Hát problémák már nem most kezdődtek,írtam nerég hogy Robi náthás,akkor azt írtam hogy nem viszem dokihoz de csak elmentünk,kapott antibiotikumot Aktil-t+köptetőt,beszedtük helyrejött rá egy hétre ismét nátha köhögés,akkor is elvittem dokihoz kapott amoxicilint+köptetőt eltelt egy hét,és ekkor érkeztünk mult hét péntekre.
Orrfolyás,szombaton nagyon száraz köhögés,vasárnap egy ideig talán szakadozott vagyis én úgy hallottam(ekkor már orrfolyás nem volt),de elkezte "hörögve"szedni a levegőt,délre belázasodott kivittük az ügyeletre.Ott "kedves doki"közölte az elmondott tünet alapján,akkor még meg sem vizsgálta "anyuka a gyerek megfázott"(hangnem az volt hozzá

),mondtam neki hogy azt én is tudom,de megfázástól nem hörög a gyerek!!!Meghallgatta és azt mondta menjünk már be a hetényibe mert ő most nem tudja eldönteni hogy kezdődő tüdőgyuszi,vagy valami más.Bementünk ekkor már Robi nagyon kis levegőket vett,mint aki nagyon ki van fáradva és nem tud nagy levegőt venni,fal fehér volt.Egy nagyon aranyos kedves fiatal doktornő volt.Megvizsgálta,ezután fújtak a szájába "szárazgyógyszert"hogy áttudjunk menni a röggenre-de előtte már elmondta hogy vénás kezelésre lesz szükség annyira rossz Robi állapota.Ja és nem értette hogy-hogyan mondhatott olyat az ügyeletes orvos hogy kapunk receptet és jöhetünk is haza!
Elmentünk röggenre,majd vissza a dokihoz itt már Robi nagyon szépen tudta venni a levegőt.
Azt mondta a doktornő és utána ezt még két orvos erősítette meg,hogy allergiás reakcióként jött elő,levolt és levan gyengülve a szervezete és ez a vasárnapi nyálkás ídő váltotta ki
Asztmás hörgés-Linda javíts ki ha nem jól írtam-latinul gyöngy betűkkel van ráírva a záróra,amit én persze nem értek.
Hajlamot örökölhetett tőlem merthogy nekem is volt gyerekkori asztmám,elmondtam hogy tavaly a szemével hortuk azon volt az allergia,ez is egy nagyobb hasmenés után jött ki,hát most máshogy:(
Az osztályon minden elismerésem a nővéreké,nagyon aranyosak-kedvesek és segítőkészek.Ami negatívuma volt a dolognak,hogy fürödni a 4.-re,w.c.-re pedig a földszintre jártam,persze ezt is akkor ha volt valaki látógatónk.Gondolhatjátok sűrűn nem mentem pisilni
Retkes főorvost egy nagyon alapos és gyerekszerető dokinak ismertük meg,ő már tegnap leengedett bennünket az udvarra-nagyon jó volt egy kicsit lenn!!!!!!!!!
Igaz Robi nem akart inni,így veszélye volt annak hogy infúziót kap,de végülis teljesítettük a napi egy litert,tegnap meg már 1,5-et lenyomott,ha nem ivott volna akkor még ott lennénk.
Most itthon még szedjük a Summamedet,Aerius,és köptetőt.ezeket még három napig kell szedni,10nap múlva kell mennünk újabb vérvételre és kontrollra.
Nem tudom mit jelent a vérképben az We és a CRP.mert ezek miatt kell újból vérvétel.Amúgy Retkes főorvos azt mondta jó a vérképe
Hát röviden tömören ennyi.majd még az ott töltött napok egy külön sztori,azt majd holnap