Sziasztok:
hu de sokat irtatok alig birom kovetni
Nagyon sok edes babat irok, hat en is sokszor bestresszelek, hogy az enyem miert nem kuszik maszik, na de ez van, majd csak o is elkezdi. Valhogy igazabol nem is erdekli, ha hasra teszem el kezd sirni, hogy o ugy nem akar lenni, maszni meg foleg nem, persze imad fogdosgodni, forgolodni, tolni magat a labaval haton, na majd csak megtetszik neki az a hasazas is:)
Aludni ujabban mi sem alszunk, vagyis csak 3.-ig 4.-ig, utanna szopi (na nem mintha eheznenk, csak ugy mert anya felvesz) utanna meg forgolodas "anya" agyaba, ha bealszom akkor "anya" visszatesz a kisagyba, vagy ha nem akkor meg probal bealtani a sajtjaba. Sirni nem hagyom semmi fele kepen, szerintem szenved a meleg miatt, meg mert tul vilagos van a szobajaba, sajna ha besotititek megsul a melegtol, ugy hogy most mar ez van amig nem lesz legkondi. Habar lehet, hogy ma este jol fog aludni es ramcafol, hat nem tudom.....voltak heteink amikor jol aludtunk, remelem majd csak vissza jonnek ezek a hetek.
Vickybabe: mi sem hozza tapizunk meg, le lettunk tiltva orvos altal, meg az enyemnek most tunik el a kitolo reflexe, tehat amiatt sem lattam fontosnak, meg foleg, hogy hizunk rendesen a szopitol is, tehat szerintem sincs szukseg ra. Majd jovok en is tanacsot kerni amikor kezdek:) addigra itt mar mindenki gyakorlott lesz.
Medence: hu at a mienk akkor tok hideg, pedig itt aztan van meleg, a mienk olyan 21-22 fok csak, az igaz, hogy nagy, na de megis 29 fok?
Atit amugy medencerol is letiltotta a doki bacsi, csak jelzem a klor miatt, meg szemfertozes miatt amit allitolag bizonyos baciktol lehet elkapni

szoval o marad az o pici mini medencejebe, vagy tengevizbe

(gondolom most mindenki irigy irigy)
na megyek segitek az en festo ferjemnek