A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Szisztok!

Olvasgatok ám, de valahogy reagálni nem akaródzik :oops: ! (De kérek felmentést, mert nálam ez ritka :wink: )

Az éjszakám középsz@r volt, fájni igaziból nem fájt semmi, csak sokszor felébredtem, meg össze-vissza álmodtam :? ! Délelőtt elmentünk apa barátjának ajándékot venni Pestre, és mire hazaértünk, úgy éreztem elájulok :shock: ! Sehogy sem volt jó, fújtattam, vergődtem, és ilyen fejem volt: :? ! Délután lefeküdtem, kb. negyed órát tudtam aludni, aztán mentünk szülinapozni. A buli jó volt, sátras-beszélgetős-majd táncizós, de úgy két órája elkezdtem keményedgetni, és azóta már folyamatos :? ! Apa a szomszédban van a tesójánál, boxmeccset néznek, én meg addig beülök a kádba, hogy ellazuljon a pocak. A telót azért magam mellé készítem, hátha a bálna-alkatom miatt nem tudok egyedül kiszállni :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Jó éjt mamikák :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nalunk ez volt a levezeto dalocska az eskuvon!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yJdh3oNa0bc

Kép
Kép
ancsurti

KépKép

KépKép
kicsidodi

De a szertartás különlegessége ez volt:
http://videa.hu/videok/zene/extreme-mor ... gYK0GyB7Pp

Élőben szólt, a szülőköszöntő alatt és után, két nagyon jó barátnőm énekelte (gyönyörű, képzett hangjuk van), és az egyikük öccse gitározott :wink: !
Hihhhetetlen jó volt! Mondjuk úgy, kevesen nem sírtunk a teremben :oops: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Már kezd majdnem összeállni a kórházi motyóm. :D Ma még a biztonsági tartós elemeket is megvettük a fényképezőhöz. Persze mit sem ér, ha elfelejtjük vinni a gépet, mint Nati születésekor. 8) Ami egy kicsit morcossá tett, hogy nem sikerült olyan Tena bugyit vennem, amilyent akartam. De a jövő héten megyek megint a Klinikára, a szemben lévő gyógyiban nagy a bizalmam. :D

007,
Még ettől is jobb megoldás "bele etetni" őket.
Natim 58, Szabi 50 cm-rel született. Egy időbe beletellt, amíg sikerült beleetetni a ruhákba. :lol: Időközben meg valahogy meg kellett oldani a ruhadolgot, nem volt kedvem 50-es szériát beszerezni. :wink: Ráadásul Nati volt a jó evő.

Csiga:
Ha pechük van, akkor Oli akváriumában landolnak. Bár az biztos gyorsabb halál, ha bekap egy ragadozó teknős. Én legalábbis őt választanám a csatorna helyett. Nálun nem életbiztosítás akváriumi csigának lenni.

Szopis felsőkkel én is sokat szemeztem. De mindig úgy voltam vele, hogy biztos nem fogok már sokáig szoptatni. Robi csak egy gyereket akart, a szopi nehezen indult, nem akartam beruházni. Szabi meglepő, hogy egy évig kihúzta, mivel nem volt egy szopi rajongó, utána nem terveztünk újabb bébit. Most meg tuti utoljára vagyok terhes, ha eddig nem vettem, most már nem fogok. :lol:

Einstein nem is volt normális. :lol: Én nyelvórán szoktam felhozni példának. Nem beszélt vagy 6 éves koráig, jól megvolt nélküle. De nem mindenki születik zseninek, a tanítványaimnak meg kell szólalni.

Elég sokat küzdöttem azzal, hogy Natinak meglegyen a napi tejadagja, így mindik mindkét cici étlapon volt, többször is egymás után. Ezzel meg elejét vettem annak, hogy melyik is volt utoljára, mert ment a bal-jobb-bal-jobb. 8)

Enyémek is szeretik a savanyú dolgokat. Főként az ubi menő nálunk. Volt nem egyszer, hogy próbáltam pár darabot adni a fő kajához, azután az ubi végezte fő kajaként, mert mást nem akartak enni.

Ancsurti,
Jól kikerekedtél. :D Nekem ugyan nem jött be, de a 9. hónapban állítólag leáll a súlygyarapodás. 30 kilónyi + azért nehezen hihető.

Az instant élesztő, ha nem is a természetesség csúcsa, azért jó találmány. Azzal nehéz nem boldogulni. Még nekem is sikerült. :D

Ági,
Hogy megnyugodjál, két hetet már nemigen engednek, hogy ráhúzzál a terhességre. Anyukádat nem irigylem érte. :oops:

Norka,
Egy pár hónapos babát elég kevés dolog tud zavarni, ha aludni akar. Mi voltunk úgy vendégségben, hogy az asztal körül vagy 10-en ültünk, Szabi pedig a hordozójában nézelődött az asztal közepén. Egyszer csak fogta magát, elaludt. Mindenki megrémült, hogy hűűű, most aztán legyünk csendben. Robival meg jót nevettünk, beszéltünk tovább, nemsokára a többiek is felbátorodtak. Csak akkor volt ismét csend, amikor Szabi előadta az álmomban szopizok és nagyokat cuppogok mutatványát.

Reggel 8-kor anyukám se látogasson meg, nemhogy a védőnő. :evil: Ha valakit, még a legjobb barátot is meglátogatom, odacsörgök, hogy nem alkalmatlankodom-e. Miből gondlja, hogy olyan jó haverok vagytok?! :shock:

Hendegabi,
Ideje megtanulni ülve is szoptatni. Na meg állva, járkálva, telefonnal a másik kézben. :lol:
Fürjek?! :shock:

Tímea,
A dinnyét el lehet tenni télire, anyukám néha le is fagyasztja. Szerintem annál borzalmasabb nincs, de ő váltig állítja, hogy majdnem ugyan olyan jó, mint az eredeti.

Eléggé gondolkodnom kell, hogy mi volt az esküvőnkön. Azt hiszem, ez:
http://www.youtube.com/watch?v=ylb9qAhlZlM&feature=related
Megkérdezem apát is. Az biztos, hogy Moby.
Most ez lenne:
http://www.youtube.com/watch?v=rU_dmrwom6c&feature=related

Boo,

eleinte úgyis egész nap alszik a baba, nem?
Igen, kb az első két napban. :lol: De tényleg sokat alszanak, csak a szopik peluscserék tartanak olyan sokáig, hogy szinte 24 órás az üzemmód.

Kép KépKép
lorca

boo! :)

Olyan ügyesek voltatok, hogy MINDENRŐL kérünk szépen képet! :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Játszószőnyeg mehet már a legelejétől fogva. :wink:

ancsurti! :)

Igen, ez valahogy olyan "zöld ruhás " dal. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Imádom ezt a számot, úgyhogy inkább meg sem próbálom elképzelni, hogy milyen lehetett, mert valószínűleg a közelébe sem érnék a valódi élménynek. :roll: Elhiszem, hogy nem sok szem maradt szárazon... :wink:

lorca! :)

Azért töltsétek fel az aksikat, mielőtt elindultok. :roll: :lol: Legjobb esetben is kb. félig vannak töltve alapból. :? (De előtte még merítsétek le annyira, amennyire csak lehet!)

Egy pasi annyi gyereket akar, ahányat a nője. :wink: :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Ki számít normálisnak? Aki időben megtanult beszélni, de baltával kergeti a családját? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
(Amúgy bár Einstein megtiltotta, hogy halála után felnyissák a koponyáját, egy barátja megtette. Jó egy ilyen barát. :evil: :evil: Ennek eredményeképpen ugyan ma sem tudják, hogy miben rejlett az ő zseniális mivolta, de legalább az egész agyát felszeletelték pár mm-es metszetekre és kis üvegcsékben tárolják. A koponyának viszont egy kicsi deformitása alapján arra gyanakodnak, hogy valójában autista volt. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: )

Én már 6 hete leragadtam a 75 kg-mnál, ami 8 kilót jelent csak. :o :o :o :o :o

"Ideje megtanulni ülve is szoptatni. Na meg állva, járkálva, telefonnal a másik kézben"
Nálam a csúcs az volt, hogy Manó elkezdett szopizni az egyikből és elkezdett csöpögni a másik is. :shock: :shock: :shock: Azt sem tudtam hirtelen, hogy hova kapjak. :roll: A vége az lett, hogy miközben Manó szivornyázta az egyiket, én addig a kézi Aventemmel fejtem a másikat, egy kézzel. Mit mondjak, jó móka volt... :roll: :roll: :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007,
Ha a másik cici is beindul, csak be kell nyomni az erre az esetre is használható gombot, akkor eláll a csorgás, spriccelés. Persze rossz, ha közben babó véletlenül kiköpi az egyes számút, pont a tejleadó reflex közepén. Volt, hogy egy próbafülkében szoptattam így. Utána gondolkodtam, mivel takarítsam le a tükörről a tejet, mert pzs persze nem volt nálam. :twisted:

Én is hallottam már arról, hogy Einsteint autistának tartották, nem lep meg. :lol: Bár akkor legalábbis egy savant. :wink:

Kép KépKép
lorca

Norka: gyönyörűek a képek, elég felhőtlennek tűnik és kiegyensúlyozottnak tűntök a képeken :wink:

Ancsurti: jó nagy a hasad :shock: :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Hát én csak nagyjából tudtam visszaolvasni.

Nellike apu nagyon-nagyon drukkolok, csak nincsen semmi komolyabb baj!!! Nagyon édesek a gyermekeitek!!!!

Ancsurti szerintem nagyon szép kismami vagy és én nem látom a plussz 30 kilót rajtad!

Boo, elég bosszantó, hogy a kapu így végig húzta a kocsidat. Viszont gratula a szerzeményekhez! A játszószőnyeget mi úgy 4 hónaposan kezdtük el használni, a pihiszéket viszont az elejétől.

Mindenkinek drukkolok, aki szülni szeretne. Tegnap nekem is mensisen fájt a pocakom, meg is lepődtem volna, ha elindult volna Bende.

Levegőztetés: Marcival egy hét után kint sétáltunk. Mivel 40 fok volt este is, így nem igazán szoktattuk. Asszem Bende meg Marci miatt nem lesz szoktatva. Elvégre is nem mondhatom neki, hogy az öcséd miatt csak 10 percet homokozhatsz.

Lorca, azt hiszem te kérdezted, mekkora a 100 BPD-tényleg 10 centi, de a fejkörfogata 35 centi volt Marcusnak. :lol: De én a BPD miatt nem tudtam megszülni, mert az volt széles állítólag a csípőmhöz.

Miért csaszi? Mert nagy Bende, azaz ugyanakkora, mint Marci volt. Nos, ha őt nem tudtam 12 óra alatt megszülni, nem valószínű, hogy Bendét igen és azért egy csaszi után van elég kockázat. Így- bár nagyon is szerettem volna természetes úton világra hozni Bendét, -nem merem, az egészségünk fontosabb, mint a vágyam.

Boo, köszönöm a hiányolást. Megvagyunk, jól vagyunk. Hétfőn megvolt a temetés, tegnap a gyászmise. Egész héten takarítottunk anyummal és anyósommal. Minden csillog-villog!!!! :D
Tegnap mi is beszerző körúton voltunk, igaz sok minden nem kell, mert mindenünk van Marcitól: de vettünk Marcinak szekrényt, Bende megkapja így a komódot. Muszáj volt, mert addig nem tudom Bende ruháit mosni. Meg pelenkázó lapot, zenélőforgót, nekem bimbóvédőt.

kispiskóta

Szopipárnába nem tudjátok, hol lehet mikrogyönygyöt kapni? Mert, ami van abban összementek és kb. csak a felében van most.

kispiskóta

Köszi a köszöntést! :lol:

Bond ez jó!Igen tegnap én is az esőre voltam allergiás,mert ahogy éjjel zuhogni kezdett elkezdtem tüsszögni. :lol:

Már kb.8 éve nem ettem dinnyét,uh túlélem.A baj akkor kezdődött amikor megkóstoltam..nagyon finom volt!Többet azért nem mertem.
Nekiállta mindenki skandálni h de ha még egy kicsit eszem se lesz baj..Ők már csak tudják!Nem hiszem h most kéne kísérleteznem,mert mikor feldagadtam volt h nem bírták letuszkolni a vérnyomásom.

Apósomra meg ráhagytam:van aki beszél róla...ő meg pont abban a korban van h minden második vicce erről szól.. :?
Most pár hónapja hanyagol vele szerencsére,de a múltkor meg mikor festettünk(tudták h festünk)becsöngettek,bekopogtak..
Máskor meg csak jönnek mint a távirat.Sajnos van kulcsuk a kapuhoz,mert apósom aféle mindenes,szobrot farag,sírkövet farag,fest,meg mindenféle és ehhez csak nálunk van hely.

Ancsurti:Tényleg tagadhatsz le abból a 30+-ból!!! Szép nagy pocid van Neked is!

Én plusz 20kg-nál tartok.. :oops:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok lányok!

Igyekeztem a héten kukkolni,nem akarok megint lemaradni,ahogy szoktam :lol: . De írni már sosem marad erőm :roll:

Timi! Utólag bár,de naygon boldog születésnapot kívánok neked :)

Nellike apa,sokat gondolok rátok,egész biztosan minden rendben lesz Zsófival is és hamarosan mehettek végre haza és csak rossz emlék marad ez a pár nap :wink:

Velünk minden oké.Voltam a héten nst-n és uh-n is.A BPD már 10,02,a fejkörfogat 37,27 cm(Dominak születéskor 38 volt :roll: )...súlyt nem is becsültek,szerintem addig nem mér a gép :mrgreen: :mrgreen: .De biztos,hogy már most van akkora,mint Domi a 40.héten :roll: .Kíváncsi vagyok,hogy meglesz-e az 5 kilós bébi :lol:

Ancsurti tökcsini vagy,egyáltalán nem látszik a +30 kiló rajtad(jaj,de utáltam mikor nekem ezt mondták,bocsi :mrgreen: )

Norka szuperjók a képek! *irigyirigy* :)

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Bocsánat hogy betörök.
Van egy eladó járókánk, egy éve vettük, de már nem használjuk.
90*90-es, kerekei vannak, állítható magasságú, összecsukható. Nagyon szép állapotban van.
10 ezret szeretnénk érte (20 ezerért vettük).

Ha esetleg érdekel: csandy@dinerm.hu

Minden jót kívánok!!!!

Kép

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Ja azt én is meg tudom cáfolni,hogy az anya születési súlyából tippelni lehetne a gyerkőcére.Én 2700 grammal születtem,Domi meg ugye 4290-nel :lol: :lol: ...ketteske meg ki tudja :shock: :roll: :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

Hi-hi én 1750-el és Marci 4060 grammal. :lol:

kispiskóta

Na meglett a bébi a másik topikban:
Reggel 1/4 7-kor kezdődött 10 perces fájásokkal, nyákdugó távozással és következő reggel 4.40-kor született meg a leányzó. Hát rövidnek épp nem mondanám.

Ancsurti!
Így a kép alapján nem látszik az a harmincas, viszont a pocid jóóó nagy.
Az a szék nagyon tecc.

Kispiskóta!
Itt próbáld meg a mikrogyöngyöt:
http://www.hexapuzzle.hu/kismamaparna.htm

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Szoptatás: nekem 2 db szopis melltartóm van. És nem is szándékozom többet venni. Én szoptattam idegen helyen, de sosem úgy hogy kitettem a mellemet, én attól sokkal szégyenlősebb vagyok. Mindig úgy csináltam hogy a melltartót kikapcsoltam, gyerek rácuppant, és a cicit letakartam egy textilpelussal, de ilyen bevásárló központokban nem szoptattam, inkább lementem a pakolóba és beültem a kocsiba addig amíg evett. Rokonok előtt nem szoptattam külön vonultam másik helységbe. És anyuék előtt sem, csak is a férjem előtt vagyok hajlandó, illetve még Réka, Betti előtt, de Norbi előtt már nem, vagy előtte is úgy hogy letakarom.

Nyaralás: nálunk ez úgy fog kinézni, hogy kb 1 hónapos lesz Nóra amikor augusztus 8-án megyünk esküvőre, igaz itt lesz Halásztelken, és nem lesz állandóan velem Nóra hanem itthon lesz a bébisziterrel, én meg haza jövök szoptatni. És kb augusztus elejére tervezek egy hétvégi balatoni pár napot is és az esküvő előtt, persze attól függően mennyire lesz ordítós a drágám.

Nekem este baromira elkezdett fájni a derekam, de annyira hogy alig bírtam menni, ülni. Miután csak egy gyerkőcöm volt, mert a Norbi tesómnál, Réka anyunál aludt, Bettit meg már nem kell fektetni, így én is beültem melegvízbe. És utána nagyon jó volt, még egy darabig fájt, de aztán elmúlt. Éjszaka jól telt, aludtam.

Viszont észrevettem már egy pár alkalommal, hogy van amikor arra ébredek hogy a baloldalamon a vesénél annyira fáj a derekam, hogy mozdulni alig bírok., Olyan mintha ráfeküdne a gyerek, olyankor elmegyek pisilni, és a vizelet szaga is másabb mint szokott, olyan mint egy pangó vizeleté. És aztán pisilés után elmúlik. Majd holnap ezt megemlítem dokimnak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok! :)

lorca!

"Ha a másik cici is beindul, csak be kell nyomni az erre az esetre is használható gombot, akkor eláll a csorgás, spriccelés."
Azt hiszem, most nem veszem az adást... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Einsteinnel illetve a Savant-szindrómával kapcsoltabn két link:

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/berzetok/uploads/Savantok-Dorottya.doc

http://index.hu/tudomany/asperg0506/

ancsurti!

A hintaszéket észre sem vettem ( :oops: :oops: :oops: ), csak azt, hogy jó nagy a pocid. De 30 kilót én sem látok rajtad. :shock: :shock: :shock:
(Talán segítene egy "előtte-utána" kép, amin nem feketében vagy. Vagy legalábbis nincs túl sok ruha rajtad. :roll: :roll: :roll: Mindenesetre ennek döntő része víz - de ezt te is tudod. :wink: )

kispiskóta!

"Elvégre is nem mondhatom neki, hogy az öcséd miatt csak 10 percet homokozhatsz. "
Dehogynem! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó, hogy már jobban érzed magad! :D Ti is nemsokára megvagytok az előkészületekkel, gratula hozzá! :wink:

Mikrogyöngyöt általában lehet kapni ott, ahol a szopipárnát is.

1750 gr? :o :o :o :o :o

tímea83!

Ha tényleg az eső volt a ludas, akkor:
-jó hétnek nézel elébe,
-bátran ehetsz dinnyét. :wink:

Úúúúúúúúúúúúúútálom, amikor valaki hívatlanul állít be. Még a saját anyámnál is... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

lidike!

Akkor neked is munkás szülésed lesz ekkora buksival? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

07 nekem nem sok munkám lesz benne :lol: ,valószínűleg megint vágnak,ahogy lehet. :roll:

kispiskóta azt hiszem ti nyertetek cáfolásban :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

A mai reggel egy jó kis családi perpatvarral kezdődött. Az első hang, amit reggel hallottam, hogy Nati üvölt. Robi véletlenül megütötte a könyökével, ahogy fordult, ő meg ezt nagyon rossz néven vette. Folytatódott azzal, hogy Szabi megszerezte apája szeművegét, ami pillanatok alatt két darabból állt. Na azon Robi sértődött meg. Szabi alapvetően nem egy reggeli típus, őt az borította ki, hogy fel kellett öltöznie, nagy vonyítás. Most mindhárman elmentek anyóshoz. Milyen kár. :lol:

Kispiskóta,
Azt hiszem, megnyerted a legnagyobb mama-bébi különbséget. :lol:
Nem túl nagy boldogság egy 35-ös buksi. Főleg nem az a 12 órás szórakozás, amíg kiderült, hogy nem megy. :roll: A tolófájásokig eljutottatok?

Lidike,
Ha két ablakot nyitsz, egyszerre tudsz olvasni és reagálni is. Igy jobban lehet emlékezni. :wink:
Egy 38-as fejű babát még meg lehet szülni simán (küzdött vele ismerős anyuka, de végül sikerült). Azért itt már nagyon kacsintgatnék a császár felé én is. Ekkora buksival azt hiszem a szülje meg valaki más dologgal sokan egyetértenek. :lol:

Szonibaba,
Jól meg kellett dolgoznia a babáért. :roll:

007,
Ha a mellbimbót benyomod, néhány ujjal vagy kéztővel, akkor az visszafogja a tejleadó reflexet, így nem kell küzdeni a mellszívóval is. Próbáltam én is fejni úgy, hogy közben szoptattam, hát nem voltam épp sikeres. :lol: Ráadásul én csak úgy tudok fejni, hogy egy kicsit ráhajolok, az meg babával nem épp egyszerű.

Aspergert is olvastam Einsteinről, de a szindrómában szenvedők elég magas kommunikációs készségről tesznek tanúbizonyságot, azzal szokták helyettesíteni a szociális készségeiket, így azt nehezen tudom elképzelni.
Azt meg végképp nem értem, hogy a koponya alakból hogy következtettek autizmusra. :roll:
Tudom, hogy mit jelent az, hogy savant. 8) Az biztos, hogy Einstein nem volt értelmi fogyatékos, de nem fogyatékos az összes. Egy ismert van a világon, akinek a szociális készségei szinte nem is károsodtak, de azért különc. Az esszé vele nem foglalkozik, a nevét meg már elfelejtettem, ha jól emlékszem, brit. Döbbenetes matematikai képességei vannak, emellett nyelvzseni. Az izlandi tv csinált vele egy kísérletet, a feladat az volt, hogy tanulja meg a nyelvet, vagy két hét alatt. Hát, leestek a székről a riporterek egy kicsit, amikor interjuvolták, mivel ennyi idő alatt eljutott a választékos nyelvhasználatig.

Kép KépKép
lorca

lorca micsoda nyugis,mondhatni idilli kezdése egy vasárnapnak :lol: :lol:

arra nem is gondoltam,hogy két ablakot nyissak...de tényleg,milyen igaz 8) :lol:

egyébként nem is a fejméret a legnagyobb baj nálunk,hanem hogy felfelé van ez a buksi :lol:

Kép

Kép
lidike

lorca! :)

Én örültem, hogy jön a tej, csak hirtelenjében kevés volt a 2 kezem (minden nő genetikai rendellenességgel születik, amennyiben csak ennyi van neki. :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? )

Úgy következtettek az autizmusra, hogy az adott ponton a koponyának olyan deformitása volt, hogy nyomást gyakorolhatott az agy odaeső részére (bal halántéktájon volt talán, nem emlékszem, de valahol oldalt :oops: :oops: :oops: :oops: ). Ott pedig olyan területek találhatók alapból, amivel az autistáknak szokott gondjuk lenni.
Ezt most nem tudom értelmesebben elmagyarázni, mert már régen láttam a filmet. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: A Spektrumon volt talán.

Gondoltam, hogy olvastál a témáról, de talán a többieket is érdekelheti a dolog. :roll: :wink:

(Egész este nyitva volt a szoba ablaka és az ajtók. Ennek eredményeképpen a lakás legmelegebbhelyisége mi más lenne, mint a wc. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Talán ez a film volt az a National Geographic-on:

http://www2.mult-kor.hu/cikk.php?id=8822&print=1

Kép
Kép
200907?

007,
Ebből is látszik, hogy a lakás legfontosabb helyisége a wc. :lol:

Ha az agy úgy viselkedik, mint egy izom, akkor a sok tanulástól vagy koncentrálástól lehet izomlázunk? Az vajon milyen lehet?

Lidike,
Azt hiszem, buddha póz az akaratnyilvánítása. Nem véletlenül nevelt ekkora buksit, azt csak ne nyomogassák össze. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Még mindig nem volt időm visszaolvasni,de azt hiszem a mai idő pont ideális lesz ennek... Undorító!
Rólunk annyit,hogy az asztalos tegnap sem készült el a bútorral,mivel ez egy tetőtér,az ablak köré csinált egy keretet és úgy lesz megcsinálva,mint egy szekrény és azzal sokat vesződött,de állítólag holnap kész lesz. Nagyon kiváncsi vagyok. Apa sík ideg,le is von a pénzéből,mert eredetileg júni első hetére ígérte...
A pénteki estéről még annyit,hogy kaptam a szülésznőtől két homeo-s bogyót,az egyiket el kell kezdenem szedni,napi 5-öt,ez állítólag segíti a tágulás,a másikat magammal kell vinnem és majd ő mondja meg,hogy mikor kell bevennem szülés alatt. Ma töltöttem be a 36.hetet,úgyhogy ma kezdem el ezt a bogyót. Ma van após szülinapja,megyünk ebédelni,délután majd jövök!

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lidike, de a legnagyobb kobakot ti nyertétek!!!!

:lol: Meg amúgy is lehet, mert azért némi csalás van a dologban. Nekem van egy ikertesóm, aki 1700-al született, tehát, ha összeadjuk és azt, hogy a 33. hétre születtünk, mi se lettünk volna pirinkók. :lol: De olyan jól hangzott így a különbség.

2009, okkkkké majd bevetem Marcinál a csak 10 percre megyünk ki dolgot, kíváncsi vagyok, mit szól hozzá. :lol:

Lorca, hát bevallom fogalmam sincsen. Azt mondták a méhszáj elsimult, de rá két órára is csak egybefüggő fájásokat éreztem, de Marci nem ment lejjebb, azaz ő törte az utat, de a csontok maradtak ott, ahol. Szegénykémnek volt is pukli a fején. Bár így is szépséges volt.
Íme az egy napos 100as BPD és 35 centis fejkörfogat tulajdonosa :lol: : Kép

kispiskóta

A képet látva azt hittem újabb baba érkezett meg! :lol:
Kíváncsi leszek h egy-egy erős frontra tömegesek lesznek-e a szülések.Persze mi még ráérünk... :roll:
Éjjel pedig már azt hittem ám h kezdődik!De nem.. :o
Már napok óta megszállottan a szülésről olvasok,de nem hiszem h ott abban a helyzetben bárminek hasznát veszem. :lol: Vagy h emlékszem majd vmire. :lol:

tímea83
Ajka

Megpróbáltam "illusztrálni", hogy milyen volt az esküvőnk de nem tudom. :oops: :oops: :? :?

A Nászindulót mindenki ismeri...

http://www.youtube.com/watch?v=bDr8Q7lDW8o

...ami után a gyűrűhúzáskor a Rómeó és Júlia ment:

http://www.youtube.com/watch?v=WDQ12kNfmNY.

De nem szerettem volna siratókórust csinálni a vendégseregből, ezért a szülő köszöntőnél a Rondo Veneziano-tól ment egy szép, lassú, de nem túl érzelgős szám, amit sehol sem találok a Neten. Az egy dolog, hogy nem tudom a címét, de amiket felhoz, azok között nincsen.

És a vége volt a tegnap feltett Ten Sharp szám:

http://videa.hu/videok/zene/ten-sharp-you-enek-klip-szolo-i8sKYiNPFtgneUxR

Még Bali illetve a nászút kapcsán akartam írni, hogy lehet, hogy hülyének néztek, de én 2 napnál többet nem bírok tengerparton tölteni. :oops: :oops: :oops: :oops: Jó, nyilván nem érezném sorscsapásnak, ha kezembe nyomnák a jegyeket, mondván semmire ne legyen gondom, csak érezzem jól magam, de igazából a városnézéseket szeretem. :roll: :roll: :roll: :roll:
Tudom, hogy nem kell végig a homokban dekkolni és fakultatív programok is vannak, meg minden, de engem sokkal jobban izgat, hogy egymás után láthatok olyan helyeket, épületeket amikről a töri vagy irodalom órán hallottam, olvastam. Imádom, hogy egyik helyről a másikra utazhatok és olyan dolgokat láthatok, amiket eddig csak max. könyvekben láttam. :roll: (Egyetlen dologra nem vagyok hajlandó egy ilyen utazás alkalmából: órákat sorban állni azért, hogy bejuthassak egy múzeumba. :x :x :x Inkább szétnézek az élő városban és fényképezek orrba-szájba)

Igen. Mindig a mérlegekkel van a baj. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az én pocim olyan mint bárki másé, de a te dekorod az csakis a tied. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elég sokat kéne fizetni ahhoz (értsd: nincs annyi pénz), hogy Apának mutogassam a betétemet. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

A dokinak feltétlenül említsd meg ezt a szagos dolgot is. Marhára nem hiányzik, hogy ha eddig rendben volt minden, akkor most legyenek gubancok!!!

kispiskóta! :)

Hogy mit fog hozzá szólni? Megalapozod a jótestvéri viszonyt. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elnézve ezt a hatorozott beállást elég egyértelmű lesz, hogy ki lesz a Főnök kettejük között. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kispiskóta,
Milyen aranyos kis kerek feje van. :lol: Egyáltalán nem látszik, hogy olyan ifjonc, gondolom a méretei miatt. Azért a két óráért nem irigyellek. :oops: Ezt szerencsére megúsztam eddig, nem most akarnám megszerezni ezt az élményt. :roll: Egy ilyen után nem hiszem, hogy siettem volna ismét teherbe esni, még akkor sem, ha tudom, hogy egy egyszerű vagy nehezebb szülés egyáltalán nem tuti iránymutató a következőre.

Boo,
Az esküvőre én csináltam egy kb fél órás háttérzenét. Na abból ment le kb az első szám első perce, amíg odamasíroztunk az anyakönyvvezetőhöz. Ha nem is két perc volt az egész, de a miénk se volt hosszú, 10-15 perc max.

A kúphoz használtál applikátort? Terhesen azt nem szabad. Enyém apának azt hiszem csak Bond után mutogatnék betétet. :lol:

Pisinek nem szabad büdinek lennie, az fertőzésre utalhat. Ha ilyen van, irány vele a doki.

Tímea,
A front rám nemigen hat. Hogy van, onnan tudom, hogy meghallgatom az időjárást. A kettős frontot szeretem a legjobban, akkor nincsenek felhők. :D

Ha valaki nem tudná, ma van az Apák napja! Ne felejtsétek el felköszönteni őket. :D

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Sehol új baba?
Na én tegnap voltam szülőszoba látogatáson - csak nézelődni. Csak az alternatívban van mód ülve szülni valami futurisztikus szülőszéken, be is mutatta a szülésznő és szuper jónak tűnik. Állítólag csak évi 5-6 szülés van ott :shock: A másik kórházban örültem, hogy épp szabad volt.

A hidegfrontok rám hatnak, reggeltől estig keményedek + 1 jó kis jósló reggel, de semmi folytatás :? . A tegnapi kalandom óta nagyon kedvet kaptam a szüléshez, már szeretnék babázni, de nem rajtam múlik. Tomi nagyon elvan még odabennt.
De az is lehet, hogy nem a hidergfront hat, hanem a 3 órás vasalás. Az urolsó néhány body-t már ülve vasaltam. Ééésssss: a babának minden ruha, ágynemű, plüssjáték kimosva, kivasalva, kifertőtlenítve a mellszívó, cumi, csörgő, rágóka stb. Ágya még mindig nincs, de minden más készenáll -pedig még lehet akár 1 hónap is.
Szóval nem unatkozom + sütöttem is (a főzés az természeres minden nap). Most jönnek a nagyfiúk ruhái, szerencsére magamra nem kell vasalni, egyrészt nem nagyon van mit, másrészt nem gyűrődős.

Esküvő - nászút: mi sem a napozós fajták vagyunk, minden másnap felváltva strandoltunk és kirándultunk, Krétán voltunk nászúton Mi egy spanyol-porugál körút végén egy 1 hetes spanyol láblógatáson jöttünk össze (születésnaponon) és mi is megfogadtuk, hogy elvisszük oda a gyerekeinet -lehet hogy jól fesülnénk, mert arra emlékszünk, hogy hol csókolóztunk nagyokat, de a többire..... Azóta sem voltunk ilyen hosszú időre nyaralni, 21 nap volt, így volt időnk megismerni egymást. Úristen már 11 éve :shock: ! És szégyen, elfelejtettem pontosan mikor, de valamikor 9 éve ilyentájt kérte meg a párom a kezem.

Na megyek, lassan vége a Forma 1-nek, kéne valami lemozgató program a fiúknak.

Éva

KépKépKép
agmano

Csajok csak azt szeretném mondani,h.mi csütörtökön elutazunk nyaralni,így nem tudlak sajnos értesíteni Ágiék felől.De gondolom S...majd értesít benneteket.
Pussz mindenkinek!Vigyázzatok magatokra és a babákra! :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Itt vagyok!
Mi Hawaii-on voltunk nászúton,a nagynénémék kint élnek Los Angelesben és mivel ők nem tudtak eljönni az esküvőre,tőlük kaptuk ezt nászajándékba. Két hetet náluk töltöttünk és egy hetet pedig Hawaii-on. Nagyon jó volt,de mi nem jöttünk-mentünk,az egy hét teljes pihi volt... Los Angeles-ben meg bepótoltuk a járkálást,mert apa még nem volt ott.
Én ma azt vettem észre,hogy iszonyat módon lent lehet már a Lili,mert állandóan nagyon kell pisilnem,de amikor elmegyek,akkor csak csurgatok,nem tudok már rendesen pisilni sem :cry: (a nagy wc-zésről nem is beszélve,pedig joghurtot és gyümölcsöt is sokat eszem).
Boo! Örülök,hogy sikerült végre beszerezni a dolgokat!
Neliikeapa! Nagyon szorítok,hogy semmi komoly dolog ne legyen Zsófival és mielőbb otthon lehessenek veletek. Lopás: ez is csak itthon történhet meg... No comment.
Hozzánk holnap jön a védőnő,de sokat még nem lát a gyereksarokból,ha arra kiváncsi,mert ugye holnap fejezi be az asztalos és én csak holnap kezdek mosni,hogy utána be is tudjam majd rakni a cuccokat a tiszta szekrénybe.

KépKép
KépKép
nyuszi81

agmano! :)

Le a kalappal, hogy a 3. babát is így várod! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nem semmi út lehetett! :wink:
Spanyoloszágot ne is mondd! Annyira szeretnék eljutni oda (is). :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
(Általában tavasztól meg vagyok zizzenve: egyfolytában mehetnékem van, egészen amíg be nem köszönt a hideg idő. Legszívesebben minden országban eltöltenék 1 hónapot. Igazán nekem találtak ki egy Föld körüli utat. És még repülőn sem ültem és annnnnyyyyyyyira szeretnék)

timcike81! :)

Jó nyaralást nektek! :D

nyuszi81! :)

Ez valahogy tényleg klasszabb ajanádék, mint a 28. teáskanna. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem biztos, hogy anyyira lent van már a kicsi lehet, hogy csak a hólyagod szempontjából helyezkedik rosszul. A pocidon látszik, hogy ha leszállt.

Asztalos: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Na csak várjatok! :lol:
Tényleg ki most a legközelebbi esélyes babázásra? 8)
Olyan hihetetlen h már ennyire közeleg a kiíráshoz az időpont!
Nekem már semmi kedvem semmihez!Babázni akarok!!! :P

tímea83
Ajka

Kínomban megnéztem a Gyűrűk ura első részét..nem bírok magammal! :lol:

tímea83
Ajka

csajok,én már annyira türelmetlen vagyok.éjjel ezerszer fenn...
nagyon fájnak a kezeim.éjjel már a sírógörcs határán.főleg a jobb csuklóm,még fogni sem tudok vele.
kicsi baba gyere már!!!!

Kép

Azt hiszem ez is az ízületek fellazulása miatt van.Vagy már előtte is gond volt vele?
Nekem a szeméremcsontom fáj nagyon,nehezen kelek fel,néha még az is gond ha nadrágba kell bújnom.

Már a Gyűrűk ura második részét nézem.. :wink:

tímea83
Ajka

Nekem is a szeméremcsont fáj,a derék,meg reggel a bedagadt ujjakat alig bírom behajlítani.
Elhiszem mennyire várhatják a babát az első babások.Én is várom a Lottit,de ez már korántsem az a türelmetlen várakozás... :D
Vendég

még sose volt ilyen kézfájdalom
még életben nem vártam így semmit
főleg hogy a teherbeesésre is 4 évet vártam!!!!

Kép

Ne haragudjatok,ha bárkit is megbántottam,higgyétek el,nem ez volt a szándékom,sajnálom.Sosem állítok valótlan dolgokat és csak akkor mondok/írok dolgokat,ha abban 100%-an biztos vagyok.Pagikáról a híreim,higgyétek el,valósak,mint utólag szerencsére kiderült,ő személyesen írta az sms-t.
Kedves T...!
Ha ilyen közeli kapcsolatban vagy Pagikáékkal,akkor tőle megkérdezheted,hogy valóban bent voltunk nála,valóban tartjuk a kapcsolatot és valóban ő írta nekem személyesen pénteken délelőtt azt az sms-t,amit itt leírtam.Jó pihenést a családodnak!

007
Utólag láttam,hogy te (is) kérdezted a besokallást,de mivel ez elkerülte a figyelmemet,ezért Kicsidodinak válaszoltam "csak",ne haragudj.

Nellikeapa
Kitartást és sok erőt kívánok nektek,hidd el,minden rendben lesz!!!És gyönyörűek a gyermekeid!
Vendég

lola nekem is ugyan így van a kezem. Reggelre alig bírom mozgatni az ujjaimat. De egy nehezebb fazekat lábast nem tudok rendesen egy kézzel felemelni. Azért én holnap rákérdezek a dokimra erről. MEg erről a baloldali vesetájéki fájdalomról is.
Boo nekem csak akkor van ez a kellemetlen büdös szagú vizelet amikor éjjel erre a derékfájásra ébredek. Utána ahogy pisilek elmúlik, és a következő vizelet már normális. Meg amúgy is normális szokott lenni, amikor nem fáj a derekam. És érdekes hogy ilyen esetben csak a baloldal szokott fájni.

Amúgy az egész keresztcsontom leakar szakadni, a szeméremcsontomról nem is beszélek, az meg folyamatosan nyilallgat, főleg ha megmozdulok.

Ma anyuval rendbe raktuk a gyerekek szobáját, kiválogattam az összes ruhájukat. Jól elfáradtam, most mindjárt fektetem őket.
Ja és ma voltam 3 nagy wc-zni nem volt hasmenés de hígabb volt, meg sokszor csikart a hasam. És baromira fáj a fejem, kikészít ez a hülye időjárás.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Boo
Milyen kúpot kaptál?Mert a ClionD-100 okozhat ilyet.
Vendég

Gyors bekukk....

Tegnap is voltam ctg-n (életem leghosszabb ctg-je volt, beindultak a szülések, és mindenki eltűnt a szülőszobán, majd úgy 45 perc múlva egy arra kószáló doki szabadított ki a gép rabságából). Minden ok-s, úgyhogy teljesen megnyugodtam. Holnap már az én dokihoz megyek, akkor már a császárt is pontosítjuk.

Ancsurti! Jól palástolod azt a 30 kilót!

Én már nem is akarom többet megmérni magam, 14 kiló van rajtam, úgyhogy a szülésig vegyünk 15 kilót. Amúgy is tök mindegy, hiszen tudom, hogy mennyiről indultam, tehát hová kéne visszatérni.

A zenék jók, meghallgattam őket!
Boo!
Nálunk sem volt zene, mert én biztos röhögőgörcsöt kaptam volna, ahogy a nagy hasammal meg a Gábor két mankójával becammogunk... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A pisi szagának megváltozása lehet a gyógyszerektől is (vas, stb). A hüvelykúpot meg mellőzd, amíg nem beszélsz a dokiddal! Ezt most melyik írta fel? Az öreg, vagy a fia??? Hogy döntöttél a szülést illetően? Mész a fiához?

Nekem hajnal óta oly fokon viszket a hasam, hogy szinte már kibírhatatlan. Még jó, hogy most már csak 2 napom van.

És tök jó, holnap együtt megyünk nőgyógyászhoz a nővéremmel, egymás után van időpontunk! :lol: Mindig is együtt szerettünk volna terhesek lenni, hát egy rövid időre csak sikerült!
Ja! és a második is kislány lesz nálunk! Csupa lány család vagyunk... :D

Megyek vacsit csinálni, aztán bevonulok a hálóba megnézni azt a filmet, amit Bond ajánlott. (a nappaliban meccs megy a változatosság kedvéért).

pusz mindenkinek!

Kép
katy76

Katy!

Én is meg akartam nézni a filmet, mert Ricsi Forma1 ismétlést néz, de....

Booond!

A Sült, zöld paradicsom tegnap voooolt! :evil: :evil: :evil: :( :( :(

Pedig látod, többen is rákészültünk....

Mi hittünk neked, erre.... :roll: Totál csalódás :? !
Nem tudom a többiek hogy vannak vele, részemről jóváteheted valahogy... :roll: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

tímea83! :)

A Gyűrűk Ura is jó film. :wink: Nekem a 2. rész tetszik a legjobban, különösen amikor az entek lerombolják Vasudvardot. De a legviccesebb, amikor Gimli odaszól a tündének, miután az leterített egy olifántot, hogy azért ez is csak egynek számít. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én olvastam a könyvet is és szerintem anélkül is élvezhető a film, de olvasva még inkább.
Szóval, szerintem jó progit találtál magadnak. :wink:

lola29! :)

A vonalzód szerint 19 napod van még a szülésig. Hidd el, hamarabb elröpül, mint gondolnád! :wink:

sotske! :)

Mindketten jó infót adtatok, csak a "műsor változásról" nem tudott senki sem. Ugyanaz a cél vezérelt titeket és mi nagyon örülünk, hogy ketten is vagytok, akik fontosnak tartjátok, hogy valamilyen formában legyen köztünk némi kommunikáció pagikáékkal. Reméljük, hogy továbbra is megtartjátok ezt a jó szokásotokat.
Senki ne haragudjon senkire. Nincs miért. :wink:

gabi1! :)

Egy párszor már gyanús voltál, de azért úgy tűnik, hogy egyre több jel mutat a közelgő szülés felé. :roll: :wink:

katy76! :)

"Nálunk sem volt zene, mert én biztos röhögőgörcsöt kaptam volna, ahogy a nagy hasammal meg a Gábor két mankójával becammogunk..."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig bőven lett volna időtök, amíg odaértek az anyakönyvvezetőhöz. A Nászinduló kb. 6 perc. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"bevonulok a hálóba megnézni azt a filmet, amit Bond ajánlott."
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ( :D :D :D )

kicsidodi! :)

A film tegnap este ment főműsoridőben, de ma délben megismételték. Csak tegnap már nem volt értelme írni, hogy mostkapcsoljonodamindenki, mert ahhoz már későn ment el az üzi. :roll: (Gondoltam, kiderül a linkből, amit felraktam :roll: :roll: :roll: :roll: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.21 20:01-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 11:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

"nagyon szép, csöpögős,"
Most akkor melyiket szeretnéd???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: