ja igaz, hogy ahány orvos/védőnő annyi szokás.. de azért egy terhes nőnek azt mondani hogy egy nap csak gyümölcsöt egyen.. és mindezt azért mert hízott három kilót az első trimeszterben nálam ez kiveri a biztosítékot..
egyébként meg az esti gyümölcsevést mármint a késő estit nem ajánlják, mert sok gyümölcsnek magas a cukortartalma..
Zsófinak már elmondtuk hogy jön a kistesó, merthogy nem akarom túl gyakran emelgetni..és szokta is simogatni a pocakom, néha teljesen spontán magától ,bár még nem tudom igazán fogja e. mit jelent a kistesó... próbáltuk elmagyarázni neki hogy olyan kisbaba mint a két kicsi akiket jól ismer a baráti körünkből, és mindig itt lesz velünk mert ő is itt fog lakni.
Tegnap mondta este hogy kistesó anya pocakjában van és anya kisfiút szereti, Zsozsó meg kislányt szereti.
na ezt nem tudom hogy honnan szedte

kérdeztem tőle apa mit szeretne, erre azt monda Apuci is kisfiút szereti..
Nagyon édi volt
Sophie, eddig nem volt soha magas a vérnyomid? összefüggésbe hozták a terhességgel, vagy csak véletlen egybeesés?
Hékás, nekün knem OTPs van

hallottam hogy ott is ez a kabalafigura

nálunk a nagyszülők kapták gyógyszerügynököktől, és mivel kereskedelmi forgalmba még nem láttunk ilyet, bíztattam a nagyszülőket tuti ami biztos addig szerezzenek be minél többet amíg van

most 4 zsiráfónk van, ZSófi így hívja őket, és ezzel alszik, meg bogarássza az orrát ha fáradt és nyűgös, nálunk ez a cumi pótlék. Szerencsére már nem rágja a fülét, szarvát, de egyiket beldobta a placsinta sütőbe és megpörkölődött, a másiknak szétrégta a szarvait, így nagyon örült az új ZSiráfónak a szülinapján