A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Áfonyácska örülök hogy minden oké.Írj mielőtt elutaztok.

Zsuzsi nem semmi hogy elírták,nem is hallottam még ilyet,de az a lényeg minden rendben a picurral. :)

A toxoplazmához nem tudok hozzászólni,de a bárányhimlőtől engem is kiver a víz....ráadásul most mindenhonnan hallom,hogy járvány van.

Tegnap mondtam hogy délelőtt nem mocorgott,ezzel szemben az egész éjszakát végig matatta.Olyan erősen hogy most apa is tisztán érezte,reggel 8 körül hagyta abba,azóta pihi,csak néha érzem.

Mostmár nem tudom minek örüljek,jobb itthon pihizni,de jobban aggódom,mintha a kórházban lennék.
Ne haragudjatok,hogy ennyit vekengek rajta,de engem ez most nem hagy nyugodni.

Szép napot!!!

Kép

Kép
krisztinaa

sziasztok!

Áfonyácska
örülök,hogy minden ok!drukk az uh-hoz,hogy babóca jó megmutogassa magát!!!!! :lol:

Krisztina
ez tök jó hír,hogy még egyenlőre nem kell befeküdnöd! Ne aggódj semmin,pihizz jó sokat!!!!!!! :wink:

Toxoplazma
nekem ha jól tudom,bár nem biztos,de még nem volt ilyen irányú vérvételem. De egyébként úgy tudom,hogy akinek van háziállata,és főleg lakásban tartott vagy csak egyszerűen egy cicus,azoknak havonta ajánlják ezt a szűrést. Viszont a múltkor a babavilág-ban pont erről volt szó,és azt mondta a doki,hogy szinte felesleges szűrni,és óvakodni a kedvencektől,mert mivel már ált. régóta családtagok,elvileg nem lehet miattuk probléma. Vigyázni inkább az új kedvencekkel kell.... :shock:

Bárányhimlő
furi,de én még állítólag nem voltam himlős. Bár anyukám úgy emlékszik,hogy voltam,még sincs sem a védőnőnél,sem a dokinál feljegyzés arról,hogy valóban lettem volna himlős.... :?
Úgyhogy nekem is nagyon vigyáznom kell.

Tegnap elkezdtem végre szedni a magnézium citrátot,egyelőre még nem tudok róla nyilatkozni.... Ja,csak sajna b...szott nagy gyogyi,így alig bírom lenyelni.... :D

Jó pihenést előre is mindenkinek a hétvégére! Balatonozóknak pedig szép időt!!!!! :wink: :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Krisztinaa, ez nagyon jó hír, hogy egyelőre otthon pihenhetsz! Ne aggódj, minden rendben lesz. Az orvos biztosan rábíz valakire, amíg távol van. Csak nyugodtan panaszkodj, mi veled vagyunk és meghallgatunk, biztatunk és nagyon szorítunk Neked és Anna babának!

Bárányhimlő: azon túl vagyok.
Rubeola: Volt rózsahimlőm száz éve, de azt mondta a védőnő, hogy azt majd meg kell nézetni, mert rengeteg fajtája van és nem lehet tudni, hogy melyiket kaptam meg.

Vajon ezt hogyan szűrik? Eddig még senki nem küldött ilyen irányú vizsgálatra. Ti mit tudtok erről?

Úgy tűnik a Canesten alap a terhesség során.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Krisztinaa, örülök, hogy egyenlőre családi körben pihizhetsz, azért otthon mégiscsak gyorsabban telik az idő. Nem lesz most semmi probléma.
Anna baba érzi, hogy jó helye van odabenn.
És nyugodtan panaszkodjál csak, mi megértünk!

Én tegnap egész nap bőgtem és olyan frusztrált voltam.
Rosszat álmodtam az AFP-vel kapcsolatban, már éjjel sem hagy nyugodni.
Még hét elejéig tiszta stresszes leszek.

Én mindenféle gyerekbetegségtől és felnőtt betegségtől próbálom távol tartani magam, néha-néha már túlzásba viszem, sajnos.
De hát nem kockáztathatok...

Dy, múlóban vannak a görcsök?
Én hétfőtől napi 5-6 szem magneb-t szedek, egész jónak tűnik, vagy csak a szalag nyúlás múlt el, fene tudja.
Vagy már megszoktam.

Himlő szűrésekről még egyáltalán nem hallottam.Mármint, hogy mi a mód rá.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Ne haragudjatok hogy zavarok,de van egy eladó övterelőm autóba, hátha valakit érdekel.
Berndonban vettük, de májusban megszületett a babám és így már nincsen rá szükségünk.
Alábbi linken meg tudjátok nézni, ára a boltban 11.990FT, én 7000FT-ot szeretnék kapni érte, mert gyakorlatilag nem is látszik hogy használt.
Gondoltam mielőtt más internetes piacon meghirdetem megkérdezlek benneteket.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... erel%c5%91

Ha érdekel valakit írjatok privát üzit és megbeszéljük.
Mindenkinek boldog babavárást.
Üdv

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház

Kata
igazából nem is tudom,mert mostanság kevesebbet fájt a hasam,viszont ma mintha egy picit megerőltettem volna magam,és megint fájok.... :? De ezt leszámítva azt hiszem jól vagyunk.
Ne görcsölj légyszi feleslegesen az Afp eredménye miatt!!! Tudod,ha te stresszes vagy,az kihat a babára is,és ez egyikőtöknek sem jó!
szóval csak NYUGI!!!!!!!!! :wink:

én semmit nem tudok a himlő szűrésről! nekem anyukám járt utána a dolgaimnak a dokinál,ill a védőnőnél.... :)

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hali!!!

Kata ne stresszelj,nem lehet semmi baj!!!Egyébként van egy tippem hogy tudhatod meg hamarabb.Nálunk pl fel lehet hívni azt a labort ahol elemzik a vért és nem kell megvárni míg elküldik a dokihoz.Nyomozd ki a tel számot,hátha nálatok is működik így.Tavaly én is így csináltam.

Dy mit csináltál hogy megerőltetted magad??Csak óvatosan,nem úgy müködik a testünk mint mikor egyedül vagyunk.Vigyázz magadra!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztina
igazából semmi különöset,csak takarítottam, meg főztem,és nem pihentem közben,hanem reggel 7-től 2-ig robotoltam megállás nélkül.... de ma ez egy ilyen nap volt. rengeteg energiám volt,bár már a vége felé éreztem,hogy egy kicsit sok volt. :)

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Hál istennek megmutatta a fütyijét, úgyhogy mindenki megnyugodott, hogy kiderült, ki lakik bennt. A neve Feri lesz, a páromnak nagyon tetszik, nekem is (aput is így hívják :D )

Kata: Tényleg ne görcsölj, mindannyian szurkolunk, biztos rendben lesz minden.

Dy: Én is takarítanék, csak a párom nem engedi az ágynyugalom miatt. Ezzel nem is lenne baj, ha elmarná a porszívót, de nem teszi..... :roll: Holnap délután megy legénybúcsúra, vasárnap délutánig egyedül vagyok itthon, gyorsan kitakarítok. Egyébként azt vettem észre, ha lassabban csinálom a dolgaimat, akkor a végére is érek anélkül, hogy nagyon elfáradnék. Olyan nagyanyós stílusban. Ajánlom mindenkinek! :lol:

Szép hétvégét mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok,
Olvastalak titeket, de mindig késő este, így írásra már nem marad energiám.

Zsuzsa, együttérzek veled...egy szimpla elírással nem semmi idegességet és izgalmat okoznak egy kismamának. Örülök, hogy semmi gond, most már tényleg megnyugodhatsz :)

Kriszta, megértem, hogy izgulsz, én is szeretném mindig ellenőrizni, hogy jól van-e a baba. Mostanában nagyon nyugis és keveset mozog. Akkor zendít csak rá, ha gyerektársaságban vagyunk és hallja a zsivalyt, úgy látszik Ő is szeretne csatlakozni.

A toxoplazmozison valóban a legtöbben már átestünk, a veszélyes az, ha valaki az első trimeszterben fertőződik meg. A tüneteket is nehéz felismerni, mert hasonlít egy egyszerű vírushoz...

A himlőtől én is félek, mert az sem jelent 100 védettséget, ha már átestünk rajta. Blani múlt héten tele volt apró pötyökkel. Kivert a víz, mikor megláttam, de szerencsére csak melegkiütés volt.

Áfonyácska, sajnálom, hogy csak most tudok írni, mert lehet, hogy meg tudtalak volna előbb nyugtatni, nekem is volt ilyen érzésem már kétszer pár napig. Mivel voltam a kettő között dokinál a másodiknál már nem izgultam, sőt ahogy végiggondoltam, hogy mitől lehet, szerintem...a kissé hevesebb együttléttől... :)

Kata, pár nap és megtudod az eredményt. Nekem még hosszú idő, mert a dokimnak küldik, aki jövő héten szabin lesz. Szurkolok nagyon neked is :)

Dy, hát én is sokszor utólag döbbenek rá, hogy már pihenni kellett volna...Blanival álandóan pörögni kell, sokszor cipelni (13 kg). Vannak olyan helyzetek, hogy pl. elalszik a kocsiban, fel kell cipelni a lépcsőn...na olyankor érzem a pocakot is meg alig kapok levegőt.

Rám már alig jó pár ruha :oops: , a melltartók egyáltalán nem. Most a sporttopokat hordom. Jól tartanak, de nyúlnak is rendesen :wink:

Jó éjt mindenkinek
R

Kép
Kép
34372

Sziasztok lányok,

na itthon vagyunk a szüleimnél, de nem bírtam elszakadni tőletek!
Köszi, hogy ennyien szurkoltok nekünk.
Krisztinaa, köszi az ötletet, nekem is eszembe juthatott volna, de így már csak a hétfő marad.

Dy, csak óvatosan, bár én is így, hogy 3 hónapja otthon vagyok, minden nap teszek-veszek,takarítok, mosok-vasalok, de egyre kevesebbet bírok és lassabban csinálok dolgokat, azt vettem észre.
Traudorka nagyanyós stílus megjegyzése nagyon tetszett, ráismertem önmagamra. :D

Jó hétvégét és pihenjen mindenki,

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok !

Engedjétek meg, hogy kicsit reklámozzam a családi vállalkozásunk keretében megalapított Tárnoky Fodrásziskolát, melynek 12 hónapos OKJ tanfolyamára szeretettel várunk minden jelentkezőt.

Az év tanulója 100.000 forint jutalomban részesül !

Tárnoky László minden idők legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. A Magyar Állam által fodrászként elsőként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett szakembere több évtizedes oktatói múlttal a mai élvonalbeli sztárfodrászok
( Hajas László,Gellei András, Zsidró Tamás ) generációinak kinevelése után saját fodrász akadémiát alapított Tárnoky Fodrásziskola néven.

Vidékieknek elméleti oktatás távoktatásos rendszerben is.

www.tarnokyfodrasziskola.hu Kép
Vendég

Hali!!!

Még egy utolsó bejelentkezés a hétvége előtt :D

Dorka szerintem jól csinálod hogy lelassítottál.Én is így vagyok és minden napra osztok vmi feladatot,hogy ne egyszerre kelljen megcsinálni.Nagyon nehéz volt megszokni,mert máskor gyorsan egyzserre mindent.De mostmár jelez is a testem ha elég volt neki,és hallgatok is rá.

Kata remélem sikerül hétfőn elérni őket,írj mindenképpen!!!

Reni ez a gyerektársaság nagyon érdekes,én még nem voltam ilyen helyzetbe,talán most hétvégén,figyelek:)

Dy,inkább csak próbáld meg te is beosztani,persze vannak olyan napok mikor elkerülhetetlen.
Nekem mindig a hétvégék a megerőltetőek,főleg majd most hogy készülünk a bulira,bár engem is nagyon kímél mindenki.

Jó hétvégét nektek!!!

Kép

Kép
krisztinaa

sziasztok

Dorka
hatalmas gratula a kis fütyishez!!!!!!!!!!!!!! :D te legalább már biztosra tudod.hogy ki lakik odabenn...... :P
jó munkát a hétvégére! :wink:

egyébként én is nagyanyós,fekfős,pihenős stílusban szoktam takarítani,de vannak olyan napok,amikor szétrobbanok az energiától,és egyszerűen nem tudok lassítani... És persze mivel nekünk itthon van a munkahelyünk,így egy kicsit nehezeb is talán,mert mindenhol helyt kell állni egy picit. Egyébként az én férjem nagyon segítőkész,sokszor ő szokott porszívózni,vagy felmosni.... :shock: :shock:

Remélem,hogy a Balatonozókra szép hétvége vár,mert nálunk olyan hülye idő van... Hűvös,és úgy fúj a szél,hogy nagyon. :D :? :?

Mindenkinek kellemes,pihenéssel teli hétvégét kívánok!!!!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Bocsánat hogy betörök.
Van egy eladó járókánk, egy éve vettük, de már nem használjuk.
90*90-es, kerekei vannak, állítható magasságú, összecsukható. Nagyon szép állapotban van.
10 ezret szeretnénk érte (20 ezerért vettük).

Ha esetleg érdekel: csandy@dinerm.hu

Minden jót kívánok!!!!

Kép

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Megvolt a nagy kiruccanásunk......már tegnap hazajöttünk, mert nagyon rossz idő lett, a hotelbe meg nem akartunk ücsörögni.

Voltam pénteken uh-n jól éreztem én! A kis kobakja nagyon lent van és nyom v.mit. De nem mondott semmit az uh-s nő jövőhéten megyek majd leletekért amivel meg kell keresnem a dokit, remélem ő mondd majd v.mi nyugtatót. Bár az uh-n is egyik pillanatban ott volt aztán kiugrott vissza.....találhatna v.mi jobb helyet is magának!!!!
Mostmár tutira mondták, hogy fiú!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!!!
Megjöttem a Balatonról, hát ... nem volt az az igazi strandidő.

Dorka, gratulálok a kisfiúhoz:) Direkt ezért voltál ultrahangon, vagy egy szűrés során derült ki?

Kata, Zsuzsi, adjatok majd hírt az AFP-ről/ultrahangról (biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz mindkettőtök esetében!!!)
Zsuzsi, akkor jó eséllyel kedden kiderül az is, hogy fiú vagy lány..:)
Tényleg, van olyan köztünk, aki nem szeretné tudni?

A nagymamás tempó nálam is jelentkezik... Gyalog járok dolgozni, és megfigyeltem, hogy a korábban 25 perces távot már 30 alatt se sikerül megtenni, rendszeresen kések néhány percet a munkából
:oops: Lelkes gyalogló vagyok egyébként (ha már idén nyáron a biciklizés kimaradt...)

Üdv mindenkinek, energiát meg jókedvet kívánok az új héthez,
(ja meg picit jobb időt).
Ma van az egyéves házassági évfordulónk, úh. nagy vacsora következik.... (aztán holnaptól szentül elhatároztam, hogy visszafogom az evést, állítólag a 20. és a 30. hét között lehet igazán nagyot hízni, nem is szólva a terheléses vércukor-vizsgálatról jövő hónapban...)

M.
monke

Hehe:) látom most írt Áfonyácska is, neked is gratula a fiúhoz!!!
monke

sziasztok!

Áfonyácska
ha hamar kiugrott a helyéről a nagyfiú,akkor nem oda fészkelt be,csak remélhetőleg tetszik neki oda lenn vlami.... :D
Ja,és gratula a jó hírekhez!!! Hogy fogják hívni a nagyfiút?

Monke
sok boldogságot nektek, és még sok-sok boldog évet!! :wink:

sajnálom,hogy nem volt rátok jó idő csajok,de gondoltam,hogy ott sem lesz jobb mint itthon,ugyanis nálunk nagyon hideg van..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Holnap megyek a 19 hetes genetikára 11-re. Drukkoljatok légyszi!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Drukkolunk ezerrel:)
monke

Sziasztok,
nem volt valami fényes időnk hétvégén :(
Áfonyácska, akkor mégiscsak a kisfiú nyomott. Lehet, akkor nálam is ez van. Gratulálok a kis tököshöz, én is fiút érzek ám :)

Dorka nektek is gratula a fütyishez :) Nem is kelhetsz fel egyáltalán? Választottatok már nevet?

Dy, drukkolunk, majd írjál, ha megjöttél.

Kata, te is írj légyszi, amint megtudod az eredményt :)

Kriszta, milyen bulira is készültök?

Monke, gratula a házassági évfordulóhoz, kellemes vacsit nektek, majd mesélj, hol voltatok, milyen volt. Ja, hízni bármikor lehet :wink:

Luisa?

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Gratulálok a kisfiúkhoz!
Áfonyácska, örülök, hogy kibújt a vackából a kisfiú!
Holnap nagy valószínűséggel kiderül, mi melyik táborhoz tartozunk.

Móni, gratulálok az évfordulóhoz, majd mesélj, hogy sikerült az ünneplés.

Hát, tényleg nem volt valami fényes idő hétvégén, ráadásul nagyon vacakul vagyok szombat estétől. Először azt hittem, hogy a délre megevett hot-dog a ludas (több embernek volt hasmenése, aki ugyanott evett, ahol mi), de mivel még ma sem vagyok tökéletesen, valami másról lehet szó. Hányingerrel és hasmenéssel küzdök. Tegnap mi is korán visszajöttünk, átaludtam az egész délutánt.

Ja, és van még más bajom is: iszonyúan fáj a derekam, ha fekszek, már nem tudok, hogy fordulni és néha úgy belehasít a hasamba, ha felállok, hogy meg kell állnom. Gondolom, nyom valamit a baba ilyenkor.

A nagymamás tempó nekem is megvan, olyan, mintha egy lassított felvételen végezném a házimunkát, ötször meggondolom mihez kezdek. A párom nagyon segítőkész, mindig is az volt, most meg különösen kímél.
Dorka, tessék hagyni a férjedet érvényesülni!

Dy, várjuk az élménybeszámolódat az uh-ról, biztosan minden rendben lesz!

Kata, írj, ha már tudod az AFP eredményt.

Reni, Neked mikor derül ki a neme?

Szép napot Nektek!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Itt nagyon őszies az idő :cry: és a hangulatom is :cry:
Jó lenne ha végre már több mint 2 napig is kibírná a jóidő!!!!!!!!!

Dy!
Hát nem tudom tényleg kibújt e onnan vagy mi van mert most is nagyon rossz érzés, lehet v.mi fertőzést kaptam és amiatt van ez nem tudom, de már nagyon idegesít!!!!
Vett a doki kenetet mert bővebbnek látta a folyásomat (mostmár én is) Szerdán megyek az eredményért és akkor beszélek a dokival is. Addig meg fekszek amennyit lehet!
Nevünk még nincs eldöntve, de a Bátor, és Csongor közt megy a harc :lol:

34372 :-)

Te is v.mi ilyesmit érzel???

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok lányok,

hívtam a dokimat, de egész délelőtt rendel és fél 1kor tud kiszabadulni csak, akkor kell írnom neki egy sms-t és utánajár az eredménynek.

A terhesambulancián persze 100.szori csörgésre sem veszik fel a telefont....

Olyan gyomoridegem van.

Majd délután jelentkezem bővebb beszámolóval.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!!

Borzasztó hideg van :( Sajnálom akiknek nem sikerült a hétvége az idő miatt :(
Nekünk a buli jó volt / a húgom diplomaosztó bulija /,csak nagyon nagyon elfáradtam.Pedig engem mindenki kímélt ,nem kellett csinálnom semmit,de így is nagyon kimerültem.
Ma mennem kellene terhesgondozásra,de nincs erőm hozzá és az eső is esik,így önkényesen eltolom egy héttel.
Persze hatalmasakat ettem a hétvégén,és még hoztunk is kaját,biztos nem tesz jót a kg-jaimnak.

Áfonyácska akkor nincs baj,csak a picurkád helyezkedik,nekem is csinál furi dolgokat.

Monke gratula a házassági évfordulóhoz :)

Zsuszi rendbe jöttél már???
A derékfájás nem jó,főleg ha fekvés közben van,szerintem számolj be rólaa dokinak!!

Kata ne izgulj,jó lesz az afp!!!Persze nagyon jól tudom hogy úgysem nyugszol meg,míg nem látod az eredményt.Írj ha megvan!!

Nekem ma a napom csak pihiből fog állni.Ki kell pihizni a hétvégét.

szép napot

Kép

Kép
krisztinaa

sziasztok!

Kukis mamiknak ezennel meghoztam a barátnőt!!!!! :D
kislányunk lesz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden rendben volt az uh-n,Manócskával reggel szépen megbeszéltem,hogy mutassa meg magát,és hát nem isz szégyenlősködött! :D Medencevégű fekvésben van,egész pontosan keresztben fekszik a kis drága....

méreteink:
BPD: 43mm
AC: 140 mm
FL:25 mm
súly kb.:281 g

produkálta magát ezerrel,este majd hozok képeket!

Zsuzsi
megy a drukk holnapra!!!!++++++++++++++ :D :D

Kata
remélem,hogy azóta már tudod az eredményeket,és megnyugodtál,hogy minden rendben van!!! :D :D

Áfonyácska
pihenj,feküdj jó sokat,az tuti,hogy csak használhat!

további szép napot mindenkinek, megyek egy kicsit lefekszem,mert nagyon elfáradtam.... :)

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok lányok,

JÓ LETT AZ AFP-m!!!!
1,58 MoM

Annyira boldog vagyok!

Majd még délután írok nektek, most körbetelizem a családot!

Köszi, hogy szorítottatok!

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, YESSSS!!!! :)
Pihenj rá egy picit a nagy ijedtségre.

Dy, gratulálok:) és irigykedem!!!
én is tudni szeretném már. (ja meg én is kislányt szeretnék:D)
monke

Ja meg még valami, de nem akarok megsérteni senkit, tényleg nem:)
Csak nekem hangzik furán a "kis kukis/tökös/fütyis" kifejezés? Mert ilyen erővel a férjemet is nevezhetem 'Nagy f*osnak" ezentúl és hát izé: :P
Szóval ha nekem kiderül, hogy kisfiam lesz, azt hiszem, én így fogom emlegetni, nem a nemi szerve alapján.
(bele se merek gondolni, minek nevezhetném, ha kislány lesz...)
monke

Sziasztok!

Kata, gratulálok, ez nagyon jó eredmény!!!! Csak így tovább!

Dy, gratulálok a jó hírhez! Örülök, hogy minden rendben! Pihenj is rá a nagy izgalomra!

Krisztina, jó pihenést Neked és egyél csak a finomságokból!

Kajára egyelőre nem tudok gondolni, még mindig vacakol a gyomrom :-( Fogalmam sincs, mitől lehet. Párom már orvoshoz akar vinni, lehet, hogy beadom a derekam. Háziorvoshoz menjek szerintetek?

Képzeljétek, egyre gyakrabban jelez nekem valaki bentről! :wink: Szóval elmondhatjuk, hogy mozog a KisEmber rendesen. :lol:

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

:) KisEmber aranyos.
Szerintem nyugodtan menj háziorvoshoz ezzel, de tényleg menj, nem jó szerintem ilyenkor, ha nem eszel rendesen, kiszáradsz, ilyesmi...
monke

Sziasztok lányok,

na itt vagyok, energiával feltöltődve... :D

Jól esett nagyon, hogy annyian szorítottak,köztük Ti is!

Dy, grartula és pihizz, képeket várjuk a csajsziról!

Zsuzsi, hát nem örülök, hogy rosszul vagy, szerintem a háziorvoshoz menjél el (erre a nődoki se igazán tud mit mondani sajna), az elég, igyál sok ásványvizet egyél ma csak keveset és inkább sósat és remélem holnapra jobban leszel!Főleg hogy mész az istenhegyire is!

Monke, gratula a házassági évfordulóhoz, tök jó, hogy 3masban ünnepelhettétek már rögtön az elsőt!

Krisztina, hát ma én is pihizek, az idő is olyan nyomi és én is pihenem a hétvégét, bár a szülőknél voltunk és semmit nem csináltam, fáradtnak érzem nagyon magamat.

Reni, te mennyiben érezted magad máshogy Blaninál és most?Ez érdekelne nagyon.Az előző babánál tudtam, hogy fiú, most lányt érzek az elejétől.Fagyira, sütikre és gyümölcsre vagyok rákattanva és nyűgisebb vagyok, mint valaha.Nem tudom, ez jelent-e valamit.

Szerda d.e megyünk uh-ra, remélem kiderül

ezer puszi mindenkinek,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!!

Kata gratula!!!!Látod ,mondtuk mi hogy minden rendben lesz!!!

Dy,örülök hogy megmutatta magát,édes kicsi lány:)

Zsuzsi szerintem is menj orvoshoz,vagy hívd fel.Nyár van ,ilyenkor könnyü összeszedni egy gyomorrontást.

olyan édes volt ma a picurkám,mostmár elég sokat látszik szabad szemmel is a rúgdosása,és ma játszottunk.Figyeltem a rúgásait és utána én is visszakopogtam naki,erre ő megint.Imádom a pici kincsemet:)

Kép

Kép
krisztinaa

hát akkor megjöttem!

köszönöm szépen mindenkinek,hogy szoritottatok ma értünk,és köszönöm a gratulációkat is! :)

Monke
vicces a babák nemére vonatkozó megjegyzésed,de azt hiszem igazad van.... :P

Kata
gratula a jó hírekhez!!!!! :D most már akkor tényleg tessék megnyugodni! :!: ja,és drukk a szerdához!!!!!

Zsuzsi
irány az orvos szerintem is! Mit ettél,amitől bajod lehet? remélem,hogy semmi komoly....

Krisztina
úgy irigyellek,hogy neked már látszik a pocakodon a mozgás! Nekem még sokáig nem fog állítólag,ugyanis mellső falon tapad a méhlepényem,és az sokat visszafog....
:?

És íme az ígért képek: (nem túl jók a mellső fali méhlepény miatt)
Kép Kép Kép Kép kersztbetett lábakkal,binyíték,hogy lány... :P

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Köszönöm, hogy aggódtok értem. Nagyon aranyosak vagytok. Jó hír, hogy javulok, már vacsoráztam, két nap óta először éreztem éhséget igazán. Szóval van rá esély, hogy megmaradok. :) Ha azonban holnap csak egy mákszemnyit rosszul leszek, felhívom a háziorvost.
Dy, a szombati balatoni hot-dog-on kívül mást nem ettem, ami rossz lehetett volna.

Kata, szorítunk nagyon szerdán és várjuk a híreket!

Dy, köszönjük a képeket, nagyon aranyos a kishölgy. A nevét kitaláltátok már?

Krisztina, aranyos kis játékotok van!

Szép estét!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi
örülök,hogy jobban vagy! Vigyázz ám,az ilyen büfés kajákkal! :!: :!:

A név még nem fix,de egyelőre más befutó nincs,úgyhogy talán Enikő lesz a drága.... :D

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Elnézést a betolakodásért, én a szeptemberi babavárók közé tartozom Smile

Lenne egy eladó natúr fenyő kiságyam, ezt szeretném a figyelmetekbe ajánlani:

Ez egy 70x140-es FAKTUM GABI tiszta fenyő, natúr színű, alig használt kiságy, igény szerint ágyneműtartóval és kókuszmatraccal ... Lillám kb 3 hót aludt benne, azt is csak éjjel Laughing Laughing Laughing ... az összes tartozék (csavarok) megvan hozzá, félig szét van szedve, de könnyen lapra szerelhető ... állítható fekvőmagasság, kivehető rácspálcák, ifjúsági ággyá alakítható ... ha valakit érdekel, megegyezünk !!! Smile

Kép

További szép. zökkenőmentes babavárást kívánok mindenkinek !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Gratulálok azoknak akik már tudják a kisbabájuk nemét!!!

Ma sem lesz jobb idő, mint tegnap, de azért mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
beanic

Sziasztok!

Monke: direkt ezért voltam, mert anyuék elutaztak keresztanyukámékhoz németországba és a két nő vásárolgatni akart, de nem mindegy, mit vesznek.... :P

Áfonyácska: Gratulálok a fiadhoz!

34372: elvileg nem nagyon lehetne felkelni, de azért a lakásban mozgok, időnként teszek-veszek, persze nagyon figyelek magamra. Nekem a fekvés igazi bünti. :(

dy: Gratula a kisasszonyhoz! :P Nagyon aranyosak a fotók.

Kata: Én is örülök, hogy jobban vagy, remélem ez így is marad.

Szép napot mindenkinek!
Dorka

Kép
traudorka

:) Dorka, ez nagyon aranyos:) teljesen megértem őket!

Szerinted/szerintetek mikor optimális elmenni ilyen ultrahangra? hogy már látszódjon a baba neme biztosan, de maga a baba is jól látszódjon (azt hallottam, a vége felé már nem annyira van helye mocorogni, de hát nem értek én még ehhez).

Zsuzsi, igyál sokat legalább, meg szokták mondani az ilyen probiotikus dolgokat, joghurtot, normaflore-t... nem tudom ez utóbbit lehet-e várandósan használni.

Ma megyek Depeche Mode koncertre... remélem, nem lesz túlságosan sokkoló a babának, végülis hallhatta már őket eleget belülről. amikor a jegyet vettük, még nem volt szó babáról.

Szép napot mindenkinek (meg egy icipici napsütést, ha lehet).
Móni
monke

Sziasztok,

Dy, édes a kiscsaj és aranyos név az Enikő is!

Monke, nekem egy 2 kislányos anyuka barátnőm azt mondta, a 20.-30. hét között jó 4D-re elmenni, ebben az időben amúgy is kevesebb vizsgálat van a kórházban.Szerintem 1-2 héten belül ha elmész, biztosan megmutatja magát a picúr.
Jó koncertezést, de azért remélem messze álltok-ültök a hangfalaktól...

Zsuszi, jobban vagy?Mi volt az UH-n?

Az enyém is egyre többet mocorog, bár még csak gyengén érzem és nem rendszeresen.Hétvégén anya szülinapját ünnepeltük és sok vendég illetve nagy hangzavar volt, úgy mocorgott a kismanó, kettőt meg szabályosan rúgott is :D

Várom a híreket és remélem holnap én is megtudom, ki lakik odabennt :lol:

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Először is a lényeg:
minden rendben az uh-n, az összes mérete korának megfelelő, illetve 1-2 nappal kisebb is, de az nem baj. Egyértelmű bizonyítékot láttunk arra, hogy ő bizony kislány :P Nagyon örülünk neki :-)
Szóval a múlt héten tuti elírtak valamit a leleten, de most már legalább papírom is van róla, hogy minden oké. Ja, és visszaírom a vonalzómat az eredeti kiírásomhoz.

Másodsorban: jobban vagyok, két nap óta először ebédeltem és már nagyon éhes voltam.

Móni, jó szórakozást a koncerthez, biztosan élvezni fogjátok. Hogy sikerült az ünneplés tegnap?
Úgy hallottam, hogy a 25-30 hét között ideális 4D-re menni, mert akkor még szépen elfér a képernyőn a baba és mindene jól látszik.

Dy, az Enikő aranyos név, nekem mindig tetszett.

Kata, nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen holnap, és reméljük, az is kiderül, hogy kisfiú vagy kislány.

Dorka, a nők már csak ilyenek:-) Tessék szépen pihenni!
Csak lasszóval tudom visszafogni Anyukámat és a Húgomat, hogy egyelőre csak szemlélődjenek és majd szeptembertől lehet vásárolni is.

Szép napot (szó szerint is napot kívánok :-))

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!!!

Dy ,nagyon édes a pici Enikőd :) :)

Móni jó szórakozást a koncerthez!!!

Zsuzsi jó hogy minden rendben volt az uh-n,legalább teljesen megnyugodtál.

Mi csüt. megyünk dokihoz,rápillantunk a picurkánkra :)

Ami a vásárlást illeti,nekünk valószínüleg mindent anyukám fog beszerezni,én egyedül a babakocsinál akarok ott lenni,mert az nekem kell hogy kényelmes legyen.

Légzésfigyelőn ti gondolkodtok?
Nekünk azt mondta a doki,hogy csak koraszülött babáknál kell,de megbeszéltük a párommal,hogy nem árt az ha van.Úgyis akarunk 2-3 gyereket és szerintem ki fogjuk használni.

Szép napot!!

Kép

Kép
krisztinaa

Zsuzsi, örülök, hogy minden rendben és hogy megmutatta magát a babuci!
Eszegessél csak!

Látom vonalzót is váltottál :D

Gratula,

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

De jó, gratulálok, Zsuzsi!!!!
Lehet, hogy a gyomrod is emiatt nyugodott meg...Egyél, pihenj, stb.
Elkezdhetitek ti is beszerezni a kislányruhákat:)

Vigyázok a koncerten, persze, igyekszem minél távolabb ülni a hangfaltól. A tegnapi vacsora jól sikerült -de csak otthon ünnepeltünk, kettesben/hármasban? (négyesben, macskával..)

Kata, nálunk tényleg elég gyorsan jött a baba (úgy értem, ahhoz képest, amikor elhatároztuk, hogy szeretnénk, meg hát ahhoz képest, hogy 1 éves házasok vagyunk), de én augusztusban betöltöm a 33-at, és legalább két gyereket szeretnék. Úgyhogy nagyon is itt az ideje.
Viszont:
Azt hiszem, már most felhívom azt a Praxis ultrahang rendelőt, hogy kérjek egy időpontot július közepére.

Dy, nagyon szép név az Enikő:)

Krisztina, és mások is, meséljetek-írjatok majd a babakocsiról, amit kinéztek, mert az szerintem sokunkat foglalkoztat.

Üdv,
Móni
monke

Sziasztok!

Dy!

Gratulálok Enikőhöz!!! Úgy örülök, hogy így hívjátok!! Én is Enikő vagyok és ritkán hallom mostanában picibabáknak!

Zsuzsi!

Jó hogy megnyugodtál, lehet az izgalomtól vacakolt a gyomrod is!!
Még egy kislány!!!
És még azt mondják idén fiúk születnek!!:))

Krisztina!

Légzésfigyelőnk nekünk volt, és most is fogom használni. Inkább kelek 100x fölöslegesen mint 1x baj legyen. Amúgy nem értem miért mondják, hogy csak korababáknak kell??? Persze ott nagyobb a kockázat de lehet gond időre született babánál is:(

M avoltam én is leletekért az Afp oké, viszont a kenetem még nem jött meg a folyás pedig nem múlt el a canestentől:(( Beszéltem a dokival mondta, hogy péntekre meg lesz. még jó akkor megyek úgyis uh-ra.
Most kicsit többet kell pihiznem, hogy kimozduljon a helyéről picurka fiam:)) De remélem a pénteki uh-n már más helyzetbe lesz.

Monke!

Mi annó aprótalpúnak hívtuk Annát:))!! Ehhez mit szólsz???

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Az aprótalpú az nagyon aranyos :D
monke

Sziasztok,

Köszönöm, hogy ennyien szorítottatok értem, annyira aranyosak vagytok.

Lassan elkezdhetjük összegezni, hogy akkor hány kisfiúnk és kislányunk is van már. Mit szóltok?

Most már elkezdünk gondolkodni a baba nevén is.

Áfonyácska, pihenj csak, amennyit tudsz. Gratulálok a jó AFP-hez, reméljük pénteken is minden rendben lesz az orvosnál.

Légzésfigyelő: fogalmam sincs, annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz. De Áfonyácska véleménye már +1 pont.

Ugyanígy vagyok a babakocsival. Valami könnyűt szeretnénk, mert előfordul majd bizony, hogy egyedül fogok vele közlekedni, metrózni stb. Plusz a 7. emeleten lakunk, van ugyan lift, de azért abba is bele kell férnie. Annyi történetet hallottam már, hogy nem fért ki a lakás ajtaján, nem fért be a liftbe stb., hogy nagyon körültekintőnek kell lenni, ez egy nagyon nagy befektetés.
Szóval ebben a kérdésben is várom a tapasztalatokat!

Bea, veletek mi újság?

Jók legyetek,

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok
AFP, UH rendben volt nálunk is. Sajnálom, h viszonylag ritkán tudok jelentkezni, de ez van összejöttek a dolgok.

Tegnap mi is ügyeletre mentünk, egész este hánytam. Ma már szerencsére nem, de elég gyenge voltam....ez most nem annyira hiányzott.

A 18. heti UH-n nekünk is kisfiút mondtak (teljes meggyőződéssel mondta a hölgy, így mi elhittük :) ), de a dokim nem látott semmiféle bizonyítékot erre hétfőn, így függőben hagytuk a kérdést még pár hétre.

Most igyekszem kicsit összekaparni magam.

KépKép
KépKép
fleur

Hali!!!!

Áfonyácska én is arra hajlok hogy vegyünk légzésfigyelőt.

Ami a babakocsit illeti nekem fontos hogy magasan legyen az a része ahol a baba fekszik,és a tolókarját is lehessen állítani.Én is magas vagyok és nem akarok a földig hajolni,és szmog szempontjából is fontos hogy magasabban legyen.Ja és még fontos hogy nagy kereke legyen.
Nem nézelődöm,szerintem majd elindulunk,és megvesszük ami tetszik és megfelel a szempontoknak.

Kép

Kép
krisztinaa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: