Mi is élünk még. Tegnap voltunk a Városligetben és találkoztunk Marcsiékkal
Döbbenetes miket csinál már Ákos
Brigi: kedvcsináló a kétgyerekességhez:
cory
2004.06.01 00:15
!!! (igaz, hogy évek óta mondjuk neki)De nem értünk rá örülni neki, mert eltörte a lábát és egy "vassal" rögzítették neki a csontokat. Egyébként is bottal jár, de most meg szegénykém sehogy sem fog egy jó ideig.
2004.06.01 01:35
Jo, hogy leirtad ki nyert, en nem tudtam
sportag?
Hami-foto nagyon tetszik, van valami babafoto-palyazat (valamelyik topikban olvastam), szerintem siman benevezhetned, en szavaznek ra!
es mindig olyan kis vidam a kepeken
Jo nektek, hogy meg nem hasznaltatok az orrszivot, remelem nem is fogjatok.
Ciprushoz gratula. Jol emlekszem, hogy csak a felkeszites utan dontenek veglegesen? Akkor meg mennek a drukkok! Terded
Pihenonap
Csak nem neked is most van a szulinapod? Boldog szulinapot! (Mennyi Ikrek van itt...
papink is az
)
Az ejjeli 1x keles -> kialvatlansagot ugye csak cukkolasnak szantad 
OK, igaz, es akartam is valaszolni, bocsi!! De magunkrol nem nagyon szeretek irni, ez egy nyilvanos forum, barki olvashatja, en meg eleg paranoias vagyok ilyen teren... Mi szerencset probalni jottunk, igazabol mindenunk rament, es en meg nem vagyok benne biztos, hogy megerte (papi szerint igen). Munka - mindent vallalok amit itthon szgepen lehet es nem megterhelo vagy nincs hatarido, de elsosorban grafika.
David nagyon jopofa, nekem az utolso elotti jobban tetszik
kismedence nem is olyan kicsi
Szerintem azert a jaras sem lesz olyan egyszeru, pl. ha a babo ellenkezo iranyba menne mint mi
en ezt a maszo-totyogo kort is imadom

(csak zarojelben merem megjegyezni, en volt, hogy 8 honap utan estem vissza
) Labtores
azert igy konnyu tanulni, hogy Laca vegzi a hazimunkat (tereget, elpakol)
Gabi egyaltalan nem tunik faradtnak
csoki 
2004.06.01 14:34
Én meg már mindent megcsináltam, amit nagyjából zajtalanul lehet.
Nem ette meg a fűszálakat? Zsoltika nagyon imádja a növényket - letépkedi a leveleket és megkóstolja őket
Úgyhogy minden szobanövényünk a szekrény tetejére menekült
Hami nagyon hasonló ütemben fejlődik.
Vettem is már a gyógyszertárban, igaz nem ilyet, de valami homeósat. Remélem, segít!
Gyógyuljon meg gyorsan! Komoly Beni is nagyon szép! Csak nem szülinapod volt, hogy tortát kaptál
A ciprusi út ezek szerint egyenesben van? Vagy még csak a felkészítés után döntenek?
Főleg a második képen, amit feltettél, Zsoltinak hasonló kék kalapkája van, és ahogy nevet, no meg a kék szemek!!! Nagoyn szép lehetett a keresztelő
Esetleg vásárlási utalvány? Bár az annyira nem személyes, de talán hasznos. Gondolom, itt elsősorban nem a meglepetés a lényeg
Nekünk jó drága lesz majd egy normális ülés, de egyenlőre úgy döntöttünk, a hordozót használjuk, amíg csak lehet. Akármennyire is tiltakozik Zsoltika
Fő a biztonság!
)
Annyira fáradt voltam, és a fejem is fájt
Biztos valami front. Reggel én aludtam, míg a férjem babázott, aztán cseréltünk, én lementem Zsoltikával sétálni, hogy ne odahaza zajongjunk, addig Apa alukált. Aztán ebéd, kivételesen mindenki ébren volt
Délután szintén aludtam, utána már egész jól éreztem magam
De legalább mindketten kipihentük magunkat. Csak jó lett volna kimozdulni is egy kicsit, kirándulni, így viszont nem voltunk sehol

2004.06.01 15:39
), ezt mi raktuk fel a párommal. Nekem is tetszik

(a legutóbbi autónkat meg tejvásárlás cimén találtuk, azt hiszem kevesebbet kellene boltba járnunk
)
)
... 

2004.06.01 15:47
!
!

2004.06.01 16:29
(De ez csak egy 2,5 éves másoddiplomás képzés, bár most kitaláltam, hogy utána a 2. gyerkőcnél PhD-ni kellene, nem bírok magammal
)
Hurrááá! Aztán vakációóóó!
(Én a vizsgák utáb fogok újra vezetést tanulni, mert elfelejtettem, hogy kell
) Ja és ha mégegyszer felteszel egy ilyen ingerlően jól kinéző sütit....hmmm még nemtom, hogy mivel fenyegesselek meg

2004.06.01 17:23
.
.
.
.Közben meg itthoni házimunka is gyülemlik, a kert is iszonyatosan néz ki, minden időmet Robóra szentelem, így kicsit nehéz. Közben (más nem is akarok panaszkodni), este még mindig sűrűn ébred, de már kissé elkeserítőnek találom.Amellett pedig tüneményes és nagyon okos. Imádom!gyereknapra kézségfejlesztő játékot kapott és ügyesen használja már
.
.
).
. 2004.06.01 17:37
Ti reszletre vettetek?itt az a divat,csak nekunk nem adnak
Szupi hogy igy szeretik egymast csak igy tovabb.Masodik remelem nekunk is lesz 2 -3 even belul
Ma mondtam neki hogy hol van apa es erre bemaszott mindegyik szobaba es kereste az apjat.Olyan edi volt ugy nevettem.Es tegnap megallt egy masodpercig egyedul csak ugy lestunk apaval.Egyebkent par napja o is guggolasbol kinyomta magat,nem semmi milyen gyorsan fejlodnek ezeke a gyonyorusegek. 2004.06.01 18:08
Robót meg azt hiszem már igy kell "elviselned",ilyen kis nem alvós manókád van
UGyanis egyetlen egy db névnapos naptárom van, és nincs mindig szemelött, de ezt valahogy kiszúrtam...

2004.06.01 18:33
2004.06.01 20:41

2004.06.01 21:54

2004.06.02 01:25
2004.06.02 06:18
) néztétek, hogy mindját meglesz az elsö 1 évesünk?! 

2004.06.02 07:06

2004.06.02 07:53
. No meg a hirtelen jött jutalompénzhez is. Ügyes a párod.
. Na volt nagy sírás.
. De nézd a jó oldalát. Egy szép lakásba fogtok visszaköltözni.
. Hétfőn voltunk és megint majdnem végig sírt
. Pedig itthon szeret fürdeni és pancsolni.
2004.06.02 10:35
)
), és a Tétényi-Csurgói sarkán láttam egy autója mellett álló anyukát, aki nagyon keresett valamit, és egy másik anyukával beszélgetett, aki szintén sétáltatott, Bene pedig hátul, azt hiszem, de nem vagyok benne biztos, csak a fotók alapján gondoltam. Azért nem álltam meg, mert nem volt egyedül, másrészt nem rögtön esett le, hogy miért is ismerős. Orsi, ha te voltál: arrafelé viszed oviba a nagylányodat? 2004.06.02 13:50

2004.06.02 14:04

Nem mintha nem látnék hasonló jelenetet nap mint nap, szerencsére nálunk is nagy a szerelem a tesók közt, de bárhogy is ügyeskedek, nem hagyják hogy kompromittáló képeket készítsek 
Pedig már úgy szeretnék egy ilyet róluk, de valahogy sose sikerül...
Az Adrián voltunk persze, nagyon klassz volt
Elképesztő jó időt fogtunk ki, még pancsizni is lehetett a vízben olyan meleg volt. Teszek fel képet, hogy Csibi hogy élvezte a tengert. Tünci még csak a parton érezhette jól magát, még nem mertem benne megfürdetni, de legközelebb már ő is pancsolhat majd szerintem

2004.06.02 18:37
Köszi a mailt! 

2004.06.02 18:51
a frász jönne rám, ha Laca ilyet csinálna
most meg majd megfagyunk, 15 fok júniusban
Ennyit az én gyűjtő szenvedélyemről 
2004.06.02 19:11

Ha esetleg nektek nem kell, akkor mi nagyon örülnénk neki! Postai címet írok szívesen mail-ben (naná hogy szívesen
), de akár el is megyünk érte, ha úgy kényelmesebb nektek
2004.06.02 20:21
2004.06.02 20:33

)
közben hajnaltájt egy szopival. Nagyon jó volt ez a pár nap, bár én is sokat tudtam pihenni, most nem vagyok csúcsformámban.
Fogalmam sincs miért nem kell neki. Amúgy napközben ugyanúgy szopizik, reggel, délelőtt, délután és eddig este is (és néha egyszer hajnalban).
Még aznap mikor utoljára írtam ide hogy nem hajlandó felnyomni magát kinyújtott karral, este megtette! Elég csak itt kicsit panaszkodnom hogy nem akar csinálni ezt vagy azt és lám, egyből csinálja

Mondjuk ez néha még az agyunkra is fog menni, mert ha nyűgi akkor is ezt csinálja, megy a hiszti ezerrel és nyújtogatja a kezeit hogy vegyük fel. És mostanában mindenre azt mondja hogy "cisz" Annyira aranyos, hogy megzabálom
2004.06.02 20:57
De nem kell semmiféle nyomorgást elképzelni, nagyon tuti és kényelmes volt. Talán már mondtam hogy Ford Mondeo kombink van, és az kiválóan alkalmas ilyesmire. Hátsó üléseket lehajtjuk, beteszünk egy kétszemélyes matracot, arra az ágynemű, és máris kész a 3személyes ágy. A kicsi csaj pedig az első ülésen aludt, neki úgy csináltam ágyikót, hogy az ülés elé táskákat tettünk, az egészre rátettem pokrócot hogy kiegyenesítsem, és már fekhetett is. Komolyan mondom, semmivel nem aludtam rosszabbul mint itthon. Ugyanúgy fel kellett kelnem éjjel mint itthon, de legalább a vízparton sétálgattunk Tüncivel, és a tenger morajlása altatta el
Hű, ez nagyon költői mondat volt 

2004.06.02 21:48
Jo hogy ujra itt vagytok es orulok hogy jol sikerult a nyaralas.Latod BEnce is elobb utobb mindent fog csinalni meg ha hihetetlen is.En is ugy voltam vele amikor eloszor elkezdett maszni,vagy felallni.
Nahat hol mulatott a kis draga?
Koszi az infot az ekcemarol.egyebkent igen van allergas a csaladban,ferjem,en es a noverem.De etel allergia vagy asztma az nincsen.Ekcma?Az talan a ferjemnek eleteben eloszor jott ki rajta tavaly de nem biztos hogy az,a doki nem tudta eldonteni.Azt mondtak lehet a klortol mert itt ahol elunk borzasto kloros a viz.
buszke lehetsz ra olyan szep baba. 2004.06.02 21:58
2004.06.02 23:33
egy feher kozepu valami es faj,amikor kicsi voltam emlekszem hogy volt,de most nem tudom mitol van.Majd megnezem hogy a fiamnak nincs-e.Kell ra hasznalni valamit vagy magatol elmulik.Aki tudja kerem valaszoljon,mert faj mondjuk mostmar jobb de 2napja tenyleg fajt.2004.06.03 07:27
2004.06.03 15:08
Fura, mert annyira nem vettem észre rajta, hogy még aggódtam is, hogy nem kellene-e bevezetni egy újabb étkezést.
2004.06.03 18:21
! (sajna mérleg közelébe sem jutunk most, igy nem tudok mázsaadatokkal szolgálni.)
Nyitogattunk, csukogattunk, nyomkodtunk próbálgattunk rajta mindent
). Otthon nekem volt többször is(mindig a menzán kajálás után), és akkor a Glycoseptet használtam,itt viszont nincs ilyen szer. Amit meg találtam az úgy rossz ahogy van, lemarja az egész számat, elzsibbad és még sárga is, de pár óra után megint fáj...Föleg a savas kajákkal voltam bajban,úgy csipte,hogy csak na. Kb 1 hét volt mire elmúlt. Szerintem érdemes rá keresni valamit, biztos tudnak adni drogeriában.
A tanitónéni popója meg külön tetszik a képen
Remélem Benci visszaszokik az otthoni ritmusba is, és nem viszi az anyukáját az örületbe
:

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint