Zsuzsu, bár nem a mi játékunk volt, de ugyanilyenünk van itthon nekünk is, Brendonban vettük, http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
Sensi, örülök, hogy lelépett nagymama
Nálunk anyós ilyen, tököm tele volt vele, amikor már kb. 4X mondtam neki, hogy ugye nem hordunk szoknyát, erre vette azokat a rucikat...
A legdurvább nálunk az, amikor após lotyózza Lottit
Többször szóltam, hogy ezt ne, mert zavar, de tegnap megint sikerült rögtön lelotyóznia... persze nem akar rosszat, de engem roppant mód idegesít, hogy lelotyózzák a kisbabámat!!!
Anikó, írtam a boltnak, hogy mi van a rendelésemmel, megemlítettem neki, hogy egy ismerősöm vett ott náluk olyat, amit én rendeltem, hogy-hogy mi még nem kaptunk semmi visszajelzést, kíváncsi vagyok, mit írnak, mert nagyon-nagyon kéne már az etetőszék!!!
Tegnap kipróbáltuk a sárgadinnyét, már idei, nagyon fini, Lottinak is nagyon bejött. Valaki adott már sárgadinnyét a babájának? A kisokosom 8-9 hónapos korra írja.
Bocsi, most nem tudok tovább írni, mert nagyon fáj a fejem, a kávé se hatott, biztos emiatt az undorító idő miatt, itt esik reggel óta, úgyhogy nem tudom, hogy megyünk le sétálni... szerintem sehogy