A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Igen! Ezek is jó dolgok! Remélem ki is fogjuk használni mindnyájan!
Most megyek futni, aztán majd jövök! Csak ügyesen töltögetni!

Agnyes!
Laptető! Hurrá! Bár nekem eddig szinte mind a két hónapban volt laptetű - laptető - az előzőben 2x is, mégsem hozott szerencsét! :( De nem baj! Majd MOST! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Köszönöm!

Remélem bejön! A nyáron még spontán babára gyúrunk!
agnyes

Na én már fotókat is raktam fel!
agnyes

Meli!

Ugye neked Szeged közel van.
A pcos.hu-n találtam neked két dokit, hátha így nem kell a mensmentisbe menned.

Szeged

Endokrinológusok:

Dr. Valkusz Zsuzsanna endokrinológus

Szegedi I-es Belgyógyászati Klinika endokrinológiai szakrendelés
Tel: 06 62 545 211
Szeged, Korányi fasor 8.

Nőgyógyászok:

Dr. Vajda György nőgyógyász

Tel: 06-30-9637379
agnyes

Én is tettem már fel képeket. Nem a legjobbak, de majd "cserélgetem"! :)

Kép

KépKép
ercsikati

hahó, mindenki, itt vagyok újra, igaz mindjárt lelépek és elolvasom vacsi közben ágnyesnak a könyvét :wink:

na jövök még később remélhetőleg csupa életörömmel és pozitiv gondolatokkal
kérlek benneteket drukkoljatok holnapra , a pozitiv teszt miatt.
reggel 6-kor kell "belőnőm" az utrgestranokat, azelőtt csinálom meg a tesztet, szóval mire megisszátok a reggeli kávétokat, remélhetőleg én is ideérek az űditő hirekkel.. :lol: , de addig még jövök ma-ezt vehtitek fenyegetésnek is 8)
chilike1

Kép chilikenek holnapra!
agnyes

Alakulunk a g-mail-en! :)

Chilike!
Természetesen holnapra Zebrát kívánok neked! Olyan jó erős csíkosat! :) Neked nem ígérhetek szerencsét, mert még nem találkoztunk, de küldöm fénypostával a szerencse áramlatokat! :)+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

ercsikati
köszi, nekem az áramlatok is megteszik... :lol:
agnyes
húúúú, olyan szupi a könyv, köszi, elkezdetem olvasni , eredetileg úgy gondoltam, hogy csak bekukk 1-2 oldalba, de már a 38-ik oldalnál tartok, szerintem ma még be is fejezem , úgy láttam hatvanvalahány oldal van csak.
Eddig olyan rossz kedvem volt, tudom, biztos a hormonoktól, csak ilyenkor amikor az ember várja a nagy napot-a holnapot, akkor jobb lenne inkább rózsaszinben látni a világot, de most, hogy ilyen tök jó dolgokat olvasgatok, már kezdem másképp érezni magam, kár, hogy nem olvastam el előbb. A titkot már olvastam és hiszek is az ilyen dolgokba, pl: óra nélkül kelek-"beprogramozom" magamban az ébresztőt, az nagyon nehéz csak, hogy megfigyeltem magamon, hogy akkor műkődnek amikor még nem alszom, de majdnem és akkor gondolok arra., pl., hogy mikor kell kelnem, sajnos sokszor iszont elfelejtek arra gondoloni amire akartam és elalszom előbb. na ezt most jól leirtam, de biztos értitek... :lol: :lol:
egyébként nagyon szép a zebra, köszike, remélem ilyen szép erős csikokkal jövök reggel.
később még bekukk :P
chilike1

Kati!

Megnéztem a kutyusokat! Mennyire jól lehet őket dögönyözni! :D
agnyes

Sziasztok!
Jó sokat írtatok....
Nekem gőzöm sincs hogy jutottatok el a táblázathoz. Meg milyen dokumentumok? Bár én se vonalzót nem tudok semmit sem :shock: :oops:
Segítene valaki?!
miciona

Mici,

Browserbe: gmail.com

A megjelenő oldalon:
Felhasználói név: babanet09
Jelszó: babanet2009

Ha bent vagy a boxban, lap tetején a 3. opció: Dokumentumok
szimbáné

miciona: írtam privit

Kép
s.mónika

Miciona!

Belépsz a gmail-re és a bal felső részen látsz ilyeneket, hogy:

Gmail, Naptár és a harmadik a Dokumentumok. Arra rákattintasz és ott azt hiszem üres ciklus tábla néven megtalálod a táblázatot.

Amúgy a vonalzó nekem sem megy! :evil:
agnyes

sziasztok,
én is kitöltöttem, csináltam mappát a képeknek, de valamiért nem engedi, hogy feltegyek képeket:(

Kép
rencsi79

Hát, én szőkésbarna vagyok és valószínű ezért lehet, hogy nem találom az egészet, mert amikor ráklikkelek erre, amit küldtél Agneska, egy mail nyílik meg, amiben ez a mail-cím... :cry: :cry:

Chilike! Akkor elvárom holnap a reggeli italom mellé a pozitív tesztedet, nem fogadok el kifogást!!! :wink:

Katás! Haláli egy nőci vagy!! :D :D

Meláni! Nem csak a cukker kell, hanem az inzulin is, ne felejtsd! Éhhhh és cukrosoldatutáni egyaránt! :roll:

Kép
bodza2005

Köszönöm a segítséget mindenkinek! Puszi nektek:)
Férjem szerint nem vagyok buta , csak Titeket próbáltalak ki. Amúgy tényleg fogalmam sem lett volna segítség nélkül, hogy hova kell belépni :oops: :oops:
miciona

Bodza! Én is szőkés :lol: :lol:
Elküldöm Mónika pü-jét
miciona

Aha, már értem, köszi Szimbalány!!!! :D
Soha nem jöttem volna rá.

Egy kérdés csak, hogy az nem baj Nektek, hogy ettől kezdve felesleges az "álnév", mert mostantól bárki megnézheti így az adatainkat, ahogy mi is látjuk???

Kép
bodza2005

Micikém! Lyóóóó, várom!

Kép
bodza2005

Bodzim, kaptál tőlem méltet a napokban, vagy püt ma itt? :roll:
szimbáné

Neeem, mert írtál Szimbalány???
Ezt szeretem, hogy végre többet vagy!!!!!! :wink:
Kérem szépen akkor ismét elküldeni nekem azokat a maileket és üzeneteket!!!

Kép
bodza2005

Albikától kaptam ma mailt, de Tőled sajna nem, megnéztem még 1x. :cry: :cry:
Anyukám is küldött éjjel Esztinek 5.hófordulós e-cardot és azt sem kaptam meg. MIJJJÉRT VAN EZ??? Az idő??? :shock: :roll:

Kép
bodza2005

Valaki lopja a leveleimet! :shock: :roll: :shock:
Tuti? A mailcímedre, nem? :?
szimbáné

Sziasztok!

Nem semmi termés, amit produkáltatok, alig bírtalak Benneteket utánna olvasni - no ezt jól megaszontam...

Csomee, HURRÁ!:-)

Anyesz, ez egy tök jó ötlet.l Amint itt befejezem az írást, tünök és én is beírom magam:-)

Rita, üdv tőlem is!:-)

Kata, nem semmi erőd van!:-))) Kis zebrásító!:-)))

Chillike, már csak pár óra, és ott lesz az a zebrás....:-)

Bodzi, puszi!:-)

Moncsiga, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ kitartás!!!

Akit meg nem neveztem meg, annak is ölelés és szorítás!

Szép estét! Megyek alukálni, mert eldölök a fáradságtól:-/

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Szimbalány! Most jött át!!!! KÖSZI!!!!! Varázslatos!!!!!!! :D

Micike! Ma láttam törpesnacikat, amikor sétáltunk Esztivel és Férjecskével. Cuki volt. Ezüstszürke, kis mérges pofával. Rencsike, Neked is mondom ezt. :D

Modrooka! Szép álmokat Neked és puszik tőlem is! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.23 21:29-kor.

Kép
bodza2005

modrooka,
láttad, hogy írtam neked , amíg töltötted a táblázatot???
miciona

Bodza,
most voltunk anyuéknál dután és kijátszottam magam én is Pedro Urral :)))
Esztinek tetszenek a kiállatok gondolom:)))
miciona

Jó éjszakát Mindenkinek! :lol: 8)

Csak gyorsan egy pár sor....

Katám!

Hát nincs mit!!!! Aztán tényleg virítson majd ott a fotón!!! :wink: Meg az éjjeli szekrényen (vagy a fiókjában kikukucskálva!) ha akcióztok!!! :oops: :wink: :lol: Remélem tényleg segíteni fog!!!! Ha nem, akkor se hari rám!!! Okés? :oops: :roll: De tudod én mindig azt szoktam mondani, hogy ami késik az egyszer úgyis eljön!!!! :wink: Kívánom, hogy minél előbb!!!! De ha egyszer kislányt szeretnél....akkor az most lesz jó!!!! Nagyon remélem!!!! :oops: Mert azért a KOS-lányok nem egyszerű esetek!!! Énmár csak tudom!!!! :wink: :lol: Szétszedi az ember idegeit :twisted: :lol: :wink: de a hízelgés utána....olvasztóóóóóóóó!!!! :wink: :lol:

Bodza!

Mi az, hogy fordítva?!?!?! Azt akarod ezzel mondani, hogy 81?!?!?! Mert a 67-et az nem hiszem ám el!!!!! :wink: :lol: Akkor kérek fotót!!!! :lol: Vagy egy iwiwes elérhetőséget, ahol "lemeózhatlak"!!!!! :lol: :wink:

Rencsi!

Rókák vissza az erdőbe!!! :evil: Ki engedte meg nekik, hogy visszajöjjenek?!?!?! Mert én nem az tuti!!!! :roll:

Lányok és Fiúk!

Bocsánat, de nem tudtam mindent visszaolvasni!!!! :oops: De Mindenkinek nagyon drukkolok!!!! Kinek amihez kell!!!! +++++

Szép álmokat Nektek!!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Rencsi!

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... cle_id=117

Ezt neked kerestem. És meg is találtam. :wink:
Itt nézz körül. Valamelyik biztos segíteni fog!!! :wink:

Egyébként a homeopatia.info.hu lapon találhattok más "bajokra" is megoldást. Általában segítenek ezek a homeos bogyók. Kicsi babáknak is!!! Ha esetleg szükségük lenne rá. :roll:
De nem akarok "erőszakoskodni". CSak egy ötlet! :roll:

Miciona!

Lagzi milyen volt? Esetleg egy-két kép?! :oops: :roll:

Melánia!

29 éves vagy?!?!?!? De jó neked!!! :lol: Jönni fog a Kislurkó is!!! Meglátod!!! Lehet, hogy egy "érett" Anyukára vágyik!!! :roll: Nem feladni!!!! 30-ra biztos meg lesz!!!! :wink: De persze jöhet előbb is, ha úgy gondolja!!! Én nagyon drukkolok!!!!

Na most már tényleg mentem!

Puszi Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Az időjárásról annyit, hogy párás felhős és szerintem eléggé "meleg" van! Mármint leszámítva az elmúlt két nap reggelét! :)

Tigrincs!
Köszönjük a szép és jó szavakat Neked! Ígérem a Zebrád ott fog virítani a képen, remélem pár hét múlva! :) Csók a csajoknak! :)

Chilike!
Nem látom a tesztet! Egyáltalán azt sem látom, hogy írtál volna! Nagyon szorítottam este ám neked!

Julcsi!
Mi a helyzet? Mi volt Apánknál? Hogy állnak a tüszőcskék???

Csomee!
Szorítok, hogy Apánk lássa Kitti-Tesót! :)

Bodzi!
Köszönöm a privi mailt, már vissza is írtam! Engem egyébként nem zavar, hogy ki és mit néz meg! Szerintem a Topikunkat "rajtunk" kívűl nem olvassa más, mi pedig egy cipőben járunk! :) Esztinek egy hatalmas puszi ha felkelt! :)

legyen szép napotok!
Puszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Chilike: Várom én is a pozitív tesztedet! Nagyon várunk!

Ma is teszteltem, ahogy apánk szereti. Majd 8 körül hívom és meglátjuk mikorra hív be. Amint tudok jelentkezek!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Most beszéltem Dévaival. Fél 10-10 körülre mehetek és megnézzük mi van!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Szorítok! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati, köszi! :)
Amig tudok maradok, hátha jön végre Chilike és megtudjuk mi újság vele!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Chilike! Nagyon izgulunk! +++++++++++++++++

csomee! Te mikor mész Apánkhoz! Szét izgulom magam!
Jelentést kérünk! :)

Még olvasom, mit írtatok.
emerenc

Csomee, most látom, hogy 10re mész. Mennek addig is a drukkok.

Kati: Ugye tudod, hogy saját magadnak is hozhatsz szerencsét? Nagyon tetszik a hozzá állásod, meg lesz a gyümölcse.. :wink:
Az meg kifejezetten tetszik, hogy nem kell rádiót kapcsolnom, elég ide benéznem és tudom, milyen idő van oda kint.. :D

Melánia: Boldog születésnapot! Tudod e, hogy mirre annyi idős leszel mint én, már lesz egy, két, 9 éves gyermeked?! :D
Nagyon drukkolok Nektek!
emerenc

Chillike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emerenc

Csomee, megy a drukk 10 körülre, azonnal írj ha hazaértél, de érzem, hogy minden rendben van.

Chilike, várunk a hírekkel.

Bodzim, köszi és puszi.

Nekem is elmondaná valaki, hogy lehet a táblihoz eljutni, mert nekek se világos?

Kép
gmelcsi1

Szép napot!

Csomee:
Nagggggggyon szorítok neked!!!

Chillike:
Jaj, hol vagy már? Itt izgulunk érted!

Kép
s.mónika

Melcsi:
Írtam privit!

Kép
s.mónika

Emerenc, Gmelcsi, S.mónika köszi, hogy gondoltok rám! :lol:
Természetesen, amint hazaértünk jelentkezem a hírekkel, akár jó, akár nem annyira jó!

Chilike meg jól eltűnt az éterben! Remélem a csíkos teszt megnyugtatta és visszaaludt kipihenni az eddigi várakozással és izgalommal teli napokat!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Ja...és szerintem nem érünk oda 10 körülre mert a gyerekem még alszik! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Hát ma majd megettem a kalapom...még jó, hogy otthon hagytam...szóval majd 30 percet vártam a trolira, és jól el is késtem....jól indult a napom:-/

Miciona,
sajnos nem láttam. bár azon csodálkoztam volna, ha látom, mert kissé fáradt voltam:-/ Lehet, hogy azért szürkült be a nevem a táblicskuban?:-/

Azért mindenkinek mosolygós napot! Legalább már nem szakad az eső!!!:-)))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Sziasztok!

Kitöltöttem a táblázatot, de lehet, hogy bénáztam. Nem tudtam egy táblázatba írni a 3ovut és inszemet mindig átugrott a köv.be.
A képeket megnéztem. Kati nagyon aranyosak azok a kutyusok!
emerenc

emerenc:
megcsináltam a sorodat a táblázatban, most már minden a helyén van :wink:

Kép
s.mónika

mindjárt visszaolvasok, de előszőr jöttem a jóhirrel....
POZITIVAT TESZTELTEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: másris feltöltöm,igaz a kép nem lett jó elég homályos, de akkor is szeretném megosztani veletek az élményt!
Nagyon Boldog vagyok!!!! :lol:
....igaz még nem olyan erős a második csik mint az első, de szinte azonnal látszódott, nem is kellett megvárni az 5 percet és még "csak" a 13. napon vagyok szóval még van idő erősődni, nemigaz? :wink:
na mindjárt küldöm csak túl nagy a méret le kell valahogy kicsinyitenem... :roll:
utánna jövök és visszaolvasok, addig is pusz mindenkinek...
chilike1

Chilike,
gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon örülök, hogy sikerült
további babaragi+++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee,
ugye Te is jó Hírekkel jössz???????

Julcsi!!!
Mi újság nálad? Szerda van. UH nap. Remélem Nyírőben nem "nyírt" ki a vérszívó.Bízom benne , hogy ma egy hozzáértő szakember veszi le.

Moncsigu,
gondolok rád is!!
Ez biztos jó, lesz most, hogy kiszolgál anyós , pihenhetsz.

Kata,
nem tudom ki hoz neked szerencsét , de szorítok , hogy ott legyen a te szerencsehozód is mikor kell :)
miciona

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Szóval terhesség van, de petezsákot egyenlőre se méhen belül, se méhen kívül nem látni. Holnap megint vérvételre kell mennem a hcg szint miatt, majd pénteken délelőtt vissza a dokihoz. Akkor talán többet is megtudunk.

Chilike, Óriási gratula!!! Hol a kép, nem látom!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok.

Jöttem a jó hírekre!!! :lol: :lol: :lol:
Chilike:GRATULÁLOK! :lol: Látod,látod.....Nem kell aggódni ott van!!!

csomee:pár nap és látni fog a doki ott mindent!!! Még korán van!!!! Főleg ha később ágyazódott be.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: