A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nagyon-nagyon bocsi' a laptetőért. Meli! Neked adom át ezúttal. :wink:

Kép
bodza2005

Eszti alukál? Édes lehet. :lol: Mennyit alszik ilyenkor?? Az én keresztfiam a múltkor 3órát aludt délután.Sok mesét felolvastam nekik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.06.24 12:34-kor.

Kép
Kép
melánia

Laptető:átruházom szivesen moncsinak. :lol:

Kép
Kép
melánia

Én is szerkesztgetek mert félrenyomom a billentyűt sokszor.

Kép
Kép
melánia

Gyerekek! :lol: Aki iwiw-es és szeretné, ha bejelölnénk egymást, légyszi' küldje el nekem a nevét és már jelölöm is.

Julcsika! Növesztgetsz szépen, ugye?++++++++ és a husikák, tudod!!!

Moncsika!+++++++++++

Kép
bodza2005

Malacka:igen volt az is.Ott születtek nálunk.Kis konektorosok. :lol:

Kép
Kép
melánia

bodzi:elköszönök ha nem haragszol.Megyek a boltba.

Kép
Kép
melánia

Köszi a nevében is! :D
Általában 2x alszik napközben a kis Drágaságocska (1-1,5órát), de van, hogy 3-4 rövidebb alvás van (30-40perces). Igény szerint szopizunk és alszunk is. :D Este 19.30 fürdi, majd szopi és aluka, reggel 7-8-ig (éjjel 1x szopi).

Kép
bodza2005

Ok! Menj csak Melikém!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

csak kapokodom a fejem, annyit írtatok reggel óta....:-)))))))

Csillike, GRATULA!!!!!!!:-)

Csomee,
nem feladni!

Melánia, édes lehet az a kutyakölyök:-))))

Emerenc,
a háziorvosnak tényleg kell valamit beírnia, hogy mireföl vesz téged betegállományba. Eddig én úgy oldottam meg, hogy a leszívásra és a bülti előtti napokra szabit vettem ki. A beültetés napjától meg a nőidokim adott egy igazolást, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, és az alapján a házidoki betegállományba vett.

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Miciona,
megírod nekem, hogy mit írtál tegnap nekem?:-)))) míg a táblicskut szerkesztettem? :-))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Sziasztok!

Reggel elmentem kismami ruhákat venni és mire megjöttem már termeltetek rendesen :D :D :D

Chilikém:
egész este rád gondoltam, szugeráltam, hogy kapaszkodjanak a bébik erősen!!!! GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csomeekám:
ott van az baba, csak ráérősen ágyazódott be így idő kell, mire Apánk is látja uh-on:)

Melim
de édi lehet a kutyuka!:) köszi a szülinapos ajándékot! :wink:

Tigrincske
nagyon köszönöm, már a fogamra is vettem homeos bogyókat és sokkal jobb azóta mióta szedem....

Julcsim
mi volt reggel?

Katám,
hol vagy? olyan keveset írsz mostanság, ennyire sok a meló?

Barbi,
hogy vagy? vannak tüneteid?

megyek és elolvasok mindent alaposan, mert csak átfutottam....

Kép
rencsi79

Sziasztok lányok!

Itt vagyok én is, csak eddig pihengettem. Szóval pénteken punkció, de azért nem túl rózsás a helyzet. sajnos az összes tüsző nőtt, nem csak a nagyobbak, és iszonyat sok van (de tényleg, legalább 20). Sajnos nagyok, megfelelő méretűek még nincsenek, illetve van egy 18-as, 17-es, 15-ös, meg soksok 12-es... Azért maradtunk mégis a pénteki punkcióban,mert Apánk azt mondta, hogy hétfőre szinte tuti hiperstimu lenne, és akkor le kéne állítani. Igy legalább valamennyi esélyünk még van, még ha nem is fog tudni túl sokat leszívni. Azt mondta, a D+-ot felejtsük el, az tuti nem fog összejönni.
Nagyon nagyon félek, mi lesz, ha csak keveset sikerül leszívni, és abból hétfőre nem marad meg? Én annak is örülnék, ha egy megmaradna legalább... Drukkoljatok!
Éjfélkor másfél ovitrelle, meg kaptam a hüvelykúpot is (a leleteimről nem esett szó). Husit persze nyomatnom kell továbbra is, mert a már van rendesen folyadék a hasüregemben :( (már hányingerem van tőle, de eszem rendületlenül).
A vérvétel rendben ment, ugyanaz a hölgy volt, de most elsőre sikerült neki. De mondta előre, ha nem talál vénát, nem kisérletezget, hanem hív egy kollegát.
vjulcsi

Rencsi!
Sok melóm van, mert péntektől az UH-s napokon szabin leszek, és előre dolgozom! De azért olvaslak folyamatosan benneteket! :)

Modrooka!
Szerintem ha elmondod a dokinak, hogy mi a helyzet, tuti ki fog írni! Én is így voltam. Nekem azt mondta, hogy "Ennyivel ő is hozzájárul a babához"! Szóval ha őszinte vagy abból nem hiszem hogy baj lehet! Bár attól függ milyen a dokid! Az enyém jó!

Bodzi!
Várom a kabalát! Remélem a 2 már DUPLA szerencsét hoz majd! :)

Melánia!
Mindegy milyen kaájt veszel az eb-nek, a lényeg, hogy Junior legyen! A száraz nagyon jó a fogaknak, a konzervet meg könnyebben megemészti! :) Jó kutyázást! :)

Majd jövök még, de szerintem csak otthonról ! :) Futás után! Tegnap 25 percet futottam. Ma 30-35-t szeretnék! Bár lehet nem tudom teljesíteni, mert vasárnap valahogyan rosszul léptem, vagy nem tudom, és olyan mintha meghúzodott volna a talpam, vagy a lábfejem. Ráadásul azért is gáz, mert kb. 2 éve ugyanebben a lábamba izom és bokaszalag szakadás volt! Kutya elszakította őket! :)

Kép

KépKép
ercsikati

rencsi
na jól van , köszi, látom jó munkát végeztél :wink:

egy másik fórumon találtam egy oldalt, nem tudom ismeritek-e, de nagyon érdekes szerintem
megtaláltam, hogy nézhet ki most az én picikém : :wink:
Kép

egyenlőre nem tudom kire fog hasonlitani :lol: :lol: :lol:

nézzétek meg az oldalt, ha van kedvetek.
www.ehd.org
chilike1

Chilike,
nagyon nagyon gratulálok!!! Jövő hétne már UH-n is fogod látni, még szuperebb lesz! :)

Comee,
Továbbra is mennek a drukkok, nagyon nagyon bízom benne, hogy jó helyen van, csak kis szégyenlős. Talán egy újabb kislány? :)
Sajnálom, hogy nem találkoztunk reggel, de ma nagyon gyorsan mentek a dolgok, meg annyit pletyiztünk Kittivel és egy lánnyal, hogy még inkább annak tűnt.

Meli,
De édes lehet a kutya! Remélem meglesz a gazdija, és nem kóbor kutyus szegény :(

Kata,
Mi ott leszünk Kittivel pénteken, te is jössz??? Ha már ottvagy, nekünk is adnál egy kis szerencsét??? léccilécci!Jó kedvem lett attól, hogy meghallottam, hogy te is ott leszel, ez már félsiker :)

Micona,
Tényleg, kaphatunk képeket?

Bodzim,
Hogy van gyönyörű Eszti? Ugye drukkolsz? nagyon izgulok...

Ritu,
Üdv itt, ha még nem mondtam volna.

Emerenc,
Drukk a kezdéshez! Nem lehetett semmi ez a 9 alkalom, ami mögötted van...

Találkoztunk ma reggel egy nagyon nagyon kedves lánnyal, vele beszélgettünk hármasban Kittivel. Judit a neve, és zugolvasó...:) Ezennel is kérem, írjon, ha van kedve, örülnénk neki! :)
És mesélje el, hogy mi volt reggel, drukkoltam neki, hogy legyenek szép egyenletesek a tüszőcskék!
vjulcsi

Rencsikém,
Kismamiruha... :) :) Jaj de jó! Én is szeretnék olyat :)

A múltkor mondtad, hogy írtál nekem hosszú levélkét, de nem jött át.... nem tudnád mégis újra megírni, és elküldeni? Csak ha nem fáraszt nagyon... olyan jó lenne tudni, veled hogy volt, mekkorák voltak, mennyit sikerült leszívni, mennyi termékenyült meg, mennyit ültettek vissza...
Puszi!
vjulcsi

"Sziasztok!
megjöttem, de nem olyan boldogan mint szerdán. Nem túl rózsás a helyzet :cry:
Még mindig sok a tüszőm, csak egy nagyon meglódult 18!!! van még kettő: egy 12-es és egy 13-as ami jó, viszont rengeteg 5-6-7-es. Sajnos nem egyenletesen nőnek...."

Julcsikám,
ezt neked idéztem az én utolsó uh-os eredményeim és ebből lett 11DB petike!!! ja és a lényeg baba a pocakban :D
Ne keseredj el, péntekig szépen növögetni fognak még!!!!

Kép
rencsi79

Rencsikém,
Neked ez volt az utolsó UH? és ezután 2 nappal már punkció?
De akkor Apánk miért volt olyan gondterhelt? Mintha az egész már olyan kilátástalan lenne...
Nem csak 18 felettieket tud leszívni?
Bocs a sok hülye kérdésért, de ebben nagyon kezdő vagyok...
vjulcsi

Julcsikám,

összefoglalom a lényeget, mert az egy baromi hosszú levélke volt.
szóval a 11-ből végül 3 lett (1 továbbtenyésztett) amit vissza tudtam kapni. Ha hiszel az agykontrolban, akkor szívesen segítek, hogy tudsz koncentrálni a babókra.

Kép
rencsi79

julcsikám,

nekem pénteken volt az utolsó uh és hétfőn volt a leszívás.... a 18, 17, 15-ös biztos jó lesz még addig,+ le fogja szívni amit tud és ha nem érett akkor még érlelik. Nálam is gondterhelt volt, nem is kicsit, meg is ijedtem, sőt az idézetből is érezni,hogy a sírás kerülgetett....de így utólag szerintem inkább a hiperstimutól tarthatott szerintem. Én akkor már csak húst ettem, nem ettem se kenyeret se tésztát se köretet, csak húst meg hozzá uborkát vagy céklát.....folyamatosan rosszul voltam, már undorodtam a hústól, de nyomatni kellett!!!

Kép
rencsi79

Rencsi,
kismama ruha???
de meg nézném!!!!!
Most nyáron azért könnyű még csinosan öltözni ugye?

Julcsi,
szerintem semmi ok az aggodalomra, tudod, hogy Apánk túl aggódik mindent!! Julcsi, nem vagyok fotogén alkat, főleg az utóbbi másfél évben,de majd megpróbálok felrakni képet, bár lehet, hogy majd csak a templomiról.

Melánia,
azért ne legyél "szomorú" , mert fiatal vagy. Én szívesen cserélnék veled évszámot:))))

Modrooka,
nem írtam semmi lényegeset, csak jeleztem, hogy látlak és azt hittem te is látod, hogy pont a táblánál vagyok.
miciona

Ezt most kaptam:)

Mindenki fél a sertésinfluenzától.......

Kép :)

Kép
rencsi79

Micikém,

hát igen a nyári cuccokkal elég egyszerű, de vettünk egy csomó mindent (még szülinapi ajándékok, csak ott akartam lenni a vásárlásnál) pl. kellett már bugyi meg melltartó, mert azok már nem jók amik vannak.

Kép
rencsi79

Rencsi,
Köszi! Igen, igen, kérlek mesélj erről az agykontrollos koncentrálásról! Éz most hülyén hangzik, de én már most szoktam koncentrálni rájuk, momentán még csak a petéimre, de hát azokból lesznek a babák, és szoktam nekik mondogatni, hogy aztán nem elijeszteni a fiúkat, szépen befogadni, elfogadni őket. Remélem, használ nekik :)

Miciona,
köszi, igen, tudom, hogy Apánk aggodalmaskodó, csak olyan rossz volt, mikor mondta hogy felejtsük el a D+-t...

Ja és Rencsikém, én már az elejétől fogva nem eszem semmi köretet, max savanyúságot, különben nem tudnék ennyit enni. De minden húsevés közben-után olyan masszív hányingerem van, hogy órákig tart, mire kiheverem... :( de nem panaszkodom, ez a legkevesebb! :)
vjulcsi

Rencsi,
Apropó hányinger... Neked eltűnt újra? Lehet, hogy hozzám küldted?? :D
vjulcsi

Julcsikám,

elküldöm a számom priviben és hívj fel, talán telcsiben egyszerűbb, mint itt leírni a koncentrálás lényegét. Jó lesz így?
akkor az egy másik róka, az enyém még mindig itt van :cry: :cry: , a buszon vásárlásba jövet menet is szenvedtem rendesen, hogy ki ne jöjjön.
MEgértem, hogy nehéz ez a rengeteg hús elfogyasztása, én először el kezdtem fogyni, mert semmit sem ettem csak a húst, aztán viszont hízni rendesen, persze még a terhességi hányás előtt.....

Kép
rencsi79

Rencsi! Hol vettél és mit? Mutiiiiiii!!! :D
Én az utóbbi években nem voltam egy nádszál, mégis jobban néztem ki a nagy pocakkal és a téli cuccok is igen jól mutattak a pocikán. Imádtam várandós lenni! Persze, ezt sem cserélném el semmire a világon, ami most van. :lol: A kilók (10kg-t híztam) 3 nap múlva nyomtalanul eltűntek a szülést követően. (Persze, bőven maradt az előtte felszedettekből... :-( )

Julcsikám! Nem szabad elbizonytalanodnod!!! Apánk mindig a legrosszabbra készít fel!!! Nekem mind2x le akarta állítani, mivel eleve csak 3 tüsző volt, mégis mind3 leszívásra került, gyönyörűen megtermékenyültek, vissza is kértem őket és ott volt a Baba is. Te csak előre nézz + hinned kell bennük, hogy ügyesek és szép kövérek lesznek és minden jó lesz, meglátod!!!!!! TÉNYLEG!!!!!!!!!! Úgy megölelgetnélek!
Virtuális ölelés megy!!! :D

Kép
bodza2005

Bodzsuska,

megmutatni nem tudom, mert nincs amivel le tudnál fotózni, a telcsim nagyon régi és nem jó képeket csinál. Voltam a Baross utcában, ott rengeteg bolt van,bár kevés jó cuccot találtam+H&M és C&A, ott azért volt egy-két ami tetszett :D
Te mit használtál terhességi csíkok ellen?

Kép
rencsi79

Sziasztok Topiklakócskák!
Chilike:Hurrrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulálok!Látod minden rendben!
Csomee:Szégyenlősen elbujt a kiskukis,de legközelebb megmutatja magát!gratula!!!!!Szorítunk addig is!
Kata:Nagyon csucs szupi a vonalzód!
Uzsuzs:Igazad van,sokkal nemesebb dolgod van most!Szorítok hogy minden rendben legyen!Hatalmas ölelés!
Akivel ma beszélgettünk(végtelen aranyos lány)írj nekünk a történtekről!Puszi

Nem jó híreket kaptuk,kisírtam a 2szememet! :(
Helyzet:rengetegen vannak a sejtecskék,gyönyörűek,de Se.Oe4531 így lefújva az akció első lehetősége vagy punkció és jövő hónapban kapjuk vissza.Szimba elsősorban Te segítségedet kérem abban mi a véleményed a fagyasztással kapcsolatban?Ill. mindenki véleménye főleg akinek esetleg volt ilyen érdekel!
Segítségeteket köszönöm.
:shock:
kitti4

Melánia:Kiskutyus ha senkié mi szivesen elhozzukk!!!!!!!!!!!Nálunk jó helye lenne,kertesházban lakunk!Stipi stop! :lol:
kitti4

Kitti,
Óóó basszus :( Nem igaz, hogy 4000 felett van :(
Akkor most lesz punkció pénteken, csak nem most kapod őket vissza, csak jövő hónapban? Beszéltél azóta Dévisszel?
Ne sírj, visszakapod majd a sok fagyibébit a következő hónapban! Drukkdrukk!

Bodzim,
Köszi a bíztatást! És igazad van, nem adom fel, reménykedem benne és koncentrálok, hogy minden rendben legyen.

Rencsikém,
Olyan jó volt beszélni! Nagyon jó dolgokat mondtál, meg fogom őket fogadni, el is kezdem mindjárt :)
Viszont utólag rájöttem hogy milyen voltam, nem is érdeklődtem arról, veled mivan, csak a magam bajával vagyok elfoglalva :( Szóval még mindig ott van róka? Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, de nagyon drukkolok, hogy most már hamar elmúljon tényleg ez az állapot. Hihetetlen, hogy már te is a 15. héten vagy... :)
vjulcsi

Kittikém,
sajnálom, következő hónapban nagyon szép kis bébiket kapsz majd vissza! Én úyg hallottam, hogy a fagyi után van egy kis lemorzsolódás, nem mindegyiket tudják magához téríteni, de akiket majd visszakapsz, azok nagyon stram babók lesznek!!!!!

Julcsikám,

igen, igen,iIGEN nekem is olyan jó volt, ne viccelj már, én meg vagyok, most TE voltál a fontos!!!!!!!!!!!!! Róka van :cry: de már nem egész nap :D Mától én is koncentrálok rád, meg az ikrekre!!! :wink:

Kép
rencsi79

Rencsi! Jaj, de kár! A legjobb a mandulaolaj. Nekem (is) bevált! :wink:
Szerintem a 17.héten Neked is elmúlik a hánynak ingere.

Kitti! Jaj, ne már! Persze, ki tudja, lehet, hogy azért történik így, hogy tényleg fagyikák lehessenek és a legstrammabb jöjjön vissza Babásodni. Szorítok!!!!

Julcsim! Na, azért!!!! Rendben is lesz!

Megyünk sétikálni. Pusssszanat!!!

Kép
bodza2005

Kitti: írtam privit!

Majd este jövök és mindent elolvasok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

bodza
Jó sétálást, már az idő is alakul..., biztos kivirult a pozitiv tesztemre :lol:
Ma mi is el akartunk menni fagyizni, de nem akartam anyira nekibátorkodni-csak kocsival tudnék lemenni-szóval holnap megyek majd vérvételre, utánna megyünk sétálni meg fagyizni.
Remélem jó erős lesz holnap a hcg-m
hogy csináltad a 10 kiló hizást, én nem tudom elképzelni magamról, hogy csak annyit hizzak. Amikor legelőszőr mentem a Dévaihoz 2006.-ban 58 kiló voltam, a 4 stimúnak köszönhetően most 68-al kezdtem :lol: , Van aki azt mondja nem hizik a gyógyszerektől, de ez alkat kérdése sztem.
A 10 kiló az nagyon jó :wink:

rencsi
jaj, de jó neked, hogy te már ruhákat vásárolhatsz...óóó , na nem baj nemsoká én is megyek shoppingolni. :lol:
Jaj rencsi drága, van nekem is könyvem az agykontrollról, de nem tudom, hogy tudom-e alkalmazni, mert mindig elkalandoznak a gondolataim, ráadásul mindig arra amire épp nem is akarrnék gondolni. Adhatnál nekem is egy-két tippet, ha már ilyen jól összehoztad tegnap is. :wink: Ja és mindenképpen számitok a mai napi kontrollodra is, csak ma arra "gyúrjál" légyszives, hogy holnap jó magas hcg-t tudjak produkálni :P
....nehogy nekem este a ruhácskáidat próbálgassad rólam meg megfeledkezzél :lol: :lol: :lol:
kittikém
köszi a drukkot
Ne aggódj kiscsillag megvárnak a babák , jók lesznek következő hónapban is, addigra már pont nagyon fogsz nekik hiányozni és alig várják majd , hogy "rádcsimpaszkodjanak".
Most tudom kicsit rossz, mert beleélted magad a kezdésbe, de ha már igy alakult ne rágódj , inkább töltsd fel magad lelkileg a következő időszakra :wink:

julcsi
sztem ne aggódj ez a D+ miatt, ha nem kezdünk el róla beszélni itt a fórumon, akkor lehet eszedbe se jut, ne aggódj jó lesz az igy is.
Nekem se volt D+ és nézd meg ma pozitivat teszteltem, szóval ne parázz :lol: . Esetleg a hatchinget majd megkérdezheted, tudod amikor elvékonyitják a burkot, azt csinálták nekem most is. Nem tudom szivem, hogy állsz most, hányadszor mész., stb., de sztem az nem függ ettől. ( én 4x voltam és a 2.-tól már kérhettem).

Na megyek mert főzők túrógombocót, hmm
Jövök még később...

csomee-kám merre vagy, megnyugodtál már kicsit?
chilike1

ja még valami
bodza
láttad a tesztem? elküldtem a babanet09@gmail.com-ra.,
a lányok ma biztattak, hogy ez tuti két csikos, de azért te is lecsekkolhatnád..., meg persze ti is csajok, rencsi és a többiek.
De szerintem is jó a 2 csik, csak a másodiknak kell még erősődnie...

csomee
gyere este ird meg, hogy vagy, :wink:
remélem azért már jobban, az idő is jobb :lol:
Kittikével mész sétálni napközben, vagy mit csinálsz? :lol:
megy adrukk ezerrrel péntekre, már csak 2 kell aludni...

figyeljetek babás csajok, rencsi.,bodza és a többiek-ti a beülti után, mind a három hetet otthon töltöttétek vagy mentetek valamerre csavarogni?

Kocsiba ültetek vagy ilyesmi?
Csak azért kérdem, mert holnap megyek vérvételre, kocsival, igaz párom vezet óvatosan, sztem ez belefér.
Szerintetek?
Tudom, hogy már kérdeztem ezt a témát, de olyan feledékeny vagyok, most igy Kép
chilike1

Chilike: Kicsit nyugodtabb vagyok, de majd talán holnap, ha jó lesz a hcg jobban megnyugszom.

Most Kittivel kell foglalkoznom, de majd este jövök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Köszi lányok a biztató sorokat.
Próbálom összeszedni magam de most nem megy.Elkámpicsorodtam.
:(
kitti4

Sziasztok!
Itthon vagyok! Már túl vagyok egy jó nagy halon, ami nagyon-nagyon fincsi volt! Játszottam Mikey-val és etettem Benit is egy kis reszelt almával! :) Szóval már csak a futás van hátra! Na meg az éjszakai alvás! :) Ja és ma már toltam egy szelet tarját roston sütve sült krumplival és párolt zöldségekkel. :)

Julcsi!
Természetesen megyek pénteken és még szép, hogy szerencsét hozok! Most már azt hiszem nagyobb eséllyel, mint az előzőkben! :)

Kitty!
Most akkor ez mit jelent pontosan? Nem nagyon értem! A lényeg, hogy ha jössz pénteken, akkor mi sem természetesebb, mint hogy neked is szerencsét hozok! :)

Bodzim!
Esztit nem próbáltad még egy kis gyümivel etetni? A tesóm már nyomja Beninek 1000-rel. Olyan édes volt most is ahogyan ette! Majdnem megzabáltam! Mikey persze olyan féltékeny volt...... Ő is édes! Imádom a két kis "csimbókot"!

Majd még jövök! Most megyek futok, aztán itt vagyok! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Chilike:Majd erősödni fog!Igaz még nem láttam ,de halványan is jó a lényeg hogy ott van!+++++++++++++++

Vjulcsi:Párom hívta,mert zokogtam.Két alternatíva van,döntenünk kell.Már körvonalazódik de Szimbát nagyon várom bekukucskáljon és okos dolgot írjon.A vérvétel eredményét vártuk így Apánk lefujjást mondogatta de majd eredménytől függ.Nem bírtuk átbeszélni a fagyasztás alternatívát.Ugy hogy:?????????????????? 8)
kitti4

Oké Kata!szavadon foglak!!!!Várom a találkozást!
kitti4

Chilikém!

Már hajnalban vártam a jelentkezésed! De erre a hírre érdemes volt várni! Gratulálok! Ja és a teszt is tökéletes! :lol:

Csomee!

Hát nagyon szégyenlős ez a kicsi! Majd legközelebb megmutatja magát! Drukkolok nagyon!

Na megyek visszaolvasni! Szép a mai termés is!

Kitti!

A kolléganőmnek fagyibabája van! Én úgy gondolom, hogy ha már kibírja a fagyasztás, és az olvasztást is, akkor már semmi sem állíthatja meg!

Julcsi!

Sok szép tüszőcskét kívánok neked!

Vettem egy könyvet: Zita West- Gyereket szeretnénk

Eddig csak belelapoztam. Olvastam benne, hogy punkció utánra ajánlanak DHA táplálékkiegészítőt.
Na erről még nem is hallottam! Szimba???
agnyes

"...a fagyi után van egy kis lemorzsolódás..."
Kb. 50 % :(

"...ajánlanak DHA táplálékkiegészítőt."
Az egyik omega-zsírsav (dokozahexaénsav). (Néha elírják dokozahexánsavra, de ne higgyetek nekik, ez egy telítetlen zsírsav.) :-) Ezek a zsírsavak, (mivel antioxidánsok, azaz zabálják a szabad gyökököket), jó hatással vannak mindenre (a szív-, és érrendszerre, az immunrendszerre, a nemi rendszerre és a hormonháztartásra).
És ami nekünk talán a legfontosabb: a DHA a magzati élet során szükséges az idegrendszer fejlődéséhez.

Chilike gratula! :-)

Csomee, Moncsiga, változatlanul drukkok mennek.
szimbáné

Sziasztok!

Hú nagyon lemaradtam az eseményekben :) Sajna mostanában nincs időm netezni :(

Chilike1 Veled örülök!

Tegnap voltam 'apánknál' (jó kedve volt) mi csak szeptemberben tudunk kezdeni:( Sajna még nincs meg minden eredményem és nyáriszünet lesz.
Legalább van időm felkészülni :) és apánk is kipihent lesz a vakáció után:)
Mindenkinek szorítok, hogy mielőbb babásodjon:) és próbállak olvasgatni Titeket, és lelki táplálékot gyűjteni Tőletek :)

Szép álmokat Nektek!
pomi

Megjöttem a futásból! 30 perc és csak 2x15 mp-re álltam meg! Mondtam ErcsiApunak, ha nem leszek terhes indulok valami maratoni futáson! :) És van még egy kis gyümölcsleves amit imádok, azt fogok vacsizni, így 3/4 9 felé! :oops: :oops: :P :lol: :lol:

Mindenkinek szép estét!
Reggel jövök az időjárás jelentéssel!

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Egyébként nagyon örülök, hogy így fellendült a topik!

Melánia!
Hogy van a kutyus? Milyen kajcsit vettél neki? Legalább most valami lefoglalja a gondolatidat! Készülj a 3 hónap múlvára, mert akkor kísérgetni foglak mindenhová, hogy szerencsét hozzak Neked is! :)
Neked külön puszi és ölelés! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kitti!
Ha lehet, akkor kérd a fagyibabás megoldást. Ez most nagyon rossz lehet, de rosszabb lenne, ha egyszerűen csak eldurrantak volna. Statisztikát itt olvashatsz:
http://www.magyart.hu/abs05.htm

Chili!
Nagyon örülök Nektek!!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kitti, sajnálom, hogy így alakult. :(

Szimba dolgozik, be kell érned velem...

Mi minden bizonnyal a punkció mellett döntenénk.
Ha a tüszők már elég nagyok (ha jól emlékszem, nem a stimu elején vagy, tehát, akár lehetnek is kellően nagyok; jó lenne egy legalább 16-os átlag méret), és főleg, ha sok is van (valószínűleg pont ezért van a túlstimu), akkor egész jó esélyekkel indultok.

Szóval, ha már ezt az egészet végig csináltad, mindenképp érdemes lenne a leszívást választani. Akkor legalább van esélyetek, hogy sikeresen záruljon a történet.

Önmagában attól, hogy fagyi, ne félj!
szimbáné

Szimbáné: Csak azt kérdezném tőled, hogy mikor nektek méhen kívülitek volt, dévai látta 170-es hcg mellett is a petezsákot a petevezetékben? (Vagy régebben rosszul értettem amit szimba írt?)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: