A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bocsánat a laptetőért... Átadom. :wink:

Kép
bodza2005

Ritus, de aranyos vagy!
Csomee! Cééééép tesztcsíkocska! :D

Kép
bodza2005

Van valami gyakorlati tanácsotok a fórum használatához? Kicsit szokatlan nekem ez a rendszer :oops:
hozzász. előre az újakat,frissítés... ilyesmire gondolok.
Köszi
ritu75

Bodza:Itt vagyunk!Én kérem!Moncsigának puszi és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kata:Jobb már a kedved?Nélküled el sem indul a nap,ha reggel nem írod meg milyen idő várható káosz uralkodik a topik lakócskáknál.
kitti4

Ritu75:Üdv a csapatban!Én nem értek hozzá,de ha belejössz nekem segíthetel!Köszi!Érezd jól magad itt!
kitti4

bodzim:időpont egyeztetve 2pontos terhelésre.5800rugó.Csütörtökön meg vérvétel inzulin és glükóz ügyben.Ez nem terheléses.Na majd látjuk.Kicsit azért furdal hogy nem 3pontos terhelésem lesz.Remélem nincs nagy különbség köztük.
miciona:neked írom hogy van 3pontos is 9000ft-ért.Nekem az most sok lenne.Délután még egy 10.000ft apánknak ha minden igaz meg autópályamatrica+benzin. :?
De legalább megnyugodok a terheléssel kapcsolatba hogy az is meglesz.

Kép
Kép
melánia

Bekukk...

Csomee, Az a tesz pozitív! :D :D :D Hidd már el! :D
Azt írtad: "...az ég világon semmi tünetem nincs. Ezért is vannak kétségeim." Az előző terhességednél voltak?
Jah, és hogy hol tartunk? A kezdésre várunk.

Julcsi, köszönjük a drukkokat, mindig jól jönnek! :D

Kitti, vonalzó: Még soha nem csináltam... De valami olyasmi, hogy keresel egy helyet, ahol ilyenek vannak. (Általában rajta van a vonalzón is, hogy honnan származik, pl.: http://www.nagyonbaba.hu/ vagy a már meglévőkön jobb klikk -> tulajdonságok -> kiírja, hogy hol leledzik.)
Ott keresel egyet magadnak (háttér, figura és megadod a szükséges adatokat), végül bemásolod a kapott PHPBB kódot ide, és elvileg lesz vonalzód. Vagy nem... :roll:

[quote="melánia"]s írta:melániazimbáné:már írni akartam neked többször hogy gyere ide közénk sűrűbben!!!! Tudom szimba ír nekünk itt okosságokat de én kiváncsi vagyok rád is. :lol:

Melánia, kedves, nyitott könyv az életünk... :D
Úgy tekintem, hogy ha Szimba megír valamit, azt "mi" írtuk, nem írom le újra. Köszönöm az invitálást, igyekszem... :D

Ritu, üdv köztünk. :D

Moncsiga, drukk ezerrel!
szimbáné

Kittikém! A Tied!!! :lol: ;-)
Meláni! Ügyes Lány!!!!!! :D Akkor csütin ne menj el böketni, nem?
Ott uez lesz, annyi a különbség, hogy nem csak éhgyomrit néznek.
Az endokrincidnek tökéletesen elég lesz az a lelet!
A több pontosoknak akkor lenne jelentősége, ha tényleg gond lenne és látni szeretné a doki, hogy melyik fázis a legrosszabbul működő stb. Neked lehet, h minden tökéletes lesz, minek a több pontos. Én is megcsináltattam, elmentünk kíváncsiságból egy Barátnőmmel tavaly februárban vagy márciusban és hidd el, elég az. Elkérem Tőle a diétát, ha neked kell, de ne kelljen!! A lelet elemzéshez pedig ne fizess 9e vagy 12e Ft-ot. Ha nem lenne jó az érték, akkor majd a Te endokrinológusod elmondja, mi a teendő, az értékeket pedig megnézetem. Jó lesz így Bébi?

Kép
bodza2005

Szimbáné! :lol: :lol: + Csomee azt is írja, hogy csak a cicije mintha... Ez kész!!! Nem?
Egyébként én is hiányoltalak magamban mindig is... Mármint nem magamból :lol:, hanem én is azt gondoltam, jöhetnél többször vagy konkrétan soxor, csak tudom, h sok a meló.

Melcsi! Ok, csörgök, ha tudunk beszélni. Cuppp

Képzeljétek, Eszti 1,5 órája szundikál és ma már harmadszor alukál... Ált. 2x szokott napközben aludni. Ez a hüle idő és ahogy változik állandóan, csoda, hogy nem nyűgösködnek a porontyok.

Na, megyek dolgomra gyorsan.

Holnapra +++++++++++++++ Mindenkinek, akinek inge. :wink:

Kép
bodza2005

Melánia, a cukorkához:
  1. Vérvétel éhgyomorra; normál értékek: 3.9-6.1 mmol/l; majd 75 g cukor (glükóz) leküzdése (van, aki szereti)
  2. 0,5 óra elteltével szuri; normál értékek: 6.1-9.4 mmol/l
  3. 1 óra elteltével szuri; normál értékek: 6.7 - 9.4 mmol/l
  4. 2 óra elteltével szuri; normál értékek: 3.9-6.7 mmol/l
  5. 3 óra elteltével szuri; normál értékek: 3.9-6.7 mmol/l

Normál: a vércukor gyorsan megemelkedik, majd 2 órán belül visszamegy a normális szintre.
Cukorbetegeknél: az emelkedés magasabb és lassabban is áll helyre.
(Csak zárójelben: van olyan, hogy az éhgyomri normális, és csak a terhelésesnél jön elő a gikszer.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szimbáné 2009.06.23 16:13-kor.
szimbáné

bodza:csütörtökön azért azt is megnézetem.Ráérek.SAJNOS.
Persze,jó lesz úgy ahogy írtad.Én is így gondoltam. :lol:
Egyébként az álom manók nálunk is itt vannak,hát még a kis csöppségeknél. :lol:

szimbáné:értem én hogy szimbával egy család vagytok.Csak a te érzelmeidre is kiváncsi vagyok. :oops:

Kép
Kép
melánia

Köszi -köszi! :D
Azóta is itt ülök- nagyon durva!
Tanulok! - Szimba hozzászólásait olvasom :wink: :P
ritu75

ritu:igen én láttalak.

Kép
Kép
melánia

ritu:én úgy csinálnék neked vonalzót...

Kép
Kép
melánia

Értem én, értem. :lol:
szimbáné

Hol látsz te engem Meli? :shock: :)
És milyen vonalzóra gondoltál?
ritu75

Kép

Kép
Kép
melánia

ritu:jelenlévő fórumozok:ritu75.A lap tetején.
Ilyen vonalzóra gondoltam.Bármilyenre egyébként.

Kép
Kép
melánia

Vagy ez??

Kép

Kép
Kép
melánia

Ez régebben az "enyém" volt.Ezzel keztem itt ezen a fórumon.

Kép
Kép
melánia

Meli nekem olyan nincs a lap tetején!!!
Vagy hol keressem? Pedig esküszöm nem vagyok szőke :D bocsi tőlük! :)
És mit jelöljek a vonalzóval? Még nem vagyok babás..
ritu75

Ciklusnapot jelöl?
vagy a stimukat?Beültit? Ki mit akar?
ritu75

Kép

Rencsi ez a tied!!!

Kép
Kép
melánia

Hát sziasztok!
Én is itt! Jelentem Szerencsehozó Kata is fórumozik! :)

Melánia!
Bodzinak igaza volt! Már össze szedtem magam, és 3 hónap múlva meg még jobb formában leszek és akkor tuti összejön! Most már csak nekem kéne találni valakit aki szerencsét hoz! :)

Bodzi!
Nem csodálom, hogy Eszti 3x alszik! Én is tudtam volna ma aludni! Ez a lüke idő! Teljesen kész vagyok én is! Akkor nem csodálom, hogy Eszti is "ki van"! :) Moncsigával ha beszélsz Üzenem neki, hogy Tudni kell, hogy Neki is szerencsét hoztam, úgyhogy úgy készüljön, hogy nemsokára babaruhát és bababútorokat kell nézegetnie! :):):):) Sok-sok puszát küldök Neki. És persze Egyetlen Esztimnek is! :)

Szimbáné!
Éppen ma jutott eszembe, hogy Mi igazán összefuthatnánk az Intézetben, és akkor nektek is Borítékolva a Szerencse! Mit szólsz? Nekem sajnos most úgy alakult, hogy jövő 7en megyek UH napokon! Ti nem akartok jönni?!! :):):):D

Ritu!
Üdv köztünk! Remélem hamar megszokod a fórumunkat, és jössz te is gyakran, hogy tudjunk rólad is "mindent"!

Pénteken esetleg reggel nem jön valaki Apánkhoz? Azt tudjátok, hogy jövő 7en hétfő, kedd és szerda nem lesz? Megy valami konferenciára, tegnap mondta! Vass - Doki veszi át a helyét erre a 3 napra!

Jövök még ám, csak lehet elmegyek futok egyet, mert 7 körül varrónőhöz kell mennem! Vettem egy gatyót, ami persze szokás szerint hosszú! Le kell vágatnom! :(

Puszi Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ercsikati 2009.06.23 17:15-kor.

Kép

KépKép
ercsikati

ritu:azt én tudom,én sem vagyok babás.Ezek most azt jelölik hogy hanyadik ciklusnapon vagyok.

Kép
Kép
melánia

Kata:küld el nekem azt a gatyót.Majd én rendbe szedem. :wink:

Kép
Kép
melánia

ritu:Szülészetek,kórházakra kattintva a lap tetején van,hogy jelenlévő fórumozók:na ott volt a neved.Biztos beállítottad az adatlapodon hogy ne legyél rejtve.

Kép
Kép
melánia

na látom mennek a témák ezerrel, rólam meg elfelejtkeztek, mi? :roll:
pedig itt vagyok figyelő üzemmódban, csak közben jöttek a "Váratlan vendégek-nemsoká lelépnek és jövök :lol:
chilike1

Nem tudom mi lesz velem, a hét vége felé jön a miku, akkor ki írja fel a gyógysz.-et?
Szombaton is dolgoznak?
ritu75

Na itt vagyok megint. Kitti is elaludt!

Ritu75: Üdv. nálunk!
Szimbáné: Akkor nagyon drukkolok, hogy végre kezdeni tudjatok. Kittinél a 6. héttől a 13-ig egész napos hányingerem volt. Most semmi. Persze minden terhesség más és más!
Bodza: Tudom, tudom.. már el kéne hinnem, hogy van valaki a pocakban, de engem annyira nem győzött meg a b.hcg eredménye. (Ha ma csináltam volna először tesztet, a mennyben járnék örömömbe. Így csak remélni tudom, hogy rendben lesz minden!)
Nem csodálom, hogy Eszti szundikál! Ez a hülye idő minket is kikészít, hát még a kicsiket.

Melánia, a recept:
6-8 fej nagy vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 erőleveskocka, só, bors, víz, tejszín, pici liszt, olaj+vaj
A hagymát, fokhagymát megpucolod. Kisebb darabokra vágod. Egy lábosba kevés vajon és olajon a hagymát megfonnyasztod, sózod, borsozod, majd vízzel felengedet, hogy ellepje a hagymát és a leveskockát belerakod. KB. 20 percig főzöd, amíg a hagyma puha lesz. A tejszínt összekevered egy kis liszttel, majd belerakod a levesbe. Forralás után botmixerrel összeturmixolod az egészet és kész! Pirítóssal és reszelt sajttal szoktam tálalni!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Ritu: Szombaton nem dolgoznak, és a csütörtök is szünnap az intézetben.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Ritu:ne izgulj,általában a 4-5napon indul a szurizás.

csomee:hm,még az illatát is érzem.

Kép
Kép
melánia

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! Sikerült az új vonalzóm! Valamiért szarakodott az oldal! Úgy döntöttem most is újat készítek, hátha szerencsét hoz, ha már nincs senki aki Nekem szerencsét hozna! :(

Kép

KépKép
ercsikati

Melánia!
A gatyót hiába küldöm, én is kellek hozzá! Ahhoz meg messze vagy, hogy elvigyem és levágd nekem! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Feltöltöttem a táblázatot!

babanet09@gmail.com

Jelszó: babanet2009

Elküldöm a könyvet erre a címre, így mindenki hozzáfér!

Megyek visszaolvasni, szép a mai termés!

Azért a lényeget láttam! :lol: :lol: :lol:

Csomee!!

Nagyon szép a zebrád!
agnyes

Agnyes!
Én beléptem, de hol kell keresni! :( Nem találom! HELP!

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee!
Majdnem elfelejtettem! A zebra határozottan erős! Sőt mi több! KŐ KEMÉNY! Hát igen! Neked is szerencsét hoztam! :) Büszke vagyok magamra! :) Na azért Te is ügyes voltál! :) Szép csíkos a teszt! Remélem a következő hónapban, pontosabban 26 nap múlva én is tesztelhetek egy ilyen saját zebra-csíkos terhességi tesztet! A kabalám már megvan hozzá! Tigrincs féle plüss zebra! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kati!

A dokumentumokban van!
agnyes

Agnyes, én is megtaláltam. Akkor kitöltöm, ha lehet.
Pont akartam Ercsikatinak írni, hogy a dokimentumokban van.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Agnyes!
Ok! Megvan! Már ki is töltöttem! Én vagyok a 2. :) Ez nagyon jó ez a táblázat! Okos volt aki kitalálta! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Megtaláltam, megtaláltam, megtaláltam! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati: Mostmár tényleg csak az hiányzik, hogy magadnak is csinálj egy zebrás tesztet. :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Igen! Azt hiszem ez hiányzik a legjobban! :) Már nagyon vágyom rá! Nagyon! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Majd átadom a szerzőnek! Én is csak elcsentem! :oops:
agnyes

Agnyes!
A lombik nálad 2009. szeptember? Nem írtál el valamit? Vagy csak én nem értem a logikát? :?: :?: :roll: :roll:

Kép

KépKép
ercsikati

Tökre jó látni a doksiban ahogy Csomee tölti ki! Nagyon tetszik! :) Azért ügyi vagy Agnyes! :) Gratula és váll veregetés! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kitti!
Jelentem átestem a holt ponton! A kedvem töretlen, márcsak azért is, mert pénteken és hétfőn szabin vagyok! Most úgy oldottam meg, hogy az UH napokon szabin leszek. És jelzem, hogy minden reggel írom, hogy milyen idő van kint! Remélem neked is hasznodra van! :) Tudod muszáj átlépni ezen a rossz kedven, mert akkor belevágni újra semmi értelme! Úgy döntöttem, hogy most is mint mindig pozitív leszek! És bízom benne, hogy sikerül! Bízom Apánkban és a személyzetben! Ők nagyon-nagyon tüneményesek és ők is azon vannak, hogy mindenkit megajándékozzanak egy babával, vagy akár többel! :) Szerintem többségünk már csak ezért is szeret a Dévai Intézetbe járni!

Kép

KépKép
ercsikati

Köszönöm!
Tényleg jó, így legalább képben leszünk mindig, hogy épp kivel mi történik.
agnyes

Szerintem is jó a táblázat. Az 5let is jó és hogy így kivitelezted is nagyon szuper! Tényleg már annyian vagyunk, hogy képtelenség fejben tartani az eseményeket! Csak majd arra is figyeljünk, hogy frissítsük majd a táblázatot, mert hát így van csak értelme! :)
Egyszerre írtunk az előbb! :):):):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Ja és lehet képeket is feltölteni. Mindenkinek lehet külön mappája!

Mehetnek rá a szép zebrás tesztek, az első UH képek a babáról és majd az első fotók a kórházban! Csak győzzünk gyönyörködni a sok szép babába!
agnyes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: