Sziasztok!
Köszi csajok az érdeklődést!! Szédültem, de vmi iszonyatosan....megmértem a vérnyomásom 120/70, de lefeküdtem, mert azt hittem elájulok. Anyumék elmentek, és épp hogy elmentek, még rosszabbul lettem, megmérem ismét a vérnyomásom 160/100

. Soha életemben nem volt magas vérnyomásom, persze rögtön belém állt az ideg, és még rosszabbul lettem...hívom a párom, és szalad haza, szegényre a frászt hoztam, nem mondtam semmit, csak hogy siessen, itthon is volt 5 perc alatt...hazaér megmérem a vérnyomásom 110/70

. utána pihentem a vállán, és attól már sokkal jobb volt, megnyugodtam, de nagyon-nagyon ijesztő volt!! S hogy ez mitől lehetett?! fogalmam sincs, mindenesetre majd holnap mondom a dokimnak, úgyis megyünk, tegnap ugyanis nem tudtam elérni, persze attól még idegesebb voltam, de ahogy hazaért a párom, megnyugodtam. Drága kis tündérkénk meg annyira mocorgott este, biztos ő is átérezte, hogy mennyire megijedtem, utána meg olyan lelkiismeretfurdalásom volt
lorca: ma mentél a Klinikára? nekem holnap kell. Neked is a terhes ambulancián csinálják az nst-t? Nekem ott csinálták, a vizeletet és vérnyomást is, de az nst picit fura volt, ugyanis most csak a picit figyelték, a méhtevékenységet nem

vagy itt csak a kicsit nézik?
gabi: szuper híreid vannak! akkor Te már hamarosan (talán holnap) babázhatsz!

S nagyon szépek a manócska méretei is!
boo: elhiszem, hogy minden bajod van, hogy elment Teapa melózni, nekem is az lenne...! De a babasarok nagyon-nagyon édes lett!!!

Nekünk is ilyen az ágynemű, vagy hasonló, mivel nem látom pontosan, és a légzésfigyelőnk is ilyen. De nekünk olyan hülyén működik

sokszor azt jelzi minden ok, mikor nincs a kiságyban semmi, ha megmoccanunk az ágy körül, akkor úgy jelez, hogy minden ok

úgyhogy túl sokat nem lesz használva szerintem
A vezetéssel kapcsolatosan annyit, hogy én még hétvégén is vezettem....

de most a tegnapi rosszullétem óta nem is mernék, szóval most már majd csak szülés után
Csajok! itt nagyon depis idő van

esik az eső, egész éjjel esett, és most is esik, és sötétség van, nagyon el van borulva