Sziasztok!
Kukli hogy csinálod hogy fél 10-kor már alszol?

Nekem ez valahogy nem megy, sokszor fél 10 mire el tudok menni fürödni, pedig mostanában rám is rám férne az alvás, reggel olyan kóma vagyok
Kata nem semmi az új ágyában ahogy vándorol.

Nimród egyenlőre még csak az előre kúszást gyakorolja hason.
Erpé tök jó hogy jól telt a balcsis hétvége. Áruld el melyik ez a boglári szállás nagyon jól hangzik a fedett terasz és a medence

Balatonlellére akarunk menni nyaralni, de még nem foglaltunk semmit

mert egyenlőre nem tudjuk az időpontot, de ha így haladunk akkor nem lesz hely

úgyhogy akár még Balatonboglár is szóba jöhet, max. kocsival megyünk a strandra.
Csibb nem a Hotel Soprtonba mentek, mi is nézegettük meg filóztam rajta. Szeretem Sopront és nagyon szép a környék. Csak azért nem akarunk inkább hotelba menni, mert szerintem nem tudnánk megreggelezni meg vacsizni nyugodtan a három gyerekkel

pedig jó lenne ha nem nekem kellene kaját csinálnom legalább nyaraláskor. Az olyan szálloda meg kevés van ahol már reggel van játszószoba ahova bevihetem a gyerkőcöt és persze figyelnek rá, amíg mi befejezzük a reggelit, este meg a vacsit.
Kukli nálunk sem bírnak magukkal a gyerekek, nem tudunk sehova menni mert egyfolytában esik

Én tegnap akadtam ki egy kicsit a sok hisztin

aztán gyors hívtam anyósomat, mielőtt megőrülnék, még szerencse hogy 5 perc múlva már itt is volt. Azért van előnye is hogy közel van
Hova mentek nyaralni? Irigyellek hogy csapatostul mentek, tavaly én is úgy terveztem, hívtam is tesómékat, de ők nem akartak balcsira

egyik barátunk meg szintén valahova máshova akart

Pedig szerintem a balcsi is tökéletes, legalábbis a gyereknek mindegy hol vagyunk amíg ilyen kicsik.
Banokla jó befőzéseket

akkor te sem unatkozol.
Én is kimagoztam tegnap még egy adag meggyet úgyhogy megyek is eltenni.
Ja és anyukám kezét megint meg kell műteni

, az egyik oldalon nem jól forrt össze a csont vagy mi

és oda is kell berakni fémet. Szegény nagyon el van keseredve, pont felrakták neki a könnyített gipszet tegnap miután megröntgenezték és látták hogy nem jó valami, csak azt tudnám miért nem fordítva csinálták, kiváncsi vagyok hogy most újra ki kell-e fizetni a könnyített gipszet miután most 10 perc után le is kapták róla