A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lili: a menete az amit Ildi leírt..
kiss angyal

Ildi:remélem ez a laptető tényleg meghozza a szerencsénket...nekem is volt inszem előtt 1 + kaptam a Vickytől egy ajándékba..(és a kismamik mindig szeremcsét hoznak+ még saját laptető)...neked meg folyamatosan laptető!!!!!!!!!! :D :D :D
kiss angyal

Köszönöm hogy válaszoltatok.Már csak egy kérdés: a más kórházban végzett vizsgálatok eredményét is elfogadják?mert nekünk már sok ilyen van.Azt már tudjuk hogy apa katonái tökéletesek.

Az a helyzet hogy én már nem akarom hogy sokat bolygassanak,már minden olyan vizsgálatom megvolt ami kell akár az inszemhez akár a lombikhoz.Bár győrbe azt mondták tuti lombik,pesten meg azt hogy inkább előbb inszem.Totál össze vagyok zavarodva,és nem értem a dolgokat.Ezért is hagytam abba a pestre járkálást.
Az igazság az hogy nem akarom hogy megint összevagdalják a hasam,mert már olyan mint a kotta füzet,sajnos :cry:bár ha ezen múlik biztos megteszem,csak már félek dokihoz menni.
Augusztust tűztem ki magam elé hogy addig iszom a teákat( cickafark és palástfű)aztán az itthoni dokimat megkérem csináljunk uh-t,hogy mi változott január óta.Mert azt az előbb nem írtam le hogy januárba azt mutatta az uh hogy van egy ciszta a bal oldalon is.Remélem tényleg olyan jók ezek a teák mint ahogy a neten lehet olvasni,és eltűntetik az endot is meg a cisztát is.
Tehát augusztusig várok.Ha összejön a baba nagyon fogok örülni ,ha nem akkor kérek időpontot a BMC-be.

Ha nem bánjátok néha jönnék beszélgetni.
Vendég

Kpn! 14.napom volt csütörtökön. Csináltam ma egy tesztet, hát az már tényleg erős ezért átküldöm neked, nekem marad még. :D Mikor jössz hétfőn? Én ott leszek hajnalban a sorban.

Kakti! Ez a torta baromi jó. Szerintem reggel a sorban találkozunk. Ha hideg van farmerkabát lesz rajtam és fekete nadrág. Jó nyaralást ha nem futnánk össze!

Ildi! Nekem is két laptetőm volt, ez jó jel.

Lili! Szerintem hozd a papírokat és ott megnézik és az orvos eldönti, hogy mit fogad el, nekem elfogadták az átjárhatósági vizsgálatot. És nem mellesleg kérj már most egy időpontot, mert lehet, hogy várni kell, illetve ha van mire várni, akkor nem görcsöl rá annyira az ember és nagyobb az esély a spontán babára.

Vicky! Köszi a válaszokat. Ha most csak a pisiteszt van és utána 10 nap múlva az UH, akkor mit lát a doki és mikor bocsájt el az intézmény a saját nőgyógyihoz? Köszi előre is!

Kép
tigriske1978

tigriske: Nekem ez úgy volt, hogy inszem után 17 napra a pisiteszt, utána 10 napra egy uh. Ott lehet már látni a petezsákot és eetleg már szívhangot is. Nekem már ez is volt. Ezután 14 napra hív vissza még egy uh-ra és ha itt is minden rendben, akkor elbocsájt a saját dokidhoz. Én azt hiszem bemegyek hozzá most hétfőn is, mert azért nem nyugodtam meg teljesen. A barna elmúlt és nem lett vér vagy görcs, de azért nyugodtabb lennék. Nem igazán tudom, hogy elbocsájt-e most, vagy mg visszahív egy hét múlva.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! Én is azt olvastam mindenhol, hogy a barnázás nem akkora gond, csak ne legyen vér. Bár a tesóm vérzett az elején elég sokat, de nem lett semmi baja. Szóval csak nyugi, az idegeskedéssel óvatosan. Küldöm a ++++ energiát és ott marad a baba. Lehet, hogy a 0,5 baba távozik így. Köszi a segítséget!

Kép
tigriske1978

Már jobban vagyok, azóta nincs barna, de eléggé megijesztett. Hétfőn mindenképp bemegyek a dokihoz egy uh-ra. Így a hétvégi otthoni bejelentés is könnyeb lesz. Várni akartunk még, de akkora a hasam az utrótól, hogy nem nagyon tudnám letagadni azok előtt, akik ismernek. Szóval a hétvégén rohanós napjaink lesznek, de megpróbálunk időt szakítani rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ne idegeskedjél!!!!!!!!!!az utrotól megnő a hasunk?nem szoktam a mellékhatásokat elolvasni,mert sajna hipochonder vagyok :D
kiss angyal

kiss angyal: Nem hiném, hogy már a babától lenne ekkora a hasam. Előtte se volt kicsi, de most szerintem más még az alakja is.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:a barnázás miatt ne idegeskedjél a nők 95%-nál van...elvileg a beágyazódára írják,de a barátosném most 5 hónapos terhes és most maradt abba neki,és a dokija mondta,hogy no para,ez teljesen normális!!! azért a magad megnyugtatására nézesd meg uh.-val,legalább meglátjuk,hogy mi van a másik lurkóval :D
kiss angyal

Atya-ég!Nagyon nagyon régen kukkantottam már be hozzátok és mit látok :shock:
Mennyi kismami lett :D:D:D
Tiszta szívemből gratulálok csajok nektek.
Vigyázzatok nagyon magatokra!
Gonosz róka mentes várandóságot kívánok nektek.

Vicky
Tudod Én is sokáig barnázgattam, tehát emiatt valóban nem kell aggódnod!
Ja! Amúgy emiatt én mai napig 3x2 db rutascorcint szedek..és le kopp...kopp....kopp....minden okés azóta!

Mindenkinek minden jót kívánok és a mihamarabbi babásodást mindenkinek!
Üdv
Noki

Kép
noki&potyi

jó estét, elég sz*r az idő, hol van mindenki? nálam még mindig semmi, se bládi, se teszt.
már 2 napja érzem a hasam megjövősen. szerintetek csak az utró tartja vissza? az elsőnél utró mellett simán megjött. most már érdekelne, hogy van-e valami/bármi, mert sajnos egész nap magamat figyelem... :oops: :lol:
kpn

kpn,

sztem egy teszttel simán meggyőződhetnél róla....tudom nem akarsz, de egyszerűbb mint agyon idegeskedni magad, nem???

Én a terhességemnél / az első gyermekemnél/ a 13.napon délutáni pisivel teszteltem és halványan már akkor is pozitív volt.
csézjang

kpn: Nekem volt hogy megjött mellette, volt hogy nem. Én is tesztelnék a helyedben, bár én sem akartam. :) Aztán valami mégis rávett, hogy megtegyem és nem bántam meg. Én a 14. napon csináltam reggeli pisiből a tesztet.
vicky79
Budapest III. kerület

Kpn: csináljál egy tesztet,de reggeli pisiből :D ....annyira izgulok :lol:
kiss angyal

KPN!!!

JÓ REGGELT!!!!

Várjuk az eredményt !!!!!!!! :) :roll: :roll: :roll: :)
csézjang

sziasztok :)
aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok. no, csináltam egy 25 érzékenységű tesztet, ami teljesen egyértelműen negatív. úgy dönöttem, hogy abba is haagyom az utrót, mert akkor ha megjönne, a holnapi pisitesztes visszahíváson mehetnék 2. napon UH-ra.
azért nem mondom, hogy nem sírtam el magam. a legjobb barátnőmmel tökegyszerre lehettünk volna terhesek.
mit csináljak, hogy megjöjjön???
kpn

Sziasztok!

kpn: nem lehet, hogy érzékenyebb teszttel kéne próbálkoznod?
havri1

16. napon? sajna nem hiszem. ha jól emlékszem tigriske 25össel lövöldözött a 14. nap körül...

Vicky, a barnáról az jutott eszembe, hogy az elején szoktak erek elpattanni, talán nálad is csak egy ilyen volt!
kpn

Háát, mondjuk nem vagyunk egyformák:(

Együtt érzek, veled :cry: :cry:
Sírd ki magad, egy kicsit jobb lesz talán. Aztán feküdj be egy jó meleg vizes kádba és próbálj meg ellazulni.
De ne add fel, következő hónapban sikerülni fog és ha nem is teljesen egyszerre, de lehettek együtt kismamik a barátnőddel :wink:
havri1

sajnos az előző hónapban is ezt mondtuk. na mindegy, ha minden rendben (no ciszta), akkor a nyári szünet előtt még 1et bevállalunk és olyan pozitivitást erőltetek magamra a legelejétől, hogy csak na :?
kpn

sajt@ látom ám h itt vagy, mé' nem szólsz a kispajtásaidhoz?

Lányok, fontos kérdés, ha netán nem jön meg és hétfőn megyek, mi történik? azt mondják várjak bládira? kapok valami meghozó bogyót? meguh-oz? hazaküld? :roll:
kpn

Ez a beszéd :lol:

Sikerülni fog, csak hinned kell benne :lol:
Keress valamilyen elfoglaltságot, amivel eltereled a gondolataidat. És egyszer csak azon veszed észre magad, hogy sikerült :wink: :wink:
havri1

Helóka !

Gyorsan mondom a híreket: nálunk csütörtökön bomba robbant - legalábbis így néz ki a kecónk... A felújítást tehát elmkezdődött. Ezek a fickók nem viccelnek, egy nap alatt alapjaira szedték a lakást (konyha, előszoba, WC, fürdőszoba), másik nap aljzatkiegyenlígyés volt. Eredetileg este 9-ig nem mehettünk volna haza. Még tudatlanként befizettem magam a Hannah Montana filmre (nem ér röhögni!!!) és miután kijöttem, felhívtam a Zuram. Nem kellett volna! Mivel csúszás volt a burkolóanyagok szállításánál (erről nem a felújítást végzők tehettek, hanem a fránya cég, ahol vásároltunk :twisted: ), ezért nem aludhattunk otthon. Úgy rámjött a bőghetnék, h. a mozi wc-jében jól kisírtam magam. Asszem most kissé megbillent a lelki egyensúlyom a sok stressztől és attól, hogy nem én dönthettem el a napom alakulását. Még jó, hogy anyósom délelőtt elhozta a Mercformint, mert nem is tudom hogyan vettem volna be... Na mind1, túl vagyok rajta, anyóséknál aludtunk, végül is semmi tragédia nem volt, csak kiborultam kicsit.

Pá Drágáim!
sajt@

KPN !!!!

Annyira de annyira sajnálom...Tök úgy éreztem hogy sikerült.....nem baj, új hónap, új remények....magamnak is mindig ezt mondom... :cry:

Fel a fejjel!!!! :wink:
csézjang

Sajt szívem!

Majd túlleszel ezen is! mi is átéltük ezt már kétszer. Egyszer vége lesz, és utána majd magaddal is tudsz foglalkozni!! 8)
csézjang

Íme a konyhánk:
Kép
Kép

a fürdő:
Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@:

Jól szétbombázták a lakásotokat :wink:
Kíváncsi leszek a végeredményre is:)
havri1

Rózsa:
Klassz az új vonalzód! Gobleinezel, te tényleg nagyon ügyes vagy! ((((((((((((((((((((((((((ADD EL A HÁZAT, MOST!!!!))))))))))))))))))))))))))
:lol:

Kpn:
Micsoda cicód van a profilodhoz :)! Ez igen, azok a hatalmas szemek! Mindenkin rajta tartod, vagy ennyire figyeled az infókat?
Azért én még nem sajnálkozom, egy picurit még drukkolnék nektek... :oops: Addig is strucc-politikát végzek...
Jobban állna neked a zebracsík, pajti! Legyél már egy kicsit pozitívabb a csordában, mert különben pata-csata!!! :wink:

Heni:
Hajrá 22-e!!! :lol: Szorítok!

Csajok! Ez a pisiteszt-mizéria nem semmi! Asszem velünk nem lenne gond a doppingbizottság előtt, igazi húgy-hunterek vagyunk!

GyőrinéIldi:
Hékás! 9 mm az nem olyan vékony! Szépen növöget, olvastam, no para!
Szóval szereztél egy jó napot Misinek!
A színházban az a hír járja, ha valamit elrontanak a főpróbán, a premier sikeres lesz! Ennyi bénázás után amit leírtál csak mega-giga +tesztet kívánok nektek! ÉÉÉS túrós-tonhalas phit! :)

Havri1:
23-a a küszöbön van, én meg rágom-rágicsálom annyira kíváncsi vagyok rátok :). Drukk és XXXXXXXXXXXXXX ezerrel! Dugd be a füled, úgy nem jön ki rajta a túró! :wink:

Tigriske:
Azzzannnya!!! :lol: :lol: :lol: Oltári nagy gratula!!! :lol: Ugye mondtam inszem előtt, h. sikerülni fog? Jujj, nagyon örülök nektek! :lol: :lol: :lol:
Mostmár aztán gatyafék és kényztettesd magad! :) Tündéri a vonalzód! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX A tesztek alapján 3 fiú és egy lány, vagy fordítva? :wink:

Kiss Angyal:
Mire olvaslak, már túl vagy az inszemen. Sok-sok drukk és szuper ragacsová (most hozták az extraerőset a melósok): XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
A kutyik már majdnem tökéletesek, néha még ugatnak :wink:
Szóval te már a hentesnél is vetkőzöl? A pékhez meg úgy mész, hogy két ekkora (közben mutatod magadon) cipót kérek? :lol:
Te legalább annyira zizzent(=jó fej) vagy, mint én. Nagyon bírom a humorod.
SPERMINÁTOR-ez jó! Te meg a Lara Croft! Még jó, h. az inszem ezt a problémát áthidalja. A 95%-os sperma mit takar (hány milliós, mozgékonyság)? Akármit is, gyönyörű eredmények!!! Gratula!

Gabicsibe:
Nagy gratula!

Sztyopáné:
Szóltam Mérinek, h. bládizzon hozzád! Te mázlista vagy, sajnos én is Misi kedvenc playmate-jei közé tartozom :twisted: :oops: Még pislogni is elfelejt, ha meglátja a "virágomat" :evil:
Ha iwiw-ezik valaki, szóljon bátran - ott tudsz arcot társítani" a nevekhez. Esetleg csajos randira gondoltál? Mindig szó volt erről is, de nincs aki bevállalja a szervezést...

Kakti:
Nagyon élvezetes és üdítő nyaralást kívánok! Ne búsulj, most a napsütés nem fentről jön, hanem benned van!
Cumpikára nagyon vigyázz, a vonalzódnak meg épp itt volt már az ideje! A tortád, ha fele olyan finom, mint ahogy kinéz, akkor nyert ügyed van!

Lugi:
A Szarvasi arborétumban ezer éve nem voltam, remélem egyszer még eljutok - gyönyörű hely.

Lili.28:
Üdv nálunk! Nem semmi utad volt eddig... Mi az a "depo injekciós" kezelés? Szerintem nyugodtan gyertek a BMC-be, nagyon jók a dokik, csak millióan vagyunk - ezért sokat kell várakozni (de megéri).

Pá Drágáim!
sajt@

Kpn:
szerintem meguhuz, de nem volt még ilyenem, nemtom... Nekem mindig megjött, mire menni kellett. Ill. akkor mentem be csak, amikor a 3.cn-on voltam.

Havri1:
hmm. az még odébb van és én is igen kíváncsi leszek, h. egy ócska, agyoncsövezett panelból mit hoznak ki... Majd dobok képet róla.

Pá Drágáim!
sajt@

Lépek, mert már óbégat a Zuiram, h. menni kéne vásárolni! Soha nem gondoltam volna, h. ezt is meg lehet utálni :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Szebb napot mindenkinek, mint amit az időjárás ígér!

Szóval:
1.) A torta - minden szerénytelenség nélkül - ISTENI finom lett! :lol: Az egyik barátom azt mondta, ilyen finom Eszterházyt még sosem evett.

2.) Ha nem sikerült a teszt, akkor megkérdezik, hogy mész-e tovább. Ha azt mondod, igen, akkor megUH-znak, hogy nem maradt-e ciszta. Ha nem, akkor (nekem legalábbis így volt) azt mondta Szűcsdoki, hogy ha megjött, akkor a 3. napon kezdhetem a Merional, és a 10. napon menjek UH-ra.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti, szia!

szóval ha esetleg nem jön meg, akkori is látszik az uh-n, hogy maradt-e ciszta?

sajt@, ne struccolj, fölösleges, hadd ne tegyem fel a full negatív tesztem!!! :shock: a zuram kicsit próbáld vígasztalni, de mondtam neki, hogy ne, mert akkor bőgök. abbahagyta :)

az a lakás télleg durván néz ki, fel vagy mentve a mindennapos fórumozás alól.
kpn

Szia Kpn!

Nyilván látszik.
nekem az első inszem után még a váróban elkezdett megjönni (a teszt napján). Azt mondta Szűcsdoki, hogy ha rendesen megjön (nem csak barna), akkor onnan számoljam a 3. napot. De szerencsémre nekem megjött rendesen még akkor. Szóval ha minden jól megy, hamarosan folyt.köv.! És ami FONTOS! Ne erőltesd a pozitívságot! Legyél az tiszta szívből! (Na jó, néha elgyengülhetsz, de csak kicsit!) :) Nagyon drukkolok!

Lányok!
Én holnap valószínűleg egy fekete felsőben leszek, amiben elől van egy lila betét. Apa is velem lesz. Ő egy tüsihajú, körszakállas fickó pocakkal! :lol:

És kérlek titeket, a jövő heti (táblázati) változásokat küldjétek el majd priviben, mert egy hét termését nem fogom tudni visszaolvasni!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kpn: Én azért még nem hagynám abba, még minden lehet. Igaz, hogy a 16. napon már tényleg kéne mutatnia, de lehet rossz is a teszt. Ha még ma is használod, attól még meg tud nézni holnap és kiírja a szurikat, ilyenkor nem hív vissza a 2. cn-en, ha nem lát cisztát. Ha látszana ciszta-mert látszana, hidd el- akkor a mensi utánra is visszahív, hátha kiürült. Én már nem tudom, hogy mit is gondoljak erről a maszatolásomról. Mindegy, holnap benézek egy uh-ra, már szóltam a főnöknőmnek.

sajt: Szerintem neked is mindig tartani kéne magadnál egy pár szemet a bogyóból. Én már így csinálom egy ideje. Alakás meg gyönyörű lesz, csak várd ki a végét.

kakti: Majd akkor sasollak téged is, hátha találkozunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Kpn!
Szerintem az utróval várd meg a dokit, pláne így hogy még meg sem jött.

Kiss angyal!
A lelkem hogy van? Próbálom túltenni magam több-kevesebb sikerrel. Remélem idővel jobb lesz.
Szerintem nektek akkor elég hamar fog sikerülni az inszem ha ezt a "kinyírásos" dolgot kiküszöbölik.

Lányok!

A lombikok közötti 3 hónap kihagyást hogy kell számolni? Mettől meddig? Három teljes mensit ki kell hagyni, vagy a harmadiknál már lehet kezdeni? Hogy szokott ez menni?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!!!

Sajt@hát nem csoda, hogy elsírtad magad...de, majd szép lesz a lakhandi ha kész...nekem tavaly csak a fürdőszobát csinálták,de én attól is kiborultam :D nem kérdeztem a Sperminátorom részletes eredményét, mert a doki néni és a biológus is csak mereszgette a szemét, hogy ilyen erdeményt ritkán látni...úgy voltam vele, hogy elég ez az infó,mert tudtam,hogy így is erről kell beszélni majd minden nap a párommal :D nem tévedtem :D szertem a zizzenteket, mert szórakoztatóak :D
kiss angyal

Rony77: én egyszer lent ültem a váróban és jött egy csajszi akinek beültije volt, és a recin megkérdezte,hogy ha nem jön össze 3 hónap múlva jelentkezzen, mire a recis azt mondta, hogy ha megjön másodjára akkor telefonáljon be és akkor megbeszélik..mondjuk nem doki mondta, hanem a recepción egy lány, de szerintem csörgesd meg őket,hogy mi a köveztkező lépés, azzal nem veszítesz semmit..
kiss angyal

Kpn: láttunk mi itt már negatív tesztet és amikor a Bmc-ben megcsinálták az pozitív lett...szerintem ne hagyd abba a kúpozást..ez az 1 nap már nem változtat olyan sokat...ha Te nem is én még bízok benne,hogy pozitív lesz az eredményed holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiss angyal

Kpn!
Mint ahogy Kis angyal is írta, láttunk már olyat, hogy otthon negatív volt a teszt a BMC-ben meg pozítiv. Lehet, hogy kicsit lustább volt a babó és a 10-es teszt kimutatja, hogy van ott valaki. Csak pozitívan! Küldöm a ++++++++++++energiát!

Kiss angyal!
Drukkjaim mennek Neked is! Remélem a Sperminátorral rádolgoztatok még!!!!!!!!!!!!!!

Sajt@!
Nem csodálom, hogy elsírtad magad, a helyedben Én is ezt tettem volna. Nem semmi ahogy szét kapták a lakásotokat. De nézzük a dolgok jó oldalát, mikor kész lesz akkor igazán csodálatos lesz. Képet kérünk majd a végeredményről.

Havri!
Hogy vagytok? Érzel már valamit? Neked mikor kell menni tesztelésre?

Vicky!
Remélem holnap mindent rendben találnak! Várunk a hírekkel!

Puszi

gyoreneildi

Ildi:

Köszi. jól vagyunk. Kicsit fáradtan már két napja, lehet, hogy ez az idő miatt van. Semmi extrát nem érzek, picit fájdogál néha a hasam.
23-án kedden kell mennem vérvételre, már előre parázok :)
havri1

Kpn! A 13. napon csináltam 20- as érzékenységűt és az nagyon halvány volt. Szerintem ne hagyd el az Utrot, mert még bármi lehet. És tényleg arról van szó, hogy nem kell vele foglalkozni, ami negatív lehet nekem az bejött ebbe a hónapban, és úgy tűnik mégis bebabásodtam, tehát nem fog kelleni a nyári szünet neked sem.

Sajt! Köszi! Mindegy miből hány lesz, ha 3 lány, úgyis jó, de ha csak egy jó erős baba van, nekem az is szuper. És tényleg mindegy milyen nemű. eddig mindig kislányt szerettem volna, de most tényleg mindegy érzésem van, csak maradjon velem és egészséges legyen, de hát miért is ne lenne? Jó lesz az a konyha csak türelem, utána ki se lehet robbantani onnan.

Mindenkinek szép délutánt!

Kép
tigriske1978

akkor szeretnék updatelni, mert meg is jött :?
ha én tesztet csinálok és meglátom, hogy negatív, néhány órán belül meg is jön...
ez van. hétfőn akkor ezekszerint UH és kiderül, hogy mehet-e a következő. most baromi szar a kedvem, de megpróbálom felszívni magam... :x :twisted: :roll: :shock:

tigriske, nem leszek sajna a párod...

havri, nagyon szirítok keddre +++++++++
kpn

Sziasztok!

A holnapiaknak sok sikert!!!!

KPN, te mikor fogsz menni a BMCbe? kedden?

Rony, remélem jobban vagy!

Sajt, nem semmi a lakás, de tuti szép lesz!!!!

Kakti, a torta nem semmi.....öccsém!!!!!!

Tigriske!!!JUhééééjjjjj!
Nekem ma kezdett egy kicsit görcsölgetni a hasam, szomorúságomba el is aludtam....úgy félek tesztet csinálni.....annnyiszor lett már negatív....na, majd meglátom.
lugi

kpn!

A következő sikerülni fog, érzem :D
Most mérgelődj, sírd ki magad, de holnaptól újult erővel kezdj neki a hónapnak!!!
havri1

kpn: Akkor sajnos tényleg jól érezted. :( Sajnálom, bár így rögtön beindulhat a következő.

lugi: Te most hol is tartassz? Mikor kell menned?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Sajt!

Azért depo mert a győri Kaáliba ajánlották,hogy pesten a Sote-ban csináljam meg a kúrát mert így csak a doboz díjat kellett kifizetni,ha meg itthon adatom be akkor egy injekció 60 ezer ft lett volna.A doboz díj pedig csak 300 ft,és nekem 6 db-ot kellett kapnom.Még jó hogy rendesek voltak és elmondták ezt a lehetőséget.
Vendég

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulok Hozzátok: mennyi a BMC-ben a várakozási idő? A bejelentkezés és az első konzultáció, illetve a vizsgálatok megkezdése között mennyi idő telik el?

Mi ősszel szerettünk volna belevágni a baba-ügy orvosi részébe (ugyanis természetes úton nagy eséllyel nem fog összejönni, de azért reménykedtünk, hátha... úgy tűnik, hiába...)
Nos, ősszel szerettünk volna startolni, de ahogy olvasgattam a neten, rá kellett jönnöm, hogy lehet, hogy lekéstünk az őszről, mivel még nem jelentkeztünk be, időpontunk sincs, és több helyen is írták, hogy több hónap is eltelhet a bejelentkezés és az első konzultáció között. Valóban így van ez?

Előre is köszönöm a válaszokat!
sibyl013

Sziasztok!

Kpn: sajnálom, hogy nem sikerült, de 1 hónap és csinálod a következő tesztet ami zebra csíkos lesz :D :D :D

Sajt : bládi még elkerül. :cry: :cry:
Hát következő inszemkor azért ,megkérdezem Misi bát ,hogy mi a baja velem!?! :lol: :lol: :lol:
Küldtem privit

Na lépek kezdődik az uram focimeccse és mint jó feleség végig szidom a bírót :lol: :lol: :lol:

A holnapiaknak mennek a drukkok és a beszámolókkal várunk titeket.

Kismamik, hogy vagytok???

Kép
sztyopane

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: