A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Időjárásjelentés: Szakad az eső, fúj a szél, 16 fok. brrr

Kép
Kép
dalminha

Pipal?

Kép
Kép
dalminha

Dalma!
Én is elmennék U2-ra :D !!!!
Ha egyszer lesz sok pénzünk, elmegyünk együtt, az én férjem úgysem csípi annyira :wink: .
A játszóházban itt is 500ft egy fél óra, de szerencsére Annának elég annyi :wink: :roll: .
A nagytesó műsora pedig ezek szerint mindenkinél nagyon bejön.
Katusnak néha az is elég, ha Anna csak nézi, de a legviccesebb az ugrálás-elesés, mászás-elborulás stb. :)

Klarissza!
Katus nem ennyire barna, bár kerti gyerek :wink: , hanem elég vacak volt a fény a játszóházban, én pedig miután korrigáltam, ilyen lett :D :oops: .

Katica!
Koncertért irigy-irigy!!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

U2-s kis csapathoz csatlakozhatom majd én is? :wink: :)

Mi voltunk kint azért ma ebben a sz@r időben, amikor esőszünet volt.
mi is nyűgik vagyunk, bár ma jöttünk haza anyuéktól, lehet a változás is megviselte :?
Vendég

Ezt a rossz időt.Brrrrrrrrrrrrrrrr................... :cry: :cry: :cry:

000kata

Jeeee
Zsoltika fiamnak hiába küldtem sapit nem vette fel így teljesen elázott, fú de rossz lesz nekik sátorban aludni, remélem annyira nem fázik meg :cry:

Kata nem látok Kevinkéről újabb fotókat :roll:

Csuri szóval fényképész vagy! Autodidakta módon :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Anya! Szóval a naprendünk így néz ki hamiban:
Reggel 6-8 között ébred akkor 200ml tápi.
-10 és 11 között gyümi amit mindig én csinálok, ez általában 1alma 1 körte és kb negyed banán ( variálom ugye többféle gyümivel)de ebből mindig marad egy pici. Ha eseteleg üvegest adok akkor az egészet megesz, de elégnek látom.
-2 körül főzi, tegnap pl megevett 2 közepes répát egy pici darab krumplival, ma üvegest kapott és még elmajszolt majdnem egy egész nektarint, édes volt ahogy fog nélkül harapta olyan átéléssel nyomta be!
-aztán 5 körül tejpép vagyis mi HA rizspépet teszünk nem tudom laktatással mennyiben különbözik a tejpéptől. Ebbe néha rakok egy kis gyümit csak h ne mindig egyízű legyen, de annyit csinálok belőle mint ami a dobozra írva van. Néha látom h ha adnám akkor enne még de nem akarom teletömi se mert akkor nem eszik este rendesen és logikusan akkor korábban ébred reggel.
-fél 9 körül szintén tápi aztán szunya.

Az jutott még eszembe hogy nem próbáltad még hogy raksz egy kis babakekszet a tízóraiba vagy az uzsiba h laktatóbb legyen? Én vettem Hippeset tök jól feloldódott barackkal és tuti laktatóbb mint simán. Azzal estetleg?
Mennyit adsz Kincsőnek hamit? Sír még utána hogy kell a tápi?
Ugye a főzelékre mi is nagyon nehezen álltunk át csak mióta kap bele valami gyümit azóta eszi, de elötte a gyerekorvos is meg a védőnő is azt mondta h neki már csak 2szer kéne h adjak tápit reggel meg este és mindenképp szoktassam le róla. (Akkor 6 hónapos volt.)
Ti orvosotok mit mondott erről? Nem megijeszteni akarlak hisz minden orvos más…:)

Na, jó hosszú lettem bocsika!
Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Dalmi főleg Neked!!!!!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Dalmi aranyos vagy, köszi, hogy kerestél! Vagyok, vagyok, csak mindig annyi minden dolog van, hogy csak olvasni tudok! Natasa tegnap volt 7 hónapos, ennek örömére mászik, és felállt :D Ennek megfelelően nem lehet egy pillanatra sem magára hagyni, főleg mert még a foga is jön, és nyügi is szegényke miatta...

Látom még mindig rosszak az éjszakáitok :(
De a dumaszínház jó lesz! Nálunk férjem nagy kabaréfan!

Klarissza, remélem rendben lesz a bőrgyógynál minden. - tesztnek akkor örülünk... És nem vagy hipohonder, hanem tényleg felelősségteljes!

Kata, még nem is gratuláltam Kevin felállásához! Ügyi nagyon!

Csuri, Ti is a Sárkány közelében laktok? Én sem tudtam, hogy van itt játszóház. Nagyon jók a képek, látszik mennyire élvezik a lányok!

Judit, lakásügyeket sajnálom, azért remélem mégiscsak lesz vm, hogy ne albérletbe kelljen költözzetek!

Kép
pipal

Mammuci hello!

Melaszka a lavóros képedtől ihletet kaptam én is, beletelepítem Natasát!

Kri, azért nem vagytok semmik ezzel a sok foggal!

Andy, és még az én lánykámra mondják, hogy combos. Regi el van eresztve combizomból :D

Kép
pipal

Sziasztok!

Nálunk is állandó felügyelet van, Zsombi mindent pakol és bajba sodorja magát a felhúzódzkodással. :lol: :lol:
Kintvan végre a 6. fog jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol:
Remélem most egy ideig nyugtunk lesz fogilag. :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29

A kis huncut :lol:

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Kata
Nem csak rendelni lehet, személyesen is lehet bemenni a boltba. Mi is bementünk és ott a helyszínen néztük meg, választottuk ki és vettük meg. Két boltjuk van egy a 18.kerben egy meg a 13.kerben.

Katica
Nagyon jó kocsi!!! Mi imádjuk!!! Tényleg csak rébuszokban beszélhetek róla, -ugye a bergon után- tehát ez könnyű, gyors, egy helyben körbe forog a tengelye körül, nagyon kicsire össze lehet csukni és szuper tolni nagyon-nagyon könnyű! Tényleg ajánlom!! :) A múltkor tettem fel képet , de akkor most még egyszer. :) Ja, annyi, hogy homokban meg ilyen földes úton azért nem ajánlom, szóval ilyen "pláza" kocsi. :) Ja, van hozzá lábzsák is!!

Kép

Évi, mammuci

Köszi, hogy leírtátok! Mi az a tejpép?? Azt is orvos írja fel?? Nekem ezt sose említette a dokim!!

mammuci
Enyém doki is mondta, hogy egy kaját váltsak már ki ez volt még 6 hónapos korában, de Kincső még éhes a főzelék után, pedig nem keveset eszik. Én nem tudom lehet, hogy nagyon megszerette, amúgy sokszor -úgy mint a szopis babák- szopin alszik el. :) Olyan édes. :) Babakekszet is most láttam először katicánál a talin, Ő is mondta, hogy nagyon jó, majd kipróbáljuk!!!

kri
Imádnivaló a kisfiad!!!!! :) Még mindig Ő a kedvencem!! :) :wink: Gratula a 6. foghoz!!

csuri

szuper édesek a manók a játszóban. Látom nem voltak sokan az tök jó!! Sajnálom a betegséget, mielőbbi jobbulást kívánok!!!

Meghülyült a vonalzóm. :shock: :? :evil: :x
ma 7 hó + 5 nap

Kép
Kép
anya1118

Klarissza az előzö oldalon van :lol:

Pipal: köszönjük :lol:

Kri:Gratulálok a 6. fogacskához :lol: nagyon édes Zsombi kis huncutt :lol:

Anya:köszi szépen :lol:

Kevinem éjszak nagyon sirt nem tudtam megnyugtatni lehet neki is jön még fogacska :? Ma megint rossz idő van :cry: Nem mondja a jó időt?

000kata

Anya, tejpép - műtejbegríz :lol: én ahhoz tudom hasonlítani, van natur és ízesített is, a DM-be szoktam venni, de gyogyitárba is lehet kapni, Lilla szereti nagyon.
A Humana forgalmaz HA-t , ha Ti még azt használjátok tápiba.
Nálunk a tejpép sose volt HA, múlt héten már a tápszerről is átálltam simára és sokkal fincsibb, nem keserű. Nálunk a családban nincs allergia, remélem nem is lesz.
Most volt itt a védőnéni és ő is azt mondta felesleges a HA tápszert adnom és elég reggel, este a tápszer.
Nagyon féltem, hogy fogunk leszokni a sok cumisüvegezésről és simán ment magától. Lilla is sokszor úgy aludt el, hogy a cumisüveg a szájában volt, de már nem kell neki.

Kri, azta, de jó Nektek, hogy már ennyi fogacska kibújt :lol:

Az időjárást nem jellemezném, sztem ez országosan katasztrófa, reggeltől esik. Délután hordozóba teszem a dedet és esernyő és séta, mert már unalmas itt bent :twisted:

Kata, nagyon ügyes Kevin!!! Az éjszakai nyügi :( nálunk is hol van jobb és rosszabb éjjel. Ez van!

Dalma, éjszaka Panna művésznő, hoigy viselkedett?

Katica, koncert miatt a sárga irigység eszeget, a mi családunkat az alkalmazott képviseli, 2 nap szabit ki is vett, ma és holnap nem dolgozik.Majd gyere mesélj milyen volt!!!

Pipal, de jó, már Natasa is feláll!!! Hihetetlenek ezek a topik babák!

Lányok, egy szívességet szeretnék kérni, megnéznétek a babákon, hogy szimmetrikusak a hurkák a combjukon elől és hátul?
Engem már annyira bosszant, Lillusnak egyik combin 2, másiknál 3 hurka van :cry:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi:nállunk szimetrikusak megnéztem,de vera rakott egyszer ilyen képet ahol a lánykájának az egyik lába hurkásabb volt.

000kata

Evi, nekünk is szimmetrikusak.

Anya én a Lilupának adoma riszpépjét az is HA de nálunk sok az allergiás anyukám tejérzékeny öcsém meg minden növényre szinte.
Remélem Domi nem lesz az:(
Amúgy eléggé laktató:)

Tényleg hihetetlenek ezek a babók:) enyim még nem áll sőt még ülni sem ül egyedül csak ha felültetem, úgy megmarad. Kúszik előre meg hátra tolat forog na meg pörög a tengelye körül.
Sztetek berakhatom már holdkompba? tegnap meg ma beleraktam annyira élvezte itt akciózott a szobában csak nem tudom milyen idős kortól lehet vagy ha már ül?

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Bocs Milupa nem Lilupa :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci: komp:mindenkinek más a véleménye erröl én beszktam rakni Kevint persze nem egész napra de mondjuk napi fél óra nem árt.Kevinem is élvezi :lol:

000kata

Csajok ha kijelölöm az irást és szint állitok be miért nem lesz jó?????

000kata

Hello!

Kata az indafotora gondoltam :lol:

azt hiszem az asszimetriának valami jelentősége is van, mert a dokik nagyon figyelni szokták!

kompunk sajna nincs, de az első gyerkőcöm annak idején annyira rászokott, hogy marha sokára indult el nélküle. Szinte csak abban volt hajlandó meglenni :cry:

UJJÉ nálunk süt a nap!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Katica! Estére jó szórakozást!!! Remélem nem fog esni akkor, bár azt hiszem nem változtat ezen az élményen egy kis víz... :)

KincsőAnyu, én Milupa HA gabonapépet adok! Az orvos miért nem mond ilyeneket el? Vagy legalább a védőnő? Kincső szuperédes abban a piros kis rucijában!

Évi, köszi kérdésed, a szokásos volt az éjjel. Bár nem bőgött sokat, mert rögtön cicit kapott, így elhallgatott. Más nem jó neki... Asszem Pannának sem szimetrikus a combija. De neki nincs hurka, csak egy kis bemélyedés... :oops: Kornélnak még egy sem volt... Bezzeg anyának... :roll: Lilla nagyon ügyes és mozgékony, ne aggódj!

Kri, nagyon édes Zsombi, és hogy 6 fog... elképesztő. Hol vannak neki? ( a szájában.. hehe )

Tegnap délután bosszankodtam az időn, mert Kornélt felöltöztettem, esőkabát, miegymás, kiengedtem, aztán Pannát is (harisnya, kabát előkapar, sapka keresés, én is felöltöztem, hordozókendőbe be, kész voltunk, mentünk ki, Kori meg a legnagyobb pocsolyában ugrált tök vizesen. Vissza minden, bejöttünk, levetkőztünk (ez az egy cipő jó már csak a lábára, szandiban meg nem megyünk ki ilyenkor)
:evil:

Kép
Kép
dalminha

Klarissza, Szegény gyerek a táborozáskor... (van valami ilyen vers is, nem? szegény zsuzsi a táborozáskor) meddig lesznek? Bár a halak jól harapnak ilyen időben...

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Most csak gyorsan...

Katica!
De jóó nektek.....Én is mennék! Kishugom csak erre a koncertre utazott haza Skóciából, na meg azért, hogy kicsit napot lásson, strandoljon...ehhez képest két napja esik..... :(
Ma reggel már utazott Pestre, de azért majd mesélj itt is róla, milyen volt a koncert!

Talis képek jók! :)

Mammuci!
Üdv. itt! :)

Nekünk a 7. fogunk jelent meg ma!! :lol: De ezt szerencsére észre sem vettük! Éjjel csak egyszer volt cici! :)

Dalma!
Viszont olvasom a küzdelmeteket...sajna semmi használhatót nem tudok írni... :?
Dumaszínház...nagyon bírom őket!! :) Mikor is mentek??

Kép

Kép
ditta76

Klarissza: ja indafoto :lol: oda is raktam csak nem tudtam uj mappát csinálni és a képek közepére rakta öket de majd megcsinálom és frissitek ha lesz időm :lol:

]Ditta:gratulálok a 7. fogacskához :lol:

000kata

Raktam képeket indára :lol:

000kata

Evi!
Katusnak nem szimmetrikus (sosem volt :roll: ). Az egyiken kettő, a másikon 3 van.
Mi már kétszer voltunk ortopéd orvosnál, és mindkétszer azt mondta, hogy nincs gond, egyszerűen csak így nőttek a hájak :lol: .Azért kell figyelni, mert ha hasra fordítod, és a feneke alatt is van szemmel látható eltérés, asszimmetria, az utalhat csípőficamra.
Ha nem volt a családban, akkor szerencsére kevesebb az esély.
Nálunk a férjem csípőficamos volt és az Ő családjában sok gyerek és felnőtt :roll:

Kri!
Gratulálok!!!!!
Mehet a tepertő, meg a szotyi :lol: !!!!!

Pipal!
Amíg a 18. kerületben laktunk, addig viszonylag közel laktunk a Sárkányhoz, de most már Gyálon lakunk, így amikor arra van dolgunk, bemegyünk.....

Kincsőanya!
Jaj, de jó színű ez a kocsi!!!!! Imádom a zöldet!!!!

Dalma!
Cipő-gondok! Ne is mondd :twisted: :twisted: !!
Annának kb 2 hónap alatt nőtt 1 számot a lába, de ilyenkor már nem veszünk Neki új zárt cipőt, miután az új szandi is 7 ezer volt :roll: . És ilyen időben ráerőltetem a zártcipőt, de szegény rögtön kérdezi, hogy sokat fogunk sétálni? :oops: :roll:
Tudom gáz, de egyszerűen nincs pénz rá!!!!
Panna lehet, hogy mindjárt megjavul :lol: . Aztán mikor a Mi gyerekeink Kezdik az esti műsorokat (nem akarok aludni, nem akarok egyedül aludni, stb) akkor Panna lesz a minta alvós-baba!!!! :)

Ditta!
Azta 7. fog :shock: !
Hihetetlen milyen eltérés van gyerek és gyerek között!!!!

Kata!
Mindjárt kukkolok Kevint :wink:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

grat a 7 foghoz:)) nálunk még egyse de nem is vágyakozom utána:)))

jaja álunk olyan a combikák sőőt most már az egyik térde is feljebb van. majd fotózom azt. de azt mondták hogy semmi baja.
Kép
ez a régebbi

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Most csak gyors újság! Fanni a kanapé oldalánál végigaraszolt. Megtette az első inoga, de bátor lépéseit! Videóra is vettük, nagyon édi volt! Elsőre észre sem vettem, csak arra lettem figyelmes, hogy már ott van anyukám elött. Majd visszatettem magam elé és ismét odament anyumhoz! Nem semmi a kiscsaj!

Adataink:
67cm, 7340gramm
Fog még sehol.
Csípője rendben van.
este 8 és reggel 9 között szopizik, amúgy már nem.

Ht
Reggelire mit lehet már nekik adni? Eddig a menünk: ebédre főzelékféle, husis kaja. Uzsira tejpép, gyümi, joghurt ill ezek keveréke.

Bocsi, hogy nem olvasok vissza, de leesik a fejem olyan álmos vagyok. Majd pótolom a lemaradásom.

Kép
Kép
nati80

Nati, gratulálok! Nagyon pörögnek ezek a babák. HT-hoz nem tudok nagyon hozzászólni, mert mi még mindig csak kóstolgatunk ebéd után, és nem sok minden jön be a lányzónak, szóval mi még 99%-ban szopizunk...

Vera, nálunk sem szimmetrikusak a hurkák, de nekünk is azt mondják, hogy nem gond.

Csuri, meggyógyultatok?

Kép
pipal

hahó

olvastam de nem volt időm irni. most is csak pár percem van.

sajna regus pár napja köhécsel meg tüsszög nagyon aggódom félek neh megint olyan hörghurutja legyen annó is igy kezdődött ugyh este óta adtam neki homeós cuccokat meg ma viszem dokihoz:(
szoritsatok h ne legyen beteg lécci!
apa szerint meghűlhetett, szombaton dédiéknél dédi kivitte abban a cuccban ami a fotón volt és tökre fujt kint a szél meg hűvös volt.. még sapkát se adott rá mire észrevettem h kint vannak már v 10 perce:( de ki tudja nem biztos h ez meg azt se tom h baja van-e.
nektek szoktak köhécselni a babók? 1-1et szokott de pát napja többx csinálja:(

najó megyek készülődni mert végre elaludt aztán 1től rendel a dokinéni

andy

Kép
andy30

Pipal!
Köszönöm az érdeklődést!!!!!!
Hááááát, úgy tűnik nincs jobban, sőt :(
Este újra hányt, újra lázas lett....
Reggel alig bírtam felébreszteni és fél 8 óta összesen 15 percet volt ébren.
A doktornő szerint nem baj, ha sokat alszik, csak ne hányjon :roll: .
Persze most, hogy magához tért, egyből hányt :( .

Úgy szenved szegény, rossz látni így!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri nagyon sajnálom! ugye adsz neki sok folyadékot? cukros sós vizet? na nem okoskodni akarok csak aggódom Katusért :oops:

Andy enyim gyerek direkt köhécsel annyira tetszik neki :wink: remélem nem lesz beteg

Nati nagyon ügyi Fanni baba. ht: reggel,délben,este nálunk ugyanaz: gyümi, vagy zöldség

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza

[quote]e írta:nyim gyerek direkt köhécsel annyira tetszik neki

ez komoly? én is gondoltam ilyenre de apa szerint ahhoz tul gyakori meg eddig nem csinálta... :?
2től van rendelés akkor elviszem

Kép
andy30

Natasa is szokott direkt figyelemfelkeltő köhögést produkálni, sőt ő még tüssszenteni is imád, jókat rötyög rajta :D

Andy, remélem nincs komoly baja Regusnak!

Kép
pipal

pipal: remélem igy lesz nálunk is :? apum szerint is meghülhetett olyan hülye idők vannak sosem tom h öltöztessem :roll:

Kép
andy30

csuri annyira sajnálom manócskát remélem ez a csúcs és már csak jobba lesz ezután! virusoknál kb 3 nap mig kifejlődik ugy tom és utána már javul..
nekem mikor terhesen ilyen bajom volt Normolyt port kellett innom kiszáradás ellen abban van cukor meg só meg ásv anyagok talán lehet babának is kérdezz rá dokinál! bocs ha ismered meg gondolom is h figyizel erre csak ötletnek irtam.

Kép
andy30

Sziasztok!

Andy, Klarissza!

Köszönjük az aggódást és a tippeket!!!!
Az a baj, hogy Katus alapvetően még mindig anyatejes baba, és maximum vizet hajlandó inni.
Ha ebbe belekeverek valamit, már öklendezik tőle :roll: .
Az orvos (elmentünk délelőtt) azt mondta, hogy nagyon makacs ez a valami, már a torka is piros, ezért Sumetrolim-ot kell kapnia 2x naponta.
Hahaha! A szagától is már bőg, pedig még a szájához sem érintettem :? .
Most mindenféle trükkökkel, eszközökkel próbálom beadni a gyógyszereket, és közben a délutáni feladatomra felkészülni, miszerint holnap reggelre vizeletmintát kell gyűjtenem Katustól :shock: .
Vettünk hozzá zacskót, meg elolvastam a leírást, de nem hiszem, hogy összejön elsőre :? .
Na megyek összerittyentem a lakást :wink:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

csuri!

azt a pisigyűjtőt hajtsd be hosszában és a kis gátjára mindenképp behajtva ragaszd rá és akkor jó lesz! nekem sikerült úgy.

gyóccereket meg mindig kis műa fecskendővel adom be ha kanál nem megy.

szoritunk h minden ok legyen!

Kép
andy30

na.

dokinéni meghallgatta aszonta tüdőt tisztának hallja
torkát megnézte aszonta nem vészes, nincs semmi. ebből arra következtettem,h kicsi piros lehet, de így nem mondta.
aszonta ha rosszabbodna vigyem vissza,most nem ad semmit, a homeós izé meg calcium meg cvitamin mehet.
mondtam h kb 4napja van ez mondta h akkor már talán rosszabb lenne ha vmi lenne belőle de még igy is lehet szal figyelgessem és vigyem ha rosszabb.
a gépbe rhinitist irtak és irt fel kalciumot.
amugy én rhinitises vagyok (szénanátha) de nála azért nem hinném h az van inkább gondolom a tünetek olyanok és azért irta azt.

ja kutacs: megnézte most is és nem mondott semmit szal gnodlom ok, pedig a miénk elég nagy ah szoktam más babákéhoz hasonlitani.
téleg az mér baj ha tul gyorsan nő be?

hát remélem nem lesz rosszabb, ma megyek a schüssler sóért és abból is adok neki. 1-2 nap és gondolom kiderül lesz-e belőle vmi.

köhécselés volt mikor hazajöttünk megint, elkezdetthason magyarázni és köhcselés lett belőle. ja meg csuklás. utóbbi napokban folyton csuklik ezt mondjuk nem mondtam dokinak.

ja hozzátápit kérdeztem h elég-e napi 60 mert annyit eszik de 2 szopi közt és szte nem.. védőnő szerint elég. mindig ez van. szal lényeg h szte adjak v 2x 100at v eccerre legalább 200at neki legjobb lenne ha az ebédet kiváltanám. csak félek hakkor lecsökken a tejem ha kiváltok kaját.
aki már váltott ki kaját nem csökkent a teje?

Kép
andy30

Csuri, én is nagyon szorítok, hogy a kis drágánál elmúljon ez a csúnya betegség! Pisigyűjtéshez sok sikert!

Andy, nektek is jobbulást! Amúgy Panna is szokott szórakozásból köhécselni.

Nati, hát nagyon ügyes ez a kis gyöngyvirágszál!

A mi tudományunk a következő: A szájához teszem a kezem, és paskolgatom, mint az indiánkiáltáskor, és ekkor hangot ad, ami a kezemtől remeg (értitek) és marhán tetszik neki. :P
Andy, nem tudom csökkent-e a tejem, mert nem méricskélek már rég. Panna sosem éhes, mert szinte folyamatosan eszik... mindig kicsiket :)

Katica, milyen volt tegnap? mesélj!

Kép
Kép
dalminha

Andy
Mikor kiváltottam az ebédet akkor fokozatosan lett kevesebb a tejem. De ha ki akarod váltani a kaját, akkor az így lesz jó. A következő kajához megint elég tejed lesz.
Fanni is köhécselt szándékosan, nagyon tetszett neki.

Csuri
Jobbulást Katusnak! Én smectát ittam mikor kismamaként beteg voltam. Lehet ihatja ő is. Vagyis fecskendővel benyomhatod talán neki. Na de én sem akarnék okoskodni.

Kép
Kép
nati80

Dalma
Ilyet mi is csinálunk! Csak én az ujjammal ütögetem a száját és ő énekel.
Most meg megtanulta egyedül is úgy, hogy az ujjaival felváltva hogy is mondjam, hullámzik???

Kép
Kép
nati80

Akkor csak a tegnap estről most: FANTASZTIKUS volt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: úgy fel tud dobni egy ilyen frankó koncert.Ez pedig megint az volt!Szuperül válogatták össze a számokat-a régi klasszikusok közé keverve az új album számait, tökéletesen játszottak.Nem tudom hogy csinálják de fásultságnak, betegségnek,unalomnak nyoma sem volt.Sztem baromira élvezik ők is az ilyen bulikat! Igazi profik. Ja és igen szakadt az eső, de ez senkit nem zavart.Pedig az első fél órában csak szemerkélt aztán leszakadt az ég....furcsa élmény volt így ugrálni :lol: és a mi korosztályunk (30-35) alkotta a tömeg nagy részét.
Ja igen u2, az is fantasztikus volt anno, augusztusban pedig végre láthatjuk az öreglányt (Madonna)

Nati
nagyon ügyesek vagytok, gratu Fanninak a lépésekhez és a beállt napirendhez! Hogy fogadta a cicimegvonást? és az éjjelekben lett változás? És mekkora mennyiségeket eszik?-szépen gyarapodott is ahogy látom, ugye?

Betegeskedőknek jobbulást! :cry:

Kép
katica_75

Ja és Léna simán elaludt a mamának! :shock: :shock: aztán kelt 2-4-6-kor létszám ellenörzés miatt. :D

Kép
katica_75

Katica, de jó lehetett Nektek!!!

Andy, szerintem tegyél úgy, ahogy jónak érzed. Ha úgy látod, hogy Regi enne mást és többet, akkor adj többet, és a tejcid úgyis alkalmazkodik az igényekhez, ha viszont úgy látod, hogy ennek még nem jött el az ideje, akkor maradj a kóstoltatásnál. Én nem méricskélek, fogalmam sincs Natasa mennyit szopizik, és mennyit kóstol. 40-60 v. 100? lehet, hogy csak 20 kerül bele, mert a többi szétdobálja :lol:

Dalma, nagyon ügyi Pannababa is. Ki is próbálom holnap Natasával (szerencsére most nem tudom, mert már alszik...)

Kép
pipal

Csuri, gyors gyógyulást Katusnak, annyira sajnálom a betegséget és a vírusos dolgok olyan makacsok tudnak lenni!
Tudom, hogy a szopi miatt tárgytalan, de itt a nyár :?: ilyenkor elég gyakoriak a hasmenéssel járó nyavalyák és a HIPP termékek között van fincsi sárgarépa-rizs ital, majd belinkelem, doki felírhatja azt hiszem van rá térítés, mert húzós az ára nagyon.

[url]http://www.oeti.hu/download/nyilvantartasba_vett_egyeb_elemiszerek.pdf

Andy, nem oly rég nekem is ez volt a gondom, azt hittem Lilla beteg, pedig csak rájött, hogy lehet köhécselni és mikor eszébe jut csinálja én meg mondom kuc-kuc és nagyon tetszik neki a produkció :lol:
Én mindig úgy öltöztetem Lillát, ahogy mi is öltözünk, már nem újszülött, mi sapkát már jó ideje nem használunk csak nap ellen kis kalapot.
Fürdésnél mi soha nem fűtöttünk külön a fürdőszobába, így szokta meg és nem tudom a lakást lehabtapizni, mert tuti az a része érdekli ahol csak a hideg kő van és mindig ott matat, játszik...
Aludni már jó ideje egy hosszú ujjú bodyban alszik zokni nélkül ezt szokta meg, nem ettől lesz beteg, ettől max. az orra folyhat.
Ne aggódj, nem beteg Regi baba csak mindig felfedeznek valami újat.
Barátnőm, aki vasárnap hozta haza a gyerekeit a nagymamához pl. mindig hideg italt ad a gyerekeknek- játszóházban is nekik a hűtőből kellett, mi magyar anyukák totál kiakadva és mondta, hogy amerikában mindig minden hideg ezt szokták meg, soha nem volt beteg a mandulájuk. Mi is itthon még télen is jégkockázzuk az innivalónkat :lol:
Ezt csak azért írtam le, ahogy szoktatjuk most őket később az lesz a mérvadó.

Dalma, ügyi a kis drágád, ezt már én is próbálgattam - indiánkiáltás - de nem jött még össze.

Katica, tegnap este annyit gondoltam a koncertezőkre, hogy milyen klassz lehet, és igen ezek azok a helyek, ahol még az eső sem ronthatja el a hangulatot!!!
Léna is ügyi volt a mamával!!!

Nati, ügyesek vagytok nagyon:D :D :D mi is megyegetünk itt-ott amott, lépcső felfelé csillagos 5-ös, lefelé nem engedem, mert az tuti traumatológia :roll: próbálom még mászásra ösztönözni, azt mondta a dévényes, jó lenne ha még 2 hónapig nem indulna el, feszes még a csaj nagyon :twisted:

Igen, köszi a szimmetriával kapcsolatos hsz-t mindenkinek, nekünk brutál aszimmetrikusak a sonkáink.

( Már 3x ébredt fél 10 óta )

Nálunk délután már olyan jó meleg volt, Lilla nagyon élvezte az esős napok után a hancúrt.

Kép Végre jó az idő [/url]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri:Jobbulást Katusnak remélem hamar meggyogyul.Pisigyüjtéshez sok sikert!!!Remélem sikerül.

Andy:Jobbulást nektek is.

Évi:Nagyon édes Lilla :lol:

Katica:örülök hogy ilyen jó volt a koncert :lol:

Na megyek aludni :lol:

000kata

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást.

Evi, Lilla nagyon édes a fűben :lol: :lol: :lol:

Katica koncert miatt irigy-irigy :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

sziasztok!

A betegeskedők remélem jobban vannak és minden rendben! Pozitív energiámat küldöm feléjük!!! Gyógyuljatok!!!

Katica

Szuper lehetett a koncert, Én is láttam a tv-ben mutattak belőle részletet. Nagyon megérdemelted a kikapcsolódást!! De jó!! :) És, hogy Lénád ilyen szépen aludt!! :)

mammuci
vettem én is milupát a HA-st a vanilliást. Ma fogjuk kipróbálni, na kíváncsi leszek Kincső mit szól majd hozzá.

Évi
Lilla csuda édes. :)

kata

Kevined megint nem aludt?? Vagy csak megszokásból voltál fent ilyen sokáig?? :shock:

Kép
Kép
anya1118

Végre laptető, sose volt még az enyém! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
anya1118

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: