A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Húúúúúúúúúúúúúúú Lányok!

Olyan extra szép tortát sütöttem, hogy magam is el vagyok ájulva!
Nemsoká jönnek érte és akkor lefotózom nektek! Életemben először csináltam Eszterházy tortát. Ráadásul rögtön egy esküvőre készül! Nagyon izgulok, hogy finom is legyen. Majd vasárnap elmesélem, milyen volt. De tényleg be vagyok xarva, hogy csak szép, de nem finom... :?

Nyaralni Zalakarosra megyünk, ide: http://www.sporthotel.hu
Nem a legdrágább szálloda, de így legalább ki tudunk fizetni egy egész hetet, nem csak pár napot. És hát ugye most (kedden) jön a szülinapom is. Az lesz a legszebb ajándékom, ha hétfőn látunk már valami kis szívizom-pulzálást is az UH-n. :)

Ildi!
Legyél nagyon pozitív! Nekem is előfordul néha, hogy úgy érzem, most jön meg. De azóta se semmi! Sőt! Tudom, hogy a kis Ebihal ott úszkál a lében! :lol: Biztosan a tied is! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Csajok!!!

Itt vagyok,túl vagyok az inszemen és Misi bán is :D
Reggel 7:30-ra mentünk és 2-kor került rám a sor...a párom mondta,hogy mindenféleképpen írjam meg nektek,hogy 95 %-os volt a spermája :D azt ajánlottam neki,hogy legjobb lenne ha kiírnánk az autójára :D Kérdezte,hogy nem akarok e egy interjút készíteni vele a kövezkező címmel: A férfi ....na gondolhajátok,megkérdeztem tőle,hogy ugye ezt nem kell életem végéig hallgatni :D :D :D
Most tudtam meg(kérdeztem meg)összeférhetetlenek vagyunk :( ..ezért nem jött össze eddig a baba,mert én a nagyon tuti spermákat kivégzem....tehát én még tutibb vagyok :D megkaptam a kúpokat..07.06.-án kell mennem uh.-ra ha addig nem jön meg...
kiss angyal

Kiss angyal!

Egy cipőben járunk, nálunk is összeférhetetlenség van. Ezért bízom benne hogy sikerülni fog nektek mert abból majd erőt merítek én is ha augusztusban elkezdjük az elsőT!!!

Szerinted az inszemmel ezt simán meg lehet oldani?Remélem!!!!!
csézjang

kiss angyal: 6-án tesztelni kell menni, nem? Az inszemeseknél 17 napra szoktak pisis tesztet csinálni a budaiban. UH rá következendő 10 napra van, ha pozitív a teszt. De hát mi más is lehetne ilyen tenyészbikával :D Gratula mindkettőtöknek és vigyázz magatokra.
vicky79
Budapest III. kerület

csézjang: Én úgy emlékszem, hogy Linácskánál is összeférhetetlenség volt és hát látod, kétszer is megoldották. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Ma olyat röhögtem. Ajándékot kerestem a bmc-seknek és az egyik boltban láttam sperma alakú tartályban krémlikőrt. Gondoltam, hogy ez milyen stílusos lenne mondjuk a biológus csajszinak! :D De aztán visszafogtam magam, pedig tök jó poén lett volna.
vicky79
Budapest III. kerület

Csézjang: Megkérdeztem a dokkert és azt mondta,hogy ilyen esetben ez a teendő,mert ilyenkor pont az a rész van kikerülve ahol a kivégzés folyik :D a hüvelyben(váladék) és + a méhszályon is van egy olyan réteg ami (úgy érzkeli a nyálka)a nem odavaló dogokat megöli...
kiss angyal

vicky!

Mi az hogy kétszer? Ikrei vannak? vagy két inszeme sikerült? Bocs de nem vagyok képben... :oops:
csézjang

Vicky: igazad van pisi tesztre kell menni :D
kiss angyal

szóval mi volt Linácskánál?
csézjang

csézjang: Az illető nem ebben a fórumban van, már megint eltévesztettem. A nagylánya 3 múlt (ha jól emlékszem) és most jön a kicsi. Azt hiszem mindkettő inszemből lett, de egy kicsit most elbizonytalanodtam. Ha jól emlékszem, akkor nem volt stimulációja, csak inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss angyal!

Nagyon drukkolok Neked!

Vicky!
Engem is megnevetettél. Magam elé képzeltem a biológus csajt, akinek átadtad volna, és elképzeltem az arcát. Hát nem semmi, hogy miben árulnak manapság krém likőrt. :lol: :lol: :lol:

Remélem tényleg szerencsét hoz ez a laptető!

Puszi

gyoreneildi

Ildi:köszi a drukkot :D ...neked meg fészkelődnek a pocaklakók,azért fáj a hasad :D

Kpn: mi van?

Vicky: én ezt nem hagytam volna ki :D :D :D

Sztyopane:menzi manó bejelntkezett??
kiss angyal

na helló megint!
angyal, nincs semmi :lol: ma vagyok a 14. napon, a múltkorinál ilyenkor már a munkahelyemen megjött. most még semmi. bár ma sokszor éreztem úgy, hogy NNNNA most.
nem teszteltem, bár tigris egy tesztjét átvenném :wink:
ti meg dolgozzatok rá ma és/vagy holnap :)

Ildi, nekem az inszem 6-8 napja körül volt ilyen bládi érzés mind2szer!
kpn

Sziasztok!

kiss angyal: gratula apához! A menzi manó eltévedt. De már édeset kívánok sóssal és nálam azt jelzi ,hogy közeleg :oops: :D

Csajok ezt az összeférhetetlenséget, milyen vizsgálattal állapítják meg, kenetből?

Vicky: És végül sikerült venned ajándékot? És mit?

Kép
sztyopane

Kpn: most nem fog megjönni :D ...nagyon erős vagy,hogy nem csinálsz tesztet!!!most azt mondta a dokim,hogy ne csináljak én sem,mert feleslegesen idegesíteném magam,mivel sokszor nem a valós dolgot mutatja..mikor kell menned vissza,hogy megnézzék mi-zu odabent?
kiss angyal

kiss angyal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misi bá?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

sztyopane: foggalmam sincs miből állapítják meg :( ...csak megkérdeztem,hogy nem kellett volna egy ilyen vizsgálatot csinálni,mire mondta, hogy azt megnézték :shock:
kiss angyal

Misi bával én inkább kommunikáltam, hogy a fejemre orientálódjon a réveteg tekintete ne pedig a lábaim közé :D különben kedves volt nagyon :D
kiss angyal

Na, elszállították a tortámat!

Ilyen lett:
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti

ez nagyon szép és guszta lett :P
ha rendelek tőled postán eltudod küldeni? :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

kakti: Nagyon jól néz ki, biztos nagyon finom lett.

sztyopane: Írok privit.
vicky79
Budapest III. kerület

Amúgy az összeférhetetlenséget nem tudom, miből állapítják meg. Talán abból, hogy a rákszűréshez vett minta mennyire savas, vagy lúgos - gondolom én... De mivel az inszemináció ezt teljesen kiküszöböli, teljesen felesleges azt az (azt hiszem, Dita által emlegetett) házastársi vizsgálatot megcsinálni. Ráadásul sokunknál lehetetlen is. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, nagyon szép lett :D
kiss angyal

Köszönöm Kakti.
Gondolom ha lett volna nálunk ilyen közölték volna velünk.

Kép
sztyopane

Sztyopane:szokták mondani,nekem elfelejtették, de inszemnél,beültetésnél már nincs jelentősége...
kiss angyal

Havri: merre vagy?

A kismamik hogy bírják ezt a meleget?

Lányok:inszem után kell feküdni vagy ugyan azt a megszokott életvitelt kell folytatni?
kiss angyal

kiss angyal: Én egy pár napig feküdtem.
vicky79
Budapest III. kerület

kiss angyal én 1hétig feküdtem :oops: :lol:

Kép
sztyopane

Csajok

olyan jó lenne arcot társítani a nevek mellé :D

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Jól belehúztatok az írásba:))
Nem győzök vissza olvasni :wink:

Kiss angyal:

Örülök, hogy túl vagy az inszemen, most már vigyázz magatokra,pihenj legalább 1-2 napot..

Mi egész jól bírjuk a meleget, jó a klíma a lakásban :) fura, de még mindig nem érzek semmit. Remélem ez normális??!

Kakti:

A tortád egyszerűen gyönyörű :lol: :lol:
Kellemes pihenést Nektek, és vigyázzatok magatokra :wink:
havri1

Én nem igazán feküdtem inszem után. Igaz, nem is mentem tesztig melózni. Itthon voltam, és lébecoltam. De nem feküdtem. Csak ki akartam kerülni a napi 2x HÉV-en zötykölődést, mert az ember lelkét is szétrázza.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Kiss angyal!
Gratula a "bikád"hoz, sok sikert!!!! :lol: Szerintem csinálj mindent nyugodtan, de csak lájtosan, azért kell, hogy vérkeringésed is legyen, a sok fekvés sem a legjobb...

Ildi!
Tessék pozitívan hozzáállni, pihenj és csak a babókra koncentrálj!!!
Kpn, ez rád is vonatkozik!!!!!

Vicky!
Hát ez baromi jó ez a likőr, szerintem én sem tudtam volna kihagyni!!!!Tök állat lehetett!!!! Írok privit!!

Sztyopane!
Mensimanókat küldök hozzád!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Havri!
Nagyon drukkolok neked is!!!!

Kakti!
Te különben cukrász vagy? Tényleg marha szép a torta!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Nem vagyok cukrász! Sőt! Közöm sincs a cukrászathoz! De azért köszi!

Lányok!

Az újpesti Aquaworld-be 2 személyes felnőtt hétköznapra szóló napijegy jutányos áron átadó! Nyár végéig lehet felhasználni.
Ha valakit érdekel, küldjön privit!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

megint jó reggelt, látom el vagytok tűnve.

kakti, az a torta istenien néz ki, nem is hiszem, hogy nincs közöd a cukrászathoz! profi!

Heni kösz a bátorítást!

nálam ma 15. nap, a reggeli pisi megint a vécébe ment :wink: láttátok volna a zuramat, milyen morcosan nézett! :shock: :D hétfőn kell mennem pisitesztre/uh-ra... tegnap délután óta kisebb megszakításokkal fáj a hasam :cry: éjjel baromi vacakul aludtam, 2x voltam pisilni. jó lenne.... de a cickót egy pöttyet sem változtak, ezért nem bizakodom.
kpn

kpn,

hogy bírod ki???Én nem bírnám az tuti. Annyira kíváncsi leszek!!!!!
Drukkolok!!!! :roll:
csézjang

kpn,
hányadik inszem volt ez? És kinél? lemaradtam... :oops:
csézjang

KPN!

Nekem MELLesleg a mai napig semmi változás nem érzékelhető!
Nem kötelezőek mindenkire vonatkozóan a tünetek! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ITT A TÁBLÁZAT!

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kösz Kakti már képben vagyok.
csézjang

Sziasztok!

Kpn:
Ne keresd magadon a tüneteket. A nővérem már akkor érezte a terhességét, mielőtt meg kellett volna jönnnie, és mindig fájt a cickója.
Amikor én babát vártam, akkor nagyon álmos voltam, és fájt picit a hasam.. és nem éreztem a cickómat.
Az majd később jön :wink:

Drukkolok neked, sikerülni fog :D
havri1

Sting, Rózsa

Mizujs veletek??????

Engem július 02.-án műtenek a Dél Pesti kórházban, aztán sztem augusztusban kezdünk neki az 1.inszemnek, nem hiszem hogy a júliusi mensivel még beleférünk....

Kakti!

jó nyaralást kívánok nektek, ennél jobb hangulatban azt hiszem nem is tudnátok indulni!!! :)
csézjang

cséz, 2. inszem a drnőnél... hidd el, engem is megesz a fene, de jobb érzés kicsit reménykedni, mint meglátni a teszten, amit nem szeretnék. ha a 7végén nem jönne meg, természetesen a hétfői BMC köt előtt azért végzek itthoni vizsgálatokat :wink:

kakti, MELLesleg a tábla szép és profi!!! :wink:

havri, aranyos vagy, én tegnap voltam álmos már este 7kor, aztán 2 óránként ébredtem éjszaka, pedig nagy alvó vagyok. bevallom a hajnali 3as kelésnél átvillant az agyamon a teszt lehetősége, de rájöttem gyorsan, hogy 2 órával korábban pipiltem :D :lol:
kpn

Kpn:

A hétfő mindjárt itt van!!!
Kíváncsi vagyok, mit mondanak majd :lol:
havri1

Sziasztok!!!

Kpn:most annyira nem számítasz rá,hogy tuti,hogy sikerüt :D

Kakti:nagyon profi a tábla!köszi neked mindenki nevében!!!!

Rony: Hogy van a lelked?

Ildi:fáj még a pocakod?

Heni: most új nevet adott magának a párom...Ő lett a SPERMINÁTOR :D :D :D
kiss angyal

Sziasztok!

Még új vagyok itt.Egy másik topikba szoktam írni.
Szeretném a véleményeteket kérni a BMC-ről.
Történetem :
29 éves vagyok.4 éve vagyok férjnél.5 éve próbálkozunk a babával eddig sajnos sikertelenül.2006 év elején volt egy p.vezető átjárhatóságim.eredmény bal átjárható,jobb el volt záródva.Aztán ez év nyarán erős alhasi fájdalommal és görcsökkel kerültem kórházba,ahol életmentő műtéten estem át.Mivel a jobb p.vezetőm több helyen össze volt nőve.volt egy nagy cisztám ami vérrel volt tele.A műtét eredménye jobb p.vezető és p.fészek eltávolítása.Szövettan eredménye endometriózis.Ezután gyógyszer kezelés,majd lapar,de a baba csak nem jött.Felkerestük a Kaáli intézetet ott újabb átjárhatósági volt meg méh uh,ahol kiderült hogy polip van a méhemben.Pestre küldtek bennünket,hogy megkapjam az endo miatt a depo injekció kezelést,majd a kezelés után ismét műtét.
Jelenleg ott tartunk hogy spontán próbálkozunk mert nem volt erőnk visszamenni pestre. ( SOTE-ra) Gyógyteákat iszok amik kimondottan a női betegségekre vannak,mert most ott tartok ha a sok csoda gyógyszer nem segített eddig,ezzel nem ártok.
Nem rég hallottam férjem unokatesójától a BMC-ről.Nekik van ott ismeretségük orvosi körökben.Már csak időpontot kéne kérnem,de előbb szeretnék kicsit tájékozódni,hogy hogy mennek ott a dolgok?Milyenek az orvosok?
Minden vélemény és tanács érdekel.
Előre is köszi! :-)
Vendég

Kakti!
Fénypostán küldhetnél Nekem is ilyen szép és biztos Fini tortát. Nyitom az ablakomat!
Nagyon szép a táblázat, nagyon ügyi vagy!

Kpn!
Minden elismerésem a Tiéd, hogy nem csinálsz tesztet! Én a helyedben kérnék plusz egy csíkot Tigriskéről, mert neki úgy is van sok. Megkérem, hogy Nekem is küldjön eggyel többet.

Kis angyal!
Ma már azon parázok, hogy nem fáj a hasam. Ki érti ezt? Ha fáj az a baj, ha nem akkor meg az. Már saját magamon sem tudok elmenni.

Csézjang!
Drukkolok Neked, hogy minél hamarabb túl legyél a műtéten és hamar felépülj. Utánna meglátod, hogy gyorsan összejön aza a baby.

Heni!
Jól emlékszem Te hétfőn mész leletösszesítőre? Kívánom, hogy mielőbb induljatok Ti is!

Most megyek egy kicsit pihizni, mert dolgozok, de még jövök ma.

Puszi

gyoreneildi

Szia Lili!

Neked tényleg jól összejött minden :( ..A BMC-ről: tényleg nagyon jó orvosok vannak itt és mindenkivel kedvesek...viszont sajnos nagyon sokunknál van valamilyen probléma és baromi sokan járnak ide..ami azzal jár,hogy sokat kell várakozni, tehát nagyon sok türelem kell hozzá..szerintem kérjél telefonon időpontot kb 1 hónapra rá szoktak tudni adni és kezd el, hogy minél hamarabb beköltözzön a pocakodba a baba :D
kiss angyal

Lili!

Szerintem a BMC egy nagyon szupi hely. Ha megvan az első időpontod, akkor szokott lenni egy megbeszélés, hogy a későbbiekben milyen vizsgálatokra lesz szükség - ez áll vérvételből, nőgyógyászati vizsgálatból, ha szükséges HSG-re, akkor az is. A férjednek is lesz vérvizsgálat, meg sperma vizsgálat. Ha ezek megvannak, akkor mész egy lelet összesítőre és ott megmondja a dokker, hogy milyen beavatkozásra lesz szükség - gondolok itt Inszemre vagy Lombikra. És akkor megbeszélitek az is hogy legközelebb mikor kell menni.
De a többiek is biztos elfogják Neked mondani az Ő tapasztalatukat, nekem ez volt.
Bár javítsatok ki ha nem így megy.

gyoreneildi

Nem hiszem el megint laptető. Na ha most nem leszek babás, akkor nem tudom mi lesz.
Na tényleg eldugulok egy kicsit és pihizek még lehet.

gyoreneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: