addig is várom a kommenteket...
csomee
hát azért az első csik erősebb, mint a második, de kifejezetten látszódik a második és mondom, szinte azonnal mutatta a teszt, megvártam az 5 percet, de már előbb mutatta, szóval remélem erősődni fog.
arról meg nem is beszélve, hogy azt irják a reggeli első vizeletből kell nézni, de én nem birtam ki egész éjjal pisi nélkül, negyed 4-kor voltam kint a mosdóban, de akkor még valahogy nem akartam megcsiálni, várni akartam még, lehet, hogy féltem

, na mindegy, szóval fél 6 -kor csináltam, tehát kvázi kb.2 óra telt el a két pisilés között, azt irják ettől is lehet világosabb, hogy hig volt a vizelet., na mindegy, nem részletezem, úgyis csinálok holnap is, remélem csak erősebb lesz
melania
de én is szoktam gondolkozni, azon, hogy tudok majd jó anya lenni, de sztem sehogy. Ez mindenkinek egy új feladat, yilván becsúsznak hibák, amiket később majd úgy látsz, hogy nem úgy kellett volna csinálni, de pillanatnyilag mégis úgy érezted jónak.
Mi közösen neveljük a párom kamasz lányát, mindketten fiatalok vagyunk, párom 35 én 32, 19 -éves volt amikor jött a gyerek, szóval elég rugalmasak vagyunk, mégis borzasztóan nehéz a kamaszkor, sok mindent megbán az ember amit csinált vagy amit mondott, de ez ezzel jár, szokták mondani, hogy senki nem tökéletes.
Szóval azt meglátni, hogy ki mit csinál rosszul, sokkal könnyebb, mint azt, hogy kéne jól csinálni.
Ezt most nem a játszóteres sztoridra mondom, hanem magamból kiindulva, én is mindig azt látom, hogy na ezt igy vagy úgy biztos nem fogom csinálni. például: ha nem eszik a gyerek nem fogok neki édességet vagy valami car kaját adni, hogy ha azt megeszi mégis van valami a gyomrában-sok ilyet látok magam körül..., persze ezt mindig könnyű kigondolni, aztán majd meglátjuk, hogy csináljuk majd mi is élesben...
hamarosan meglátjuk