Jó reggelt mindenkinek!
vjulcsi
Én is csodálkoztam legútobb kb 20-25ezret fizettem ezekért a gyógyszerekért, igaz utánna még kellett vennem Ovitrellt meg azt a másik szurit-most nem jut eszembe-amit éjfélkor kell beadni, de nekem úgy tűnik, hogy most kevesebbet költöttem gyógyszerekre , mint egyébként szoktam.
ercsikata
Mit érzel egész pontosan?
Nekem még mindig fáj a hasam, illetve úgyérzem a petefészkem, a leszivásom múlt hét szerdán volt, több, mint egy hete, azóta már illett volna elmúlnia a fájásoknak, máskor sose fájt, lehet szegény kicsi szerveim már érzékenyebbé váltak igy , hogy már négyszer voltam.
Én reggelente kicsit émelygek, biztos a sok hormontól, de amikor eszem, már ha tudok, akkor elmúllik.
Figyú csajok!
Arrra gondoltam, hogy mivel az egész hetet itthon töltöttem, hétvégén lemennék csavargogni egyett a piacra. Persze nem bevásárolni, cipekedni, stb., csak úgy nézelődni, sétálgatni. Ehhez mindenképp kocsiba kell ülnöm, mondjuk a párom vezetne.
Szerintetek?
-Múlt hét pénteken volt a beültetésem, szóval most pénteken egy hetes várandós vagyok, elméletileg!!!
Amúgy ki mit ért azon, hogy pihizget????!!!
Mi a pihenés nálatok.
Igazságszerint próbálok odafigyelni magamra én is, de elég izgága vagyok, például reggelente elfelejtkezem magamról és úgy kelek fel az ágyból, mint máskor.Szóval nem mozgok úgy, mint egy robot, annyira nem figyelek a mozgásomra. Szerintetek jól csinálom vagy nem?
Csak azért kérdem, mert olvasom a hozzászólásokat és sokan azért nem irnak, mert pihiznek, stb-ezeket nem értem-lehet kicsit nehéz a felfogásom-de az nem megerőltető , hogy üllsz a gép előtt és irsz, nem?
Nehogy félre értsetek nem akarok senki felett itélkezni, csak kiváncsi vagyok ki mit csinál ilyenkor, szeretném magam "összehasonlitani", hogy én mit csinálok meg más hogy csinálja.
Remélem értitek....