sziasztok!
én vagyok. olvasó üzemmódban mindenképpen!

Beni még mindig beteg, így az éjjeleink nagyon nehezek. tegnap volt itt anyukám, én furikáztam autóval, mert időközben a párom is szarul érzi magát, szóval nem volt kedve kimoccanni. viszont legalább gyakorlom a vezetést!

tök jól is ment, ahhoz képest, szóval 7végén csak én autókáztam, igaz, többnyire csak egyedül
szóval antibiotikum még mindig kitart... de szerencsére talán használ, mert az orra már kevésbé folyik, illetve ami jön belőle, az már a betegség végét jelzi, azt hiszem! igaz, vagy attól, vagy a betegségtől úgy általában, kb. minden kajálás után kakil. kicsit büdi is, meg hát jó híg... nem mondanám még hasmenésnek, de közel állunk hozzá... holnap hívom is a dokinénit, mert így a gyogyi is talán hamar kijön belőle és nincs ideje hatni. bár nem vagyok orvos!
fotók nagyon szuperek. Mecsi, Szilvi. nagyon tetszik minden kép. édes Áron a fürdőbugyiban

láttam is ma a tescoban ilyet, de végül nem vettem... Szilvi. gyerkőceid nagyon édesek! nagylányod tünemény, ahogy pózol!
jó szar az idő!

nincs is nagyon kedvem semmihez...
ez amúgy a 36. nap. mensi még mindig sehol... jövő hétre tervezem a sorsdöntő tesztet... Benivel a 37. napon teszteltem halvány második csíkot... nem biztos, hogy ezért holnap csinálom, nem akarom összehasonlítgatni a két tesztelést, meg aztán nem akarok még nagyobbat csalódni! amúgy a hasam fájdogál... tegnap azt hittem, hogy na, éjjel tuti megjön!
Mecsi, köszi a sátras linket. nagyon szuper. lehet, hogy én is vadászom majd a közeljövőben ilyesmire!
Kata. majd küldj élménybeszámolót a dzsemről... szerintem, ha dunsztolod, tehát forrón teszed el, és aztán is lassan hagyod csak kihűlni, akkor az már önmaga tartósít! nem? kérdem a nagy szakácsoktól!
Csutak Judit, tesód volt pénteken. remélem, hogy élőben is tetszeni fog, meg minden stimmel vele, de mondtam neki, ha bármi gáz van, csörögjetek. remélem azért, hogy nem lesz, és tudod hordani
Leinek nagyon boldog névnapot ezúton is!!!
Barbi, sajnálom, hogy rosszul alakult a szülinapod

remélem, hogy azóta sikerült valamelyest felvidulnod, és az előttem szólók (Cs-andi, Boni) mindent leírtak párodról és az ő hozzá(d) állásán, stb. csak helyeselni tudok!
nem is tudom, hogy mit szerettem volna még... remélem, hogy nem sokmindent hagytam ki és elnézitek nekem...
szép délutánt, a csúnya idő ellenére is!