[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
velünk eddig minden ok,de még mindig sokat kell pihennem és kímélnem magam. Jövő hétfőn megyünk a genetikai vizsgálatra,és remélhetőleg ott is minden rendben lesz....
Talán ha lehet hinni a dokinak,akkor de még csak lehet,hogy lányunk lesz. :D
egyébként nagyon aktív Manócska,szinte egész nap mocorog. A hányingerem az viszont nagyon nem akar elmúlni. néha egy kicsit görcsölget a hasam,ezért most magnézium citrátot kell szednem a magne b6 helyett.

Alziza
sajnálom a műtétet..... :cry:

Gyerkőcök:
egyszerűen tüneményesek!!!!!

Tücsi
hogy vagy? hogy van a babó?

Wruska
gratula az első fogacskához!!!!

Annus
jobbulást!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Wruska!

Gratula a fogacskához :wink: és igaza van Tücsöknek...sztem is hamarosan számíthatsz a másodikra is..általában vagy egyszerre bújnak ki vagy nagyon kicsi időközökkel.

Dy,Csige!

Klassz hogy minden OK és pihizzetek!!!

Alziza!

Mizu a műtét ügyében??

Nálunk Olivér már nagyon nagyfiú :wink: kezd értelmesebbeb gagyogni is :wink: egy-két szót már mond(utya=kutya,vau-vau :wink: ,inta=hinta,Má=Márk,hamma=evés :wink: namama=nagymama)szal ilyeneket :wink: Állandóan rohan,szalad,fut :wink: alig győz valaki mindig menni utána :wink:
Tündéri egy kis fickó :wink: ..imádja a bátyjait,lesi minden mozdulatuk :wink: .Éjszaka most mi is felkelünk mert fogzik a szentem :wink: hajnali 2-3 között felkel nyüszizni és enni..bevág 3 dl tápot és attól jobban lesz :wink:már van 6 foga és most jön a 7.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni!
Édes lehet Olivér, ahogy gagyog!
Csabi is rengeteget dumál, csak még nem értelmesen. Bár néha úgy néz rám, hogy szégyenlem magam, hogy nem értem mit szeretne mondani.

Dy!
Köszönöm jól vagyunk. Legalábbis remélem. Jövő kedden megyünk uh-ra, már nagyon várom.
Émelygés nálam is van, na meg fáradtság. Alig várom, hogy kilenckor elaludjon Csabi, aztán én is bezuhanhassak az ágyba. Amúgy a lehetőségekhez képest én is igyekszem sokat pihenni, ha itthon van apa, akkor szinte mindent ő csinál, legalábbis ő emelgeti Csabit.

tücsökbogár
 
 

 
 

Panni
akkor már igazi nagy fiad van! :lol:

Tücsi
örülök,hogy minden rendben van veletek! Remélem,hogy így is marad! most látom már,hogy 12 hetes vagy! Gratula!!!!! :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok

Műtétről még nem tudok semmit.Júli 14-én megyünk majd a vizsgálatra.
A dokiról azóta kiderült,hogy nagyon jó!
A fórumon amiről már írtam,írtak kedvező dolgokat is,de azt mondják bent aludni nem lehet,csak addig lehetek bent amíg a gyerek el nem alszik.Akár este 11-ig.Na de akkor éjjel miért nem?
Én azért nagyon bízom benne,hogy ki tudom ezt csikarni.

Az ügyvédünk azt mondja,hogy egy okkal küldhetnek ki,ha nincs annyi hely,hoyg egy széket betegyenek.
Akkor maradok a folyosón!Akkor mi van?????????

Panny
Olivér nagyon ügyes fiú!

Wruska
Gratula a fogakhoz!És nagyon édi a fiad.

Csige
Szép neveket választottatok :lol:

Dy
Szalad az idő!Már a 18. hét :shock:
Vendég
 


Sziasztok lányok,
Tegnap voltunk dokinál. Minden rendben van, zárt a külső és a belső méhszáj is és szerencsére az utóbbi időben egyre kevesebbet volt keményedésem is. Szerencsére mondta a doki, hogy a méhszájról tényleg elhúzódott a méhlepény, viszont egy része még mindig alul van ami nem túl szerencsés, mert annak szépen fel kellene húzódnia, ugyanis ez is okozhat vérzést. Szóval még mindig vigyázni kell magamra és semmi emelés. Most egy kicsit visszaveszek a tempóból, mert már takarítottam is. Két hét mulva megyünk cukorterhelésre és akkor lesz a kórházban uh is. Tegnap a doki nem tudta megmondani a nemét, mert nem olyan jó a gépe és a kis lábai is zárva voltak. Hátha majd a kórházban két hét mulva. A lényeg hogy minden rendben van velünk és úgy vagyok vele.

KépKép
csige-bige
 
 


Lányok, olyannyira párosával jönnek a fogacskák, hogy csütörtök reggelre kibújt a másik is :lol:

Kismamik: örülök, hogy rendben vagytok. Pihenjetek sokat. Most jönnek frontok, remélem nem érzitek meg.

Panni: Oli haláli. Nagyon édes lehet és hát tuti, imádja az egész család.

Kép
wruska
 
 


Bocs, régen voltam :oops:
most egy kicsit visszaolvastam-néztem: Gyönyörűek a bébik!!!Hú, már nem sokára nekem is lesz ilyen gyömöszölnivalóm!!!
Jól vagyunk, bár volt egy 3hetes hasmenéses diétám, de hál' Istennek Zsiginek semmi baja nem lett. MMivel elkezdtem fogyni is, attól féltem, hogy visszamarad a fejlődésben.
Múlt héten voltunk uh-n, már 1400g körüli volt és 40cm. Mozog ezerrel.

Csak ez a rohaszó meleg.... :roll: mikor is jön már a hidegfront???

:wink: :wink: anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Wruska :lol: Szia!
olvasom, hogy Olival elkezdtétek a szilárd kajcsit!!! :P :P
Miért nem mertek nyaralni menni??? Hiszen már elég nagy, nem??? Biztosan élvezné valahol a lubickolást... 8) 8)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


sziasztok!

Alziza
bizony telik az idő.... de már inkább a 19 hétnél tartunk,mint a 18..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wruska
akkor Olivér most beindult rendesen fogacskát növeszteni! :D

Frontok
mi sajnos nagyon megérezzük, főleg Manócska,mert nagy meleg hatására szegény egész nap nem találja a helyét,ha hideg szeles idő van,akkor meg szét akarja rúgni a petefészkemet,és hasam is többet fájdogál olyankor.... :?

Madaran
jó,hogy mindketten jól vagytok! Háááát,nemsokára itt a te időd is...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Úgy tűnik, hogy akkor nem csak mi szenvedünk a frontoknál. Nekünk a meleggel semmi bajunk, mert bent tök jó hűvös van, hanem ha jön a hidegfront, akkor le akar szakadni a hasam és úgy érzem, hogy szétszakadnak a csontjaim. Sokszor menni alig tudok. Ha hideg front van akkor a kis drágám is jobban pörög, de ebben a nagy melegben ő is csak diszkréten mocorog.
Tök érdekes, mert megfigyeltem, hogy ha gyümölcsöt eszek akkor utána annyira beindul a babó. Teljesen mindegy hogy milyen gyümi. Most vagy annyira szereti vagy annyira nem csípi :lol: Egyébként szerintem nagy beles lesz, mert kaja után is olyan kis hálásan szokott jelezni, hogy köszöni szépen jól esett neki a flamó :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige
látom,te is szenvedsz.... :? :?

azt hiszem,hogy nekünk nem lesz ma valami jó napunk,mert eléggé hűvös van,és úgy fúj az a bolond szél..... :? :? :? :?

gyümölcsöt nekünk is szeretni Manócska,és észrevettem már azt is,hogy ami kaja kimondottan jól esik nekem,azt Manócska is nagyon meghálálja,mert 1-2 falat után úgy mocorog..... Viszont nem csípi a fokhagymás ételeket,pedig én úúúúgy szeretem... :P

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy ugyan ez van nálunk is :lol: Ugye azt kapja amit én eszek és ha valami nagyon a kedvére van, akkor kaja után úgy rúg-kapál :lol: Én nem tapasztaltam, hogy valami is nem kellene kedvére. Tegnap talán a túl borsos-fűszeres krumplis tészta nem volt ínyére :lol:
Szerencsére én ma egész jól viselem a frontot, csak kicsit éreztem a hasamat délelőtt, de ezen felül semmi.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige
jó neked,hogy jól vagy ma! Én majd szét szakadok.... :? :? se ülni,se feküdni nem bírok. Már nagyon elegem van ebből a mai frontos napból!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


csajok!

hallottam egy nagyon fura dolgot,ami inkább tűnik oltári nagy baromságnak,de mi van ha mégsem?! Szóval állítólag nem lehet simogatni a terhes kismami pocakot,mert akár méhlepény idő előtti leválásához is vezethet... :shock: :shock: :shock: :shock:
ez valóban igaz??????????

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


ja,és holnap megyek a 19 hetes genetikára. Drukkoljatok légyszi!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Ezt én is hallottam anno, de nem tudtam eldönteni, hogy igaz e. Állítólag méhösszehúzódásokat okozhat..

Dy: persze hogy drukkolunk, de minden rendben lesz. Lehet, hogy azt is megtudjátok, hogy kispasitok vagy kiscsajszitok lesz :wink:

Kép
wruska
 
 


Dy!

Sztem oltári nagy baromság ez a tilos a pocakot simogatni dolog...agyrém...(ahogy te isj ól gondoltad)...már mindenféle hülyeséget kitalálnak manapság???!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Én is drukk holnapra hogy kiderüljön a neme...(a többi úgyis rendben lesz :wink:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ez szerintem is hülyeség dy. Én sokat szoktam símogatni és beszélgetek is vele ő pedig rugdosással jelzi hogy nagy a szerelem köztünk. Ha hajlamos vagy a keményedésre, mint ahogyan például most frontkor néha én szoktam keményedni, akkor valóban nem irdomos símogatni frontkor, mert valóban az is fokozza a keményedést. De ha tök jól vagy és nem fáj a pocakod, akkor szerintem igen is kell simizni és beszélgetni a babóval.
Holnapra megy a drukk nagyon nektek. Nyugi minden rendben lesz és hátha kiderül hogy ki lakik odabent.
Légzésfigyelő ügyben szeretnék segítséget kérni lányok. Szeretnénk légzésfigyelőt venni, mert sajnos úgy tűnik hogy senkitől sem tudunk kölcsön kérni. Az angelcare-t néztük ki, mert mindenki azt mondja, hogy az a legjobb. Viszont szükségünk van bébiőrre is, mert elég nagy a lakás és ha szundizik fent a babó, akkor szeretném hallani hogy minden rendben van e vele. Láttam hogy van az angelcare-nak olyan kettő az egyben kütyüje ami légzésfigyelő és bébiőr is egyben. Van vagy volt esetleg valakinek ilyen? Érdemes ilyet venni ami egyben van, vagy érdemes külön-külön megvenni őket? Most láttam egy nagyon jó akciósat, amit egyben van és 28.000,-ft, ami szerintem baromi jó ár.

KépKép
csige-bige
 
 


CSige!
Hát az árhoz nem tudok hozzászólni, mert mi béreltük. Nálatok nincs ilyen lehetőség? Egyébként nekünk is angelcare volt, én nagyon elégedett voltam vele, nem volt egyetlen riasztás sem.
De! Ha már légzésfigyelőt használtok, akkor annak úgy van értelme, hogy kiképeznek benneteket arra az esetre, hogy mit kell tenni ha riasztás van. A háziorvosod vagy a védőnőd biztosan tud segíteni abban, hol tartanak ilyen képzést. Amúgy nem hosszú, kb. 2-3 óra az egész, ahol ki is lehet próbálni mi az amit tenned kell. Remélem,hogy sosem lesz rá szükségetek, de a tudat biztonságot ad.

tücsökbogár
 
 


Lehet bérelni, de ha két gyereket tervezel, akkor nem éri meg bérelni, mert kiadja a bérleti díj az árát. Szóval azért gondoltuk azt hogy megvesszük.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Sztem nagyon-nagyon jó az az ár!!Vedd meg gyorsan!Mi csak a légzésfigyelőt vettük 28000ft körül,és nincs hozzá bébi őr sem ...ja és ez kb 4 éve volt.Én nagyon meg vagyok vele elégedve..Anno Márknál kölcsön kaptunk egy másik típust és folyton tévesen riasztott meg ilyenek.De ez sosem!!

Igaza van Tücsöknek,DE pl.mi sem jártunk tanfolymra és nekem pusztán a tudat megnyugtatott hogy alatta van a figyelő és jelez ha gond van.

Ez úgyis úgy szokott történni a kórházban(pl.a SOTE II-n tuti hogy így van mert én is ott szültem Olikát)szal hogy akinél úgy látják a dokik hogy a szüléskor valami érte a babucit,vagy kora baba vagy akármi akkor úgyis ajánlják a légzésfigyleőt otthonra is és akkor ki is okítják a szülőket!!Ha meg nem kell akkor csak a szülő saját megnyugfatására jó ha van:)Nálunk is így volt/van még a mai napig is Olika alatt:))Te is ott szülsz ,ugye??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Én is a sote II-n szülök. Én is úgy vagyok vele, hogy maga a tény megnyugtató, hogy figyeli a babát ha alszik. Egyébként van hozzá egy használati útmutató és ott részletesen leírják, hogy ha baj van akkor mit kell tenni.
Az az igazság, hogy mi nem nagyon akarunk előre vásárolni, majd csak ha betöltöttem a 30. hetet, akkor kezdjük meg a vásárlást, de ezen az áron megakadt a szemem. Már a kiságyat, pelenkázót, babakocsit kinéztük, csak meg kell venni. Úgy tűnik, hogy azok már fixek. Az apróbb-cseprőbb dolgokat pedig egy olyan bababoltban akarjuk megvenni, amit úgy ajánlottak, mert tök olcsó. Itt láttam a légzésfigyelős bébiőrt is. A kiságyba való cuccot és a pelenkázóalátétet, valamint a dekort pedig az ikeában szeretném megvenni, mert tök jó áron olyan édes dolgok vannak. Szóval már úgy van vonalakban mindent kinéztünk és elképzeltünk, csak majd el kell szaladni hogy megvegyük. Babarucikat úgy tűnik kapunk egy rakattal, szóval abból nem sokat kell venni. Jaj de én már annyira szeretnék vásárolni a babónak :lol: Szombat délután voltunk rokonlátogatóban, most múlt hat hetes a kisfiú, hát tündéri volt. Meg is gyurmáztam, de csak úgy óvatosan :lol: Már szeretnék én is babázni, bár ahogy szalad az idő, már nem is kell sokat várni rá :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Bocs, hogy csak így ismeretlenül, de Dynek szeretnék írni, pocak simogatással kapcsolatban. Nekem anno az orvosom mondta, hogy nem szabad simogatni, mert méh összehúzódásokat okoz. A kisebbik lányomnál rámszólt elég erélyesen, mivel vele vigyáznom kellett, nehogy koraszülött legyen. Így is a 36. hét első napján született. Akkor mondta, hogy tilos a pocak simogatás.
Vendég
 


Sziasztok!

Elveszett ember jelentkezik!
Olvasok ám,de időm semmi!
Áron már nagy fiú,megvolt a szülinap,jön-megy egyedül,annyira édes,nagyon imádom!
Napról napra okosabb!

Pocakosoknak további boldog babavárást kívánok,úgy szalad az idő!
Pocakra vágyóknak sok sikert!
(lassan mi is tervezzük)
Alziza! Műtéthez drukkolok nagyon,és,hogy bent maradhass éjszakára is!

Csige! Nagyon jó az a légzésfigyelő,és jó az ára is.
Nekünk is olyan van és nagyon szeretem.
Nyugodt szívvel kimegyek az udvarra is ha Áron alszik!

Hassimogatás! Nekem is mondták,hogy nem lehet,de nem hittem nekik!
Szerintem egy kismama akaratlanul is megsimizi mikor mocorog vagy feszül!
És nagyon jó érzés!
Nyilván nem simogatja senki reggeltől estig,de szerintem természetes veleárója a terhességnek! :wink:

További szép napot és minden jót nektek!

Időnként füstjelezek!

Íme az 1 éves nagyfiú

Kép

Kép


Kép
ibm
 
 


sziasztok!

csak gyors helyzetjelentés,aztán a többit este:

minden rendben volt az uh-n,Manócska szépen megmutizta magát,így már tudjuk,hogy kislányunk lesz!

Méretei:
BPD: 43 mm
AC: 140 mm
FL: 25 mm
súly 281 g

szépen ficánkolt,produkálta magát, tök aranyos volt!
este jövök,és hozok képet is!
Addig is puszi mindenkinek!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 



Dy örülök hogy minden rendben van és gratula a kislányhoz :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


na,vagyok...

először is köszönöm mindenkinek a drukkokat,és gratulációt!

Pocaksimogatás:
megkérdeztem ma a dokimtól,és szó szerint kiröhögött,hogy honnan szedtem ezt a baromságot.... :P

Csige
igaz,hogy mi még nem vettünk,és nem is akarunk venni egyenlőre babonából semmit,de az árakat,és a kellékeket már nézegetjük,és szerintem is tök jó ár a légzésfigyelőért ez az összeg,bár láttam már ugyanezt a szettet olcsóbban is... de azt hogy hol,azt már sajna nem tudom...

Ibm
tündéri Áron baba! (ha fiúnk lett volna,vagy lesz a következő,Áronnak fogják hívni) :D

Nevek
eddig az Enikő a befutó, de még nem döntöttünk... Vagy mégis? ugyanis nincs más versenyben lévő.... :lol: :lol:

ja,és a képek: (nem túl jók, mert mellső fali a lepényem)

Kép Kép Kép keresztbetett lábakkal,íme a bizonyíték,hogy lány... :P

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Tök jó nektek dy hogy kiderült hogy mi lesz a kis ember. Én is kíváncsi vagyok a nemére, de igazából már változtatni úgysem tudunk rajta :lol: Az Enikő szép név, nekem is tetszik.

KépKép
csige-bige
 
 


Dy!

Gratula a kiscsajhoz(írígy vok rátok :wink: :wink: :wink: )

Tudtam én hogy minden rendben van!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Dy, gratulálok! Nagyon jók a képek is szerintem. És az Enikő nagyon klassz név.

AC bébiőrös változatban - nekünk ez van és imádom. Éjszakára a bébiőrt nem használjuk, mert nálunk olyan csend van, hogy a légzését is hallom, de ha fent vagyunk - főzök, vagy beszélgetünk vagy megy a mosógép, Olivér meg alszik, akkor mindig bekapcsolom. A légzésfigyelő pedig mindig be van kapcsolva, ha alszik. Nem volt soha téves riasztásunk, bár mostanában volt, hogy olyan mélyen aludt (a fogzás idején), hogy egyszer egyszer becsippant. De fel is ébredt rá, szóval ez is rendben volt én meg nyugodtan fekszem le aludni.
Az ára pedig nagyon nagyon jó!!!!!

Kép
wruska
 
 


Ja igaz is lányok. Lehet, hogy rögtön beindultak a felső metszőfogak is? Mert továbbra is nagyon rosszul alszik, nyűgös nap közben is, úgy mint fogzáskor. Ma végre csak 2 óránként keltünk éjszaka, és szopiztunk is (volt olyan, hogy az sem nyugtatta meg), de nincs ötletem, hogy mitől lehet. Ja és a cumit is kilöki a szájából.

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Nagyon sanszos hogy a foga továbbra is :? Ha nagyon kínlódik nem adsz neki Nurofent vagy homeos Chamomillát?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Wruska, sajna a fogíny akkor is fájhat már, amikor a fogacskák még nagyon messze vannak. Bár szerencsére nálunk olyan fájdalma sosem volt, hogy az evésben zavarta volna. Lehet, hogy ez a gány idő is zavarja Olivért.

Büszkén jelentem, hogy kistesókánk 6.88 cm nagyra nőtt már és nagyon kis huncutka, szeret bujócskázni. Jó sokáig tartott, amíg a dr. bácsi mindent le tudott méricskélni rajt, mert nagyon szégyenlős a lelkem, de a végeredmény az lett, hogy minden a legnagyobb rendben van. Ja, és nekem is mellső fali a lepényem. Sajna ezt az uh-t a kórházban csinálták, ott meg nem adnak képet.

tücsökbogár
 
 


Nurofent kapott, amikor már látszott, hogy jön a foga, de csak estére. Az hatott is. De tegnap nem akartam neki adni, bizonytalan voltam, hogy a foga lehet e az oka a nyűgösségnek. De azért elkezdtem vele a Chamomillát és most már nem fogom abbahagyni, adom neki folyamatosan.

Ma lehet, hogy adok neki Nurofent is, meglátjuk mi lesz. De nem tudom, meddig lehet folyamatosan adni. Mégis csak gyógyszer. Vagy adjam, ha látom, hogy nyűgös, aztán ne aggódjam magam halálra?! :roll: :roll:

Tücsi: gratula a jó eredményekhez. Én azt sem tudtam, hogy hol van a lepényem :shock:

Kép
wruska
 
 


Na picit elmaradtam itt...de ma igyekszem jönni és visszaolvasni!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Gyakran olvaslak én is benneteket, de sajna időm egyre kevesebb van!

Pocakosoknak drukkolok, fogelőbújósokkal meg együtt érzek (mi is ebbe a táborba tartozunk).
Most jött ki a 10. fogunk, nagyon huncutak vagyunk, meg rosszak!
Márk már szalad (időnként alig győzök utána szaladni), most lépünk be lassan a lábbal hatós biciklis korszakba.
Étvágy az még mindig nagyon rapszodikus, bizonyos darabos kajákat megeszik, de főzelékféléket még mindig csak pépesítve.
Alvás az viszonylag rendeződött, napi egyszeri 2-3 órás déli alvásunk van, éjszaka sokszor átalussza már az egész estét, de van hogy fennvan 3-4 órákat (főleg most a keményebb fogzás idején).
Nagyon csökönyös, akaratos, hisztis manó, de nagyon szeretnivaló is!
Imádja a gyerekeket, a motorokat, az autókat, szóval igazi fiú!

Rakok pár képet is!

Alziza!
Drukkolok neked a műtéthez, meg hogy bennt lehess végig te is!

Panny!
Újabb manósító hónap??????????

Kép
Kép

Már ragaszkodik a saját tölcsérhez! Az nem jó, ha az enyémből adok neki!
Kép
Kép

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Az utolsó kép lett a kedvencem, hát nagyon imádni való a te kis nagyfiad :lol:

Kép
wruska
 
 


Na én is itt!!!

Vera!
Márk nagyon tündéri nagyfiú!!!!!Igazi kis rosszcsont ahogy írod,de ez nem baj! :wink:

Ibm!
Neked is már milyen nagy a gyerkőc!!!!Kistesó projekthez sok sikert :wink:

Dy!
Gratulálok a kislányhoz!!!Az Enikő nagyon szép név!Mi is gondolkodtunk rajta anno! :wink: Örülök h minden rendebn!

Na rólunk is pár szó:nekem arcüreg gyulladásom volt előző héten...mostanra gyógyultam ki.Iza baba meg náthás volt,picit még szívni kell az orrát,de ennyi!Más baja nincs szerencsére!Tegnap volt 2 hónapos!Már 4710g!Most picit kevesebbet hízott a nátha miatt,pedig evett rendesen...na de majd a pénteki heti mérésnél kiderül!

Jól alszik továbbra is!ÁLtalában egyszer kel 3körül,este 8kor elalszik és reggel 7 körül eszik megint.De van h átalussza az éjszakát!Tegnap is 8tól reggel fél7ig bírta!

Sírni ritkán sír!Csak ha vmi nagy gond van :wink: Szeret nézelődni!Mindent számba vesz!Szépe tartja a fejét,mosolyog mindenkire,sikongat,kacag!Egy ksi tündér!Imádjuk!!!

És akkor képek!

Kép Kép Kép
Kép

annus11
 
 


Sziasztok!

tündériek a csemeték!!!!

Tücsi
Gratula a jó eredményekhez! Hát ezek a lepények.... :)
a szurikat te hova szúrod mostanság? Én még mindig a hasamba,igaz,inkább már az oldalamba,mint hasba... Combba is próbáltam már 1 hétig,de oda nem igazán csipem...

Annus
jobbulást mindkettőtöknek! (én is ilyen csendes,nem sírós babát szeretnék!!! :D )

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Annus!
Hatalmasat nőtt a kis húsgombóckád! Nagyon szép család vagytok! Jobbulást!

Vera!
Imádnivaló a kis kópé!

Dy!
Én is pocakba szúrok, az én dokim ahhoz ragaszkodik. Ráadásul nekem már napi két szuri van.[/b]

tücsökbogár
 
 


Vera!

Márk nagyon huncut :wink:

Igen-igen,babaproject van ezerrel :wink:

Annus!

Nagyon szép kis család vagytok!! :wink:

Tücsök,Dy!

Miért is kell szúrni magatokat?(biztos már volt szó róla,bocs :oops: )

Wruska!

Kúra szerűen ne add sztem a Nurofent,csak amikor úgy látod hogy tényleg fájdalma van a foga miatt..ez általában éjjel szokott erősen jelentkezni.Viszont a Chamomillát nyugodtan adhatod kúraszerűen is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Köszi Panni, én is ezt gondoltam ki. Most kapja folyamatosan a Chamomillát, legalább is igyekszem nem megfeledkezni róla. Most már biztos vagyok benne, hogy jön a felső kettő is. Eléggé ki van púposodva. Persze majd akkor leszek okosabb, ha már kijött - ami lehet, hogy még hetek kérdése, vagy hónapok :shock:
Remélem azért túl sok gondot nem okoz neki, vagy hamar túl leszünk rajta, úgy, mint az alsó kettőnél..
Most éjjel is sokat nyöszörgött, sírt. Ringatnom kellett, hogy tudjon legalább ő pihenni, hogy legalább a napunk ne legyen olyan nyűgös még a kialvatlanság miatt is.

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Ismerős szitu :wink:

Olikának gyakorlatilag 1 hónapja már jönnek alul a fogai és nyűglődik éjjelente...szerencse hogy kettő már áttört,remélem lesz egy kis pihi.

Amúgy az első fogakkal ugyan így jártunk...elég sokáig nyűszmölt miatta éjjelente..de ahogy kibújtak azonnal megszűntek az éjszakai sírások .Nektek is ezt kívánom:)

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2009.06.27 19:45-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni
nekem heterozigóta leiden mutációm van. Tücsinek is ez van,csak nem tudom melyik fajtája..... (genetikailag mélyvénás trombózis hajlam)

Tücsi
sajnálom a napi 2 szurit... Nekem csak 1 van hál istennek,de mindig félek visszamenni a hematológiára vérvételre hátha rosszabbodik. de pl. most voltunk a 1 hónapja, legközelebb jövő hó 30-án kell mennem, és képzeld el, olyan jó volt a vérképem,mint egy egészséges embernek... :D :D :D
Miért ragaszkodnak a pocak szurihoz? én magamtól szúrom még mindig ide. Bár,már nem fog menni olyan sokig,mert egyre nagyobb vagyok.... :P

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Panni: úgy legyen :lol:

Vera: nálatok nincs kistesó projekt?

Alziza: mi a helyzet? Mikor lesz a katéterezés?

Valamelyik nap eszembe jutott Zsibi is. Mi lehet vele? Remélem minden csupa szép és jó az életében most, hogy asszony lett :wink:

Kép
wruska
 
 


Nekem is eszembe szokott jutni Zsibi..vajon mi lehet vele...nagyon csíptem a búráját :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ma sem lesz könnyű éjszakánk. Fél 8kor már aludt, de már felkelt nyolckor, fél kilenckor és most is. Nyöszörög - de olyan kis keservesen, cumi nem kell, kilöki a nyelvével, felveszem, ringatom és elalszik egy rövid idő után. Csak a fogára tudok tippelni. Biztosan nem éhes, nincs melege, nem fázik..Új kaját kapott tegnap és ma is, de csak a hús volt benne új. És volt kaki és pukizott is, nem fájlalta a hasát és jó étvággyal meg is ette.

Vagy csak anyaellenőrzés, hogy még megvagyok e? De akkor nem nyöszörögne, ha felveszem. Azonnal abbahagyná, vagy fel sem kellene vennem, elég lenne csak megsimogatnom, nem?

Nincs ötletem, marad a foga. Csak nem akarok mindent erre fogni. Mert nem látok semmi extrát. Igaz, nem enged a szájába benyúlni, az ínyéhez meg hozzáérni pláne. De lehet, hogy ez azért van, mert félti az új szerzeményeit?! Passz.

Kép
wruska
 
 


A fogzási mizériát sajnálom...pár hónap és nálunk is hasonló gondok lesznek azt hiszem....előre félek!!!

A szurikat is sajnálom...Nem semi amit végig csináltok!Hajni volt még aki szúrta magát végig,ugye?Róla is rég hallottunk!

Mutyurkával beszéltem!Megvannak!Szépen fejlődik a pici fia!!Továbbra is anyóséknál lakik,jelenleg nem akar pasit az életébe!Már volt bulizni is egyszer!!!Örült h kimozdulhatott!Szóval megvannak!

Zsibire én is kíváncsi lennék...na lehet írok is neki wiwen! :wink:


Jelnetm mi meggyógyultunk!Hurrá!!!!
Mosolygunk!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: