Sziasztok, itt vagyok én is!!!
Panndi, hát, ez a mi szintünk is a szobatisztasággal
De ilyen esetekben mindig oda kell mennem, és hosszan csodálnom a végeredményt.
Sőt, mostanában már rá sem akar ülni a bilire. Megmutattam neki, hogy hogy kell, erre meg 10 percig egyfolytában rá akart ültetni

Én marha.
Még a wc-szűkítővel kellene próbálkozni. Ha kinn vagyok, mindig felkéredzkedik az ölembe, úgy ülünk ott ketten. De mozog a wc-deszka, G. meg nem csinálja meg hónapok óta
Na, ami késik, nem múlik.
Regina, azért az a sapka is haladás
G. apja is itt keménykedett a múltkor, hogy neki nem kell kendő meg kalap, na persze napvédő sem

Lehajított még hozzá pár felest is, de délben már jött be fejfedőt kunyizni
Az a vicc amúgy, hogy ha jön egy szél és a hűvös, magának rakja fel. De a melegben nem hajlandó.
Maggie, Bercó jó lehetett a turiban

Én valahogy nem járok. Mikor kamasz voltam, rengeteget túrtunk, de pár éve már nem voltam
Hová utaztok???
Lehet, csak én nem figyeltem.
Tünde, hát mi is itt izgulunk, hogy mikorra ér ide a hideg. Egyelőre tűz a nap, eső egy csepp sem, és dög meleg van

Bár a szél már elkezdett fújni.
Kaqk, hát, szobatisztaságban bajnokok vagytok, az tuti
Rólunk:
Most egyszerre van itt a kőműves meg az ácsok. G. a tűzfalnál segédmunkázik. Szegény.
Hírek:
- az egyik alkesz a kocsmában vett egy Sport-szeletet Rugónak
- mikor bejöttünk, ráadtam a nadrágot, és otthagytam a szobában. Egy perc múlva nagy puffanás, sírás. Megyek, megnézem, hát látom, hogy mind a két lábát a nadrág egyik lábszárába gyömöszöltem bele. Fel sem tűnt

Azért haladt benne pár métert, utána esett fel.
- délben nagyon nyűgös volt, de az altatásban nem volt partner. Végül öt perc sírás után sikerült egy mesével elaltatnom

Semmi táncika
Most alszik.
Szép napot, V.