Sziasztok Lányok!
Köszi az infokat a kombinált teszttel kapcsolatban. Ma voltam dokinál, ő is ajánlotta, sőt azt mondta h a 12. heti uh-n ő majd ad olyan papírt, amivel ingyenesen el is végzik. Ez jó hír.

Most már a hasamon keresztül volt az UH.
Az is jó hír, hogy a babával minden ok, szépen dobog a szívecskéje, és 27mm-es, rendesen nő!!!

Ami kicsit érdekes, hogy most a doki azt mondta h 8 hetes terhes vagyok (júni 3án még másik doki 6 hetet mondott, akkor én 7 hetesnek gondoltam magam), és csak júli 23ra hívott vissza a 12 hetes UH-ra. Egyébként akárhogy számolom, sztem én 9 hetes terhes vagyok.

Így egy kicsit aggódom, hogy a júli 23 UH kicsit késő lesz, mert akkor már 13-14 hetes leszek. Annyira örültem az UH-nak, hogy nem számoltam amikor ott voltam. Valahogy megpróbálom lebeszélni vele, hadd menjek 1 héttel korábban.

Remélem, nem lesz szabin.
Képet nem kaptam, de mivel erre számítottam, vittem magammal fényképezőt, és lefényképeztem a monitort, mindjárt megpróbálom feltölteni.
Ja, és a születési ip-ra azt a választ kaptam, hogy január 2. felében...No mindegy, mostmár csinálok egy vonalzót, hiába vagyok még mindig a hetek útvesztőjében...
Ja, és nem bírjuk kivárni a 12. hetet, úh hétvégén bejelentjük a nagy újságot a családnak!
Detti: gratula az államvizsgához!
Somaanya: a Vapianot én is nagyon szeretem, igaz még csak 1x voltam, de nagyon jó a kaja. Remélem, barnázásod azóta sincs!!!
Hékás! Neked Boldog 12. hetet!!!!
Reunion: cuki a 2 kis csomag az UH-n. Viszont a helyedben megnézném a másik orvost.
Henya: jobbulást!
Heydie: kitartás anyósjelölttel. Az a lényeg, hogy Te mindig legyél vele kedves és kulturált, hátha megbékél... A párod egyedüli gyerek? Mert ilyenkor szoktak begőzölni az anyukák, ha „elviszik” őket...
üdv:
szcsm