A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hanna! hozzánk indultál vasalni??? mert még nem értél ide :lol: :lol: :lol: várlak.

helyesírás???? nekem nincs időm visszaolvasni amit írok, sőt vilámsebesen kell mindent írnom ezért e sok elírás, betűcsere. ....

Jók a tali képek. Sacit egyből megismertem:)

Este elolvasom ezt a blogot...
katuska79

Édik a babák, remélem, egyszer mi is eljutunk egy ilyen talira...
Boróka már alszik, ma egész nap tiszta zizi volt, alig aludt valamit, most beájult, szinte evés nélkül, úgyhogy ma biztos lesz éjjeli kelés :(

benci

Hanna, Csöre: köszi, igazából szerintem sincs baja, csak olyan furi, hogy csak a fejecskéje meleg, még az arca sem, csak a homloka.

Nálunk is zizi a gyerkőc, bár nálunk az éjszakák amúgy is elég rosszak, kb. 5ször kelünk reggel 5-ig, aztán átviszem az apjának, ő van vele reggel 7- fél 8ig, akkor alszik még egyet a hordozóban.
pedig másfél hónapos koráig elég jól aludt... elromlott :D
van hogy három órát is alszik van hogy csak egyet...
minden este tiszta ideg vagyok lefekvéskor, hogy mikor fog ugyan ébredni...

mindenesetre várom hogy jobb legyen, rossz egyedül aludni...

Szilvi
Kép
xania9

persze most bealudt, fürdés meg még nem volt...

Szilvi
Kép
xania9

Xania,
nálunk is így volt mostanáig, aztán egyik napról a másikra átaludta az éjjelt.Persze tudom, hogy lesz ez még rosszabb is, főleg, ha jönnek a fogacskák, a fiamnál volt, hogy 10x is keltem éjjel.
De kitartás, 2 év, és utána már alszik, mint a bunda :lol:

benci

Csöre: á, értem, pedig épp ajánlani akartam két mongol futóegeret ketrecestül :lol: ;)
Melyik C&A-ba néztétek? Lehet érdemes lenne bejönnötök az Árkádba. (A Pólusban és a Dunakeszin lévőt nem merem írni, mert igencsak messzebb vannak tőletek :roll:)

Szilvi: Hanna leírta a frankót. Amúgy Milánnak is meleg a buksija (az arca neki sem), szerintem így adja le a felesleges hőt.
Benedek eszik is éjjel? Csak szopizik? (Lehet nem eszik eleget, mert lusti, vagy nincs elég tejcsi. Én lehet megpróbálnám, hogy pótolok, először lehetne fejned, hogy egyáltalán mennyi tejcsi jön ki, és azt odaadni neki így este szopi mellett, vagy tápszer.) Az éjjeli 5 kelés az nagyon sok :shock: Miben alszik? Nincs melege esetleg? (Hangosan gondolkodom ám, hogy mi lehet az oka amiért ennyit ébred éjjel. ;)) Enyém gyerek sem aludta át az éjszakát még soha, de azért ennél többet alszik :roll:

Hanna: ez a blog.... hogy mennyi hülye van, bár nem értem miért lepődöm meg, mintha nem találkoztam volna már jópár ilyen korlátolt, csökkent agytevékenységű egyeddel... :x

Már nem is tudom, mit akartam még.... Mágnes te azt mondod a hasadban maradt az agyad, hát asszem az enyémet meg leszívta Milán, így én meg is szültem... :roll:

biga.csiga

Na, hazaértem a taliról, volt itt barátnőm is, aztán fürcsi, most meg gyorsan visszaolvastam.

Tali megint szupi volt, Mági, köszi a vendéglátást! Sajna a fényképezőgépem itthon maradt, így most nem tudok hozni képeket :(

Moffli: utólag is boldog szülinapot!

Rita: gyönyörű Attila! Gyere gyakrabban!

Magdolnasz: szép méretek :-)

Peni: én a Diegoban tök jó szőnyegeket láttam és szerintem nem voltak olyan drágák.

Krisz: a muszáj nekem is nagy mumusom, de a manapság a word már automatikusan javítja :-) :-) :-)

Katuska: tök jó lett a kép! Meg köszi a fotós linket (én is láttam ám iwiw-wn, milyen klassz képeket gyártottál :-), mindjárt ki is próbálom :-) Gázolaj :twisted:

Regina: de szépek a gyerekeid! :-)

Manócskák: jól látom, hogy Joel összekulcsolja a kezét az 5 napos képen? Az 5 hónapos kép meg fantasztikus! Nagyon cuki :-)

Kriszti: köszi a hinta-infot, majd körbekuksizol, hol mennyi. Meg a mei-tai-ért is teljesen odalettem, szerintem abba is beruházok. Kár, hogy most sehol a láthatáron egy szülinap vagy névnap, akkor arra foghatnám a költekezés :-( Apa megint zsörtölődni fog :-(

Hanna: boldog 5. hót Olivérnek! És hajrá lagziiiiiiii :-) Mulassatok ám nagyot!

Nem is tudtam, hogy ma Levente nap van :-( Boldog névnapot Levinek!!!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Alvás: Saci beájult... szerencsére fürdés után... ő mostanában egyszer kel éjszaka, de változó.... volt jobb is, rosszabb is.
Zaza egyéni rekordja 12 kelés egy éjszaka... hát, egyikünk sem aludt sokat aznap éjszaka :roll: ez persze 7 éve volt, nem mostanában. Ő fogzáskor "romlott el".
Ja, hogy nem kuka Mesi és Zaza :D Hát, az nem jellemző rájuk :D
Ami nagyon érdekes volt a talin: annyi különleges szemű baba volt egy helyen :D Zillének, Leventének, Milánnak nagyon extra a szeme színe... :D És hihetetlen, mekkorák a kiskandúrok :D (kivéve Milánt, de ő volt a legislegfiatalabb) Szóval lesznek kik vigyázzanak a csajszijainkra :D
Szegény ártatlan Zillét meg lerendezte Sacim (többször is, bocsi :oops:)... Eszter megvédte magát, de ők Sacival kb. ugyanabban a súlycsoportban vannak minden tekintetben. Zille igazi törékeny nőci :D

Eszter: tiéd Apa nem egy tetőboxos kocsival ment érted? A kereszteződésben összefutottam egy ilyen példánnyal, eszembe jutottál, hogy ott állsz, és vársz egy jó fél órája.

Edit: mondtam én, hogy milyen kényelmes a MT :wink:

Biga.csiga: ááááááááá (égnák álló hajú szmájli), rágcsálókat csak messziről, tisztes távolságból....

Hő: igaza van Biga.csigának, lehet melege, annyira nehéz eltalálni, mit adjunk rájuk ebben a melegben... én egyelőre egy vékony rugiban altatom, és vékony takaróval takarom, nyitott ablaknál alszunk.

Blog: na már nagyon kíváncsi vagyok, de még nem jutottam el odáig :?

Csöre
csöre74

Katuska! Dobd át a motyót. Kivasalok neked is!

Mági! Fasza Csaj vagy! :wink:

Csajok! Nyugodtan kommenteljetek abba a blogba.
Tényleg az a célja, hogy felhívjuk a babakocsival milyen nehéz közlekedni számtalan helyen. Köszi!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Mágnes: találtam egy ilyet a Vaterán, nem érdekel titeket? Anna bizta értékelné, és mivel mozog Bence is ;)

http://www.vatera.hu/fisher_price_elmo_ ... 50244.html

jelentem jasrafordulunk teljesen tökéletesen, már a kezünk sincs alánk szorulva :D A talin is többször produkálta, de mióta letettem aludni a kiságyba ezt nyomta, keresztbe fordulva, és nyifogva, mert vissza még nem fordulunk. (Most én vagyok úgy, mint Mági volt nem is oly rég.... :roll:)

Végül cicin aludt el, már húzza a lóbőrt a lekem, én meg szörfölök a neten :lol:

biga.csiga

Hanna:
az a baj, hogy ezek annyira beszűkültek, hogy hiába magyaráz nekik az ember, nem látnak a fától... :twisted: (tetszik, hogy szövegértés egyes.. ha tudná, hogy pedagógus vagyok :wink: )

Bigacsiga:
húú ez nagyon tuti :) Megtennéd, hogy megfigyeled nekem? Nem vagyok vaterás, de nagyon tetszik :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok,
mi is szerencsésen hazaértünk. Levi is végig aludt az úton.
Nagyon jól éreztük magunkat és tényleg szupergyönyörű minden babuci!
Saci igazi kis kópé és a nagytesói is nagyon jófej gyerkőcök! Eszter nagyon ügyes, Zille tényleg kis törékeny, gyönyörű kiscsajszi. Milánnak óriási a beszélőkéje :lol: Beninek meg a punkos vörös haja, csúcs! Anna meseszép, Bálintka igazi husibaba :lol:
Az én manóm meg tényleg kisfókában nyomja hátrafelé, azóta is :lol: :lol: :lol:

Köszönjük a köszöntéseket, elteszem őket a jövő hétre, jún 28-at néztem ki névnapjának :wink: az van legmesszebb a szülinapjától, pont fél évre :lol:

Képeket majd feltöltöm, bár nem sokat csináltam. Tudok oda csak így feltölteni, vagy kell jelszó?

Na megyek aludni, jó éjt!

Kép
vickybabe

Viki: kell jelszó

Hanna: ezen lehetetlen átrágni magam :shock: de ennyi korlátolt embert, komolyan :shock: :shock: :shock: szóval folytatom az olvasást, amíg ki nem dőlök

Csöre
csöre74

Már betettem ;) A csajszi, aki árulja itt lakik a közelünkben, már vettünk tőle cuccot (tudom az elérhetőségét :)) , ha gondolod, megkérdezhetem, hogy bevillámárazza-e, és ha igen mennyiért :roll:

Amúgy teljesen igazad van a blogban is és a blogról is ;)

Hanna: nekem is lenne egy autós témám, lehet belőle hadjáratot indítani, hogy lehet felkerülni? :roll: Elég forgalmas kereszteződésnél lakunk, és a piros lámpánál előszeretettel bömböltetik a rádiót, bőgetik a motort az éjszaka csendjében, hogy majd kiesünk az ágyból... A gyorsulásikról nem is beszélve :x

biga.csiga

Csöre: csak rosszabb lesz.... mármint a korlátoltság a blogban...

Hanna: erőt gyűjtök, hogy kommenteljek, mert annyira idióták, de miután összeszedtem a gondolataimat támadásba lendülök ;)

Viki: Milán egész délután nyomta nekem a szöveget, mert jól kialudta magát útközben :lol:

biga.csiga

bigacsiga:
ha megkérdeznéd,hogy mennyiért csapná le, megköszönném. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ok, holnap rámozdulok, most meg bemozdulok az ágyba :D

biga.csiga

Biga-csiga: hát eszik is, de nem mindig. Fejni nem fejtem csak a kezdeteknél, de nem nagyon ment sehogy, ha pótolni akartam nem kérte, vagy hányt a tápszertől éjjel. Inkább azt mondanám, hogy a cici nyugtatja meg éjjel, mert nappal azért bőven elvan 3-4 órát kaja nélkül.
Próbáltuk már mindenben altatni, kitakarva, betakarva, kísérleteztünk sok mindennel.
Lehet, hogy örökölte, mert apum is ilyen rossz alvó, ő is felvan óránként... de ő elintézi egyedül legalább... :D
Benci: azért megnyugtattál!!! van remény :) :) én is azt várom, hogy egyik napról a másikra megváltozik, így romlott el is. :)

apósom amúgy gyerekpszichológus, és azt mondta, nincsen gond vele. meg a doktornő is ezt mondta... ő ilyen... kár, hogy én nem ilyen vagyok... :?

Szilvi
Kép
xania9

Szép estét!

Remélem jól sikerült a tali! a fotók szenzációsak :D :D

[quote="nboglárka"]A írta:nboglárka szombat/vasárnapi találka ugye még mindig jó? Valamiért rémeket látok. :?
Ma Brúnó megfogta az asztal szélét, és egyenesen ült, anélkül hogy tartottuk volna. Egy kis ideig. :)

Bogi, egyelőre az a terv, hogy péntek délelőtt utazunk, szombaton házat bontunk, vasárnap du. haza... szóval a vas. délelőtt tűnik a legideálisabbnak nekünk, vagy esetleg a péntek kora este.
Brúnó nagyon ügyes! Mi még nem tudjuk megtartani magunkat.

[quote="Csöre"]a írta:Csöre mi állatos habtapink ehhez a fajtához tuti nem passzol Ez a 26 db-os?
Igen az :)

Enikő, de jók ezek a színek! A konyhába belezúgtam... gyönyörű ez a zöld

Rita, boldog szülinapot!

Krisz, irigykedem a ruhavásárlásért!
Ági most kb. 69-70 cm (Apa mérési eredménye szerint)

Katuska, szuperek az új vonalzók!

[quote="Peni"]K írta:Peniéne vennem valami jó vastag viszonylag nagy puha szőnyeget amin tudna mászni...de erre most nem gondoltam sokat beruházni...nem láttatok valmamit valahol ami megfelelne ennek a célnak? Nem drágát....

Peni, betűs habtapi? Mi a TESCO-ban a múlt hónapban 4980-ért vettünk két csomaggal. Nagyon ügyes Zétény! Mi még nagyon nem akarunk négykézlábazni... :roll:

Csöre, azta Saci de belehúzott... Csak loholhatunk utána, olyan gyorsan fejlődik :shock: :D

Regina, nagyon édes Kitti! nem szokott nagyon megijedni, amikor így beakadnak a lábacskái? Enyim lány annyira kétségbe tud esni ha ilyesmi történik vele...

Tetyk, ne aggódj a helyesírásod miatt! Én magyar suliban tanultam itthon, mégis annyi hibát vétek... :oops:

Lagziba menők, falunaposok, jó mulatást! Nálunk is ünnep lesz, vasárnap leszünk egy éves házasok.

Hanna, parkolás :evil: :evil: :evil:

Elköszönök a hétvégére... jók legyetek!
kisbogacs

Kimaradt...

Xania, sajnálom a rosszalvást!

Biga.Csiga, ha vasárnap időben hazaérünk, visszük a mei-tai-t apusodnak, ha nem akkor kedden, OK?

Bogi, neten már nemigen leszek elérhető, keressük egymást mobilon majd!

Na most köszönök el :lol:
kisbogacs

Juhéjj én vagyok ma az első!!!

4 óta fent vagyok mert párom ment ki Kolozsvárra és ki kellett engednem a kapun. Egy telefon vezeték annyira alacsonyan van, hogy egy hosszú bottal fel kell nyomnom, hogy ki tudjon állni a rakománnyal.
Máté ma megy csongrádra mamáékhoz, úgyhogy hétvégére kettesben maradok Petrával. Csajos hétvége lesz...velneszelünk, kifestjük a körmünket stb stb :lol: :lol:
Este még tök sokáig fent voltunk mert majdnem tíz volt mire elkészült a vár amit visznek ki.

Máté vár a csúszda csatlakozásra:)
Kép

A főpróba
Kép
katuska79

Csöre:De egy fekete bmw,tetőbox-al.Honnan tudtad?Nem az a baj,hogy vártam,legalább levegőn volt Eszter,csak már majd bepissentettem és már nem akartam visszamenni,újra felcipelni a hordozót az alvó Esztikével.Gondoltam rá,hogy oda guggolok... :lol: :lol: :P De tartottam.Nem a forgalom miatt késett-biga-csiga...Ki ment a JOKER-re(horgásztó)és a tulajjal elbeszélte az időt... :? :D
Ktuska:Csajos hétvége...És a hajatokat is befonjátok?? :D

Eszter

Kép
eszterem

Katuska, aki korán kel :wink:
Csajos hétvége :lol:

Mi itt állunk indulásra készen, várjuk a hercegnőt hogy felébredjen végre :roll:

Jajj, Bogi! Nem biztos, hogy a hétvégén folyamatosan lesz térerőm, dobj egy sms-t majd, és visszahívlak!
kisbogacs

Jó reggelt!

Hanna: jó utat!!!

Tali: nagyon jók a képek!!! Sajnálom, hogy megint kimaradtunk :(

Regina: gyönyörű Kitti! Lányom üzeni, hogy nem adja Ádámot! :D

Xania: mit csinál, amikor felébred? Sír vagy csak mocorog? Cumival alszik?

Gratulálok minden forgáshoz, üléshez, mászáshoz!!!!!! De amikor ezeket olvasom, előjön a paramamiságom, hogy az enyém miért nem????????? Igaz, a héten már háromszor megfordult hasról hátra, de azt hiszem, inkább a gravitáció volt ebben a ludas, nem az akarata.

Kriszti: nektek is jó utat! Mit bontotok?

Katuska: nagyon klassz ez a vár!!!!! Jó csajos hétvégét! :D
magdolnasz

Lányok, segítsetek!!! Hogy etetitek a manókat? Kanál be a szájába és ki, vagy hagyjátok, hogy leszürcsölje? A másik, tegnap néztem, hogy minden 5 hótól adható főzelékben van hús. Azt már lehet? Nem korai? És még egy: a gyümölcsöt és főzeléket mikor adjátok? Két evés között, vagy evés előtt? Lehet mondjuk délelőtt főzeléket, délután meg gyümölcsöt adni?
magdolnasz

Csináltam bundiskenyeret :D Már nincs kedvem visszafeküdni... :roll:
Magdolnasz:Kinyitja a száját és be a kaja... :) Én nem adom még a húst,de én nem is fogom,csak 8-10hós korától esetleg... :roll: Még mindig a 4hós kajákat veszem.Tízóraira gyümi,ebédre zöldség/főzelék,majd uzsira megint gyümi lesz.Kaja időben adom...Amikor egyébként enne.Aztán van,hogy még kér ciciből is,lenyomtatja.Most kezded a hozzátápit?
Katuska:Ezeket a vaterán áruljátok csak,vagy nem? :D Eszembe jutott,hogy egyik ismerősöm ilyesmi játszón gondolkodik a gyerkőcének!Szólok is neki,hogy nézze meg!

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! a vaterén azt hiszem csak a vár van fent, de tudok küldeni prospektust a többiről.

Magdolna! hááát husit még ne. Petra is leszürcsöli a kanálról....majd megtanulja bekapni is, most még szopizza azt is. nem baj.

én gyümit délelőtt adok inkább. de amikor majd eszik főzeléket is, akkor is tízórai marad majd.
Mátévaé nagyjából úgy csináltam, hogy:
reggeli: szopi, táp,
tízórai: gyümölcs
ebéd: főzelék
uzsi: tejpép vagy gyümi dúsítva puffasztott rizzsel, kölessel, zabkorpával
vacsi: ebéd maradéka + tápszer, szopi vagy csak tápszer és szopi

napközben szopi amikor kérte és ameddig volt.

Eszter: nem is rossz ötlet...befonjuk. Ma még Máté haját is :lol: :lol: :lol:
katuska79

Katuska, Eszter: köszi!!! Tegnapelőtt adtam előszőr almát, nagyon ette :) Eddig levekkel próbálkoztam, na azzal nem voltam népszerű, kivéve az alma-sárgabarackot, pedig az még nekem is savanyú. Nóra is cumizza a kanálról, így a végére mindketten úszunk a gyümölcsben, mert nem csak szívja, fújja is :)
4 hós kajában főzelék nemigen van, csak a finomfőzelék. Eszter te mit adsz még ezen kívűl főzelékként?
magdolnasz

Eszter: akkor ő volt az :lol: :lol: :lol: :lol: hát, onnan gondoltam, mert fiatal nem éppen szabadísz vezette :lol: :lol: :lol: mondtam is a gyerrkőcöknek, hogy tuti kicsiEszter Apáját láttuk :wink:

Zaza megkérdi: Anya, énekeld azt, hogy "nyuszi fekszik az árokban" :shock: :lol: (Ja, az érdekelte, hogy "felmászott a nyúl a fára")

Katuska: hajrá csajos hétvége :lol: :lol: :lol:

Kriszti: hű, sűrű hétvége :shock:
A miénk is az lesz: évzáró, jönnek a gyerekek ágyai, Mesi megy szülinapozni, be kell ugrani a decathlonba, a bauhausba, és még végiggondolom, hogy hová... plusz a szokásos családi hétvége, de most öcsémék nélkül.

Biga.csiga: gratula a forduláshoz :lol: :lol: :lol: a többiek jól megmotiválták Milánt :D
Magdi: Nórinak is gratula! Ügyes kislány, és ne aggódj, nem véletlen, még akkor sem, ha annak tűnik :wink: (És továbbra sem hasonlítgatunk)

Blog: újranekiveselkedek... tegnap Apus behisztizett, hogy mit számítógépezek annyit, amikor ő itthon van :?

Szilvi: Benedek nem cumizik?
Nálunk egyedül Mesi cumiuzott, őt ilyenkor meg lehetett vele nyugtatni... Zazát, Sacit nem, nekik nem kellett a cucc... de Saci egyelőre jó alvó (kopkop)

Csöre
csöre74

bálintanyu
Igen jó láttad, valóban össze kulcsolta a kezeit, de azt mindig így csinálja. :D :D

Most újabban a Joel nem alussza át az éjszakákat, gondolom a foga illetve a meleg miatt. Ezért egy kicsit napközben fáradt vagyok, próbálok is egy kicsit napközben pihenni amikor a Joel alszik.
Hétfőn megyek AFP-re és már a dokihoz is kellene mennem, de mindig közbe jön valami, ja és hétfőn megyek személyit cserélni, remélem hamar fogok végezni. :?

manocskak

Magdolna: Zétény is leszopizza a kanálról a gyümit. NÉha nagyobbra nyitja a száját akkor betolom neki a kanalat de azon annyira vigyorog hogy az egész kaja kifolyik a szájából:-).

Én reggelire adok neki tápszert. 10 óraira gyümölcsöt kap. Ebédre főzeléket és utána végig tápszert.....egyenlőre így alakult nálunk.
Zétny már elmúlt 5 hónapos de húst nem kap, csak zöldséges főzeléket kap. 6-7 hónapos kora előtt nem fogok neki húst adni...utána elkezdjük apránként.

KépKép
peni

Sziasztok! Nagyon jók a talis képek! Ügyesek a babák!
Úgy szerettem volna én is ott lenni! És a jövő hetire sem tudok elmenni, mert költözünk! :cry:

Csöre! Elfogyott a buktád? :)

Regina! Milán még facér, ha esetleg bejön a lányodnak! Teszek is róla képet!

Kép

Magdolnasz! Hasonlóan etettem én is Leventét, mint Katuska! És husit én sem adnék neki 8-10 hónapos kora előtt. Főleg, ha van még tejed!
A kanalat meg ne hagyd hogy szopogassa, jobb ha már most megtanulja, hogy az nem játék, különben nehezebb lesz a rendes evésre rászoktatni. (persze ez csak az én véleményem)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Magdi: én is úgy csinálom, mint Peni. Ebédre pl. ilyet adok, hogy főtt krumpli őszibarackkal vagy a sütőtökös cuccokat. Utána nem kér tápszert, ez elég neki. Ja, először ő is csak nyalogatta, most már tátja a száját.

A fiam újfajta forgást fejlesztett ki. Brékel. :lol: A tengelye körül forog. Iszonyat lábmunkával képes 360 fokot fordulni. Mindezt hason. :lol: A normál fordulást továbbra sem erőlteti. :roll:

krisz78

Enikő: sajnos tejem már nincs :( Nem nyalogatja a kanalat, hanem mintha cumiból enne, úgy szívja :) Meg néha fújja :D

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!!!!!!!!!!!!

Peni, Krisz: mennyi az az adag, amivel jóllakik? Igaz, még csak most kezdtük, gondolom így csak eltolni tudom a kajákat, kiváltani még nem.

Móni: tudsz még szoptatni? Ha nem, Te is kezdd el a hozzátáplálást szerintem.

Krisz: újabb közös pont gyermekeinknél :) Nóra is forog, csak háton :D
magdolnasz

teszek még egy pár képet, ahogy alszik és közlekedik :lol:

Kép Kép
Kép játszószőnyegen volt és a szoba sarkába kúszott

Kép itt meg az ágy alá

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Magdi: ha én csinálom, akkor két kis főtt krumpli 2 őszibarack (ha botmixerrel csinálod, teljesen olyan állagú, mint az üveges) Amúgy egy üveggel megeszik. Sokáig csak felet evett és utána tápszert. Most már kéri a teljes adagot. Ha elég neki, kifújja a szájából.

krisz78

Magdi: küldtem privit

krisz78

magdolnasz
Tudnék, csak tudod a dokinéni szólt, ha esetleg görcsölne a hasam szoptatás alatt akkor inkább hagyjam el neki, most már sajnos kénytelen vagyok neki tápszert adni, meg annyit mondott a dokinéni, hogy gluténmentes tejpépet adjak neki.

isarenikő
Nagyon jók a képek. :D :D

manocskak

:D :D Nagyon szuperek a talis képek!!!!!!!!! A sok kis kúszó-mászó-próbálgató apróbabó :D :D

Brékelés: :lol: :lol: Viola is csinálja, csak eddig nem jutott eszembe, hogy ilyen jó nevet adjak ennek a mozgásformának :lol:

Enikő: hűű, csodaszép, nagyfiú és nagyon önálló!!

Magdolnasz:
a hozzátápi idejével vigyázz- a dokinéni szerint Viola talán azért hányja ki a gyümipürét, mert előbb bekajál püréből, aztán mohón ráeszik egy teljes adag tejcsit, és kész a gyomorrontás. Állítólag a kis gyomrokat váratlanul érheti, hogy a püré sűrű (szemben a totál folyékony tejjel, más a térfogat-sűrűség arány), és nem pontosan jelzik a "telítettséget" a babónak, aki emiatt hajlandó betegre enni magát, mire rájön, hogy már jóllakott.

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Enikő: édes!!!!!!!!

Krisz: köszi, válaszoltam, nem jött még! Két kép Neked! :)

Kép
Kép

Maszatmanó: erre figyelek! A gyümölcs és a táp között legalább fél órát hagyok. Eddig - lekopogom - nem volt baj. De Nóra nem különösebben bukós, szerencsére.

Móni: kérdezz rá a dokinál, de talán már próbálkozhatsz Joelnél gyümölcslével.
magdolnasz

sziasztok,

csak ámulok, mennyire előrehaladottak vagytok már a hozzátápival :oops: mi még csak napi pár kanál gyümikóstolónál tartunk...Na legalább lesz kitől tanácsot kérnem majd :lol:

Inkább fölteszem ide a képeket, úgysem sokat csináltam:
Kép

Kép Kép

Kép
vickybabe

Magdolna, nagyon szép Nóra! Levi is csak pár hete kezdett aktívan forgolódni, nyugi, Nóra is bepótolja majd!!!!!!!!!! Hamarosan visszasírod a régi "szép" időket, amikor letetted és ottmaradt :lol: :wink:

Enikő, Milán nagyon ügyes, és mekkora nagyfiú!!!!!!!!!! Költöztök, de jó! Majd megyünk Levivel nézelődni, ha már lehet :wink: :lol:

Strandra meri már valaki vinni a Picúrt? Én úgy mennék, csak féltem őt a közös víztől...Szervezhetnénk egy strandolós talit is nyáron 8)

Kép
vickybabe

Magdi: Zétény is 1 üveg kaját eszik meg vagy kb ugyanannyi házi kotyvasztásút. Tegnap alma volt kurmplival, én egy közepes krumplit főztem és hozzá 2 közepes almát tettem...én is botmixerrel trutyizom, ha nagyon sűrű akkor a főzővízből teszek 1-1 evőkanállal. Ezt tegnap befalta...
Ma krumplit fog enni répával...2 répa 1 krumpli az adag.
Tízóraira 1 üveg Hipp vilmoskörtét evett.

Amikor kezdtük a kaját 3-4 kanállal kapott pár napig de nagyon követelte ízlett is neki úgyhogy egy hét alatt eljutottunk a fél üveghez. Ezt ette hetekig tápszerrel kiegészítve...és most kb 1 hete eszik meg egy üveggel de ezután már nem kap tápszert legfeljebb pár korty vizet, ennyitől nagyon jól lakik.

Manócskák: szerintem ez inkább anyuka kérdés mint doki kérdés, hogy ki mikor kezdi a hozzátáplálást. Zétényt alig 2 hónapig tudtam szoptatni, ő tápszeres, ráadásul ekcémája van a tejes tápszertől...úgyhogy csak tejmenteset kap, ami annyira pocsék hogy alig akarja enni....ezért úgy gondoltam hogy 4 hónaposan elkezdem neki a gyümölcsöket és zöldségeket adni. Mindent megevett eddig (igaz legfeljebb 2 komponensű nagyon egyszerű dolgokat kap) és imád mindent ami nem tápszer...
Joel mit eszik? Tápszert?

KépKép
peni

Mági, sokáig tartott tegnap a romeltakarítás? :oops: :lol:

Még ezt megmutizom aztán befejeztem, velem lesz tele az oldal :oops:
Kép

Kép
vickybabe

Vicky: nagyon jók a képek! Köszönöm a dicséretet! Áááááá, nem hízom ilyenkor :D
Én strandra nem vinném Nórát. Én se szeretem a mesterséges vizeket.
Starndolós tali jó lenne, de beszerezte már valaki a csadorokat? :D
magdolnasz

Magdi: szerintem megint c@rakszik a freemail.Megpróbáltam újra. Nekem ott van az elküldöttek közt. :roll:

Nagyon édes vigyorgós Nóri! Mindjárt megmutatom Ádámnak.

Vicky: mi fogunk menni strandra, de a medencébe én nem merem még belevinni. Cukik a képek.

krisz78

Vicky: ez nagyon jóóóóóó! Hogy csináltad??? Én is!!!!!!

Peni: köszönöm neked is az infót! Nekem a doki javasolta a 4 hóson, hogy kezdjük el a gyümölcsleveket, most meg szólt, hogy jöhetnek a főzelékek. Nóra három napja kap gyümölcspépet, ennyi idő alatt evett meg egy üveggel, de tetszik neki. Ő is tápszeren van, de imádja azt is.
magdolnasz

Krisz: még mindig semmi. Én is küldtem Neked, az átment?
magdolnasz

Vickybabe: én kihagynám a strandot,láthattad,hogy miért!De ha gondoljátok jöhettek hozzánk is talira.Van medence,meg beszerzek pár bébimedencét is és strandolhatunk egymásközt... :oops: :roll: :D Én már vittem be a nagy vízbe Esztert,de mondjuk strandra nem biztos,hogy vinném.Abba a húg*os vízbe... :roll: :oops:
Csöre: :lol: :lol: :lol: jól gondoltad...nem szobadísz :lol: :lol: :lol:
Madolnasz:A zöldséges cuccok a főzelékek.Nagyon fincsi a hipp-nek a bio kerti zöldségek,finifőzi...stb.Én nagyon lassan 1 hónap alatt jutottam el az 1 üvegig a tízórainál,meg már az ebéd is lassan 4hete megy.nem siettem.
Maszatmanó: Eszter ha jól lakik,már bele sem lehet tuszkolni a szájába a cickót.De néha kér lenyomtatni egy kicsit...Főleg ha nagyon sűrű.Van,hogy plusszban turmixolok hozzá vmit,hogy lazább legyen.pölö a multkor ahhoz az alma őszi banán rizses cucchoz még tettem két őszit.

Eszter

Kép
eszterem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: