Sziasztok!
Mi is hazaértünk már, kb. 4-kor léptünk be a lakásajtón, azt hittem lerohad rólam a ruha. A buszon légkondi, onnan leszállni a dög melegbe maga volt a gyönyör, majd kicsi fiamat hordozostól felcigölni a 4-re... Ha ma nem fogytam semmit akkor soha
Mágnes: még egyszer köszi a vendéglátást

Annád egy tünemény, olyan kis halkan beszél, annyira aranyos

Saci nagyon kemény, ahogy négykézlábazik, ő bejárta az egész szobát

Eszter se piskóta, olyan erős ő is, hogy én csak

Levente csúcs, ahogy hátrafelé halad, és azok a szemek

Bence nagyon jó házigazda volt, az összes játékát megosztotta a babákkal, és szerintem ő is tök nyugis baba. Bálint annyira pasi, de olyan érzékeny ő is, az nagyon tetszett, amikor (azt hiszem) Levi kezét kóstolta meg

Zille bűbájos kishölgy, Milánnal néha már megtalálták egymást

Persze Sacival is, s ő meg is rígatta kisfiamat rögtön érkezéskor, annyira megörült neki
Csöre: első és másodszülötted nagyon jófej, tök jó, hogy nem "kukák"
Erika: nekünk szerda és péntek kivétel jó a tali, mert akkor apa el tud fuvarozni minket

BKV-val nem tom, hogy jutnák hozzátok
Csajok! Apa rábólintott, hogy bedobjam őt is a közösbe, mint asztalos

Végzettsége az, dolgozni is szokott az apukájával, tudnak számlát is adni, és ártajánlatot is. Konyhabútor, szobabútor, ágykeret, teraszra korlát, kerítés stb... Van főállása, ezért nem asztaloskodik éjjel-nappal, ezzel számolni kell
Tök jók a fotók! Ezek a könyvesek is
Hanna: szépen beletenyereltél, jó kis téma... Én ma szembesültem azzal, hogy miylen jól lehet aluljáróba lejutni babakocsival...