sziasztok lányok!
pici késéssel de vagyok!
Ma sokat gondoltam rátok, kint voltunk a kopaszi-gáton, szép volt nagyon!
Szóval rég voltam, de igyekeztem olvasni a történteket.
rszg nagyon helyesek a gépek, tetszik ez a vitorlás-os

body, helyes benne Máté. nagyon irigyellek a balaton miatt, én is uuugy kimozdulnék, helyet változtatnék....
csak lesem
katkáékat, hogy ennyi gyerekkel, ennyi helyre, komolyan le a kalappal, nagyon csodállak ezért, és brac!!!! nagyon szeretem, sok időt töltöttem gyerekkorom óta ott, ti pontosan hová mentek?
Katka, most ahogy rszg feltette ujra a táblázatot szembesültem vele, hogy dr. bardóczynál szültél, a szt imrében a szobatársam is nála szült, minden reggel bejött hozzá beszélgetni, megvizsgálni, megszertegetni a babót, nagyon pozitiv élmény volt számomra, erről majd irok neked priviben bővebben, ill. tanácsot kérek.
csibb örülök a kakinak!!

a nyaraló csodálatos, gratula hozzá!!
vica, Bulcsúnak jobbulást!!!!!
adry, tényleg nem semmi a kaland, nico baba igazi hős, hogy ilyen jól bírta!
babyblues..mostanában nálam is befigyel....pedig igyekszem..naoooon pozitiv lenni......egyszer fent egyszer lent, vagyis egyszer lent, egyszer átlagosan.....
Ma voltunk a budaiban második csipőkontrollon, szegény viktor, nyakig kakis lett mire odaértünk (autóban hordozóban ülve ez mindig igy van) megpróbáltam gyorsan átöltöztetni, mert tényleg mindene átázott, nem tudom mi történt, amikor a pelusozóra fektettem, ugy elkezdett sirni, mint még eddig soha, ..
huh láttátok volna azt a sok szemrehányó tekintetet, hogy "hallgattasd már el a gyereket", nagyon szomorú volt, csak úgy folytak a könnyei, aztán elaludt apuja vállán....
"miket tud a gyerek" témában: Vik még nem nyúl a játékokért, a kezét kevésbé használja, ha beleteszem a csörgőt megtartja, de sztem nem tudatosan, ezt fejleszteni kéne, majd utánaolvasok.
Kb. egy hete megfordul hátról hasra, mindkét irányba, és szivesen szemlélődik hason, és ha akkor csörgőket teszek elé, akkor látom, hogy próbál nyúlni értük. Nincs bébitornázója, meg nem logattam fölé nagyon semmit, lehet e miatt sem aktiv a keze
igyekszem majd pótolni.
amugy beszél, és dosztojevszkit olvas

)))