Dalma, ne viccelj már!!!! Nem unjuk, nyugodtan gyere és panaszkodj, amennyiszer úgy érzed, hogy ki kell írni magadból!!!
Nálunk is dettó zűrös éjjelek vannak, de a nagyágyban nyugi van, csak hát előbb-utóbb úgy megszokja, én még 10 év múlva is itt panaszkodok, hogy enyim gyerek nem alszik a helyén
Tegnap jó hosszú napunk volt, repülőtér, barátnők, gyerekek.
Bementünk a Lurdy-játszóba, mert a sok gyereknek ott volt jó és anyukák is nyugiba beszélgethettek

nem utolsó szempont.
ESte 9-re értünk haza, már Lilla nehezen viselte az utolsó fél órát, unta a hosszú utazást.
Csajok, a tali miatt majd szét pukkadtam, olyan irigy voltam, hogy nem lehettünk ott

nagyon jó fotokat csináltatok!!!
Különben azt mondta a doki, hogy nem lesz barihimlős a gyerek, mert ez fordítva működik. Bárányhimlős gyerektől felnőttek kaphatnak övsömört , de biztos ami biztos anyám még nem jár hozzánk egy darabig pedig már jó lenne, pláne most, hogy beszorultunk a lakásba a nyomorult eső miatt és már olyan nehéz a kisasszonyt bent tartani.
Anikó, szia! Gyönyörű kis göndi Dombi baba anyukája vagy, helyes kiskrapek nagyon

Éjszaka miatt irigy-irigy!!!
Anya, mi is 2x tápizunk, reggel és este, de kora este van egy tejpépes attrakció.
Rggel: tápi
Délelőtt: gyümi+valami sűrítő bele
Délben: főzelék+husi
Délután: gyümi
ESte: tejpép
Fürcsi után tápi
Te mennyiszer adod még a tápot?
Kincső, hihetetlen milyen csajos, csini a piros ruhácskája!
Klarissza, sajnálom az anyajegyet, nekem is lenne mit megmutizni az orvosnak, de mindig csak halogatom, mert fosok.
Írj, mi a helyzet, de ez a 10ezer nem gyenge ezen kiakadtam, ki ez a doki, valami "atyúristen" szakrendelésre én sem járok, de nálunk plafon 5 ezer egy magán vizsgálat!
Csuri, láz van még? Hogy vagytok? Ha tényleg a 3 napos amire gyanakszol utána jönnek a kiütések is, de gondolom ezt Te is tudod.
Kri, neketek milyen tempoba bújnak ki a fogak, ez hihetetlen
Érdekes időszak vár Rátok, majd mindig-mindenhol állni akar és jönnek a puff-ok, tanítsd majd meg leülni, én mindig mondtam Lillának, hogy csücccccs és működik a dolog kivéve, ha csúszós talaj van alatta, mert akkor nem segít még a tapadós zokni sem, dőlés van és visítás...de anya mindig jobban megijed.
Melaszka, ötletes a lavóros fürcsi! Milyen nagyfiúsan ücsörög, de a szemében ott van azért a huncutság
Andy, Regit már beírathatod oviba, olyan nagylány!!! De jó a dédis foto. Nekünk is van dédink, de még nem látta Lillát, Ő olyan "nagyságosasszony" magával van elfoglalva csak, pedig már 85 éves!!!
Dreika, fiacskád jól tűrte a talis lányok rohamát, annyira jó a kép róluk, nagyon elkaptátok a pillanatot. Gondolom nem tudott választani a gyönyörűséges csajok közül és gondolta játszák le Ők
Katica, Léna szemei, hihetetlen szépek

olyan helyes és olyan kis ártatlanul tud nézni! Csini nagyon, a rózsaszín kis megkötőt ilyen jól tűri a farmeron?
Kb.fél 10- től írom a hsz. már 2x teregettem azóta, de mikor száradnak meg a göncök fogalmam sincs, használ valaki szárítógépet? Ha igen, milyen a tapasztalat, félek tőle, hogy esetleg olyan ruhát is beletennék amit játékbaba ruhaként vennék ki
MELASZKA, DALMA!!! Felétek milyen az idő, esős? Tudom, hogy péntekig ezt jósolják, de én nem akarom elhinni