Zazzy, a lányaink nagyon hasonlítanak abban, hogy utálnak hason lenni. Érdekesképp néha meg pont így tudom elaltatni, de ahhoz már elég fáradtnak ell lennie és jó hosszúakat szokott így aludni (szokott = kb. 2-3 alkalom volt ilyen

) És nálunk is az van, hogy ha rajtam van, szépen emeli a fejét, a törzsét, de hason nem igazán. Közben látom, hogy másoknál is van hasonló helyzet, de azért vedd figyelembe, hogy a mi babáink a legfiatalabbak itt.
Vica, hát jól kifogtátok ezt a lázas vírust... örülök, hogy mindenki jobban van. és így utólag is boldog szülinapot
Babaúszás: épp most találkoztam egy véleménnyel, hogy nekik anno (úgy 2 éve) nagyon nem jött be a Pólus Hotelben lévő babauszi...
Katka, érezzétek jól magatokat Horvátországban! Szerintem Peti bírni fogja az utat, legalábbis remélem.
Ja, és egyelőre nagyon csúszik szopi alatt a ciklus, mert nincs is.
Erpé, mi is Újpesten voltunk csípő uh-n, és tényleg 6 hetes kor körül szokták vinni az első vizsgálatra a babákat, majd 4 hós korukban kell visszamenni kontrollra (mindenkinek). Amikor ott voltunk, volt 4 hetes baba is.
Rszg, köszi a táblát.

Én lementettem a babaszakácskönyvet.
Örülök, hogy a kontrollon minden rendben volt... mondjuk ez elég durva csúszás. Estére nem volt Máténak láza?
Adryn, hát jó izgalmasra sikeredett a hazautatok.
Bea, örülök, hogy anyudnál nem rosszindulatú.

Mi szopizunk éjjel is, változó, hogy 1-szer vagy 2-szer. Ez úgy néz ki kb. hogy valamikor 1-3 között ébredünk először, majd valamikor 4-6 között. Persze csúszások vannak, van, hogy az első kelés 4-kor van és ehhez képest mondjuk 7-kor a következő. De van, hogy már 1/2 1-kor kelünk. Egyre több a hosszan átaludt éjszaka. a 4-től a 8 óra alvásig már minden volt

Egyébként nem mindig örülök a hosszabb alvásnak, mert volt, hogy reggelre (8 óra alvás, azaz kb. 8-9 óra nemevés után) annyira megtelt a mellem, hogy amikor előre hajoltam, az egy dolog, hogy elkezdett csöpögni-folyni, de úgy spriccelt néhány sugártban, hogy csak néztem.

Szóval ez veszélyes üzem, mert könnyen bedurranhat a cici... ezt megelőzendő, este igyekszem mindkettőből szoptatni.
Szegény Majus.
Wicca, gratulálok a fiadnak a Mosolyrendhez.

Ezek szerint szeretik.
Én nem ringatom Mártit fektetésnél, mi ciciről megyünk a kiságyba. És pár napja - kb. 4-5 napja - leteszem és utána rögtön vagy viszonylag hamar elalszik. Előtte a fektetés néha több órás program volt.
Anna, beszél és Dosztojevszkijt olvas, mi?

Hogy tetszett a Kopaszi-gát?
Moncsi, mindenhol van ilyen hülye, rosszakaratú szomszéd??

Szerintem nem kötelező ehhez a védőnőhöz járnod, de igazából nem tudom...

Mi már pár hete nem láttuk a saját védőnőnket, eddig ő látogatott, az oltást itthon kaptuk meg a doktor nénitől, szóval vele akkor nem találkoztunk. Mondjuk a mien szimpatikus, csak valahol feleslegesnek tartom...
Gabka, akkor hamar elmúlt Lilinek ez a szemgyulladás.
Nemlajos, nem csak Dániában, nálunk sincs kerekítve a születési súly.

2920 g
Kit érdekel, hogy miket szólnak be? Jó, tudom, zavaró, az is, ha 100-szor kell ugyanazt elmondani ugyanazokra a kérdésekre, de ilyenek miatt ne maradj már otthon!
Lányok, mi ez a sok depizés ???
Kukli, nekünk még nincs 3 hós adatunk, de majd lesz.