Helló, drága Lányok!
Anikó: nyaralásotok képein csak úgy csorgattam a nyálam, a pici fiú is szemmel láthatóan nagyon élvezte!
Vindo: Eszem megáll, Debrecenben is ilyen drága a csana? A horvát rémtörténetetek elég megrázó volt...
Nektarin: szívből gratulálok és sok-sok +++++++++-t küldök!
Micsoda remek szülinapi ötleteid vannak! Mi a széchényis másolást anyuék házassági évfordulóján vetettük be, nagyon meg voltak hatva az 1973-as Népszabadság-címlaptól
Sense: rettentően hasonlítanak a kis gyönyörűségek egymásra!! Főleg a két alsó képen... néha nem is tudom, kit látok
Maggie: igazi Huncimunci Bercó, és az arckifejezései egy sokkal érettebb kisfiút mutatnak, mint egy nemsokára kétévest... A nagyfiad meg nagyon helyes srác, hát nem irigyellek... (vagy nagyon is???);-)
Drága vagy, hogy kérdezed, igen, vizsgaidőszak van... ha rajtam múlna, olyan szigorúra venném a bölcsészkaros vizsgákat, mint a műszaki egyetemeken szokott lenni, egyszerűen elképesztő, emberek milyen tudással jutottak el diplomaközelbe. Mert mindenki átengedi őket előbb vagy utóbb. Hát én nem, amíg meg nem tanulják a minimumot. Irgumburgum.
Ádó-mondatok: épp hozni akartam

Ma nagyon formában volt, akkori idézek is párat:
(miután látta, hogy a mérőszalag visszahúzódott a tokjába:) -
Elmentek alukálni a számokok. (mármint a számok)
(épp táncolni kezdtünk valami zenére, az apró játékmotor a kezében volt Ádinak, mire:)
- Motor is táncol!
(kiszúrta a nagy anyajegyemet az államon, mondom neki: ez anyajegy, neked is van, apának is van, mire Ádi:)
- Apának a jegye?
Panndi: édes kis cukrok a lányok!
Mesi: már mit cisnálnál rosszul?! Ne viccelj, úgynevezett Profi Anyuka vagy

! A titkos dologhoz, bármi legyen az, szorítok Nektek!
Anitja: annyira megértelek, én is aggódtam a méretek miatt (tudom, Te inkább a heg állapota miatt aggódsz, mert itt csak úgy röpködtek a 4 kg feletti babák). NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!!!
Heni: imádom a bejegyzéseidet: "Áron nem alszik! Imádom! Megint nem aludt! Imádom!"

)))))))))))))))))))))))))))
Hörcsög: Nálatok szerintem mindig iszonyú jó hangulat van, mert a kicsik tündériek, fülig érő szájak akciózás közben!!!
Viranka: tönkretett játékok: abban Ádi is nagyon menő! Távirányítós autót 2 perc után kellett elrakni, mielőtt végleg tönkrevágta volna, a tegnap kapott kismotor már elvesztette pár részét. Hát szereti földhöz csapkodni és kiborítani a játékokat....
Ágica: Petrus micsoda kis hölgy, még a tartása is olyan hercegkisasszonyos! Nagyon szépek vagytok!
Dettyk: sajnálom a rossz dolgokat, remélem, ahogy az idő kiderül, a dolgok is megjavulnak. Ne idegesíts, anyósod ugye nem marad sokáig?
Valóságos gyerekparadicsom van Nálatok! Hú, mint Az arany emberben a sziget... Nagyon örülök, hogy Panka már ennyi mindent mond, cikor lehet (hülye légy:

))))))
Kaqk: Emma hihetetlenül ügyes!
Regi: nagyon bírom, hogy ilyen belevaló vagy (meg lesem el az ötleteket, ha majd végre beköltözünk a város belsőbb részébe, na onnantól engem sem állíthat meg senki!)! Sajnálom a hisztit... a semmiből jön és olyan sokáig tart...
Kispocc: hát szia, Duplamami

!!! Sokat gondoltam Rátok! Hozz képeket, ha van időd!
A KRESZ-vizsga-gratulációkat nagyon köszönöm, de szeretném is rögtön
Silkának írni: azért fontos momentum, h tényleg nagyon jól oktatták ebben a suliban a kreszt, saját tankönyvük volt, a tesztekhez hozzáfértünk, és szerintem a kérdések sem voltak a vizsgán vészesek. Amúgy teljesen azon múlik, milyen kérdéseket szór ki a gép.
Na, tönkrement a régi mérlegünk (Ádi ráállt a nem megfelelő helyre), vettem egy digitálisat, ami 2 kilóval mutat többnek, ezért meg is utáltam rögtön. Viszont a nadrágjaim egyre bővebbek, lehet, hogy tényleg az van, amit páran mondtak, hogy a szopi miatt tartalékolt a szervezet, mert most is kb. ugyanannyit eszem. A szoptatás legelején meg attól fogytam le, hogy akkor még rengeteget szopiznak a kicsik, csak úgy viszi a kalóriákat. De ez csak teória részemről.
Alvás: este elég nehéz ügy, szegény apának kell min. fél órát, de inkább többet énekelnie, elég nehezen alszik el Ádi, viszont legalább cipelni-ringatni nem kell, így, 21 hónaposan...

Próbálunk kitalálni valami mást, mert ez így már nagyon fárasztó. Az időbeli eltolást erre-arra már csináltuk, hatástalan. A rituálé azonos a születése óta (vacsi-fürdés-altatás). Egyéb rituálék is vannak, én hosszasan búcsúzkodom tőle stb. A mesére való átállásra is gondoltunk, de szerintem akkor éjjel 2-ig fent lenne vagy egyáltalán nem lenne kíváncsi rá (a zenét szereti, nem a mesélést).