Még egyszer köszönöm, hogy gondoltatok rám! Boni így képzeltem a virágos rétet!
Tegnap elég szarul sikerült a napom, de este 9-re a szülinapi tortámmal is készen lettem, csináltam képet is róla, majd bemásolom a napokban. Nagyon szuperül sikerült, nem is vártam volna, mert a nem élesztös sütikkel nincs sok sikerélményem. Na de most legalább! El is fogyott, mint vacsora ill. reggeli.
A strandsátor ránézésre Quechua és nagyon tuti szerintem.
Mecsi nagyon jók a képek! Ismerös vagy Anna-völgyben? Van ott rokonunk!
Ma reggel 6-kor felkelt Dönci, így kihasználtam az alkalmat és ellopakodtam vele a bolhára. Vettem a gyerekeknek vagy egy tucat szuper könyvet, mindenkinek 1-2 ruhadarabot az ellenállhatatlanok közül és Regönek egy nagy kirakót. Csináltam a zsákmányról képeket, azt is bemásolom.
Marhasült kész, mellé salátás és csipetkét kell meg gyártanom, de az is aránylag gyorsan megvan.
Tegnap kapam a barátnömtöl, akivel mindig gyerekruhákat csereberélünk polókat, amiket ö kihízott úgy 30 kg-val. Nem minden az én világom, de már csak azért is hordani fogom, ha a páromnak nem is tetszik, hogy öt bosszantsam. Ha nem tetszik, szabad beruházni.
Mivel azt meg nem fog, így muszály lesz neki ezt néznie. Nem vészesek egyébként, vagy uni vagy csíkos és nem mintás, a kivágás sem olyan nagy, csak éppen olyan nöies...
Csupa márkás darab, ha valakit érdekel, elküldöm.
Tegnap ha nem is veszekedtünk, de volt este késön szóváltás, mert ö ledölt, hogy akkor neki pihennie kell, én meg nem vagyok elég pedáns, hogy nem teregettem ki, stb. Ez volt este 10-kor! Itt elpattant a türelmem utolsó vékonyka szála és kifakadt belölem a nyügöm. Közben ki is teregettem, hogy levezessem az indulataimat.
Megmondtam neki, hogy nálam igénytelenebb és szorgalmasabb asszonykát nem fog úgy hirtelen találni és ha neki már az is túl sok gondjába telik a gyerekekkel kimenni a mezöre pár virágot bokrétába gyüjteni, akkor nem ismerte meg a nöi lelket ennyi idö alatt sem. Ö azt mondta, hogy miért játsza meg magát, ha neki ez nem fontos... Ha neki nem lenne fontos, akkor nem várná úgy az ünnepeket, mint egy kisgyerek és nem örülne az apró meglepetéseknek. Valami nem kerek a történeten. No comment.
Mennem kell, Eninek mennie kell az iskolába a cipöre szerelendö chipért, ami a Mini-Maratonhoz kell. Izgi!
Ma estig nem is leszek, mert du. lesz a futás, aztán mire annak vége, stb.
Sziszka: amikor nekünk még stand-alone számítógépünk volt, a mi dedjeink és élvezték annak a kikapcsolását, de körbebarikádoztuk magunkat, ami persze nem hozott sokáig tartó védettséget, de akadálypályának jó volt...
Szép napot!
Puszi: Barbi