy76, hogy nyaralásból visszatérve a sötétben beleléptem valami hidegbe, ami a bokámig ért, büdös volt és zsíros. Mire beevickéltem a telefonig, már bőgve hívtam anyámékat, akik csak az imén dobtak ki a kocsiból, hogy jöjjenek segíteni, mert a mosogatóból áramlott vissza minden cucc, ami az évek folyamán a házban belekerült. (A földszinti lakás előnye. :? )
A mák az volt, hogy a szobába nem ment be, mert ott parketta volt, máshol viszont linoleum illetve csempe a fürdőszobában. Mit mondjak? Kurv@ jó volt az éjjelt-hajnalt azzal tölteni, hogy órákon át töröljük fel a gányt és nem győzünk elég hipót használni.
A biztosító szerencsére rendes volt és kötözködés nélkül fizetett, tönkre nem ment semmi, de azért nagyon bennem maradt (pláne, hogy előtte 1 hónappal én áztattam el a vadi új kis lakásomat a saját hülyeségem miatt. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
Azóta többször megállapítottam, hogy nekem nincs szerencsém a vízzel a lakásban. :? :? :? :?

tabati! :)

Miért nem jársz már úszni?

Dehogy vagyok én aktív! :oops: :oops: :( Egy héten 2-3-szor ha kimozdulok a lakásból. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Viszont ilyenkor mindenképpen le "kell" passzolom Manót és akkor úgy intézem a dolgaimat, hogy minnél több mindent meg tudjak csinálni, szép komótosan.
Ez a hétfői jövés-menés is döntően 2 helyszínen zajlott.
Aktív az, aki egyfolytában pörög (ahogy itt is nem egy ember ismer most magára :wink: ).

Nem vagy te kibékülve ezzel az NST-vel. :lol: :lol: :lol: Fogd úgy fel, hogy ilyenkor mondja meg a baba, hogy hogy érzi magát és mit szeretne: maradni még vagy jönni. :wink: Jó-jó, hogy ezt te is tudod a tévedhetetlen anyai ösztönöddel, de a buta orvosok ezt nem tudják. (És különben is: a gyereknek is van szava ezügyben -sőt, neki van csak igazán!-, úgyhogy tessék meghallgatni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"A bankból írtak, hogy az adóhatóságtól megtudták, hogy megváltozott a nevem (érdekes, miért csak most, és a lakcímem is megváltozott az már nem is érdekli őket? ) és 15 napon belül be kell jelentenem az újat, különben irgum-burgum. De ha megtudták, akkor miért nem javították át az adatbázisukban, minek kell még nekem is bemennem. Érdekes, amikor lakcímet változtattam, akkor az apeh rögtön küldött egy levelet, hogy a megváltozott cím miatt megváltozott az adószámom."
Gondolom, azért úgy a hivatalos, hogy te jelented be az adatiad változását, különben "poénból" bárki benyöghetne bármit. De ez még csak hagyján. Amit nem értek, hogy mi köze a megváltozott címnek az adószámhoz (adóazonosítóra gondolsz? :roll: )?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Az irányítószámhoz ahhoz igen. De egyébhez...? :?: :?: :?: :?:

"Ahogy megúsztuk a nagy kánikulát, úgy kapjuk össze -vissza ezeket a hüle frontokat. Ilyen nyarat...."
Mondtam én, hogy ne keverjétek össze a júliust a dögmeleggel. A mai világban!? :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? :?

"Akkor ezek szerint a szülés is olyan, mint egy foghúzás. Utána már csak a jóra emlékszünk."
...és ez is hozzá tartozik a gyerekvállalás, a terhesség mítoszához és ahhoz, hogy a nőket egyfajta piedesztálra emelje. :wink: 8)

Most hogy álltok a házzal?

"Nekem azt tanácsolták, hogy ha császár lesz, akkor utána ahogy írta Piskóta járkálni, de kiegyenesedve, nem görnyedve, jól kihúzva magad,"
Első körben talán inkább a lábra állásra koncentrálj és majd eljön az ideje a felegyenesedésnek is. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Fásli Isten ments, hogy legyen a lábadon, mert többek között azért kell a mozgás, hogy elkerülje az ember a trombózist. Aztán ahogy belejössz és érzed a határaidat, úgy fogsz szépen, lassan felegyenesedni. Nem ilyenkor kell rögtön díszlépésben végigvonulni a folyosón...

gabi1! :)

"Rékámmal baromi sokat jósoltam még is túl hordtam."
Akkor te egy jósnő vagy, akinek még gyakorolnia kell? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezek szerint azért csak van eredménye a fájásoknak. :) Szépek a méretek és rendes a dokid, hogy nem akar "megkínozni". :wink:

Szülésznőddel való szülés: :) :) :) :)

Próbáld úgy számolni/nézni a dolgokat, hogy már csak pár nap az életedből, amikor még a magadénak tudhatod ezt az állapotot. Hátha, úgy könnyebb egy árnyalatnyival... (Hacsak, be nem vállaltok még egy 5. babát. :wink: )

Nyákdugó: :) , de amilyen cseles, ettől még nem feltélenül lesz szülés. :roll: :? Az mindeneseter jó, hogy legalább már a szülésznő tud rólad. :)

tímea83! :)

"A gyök2 nem érti meg h tönkrement a teflonos palacsinta sütőm,de nem, ő süt tovább ,telefüstölte az egész házat!!!"
Jajjj, ne légy már ilyen. Nézd úgy, hogy akár fel is gyújthatta volna... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Be tud indul a szextől a szülés - ha már itt van az ideje. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Az előbb hívott a párom h hogy vagyok.Mondtam neki h jól,kutya bajom..azt mondta h többször meg kell ezt ismételni valószínűleg úgy hatásos!"
Óóóóóóóóó, a lelkes, önfeláldozó apuka! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Állítólag kiskoromban minden erősen alkoholos pasit aki szembejött megkértem h legyen az apukám.."
:o :o :o :o :lol: :lol: :lol:

"A hat hét az nem kötelező böjt?Gyermekágyi bigyó."
A gyermekágyas időszakra gondolsz? De. És ha meg van a "papi" áldás, akkor el lehet kezdeni a kistesón való munkálkodást is. :roll: :oops: :oops: :wink: (Mi nem bírtuk ki a 6 hetet - igaz, előtte jópár hétig csak plátói volt a szerelmünk)

"Csak reménykedni tudok h halványodni fognak,mert ha nem akkor olimpiai(kezes-lábas) úszódresszben megyek csak ki ezentúl a strandra!!!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :?
Mindenképpen elhalványodnak, de eltűnni sajna nem fognak. :( :( :? :? :? :?
Nekem a fenekem hasonlít(ott?) egy narancsárus kínálatára és a belső combjaim néztek úgy ki, mint akit megkéseltek. Marha csúnya volt és lila erezetes. (Igazából nem tudom, hogy miért vagy mióta, de gondolom az évek alatti többszöri fogyás-hízás miatt). De az előző terhességemnél ezek a csíkok "eltűntek", alig látszottak. Aztán jött a szülés, fogyás, fogyasztó massázs és ugyanolyan "szép" maradt. Most sem csúnyult vissza, nem tudom, hogy így marad-e. Tartok tőle, hogy nem bánnám... :roll: :roll: :roll: :roll: (A fenekem viszont tuti, hogy továbbra is narancsbőrös marad. Remélem, Hugi nem örökli tőlem ezt a hajlamot, mert már picinek és gödrös volt a fenekem :? Bár, ha ettől nagyobb problémája nem lesz az életben, akkor benne vagyok. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

"Basszus!!!Nekem meg egy ronda bogár van a vonalzómon!"
Jesszusom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tied NST milyen lett?

norka81! :)

Én is jól bedőltem ennek a mikorszülünknek. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te is számold úgy, ahogy én: legkésőbb a kiírt időhöz képest 1 hét múlva már kint lesz a baba. :wink:

Van olyan háztartás, ahol nincsen mit csinálni? :o Mondjuk átpakolni a spájzot, kifényesíteni az ezüstöt, rezet, fényképeket katalogizálni, méret, szín vagy ABC szerint sorrendbe állítani a könyveket, stb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

Tápszert nem lehet elhagyni? Minnél többször teszed cicire, annál inkább megnő a tej mennyisége is. Cserébe lehet, hogy neked kéne lemondani néhány dologról átmenetileg, de az tuti, hogy az anyatejnél nincs jobb! :wink:

"órákig gyönyörködőm Domiban, lehet hogy ez már nem is normális "
Nem, nem normális. Kivétel, ha a friss anyuka valaki és végre megérkezett hozzá, az akit sokáig a szíve alatt hordott, akit annyira várt, féltett és örül, hogy jól van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ilyenkor -ha fel nem is váltja a "NagyŐ"-t-, de hirtelen lesz egy "KisŐ" is, aki legalább ugyanolyan fontos neki, mint a párja. :wink:
Gyönyörködjél csak! :wink:

anitja! :)

"Nolka szeptemberben ünnepel csak az időt a pocómban eddig töltötte (38+4) "
Igazad van, hülye vagyok. A vonalzódból is látszik, hogy csak pár nap köztük Manóval. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
De bevallom, hogy így sem értem. :oops: :oops: :oops: (Tudod: kis mamaagy :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

"Natasa kibújik hooorukkk"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nálunk tegnap óta mondja Manó nagyon szépen, hogy: "Hugi". :P :P :P :P :P :P

2 hétnél többet ma már nem szoktak engedni ráhúzni, az a maximum. De méginkább az 1 hét az, amit általában tartanak és ha nem indul be, akkor beindítják.

nutellás kalács: ezer éve nem ettem Nutellát. (Direkt, mert jó, ha 3 napig kihúzná... :oops: :oops: :oops: ) Döntően magában nyalogattam el, de ha valamire rákentem az mindig kalács volt. Kenyérrel, zsömlével vagy hasonló "sós" tésztákkal nekem valahogy sosem volt az igazi, annyira nem illenek össze. :roll:

Kérünk beszámolót, hogy mit mondtak a kórházban!

kicsidodi! :)

Továbbra is ügyes terhes vagy! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Nekem is nagyobb az arcom mostanában"
Akkor én mit szóljak a 34 évemmel??? (Vagy az nem ugyanaz a kategória...? :roll: :roll: :roll: :roll: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"tiedapa eddig is hetente több napot távol volt, tehát te egyedül voltál, mégsem építettél fel egy komplett házat mnden nap unalomüzés gyanánt"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

agi125r! :)

"enyémapa ma éjszakás lesz, én is szolidarítok vele, és éjjeli műszakban gépeket "kalapálok""
Íme, a modern kor nőideálja! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Én már a dvd-t sem bírom betenni, nemhogy még tornázni"
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Igaz, hogy ismét Vista van, de okosan nem frissítettem IE8-ra"
Kis cseles! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"8- tól délig /+20 perc/ ottlenni a kórházban?"
A SOTE I.-n??? Simán! (Jó, nem ez az általános, de tényleg nem kell túl sok programot tervezni aznapra :roll: )

Ablakcsere: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Én már csak azért sem hagynék ott munkásokat a lakásban, mert nem szeretném, ha máshoz is nyúlnának, mint amihez valóban szükséges (kivétel persze a megbízható ismerős). :roll: :roll:

"anyósnak kolompot a nyakába, hogy zajtalanul ne közlekedhessen!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Először is Köszi a híreket! :P :P :P :P :P

Apa: :( :( :( :( :( :( :( :(
Számíthatsz ránk: megpróbáljuk elütni az idődet és mi sem szexelünk veled. Jó? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép lett a babaszoba! :wink: Pláne, hogy sk csináltad. :o :o :o
(Nálunk nem sok mutogatni való van ezügyben: null dekoráció, sima fehér fal, semmi játékos vagy babás beütés. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Kövezzetek meg, de én sajnálom a falakat összeakármizni, hogy aztán pár év múlva meg lehessen egy gyakorlatilag tök új szobát csinálni és eltüntetni a nyomokat. :oops: :oops: :oops: :oops: Pedig tökre tetszik, amikor egy olyan babaszobában járok, ami tényleg olyan kis otthonos, meghitt, hangulatos, babás. Csak aztán az első benyomás után jön a második gondolat, hogy pár év és lehet újra festetni, kicserélni a bútorokat, kiegészítőket, betömni a felesleges lukakat, stb. Ha valaki azt gondolja, hogy hülye vagyok, akkor nem biztos, hogy messze jár az igazságtól... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

"jól leszúrt, hogy én még vezetek, mert ilyenkor azt már nem szabad...
Mondtam neki, hogy vettem a lapot, de értse meg, hogy magamra vagyok utalva. ... Ő még nem tudja, hogy Apa mivel foglalkozik, de majd csütörtökön felvázolom neki a tényállást"

Nem akarlak elszomorítani, de ettől ő aligha fog meghatódni... :roll: :roll: :roll: :roll:

"Hát megérett a Bodzabokrunk! "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Úgy hogy üzletet kötök az Univerzummal: én most nem nyavajgok az 1 hónap egyedüllét miatt, de akkor rendelek egy szülést július 24-re, és akkor 1 hónapot 3asban vagyunk apával (4esben Müzlivel ) Látom a javaslatot mindenki támohatja, így a Parlament egyhangúlag elfogadta "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem vagyok kalkulátor, de a szülésed legkésőbbi időpontja: 2009.08.07. :wink:

"Miért mennyi idő van még?
ERRE APA MEGINT MEGNÉZTE AZ ÓRÁJÁT! "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"rajzfilmezzél csak! jobb mintha pornót néznél, apával meg báboznál" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Amúgy meg: bábozása válogatja... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Én tuti nem leszek utolsó. Hacsak meg nem szül mindenki júli 13-ig. De ennek nem sok esélyét látom... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

"amúgy azt vettem észre, hogy a csokitól nagyon könnyen lesz gyomorsavam"
Én meg most ropogtattam el egy kis étcsokis, valódi citromdarabokkal hirdetett Tibit. 8) 8) 8) 8)

"Bond
adj életjelet! "

Nyugi, még nem simult el a EKG-m! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici! :)

Hogy van ez a légzésfigyelővel? :o :o :o :?: :?: :?:

sillia! :)

Valóban van némi különbség a 2 kép között. :o De szerintem jól áll. :wink:

kispiskóta! :)

Én is csak a pólódat látom csíkosnak. :o

Vessél be mindent és zaklasd azt a gyereket az NST alatt. Majd ráér itt kipanaszkodni magát, ha megszületett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Nálunk hármunknak nincsen 200-250 ruhánk, szerintem. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ha minden nap ráadsz 2-3 új ruhadarabot, még akkor is több hónap, mire újból ráadhatnád legközelebb (addigra kinövi :? )

ronmay! :)

Köszi a híreket! :P :P :P :P :P (Nyomathatod továbbra is. :wink: )

CTG-n mi volt?

lilisgabi! :)

A méreteknek :D :D :D :D , de a heges gondot én sem értem. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

A mai eredmények tekintetében szerintem pénteken te is bekerülsz csibe83 táblájába! :wink: Kitartás és az jó, hogy még ma délután is látni akarnak, mert ez azt jelenti, hogy tényleg odafigyelnek rád! Megy a drukk!!! :wink:

nyuszi81! :)

Éljenek (és máskor dolgozzanak gyorsabban :twisted: ) az asztalosok! :D Fényképekkel kérjük illusztrálni a dolgokat. :wink:

Tök jó, hogy meg tudtátok nézni a szülőszobát és a CTG is jó lett. :D

teranita! :)

Gyere, ahogy csak tudsz! :wink:

"Én sajna nem tudom, hogy állunk, doki a 36. héten azt mondta nem kell többet már mennem hozzá vizsgálatra, találkozunk szülésnél. A védőnő új helyettesének a helyettes pedig a 33. héten mondta ugyanezt."
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

breki76, skrisz72, szkarabeusz, minimano74, krikalap és mindenki más is, aki magára ismer!
HOL VAGYTOK, MI VAN VELETEK???? 2 szó erejéig adjatok hírt magatokról, ha tudtok, hogy tudjuk mi újság!!!!!
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.24 14:34-kor.

Kép
Kép
200907?

NAGY NAGY GRATULA KATY PETRÁJÁHOZ!!ÉLJEN ÉLJEN!

Lilisgabi, legyen úgy minden ahogy szeretnéd!

Gabi már közeledsz a tűzhöz :D

Szonibabáról:
Jaj, nagyon édes a picur, irigy irigy..bár tudom, hogy nekünk még nagyon nem lenne jó ha kibújna (nincs kész a gyerekszoba még mindig :oops: :cry: pedig csináljuk)
Holnap reggel kiderül, hogy jöhetnek-e haza vagy sem..
Voltam ma CTG-n minden okés, a streptom meg pozitív, így én is kapok majd szurit...
Na megyek "szobázni" :lol:

Petra milyen kis helyes, annyira cuki!

KépKép

KépKép
ronmay

teranita: valamiért lemaradt amit Neked írtam :shock: köszi a kérdésed, még itthon, de szombaton reggel kórház, hacsak addig be nem indul... :D

BOND:
Te jó ég, ennyit írni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Bond: úgy, hogy be van kapcsolva, senki nincs az ágyban, és nem riaszt, úgy érzékeli, mintha lélegezne benne a baba :shock: :D Apa kérdezte is, hol és miben nyert ez díjakat????? :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Ha minden okés szonibabáékkal, akkor csak haza mehetnek. :roll: Tudósítasz róluk? :wink:

Nektek mit kell még csinálni a szobával?

Streptococcus: :x :x :( :( :( :( :( :(

Legyél csak bent, jó helyen leszel! :wink: És te is biztos lehet benne, hogy fogunk rád gondolni. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lehet állítani a légzésfigyelő érzékenységét. Azt próbáltátok már? Nekünk is el kellett térni kicsit a gyári beállítástól, hogy ne legyenek téves riasztások. Azóta viszont teljesen jól működik.

boo! :)

Szerintem a szülés utáni méhösszehúzódásokról írt. Császárnál vagy injekció vagy infúzió formájában kapják a mamák az oxitocint.

Kép
Kép
200907?

Bond!

Mit kell? Mit nem kell? :lol: :lol: Még van hátra egy réteg festésünk, aztán a bútorokat betolni szobába, berendezni, és akkor a többi:
keco takarítása, mivela sok bútor miatt ami nem mind a gyerekszobába való :evil: ösvényeken közlekedek a nappaliban, így a takarítás se olyan könnyű. És még az ablakokat is leakarom pucolni, mert legalább két éve nem volt :oops: és ki tudja mikor l enne... :oops: :D

Minden okés velük, de ha szarok az értékek (sárgaság) akkor + egy nap, s a másik kettő sárgult..lehet Bodza se ússza meg..de drukkolok nekik.

Te hogy tudsz ennyit írni??Ez mennyi idő volt? :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ez pedig katy76 és gyönyörűséges Petrájának tiszteletére álljon itt. SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJET NEKIK!!!! :D :D :D :D :D :D

[quote="katy76"]S írta:katy76ziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok! Már 1 hete olvasom a hozzászólásokat, csak az előző terhességem nagyon hamar véget ért, ezért most igyekszem nem nagyon beleélni magam a terhességembe még. Csak nagyon nehezemre esik... ezért is olvaslak benneteket :)
Szóval én 6 hetes és 4 napos terhes vagyok, és szerencsére egész jól viselem a sűrű émelygésen kívül.
Én már 5 hetesen elmentem a dokimhoz, de hétfőn ismét megyek. Már alig várom...

Egyébként minden kismamának gratulálok!

Kép
Kép
200907?

nikici!
próbáltátok erősebb frekvenciára vagy mire állítani a riasztót??
nekünk asszem kb 1perc múlva riasztott...
vagy cseréltessétek ki vagy nézessétek meg.hol vettétek??

Kép
Kép
csibe83

Bodza nem fog besárgulni. A bodza fehér. És punktum!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Úgyhogy lehet készülni a holnapi napra. 8)

Ablakokat hagyd a fenébe (vagy hívd át tabatit még norka81-et, ők úgysem találják a helyüket otthon :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: ), az most marhára nem fontos. Ameddig nem akar a kicsi kibámulászni, addig ráér. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A többi fontosabb. (És bocs, de eszembe jutott a cipész cipője... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: ). De ti is készen lesztek, mire megérkezik a kis tulaj! :wink:

Úgy tudtam ennyit írni, hogy Manó nincs itthon (a tennivalók viszont igen :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) és 4 órámba telt. 8)

PONTOSAN milyen típusú légzésfigyelőtök van?

Kép
Kép
200907?

Bond: Fürjet se láttam még az életemben. Még csak tányéron sem. (De fácánt igen. Az ér? )
0,5 pont jár érte
(kaptunk tojásokat, ha kikelnek, neked feltétlenül felteszem róluk a képet)

Elnézve a "termést, még van esélyed neked is az "utoljára szülök meg a topicban" címre! Még ha az júli 13. is. (Na, én azt a napot ki szeretném hagyni, anyám akkor született- pénteken :lol: )

F.Nikici: az ahogy számolom, már csak 3 nap! :shock:

Gabi1: példát vettem rólad, és beszélgettem én is a babócámmal, hogy vagy még ma vagy holnap szülessen meg, vagy inkább a jövő hétre toljuk át (dokim utazik Erdélybe a hétvégén, csak hétfő du ér haza).
Sajnos az enyém nem olyan kommunikatív, mint a tiéd, mert enyhe csukláson kívül mást nem reagált. :D
Vagy ez most az emlegetnek- azért csuklom dolog lehet?

Kép
Kép]
hendegabi

tegnap én is megkaptama strepto eredményt,negatív lett...

Kép
Kép
csibe83

Bond!

Azt hiszem odaítélhetjük neked a leghosszabbhozzászólásafórumon-díjat!!! Gratulálok!!! 8) 8) 8) :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

007!
ha jól láttam olyan nikiciéknek,mint nekünk is,angelcare...

Kép
Kép
csibe83

hendegabi! :)

Köszi szépen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Alig rí le rólam, hogy életemben nem volt közöm a szárnyasokhoz. Sem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Viszont jó vagyok zsaluzásban/vasalás készítésben, lambériázásban, konyhaszekrény felszerelésben és nem fog ki rajtam a vízszintező, subler és egyéb, egyszerű szerszámok. 8) A fűrész kivételével... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

csibe83! :)

Gratula a negatív eredményhez! :D

Az Angelcare-ig én is eljutottam, de abból is többféle van. :roll:

kicsidodi! :)

És jó az nekem...? :roll: :roll: :roll: :roll: Amúgy: kösz! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

hát azt nem gondoltam,hogy az angelcare-en belül is lehet
gynegébb vagy erősebb érzékelős vagy milyen... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

hát azt nem gondoltam,hogy az angelcare-en belül is lehet
gynegébb vagy erősebb érzékelős vagy milyen... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Itt-itt!!!
fájások vannak CTG szépen jelezte, Nati beékelődött, jól van, flowmetria, méhlepény rendben, heg (5.6mm - az állítólag jó)
Méhszáj megrövidült
és zárt :?
hazaküldtek :?
Viszont Natibaba szép nagy baba - 4 kg körül saccolják :shock:

Sajnos Nolka viszont nincs jól :( szorulása van :cry: most is egyik kezemmel a hasát masszírozom :( úgyhogy megyek is, segítenem kell neki...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Akinek ilyen van:

http://www.angelcare.hu/

anitja! :)

Ezek jó hírek! :D Nolkának viszont jobbulást! :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.24 15:01-kor.

Kép
Kép
200907?

KATY! GRATULÁLOK! GYÖNYÖRŰ A KISLÁNYOD!!!
SOK TEJECSKÉT ÉS MIELŐBBI FELÉPÜLÉST KÍVÁNOK!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok,

úgy tűnik a napokban újra babák lesznek :?
Gabi 1, megértelek, én is folyamatosan figyeleme magam, alig várom, hogy végre valami szülésre utaló jel legyen.
Lilisgabi, drukkolok Neked (Nektek nagyon). Ki a dokid?

Én is lemértem a hasam, 100 cm, nem látom, hogy lejjebb ment volna :(

Na megyek, mert a család férfitagjai megérkeztek.

Kép
Kép
Kép
teranita

Bond, csibe: egy itteni bababoltban vettem, aminek a tulaja a szomszédunk is ráadásul. Angelcare de nem tudom milyen típus pontosan, a dobozát már kidobtam, volt hozzá pelenkakuka is. Ja Model AC300 ez van a hátuljára írva. Azt írta a papírján, hogy ne állítsunk az érzékenységén..de akkor lefelé állítsak? csak mert ha fentebb veszem, akkor még érzékenyebb lesz, nem?! Most 3ason van.

hendegabi: az már csak annyi...nem hiába izgulok már én sem annyira. :lol: :lol: de a kiírt időpontig pedig még 10 nap van :shock:

f.nikici

Magamon is érzem az izgalmat, főleg most, hogy ilyen szépen beindultak a babák. Pedig nekünk még semmi ráutaló jel sincs.

Egy kis kitekintés, ha kiváncsiak vagytok, mennyit kell adózni, itt megnézhetitek
(1. ingatlan után 30 misit meghaladó rész 0,25%-a)

http://www.portfolio.hu/ingatlan/kalkulator.tdp

Kép
Kép]
hendegabi

Katy!

Gratulalok Petra babahoz!Sok boldogsagot,sok tejcsit Nektek!Es mielobbi regeneralodast!!!

Kép

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: