A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Klarissza :oops: booocs, kissé míveletlen vagyok e téren...

Évi, Balázs ezen a képen már emúlt 1 éves :wink: , volt ideje kinőni a hajának :)

Lefelejtettem Blankát:

Kép

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Enyim gyerekek is két hüvelykujjal születtek a balon van egy meg a jobbon :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Judit, Blankának is nagy haja van ( Lillától jóval nagyobb )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Melaszka, Blanka 6 hetes volt mikor kereszteltük.
Én úszópelust szoktam adni a kicsikre, amíg még nem szobatiszták. A legtöbb helyen már kapni.

Klarissza, köszi, eszembe juttattad miről akartam írni/panaszkodni!! :D
Nem bííírom, legyen már szeptember!!!!!!!
Ebben minden benne van? :)
Képzeld, én is a dadust szoktam nézni!!!!!!Nekem nagyon tecc!!Sőt, este ha a férjem hazajön, Vele is megnézetem!
Már próbáltuk is a büntetősarkot, szerencsére ott maradnak és ki előbb ki később, de bocsánatot is kérnek. Szóval én nagyon hálás vagyok ennek a dadának, nagyon sok jó ötlete van.
Nálam is a középső (ill. a 2.) csinálja a fesztivált!Kifejezetten az agytekervényeimen gyakorol. Minden nap megkérdezi, hogy hova megyünk, mit csinálunk, mindent 10x elkérdez és elmond, ugráltat és még szemtelen is...Isten áldja, aki kitalálta az óvodát! :) (vele egyébként évközben sosincs ilyen probléma, mert el van foglalva)
Konfliktusok vannak persze, próbálok Vekerdy javaslatára nem beleavatkozni a vitáikba, hadd intézzék el egymás között (magamat is megkímélem-ilyenkor becsukom az ajtót h ne is halljam;meg nem adok rá okot, hogy árulkodásba és igazságtalan ítélkezésbe fulladjon a dolog, hisz nem voltam ott és nem láttam ki kezdte, mit stb.), Őszerinte csak akkor kell beleavatkozni, ha már csont törik! Hozáteszem szerencsére nem verekedősek, nem bántják egymást max. hülyéznek. Főleg a kicsi.
Igyekszem majdnem minden napra kitalálni valami programot a közelben, jól lefárasztani őket és akkor nincs erejük rosszalkodni. De nagyon nem könnyűűű...Kitartást Neked is!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Klarissza, nekünk is 2 hüvelykujjunk van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

:D a hüvelykujjt nem így értettem, egyben Andy-nak válaszolva:
egy kezén volt két hüvelykujj!Kis sámán...a másik sokkal kisebb volt, nem volt benne csont, így 5 hósan ambulánsan leszedték Neki. Ha jól megnézed a képet, látszik is a nyoma a kis kezén.
A seprűk pedig a hatalmas, visszapöndörödő szempilláját jelentik. (Igazságtalan az élet!!! :( )

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Én egy kezén értettem, na...nem ér nevetni!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Évi, pedig levégtam neki, tehát most kopasznak látszik a mi szemünkben. :)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit, Vekerdyt én is nagyon szeretem!!!!

Majd, ha kamaszodnak a gyerekek visszasírjátok ezt az időt !
Kamaszkorban semmi nem jó, ha megyünk valahová az a baj, ha nem megyünk az a baj, ha jön valaki az a baj..... :twisted: eddig nekem Martinom áldott jó gyerek volt, most vagy 2-3 hónapja megzakkant teljesen semmi, sehogy nem jó! Tombolnak a hormonok, csak arrogánsan tud válaszolni sőt kérdezni is.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ja, az én húgom 28 éves és a mai napig nem bír veszteni a játékban :wink: , a nagyfiam is így volt ezzel, Ő azonban kinőtte.

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Évi, tudom sajna, enyém Péter is belépett a kamaszkorba :roll: , s azt is tudom, lesz ez még rosszabb is...
S igen, tény, hogy minden nehézség ellenére a legszebb évek azok amíg kicsik :(

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Nagyon sokat írtatok!! Nem tudok visszaolvasni Kincső nyűgös, a ház szalad. :(

A lényeg!!! Én is úgy hallottam eső lesz szombaton!!! :( Mi legyen??? Tud valaki valami zárt helyet???? S.O.S!!!!!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Enyim fiaim talán a kis korkülönbség miatt a nap 12 órájában ( mert a másikban alszanak) ölik egymást. Na ez a legszörnyebb. Sosem értettem ha én nem bántom Őket akkor Ők miért ütik egymást? Most meg amit Ákos mondott úgy kiakadtam, hogy már kénytelen voltam rácsapni a fenekére hogy végre hagyja abba. Azt állította, hogy én tegnap azt mondtam Mátyásomról, hogy rákos :shock: Mondom neki, hogy nem mondtam - De mondtad! és egyszerüen nem érti, hogy én ilyet sosem mondanék. De amikor rácsaptam (tudom a tehetetlenség jele) még akkor is utánamszólt, hogy de mondtad. Megörít!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Anya nem lesz eső! Csak pozitívan! Kántálva! NEM lesz eső, nem lesz eső!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bejelöltelek!!!

Kép
Kép
anya1118

Csajok aki Pesten lakik, nincs a szigethez közel valami játszóház?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

tejtermék
Én mindenhol azt olvastam, hogy csak a tejjel kell várni és a joghurt és túró már 7 hótól ehető. A tejben a tejcukor az ami allergiát okoz, ha jól tudom és ez pedig nincs benne se a joghurtban, se a túróban, sajtban.

frutapurát eszi már Fanni, sőt tejpépet is, husis kajákat is.

Lassan csak Fanni lesz fogatlan? Nálunk még mindig semmi nyoma, hogy nő majd foga.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Nati,
nekünk sincs még fogunk, sehol még csak egy kezdemény se, de a nagyfiamnak is 1 évesen jött az első, nem izgulok. :D

Lányok!
Ugye tudjátok, hogy Bp-en (főleg a belvárosban) a játszóház kb. 1000Ft/óra? Azért aki több gyerekkel jön, elég húzós. Hiába a mieink csak 6-7-8 hónaposak, gondolom ingyen nem fognak ennyi embert beengedni. :roll:
Jobb ötletem nincsen nekem se, nem azért mondtam, csak ezzel számolni kell, ha játszóházba megyünk.
Mondanám az Ikeát, de ott szombat délután el tudom képzelni mi lehet ...

KépKép
dreika

Nati
nálunk sincs fog! De én nem bánom, meg különben is én 33 vagyok mégis még növesztem őket! :shock: (igaz, ami kijött az meg is van mind) akkor mit várjak Tőle?!
Tejtrmék
ha bírja Fanni sztem is adható...de Juditnak is van igaza, lehet én várok még vele, sztem van Lénának kis allergiája v. hajlama v.nemtom...apja sem bírja a tejes cuccokat.

Judit
édes szép gyermekeid vannak! És ez az extra újj?! :) :) honnan?

Már a rádió is mondja a szar időt...
http://www.planetmoppet.com/arak.html sztetek ez milyen? Ha jól értem 2300/3 óra/10fő?? de lehet rosszul értelmezem. ez nincs olyan messze a szigettől :(
Jó húzós árak vannak és az 1fő? az 1gyerek? +1felnőtt.?

Nincs valakinek közeli kecója véletlenül? :D
Hozzánk is jöhetnénk, csak mi sem lakunk azért közel, metró+1busz.Kb 45-50perc a nyugatitól.

Vagy napoljuk el? :cry:

Kép
katica_75

Nati, tejfehérje is allergén.

Kép
Kép
dalminha

Katica,
rosszul értelmezed. Ez az ár minimum 10 fő esetén 3 óra ottartózkodásra, /fő értendő.

KépKép
dreika

Nati mi spec tejfehérje allergiások voltunk Zsoltival.

Na szombat délelőtt évzáróra megyünk és ha jónak találjuk az időt akkor megyünk, de előtte mindenképpen értekezünk!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

sziasztok.

komolyan mondom hogy gyertek el hozzánk mert így én nem megyek hiszen nincs egy fillérem sem játszóházra.

azt tudom hogy a savoya parkban ingyenes a játszóház az egy év alattiaknak és a felnőtteknek mert ott tartottunk egy talit egy másik fórumtagokkal. nagyon szupi hely

fog: nekünk sincsen még és nekünk sincs látszata a nyáltengeren kívűl hogy jönne e.

lányok segítsetek. szopisztrájk van sajnos. Nem akarja elfogadni a cicit de ha meg gebed akkor is el fogja holnap még ha egész nap sír is miatta. vagy mit tegyek? úgy féltem ettől.

harivera
Budapest XXI. kerület

Talis Lányok!!!Nézzétek ezt! 900 Ft/ nap Szerintem nem rossz, vagy ez már nagyon kiesik?? Árpád hídtól lehet 42-es busszal menni ott áll meg a busz vagy HÉV-vel. Aki meg autóval jön ingyenes parkoló van. Vannak képek is életképek a játszóházból (bal oldali menü).

http://www.jatekpalota.hu/

vera Nekünk Csepel nagyon kiesik sajnos. :( Meg szerinted elférnénk ennyien??? :shock:

Kép
Kép
anya1118

Nekem mindegy remélem Pipal mindenhova elkísér, de hogy hév-vel menjek az kizárt!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza mi bajod a HÉV-vel??Az nem a föld alatt megy, mert a metrót még csak megértem, na de a HÉV! :) Olyan, mint a vonat. :) Vonattal jöttök nem?

Kép
Kép
anya1118

Anya lehet nem vagyok képben akkor az nem az amelyik átmegy a folyó egyik oldaláról a másikra és még akár autókat is szállít ?:oops:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza
ez annyira édes volt! :wink: :lol:

Kép
katica_75

Anya,
szuper! Ez tőlem 5 perc. :lol:

KépKép
dreika

Anya
ez mennyi idő kb. az Árpád hídtól? Nekem 'teccik' amúgy. :D
jaj de mennyivel 1szerűbb lenne ha sütne a nap!

Erika
köszi :oops: van még néhány dolog amit nem értek, kérdezhetek? :lol:

Dalma
na akkor jól látom én! :D Bár sztem Kornél is rád van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katica_75 2009.06.21 22:05-kor.

Kép
katica_75

Na én is nézelődtem, de eddig semmi jót nem találtam.
ÉS ráadásul a következő a problémám: Nekem 4 körül anyumnál kell lennem, tehát a margitszigeti program még okés, mert anyu közel lakik, de ha esőprogramnak vm messzi dolgot találunk akkor pótkísérő kell Klarisszáéknak (de nem fog esni!!!), mert anyumat nem tudom lemondani már, mert tök rég nem voltunk náluk, és már megígértem (múlt hétvégén is lemondtam :((()!

Kép
pipal

Vera
kis esélyt adjunk még a napocskának!
Van tejcsid?-nem lehet h. kevesebb van és azért nem kéri? Sörözz, mikor Léna csinált ilyet én éjjel kivettem és álmában simán bekajált.

Honey
Sok boldog születésnapot!!! Remélem rendeződtek a dolgaitok.

Kép
katica_75

No azt nézem, hogy esetleg a millenárisba is mehetnénk, én ott taliztam múltkor mamikkal a parkban, és azt mondják, hogy ott be lehet menni vm épületbe rossz idő esetén. Utánajárok!

Kép
pipal

Katica,
:D
az Árpád híd budai hídfőjétől HÉV-vel 4 megálló, kb. 10 perc, busszal is hasonló.

Ennyi embernek nem fogunk tudni olyan dátumot és helyszínt mondani, ami mindenkinek tökéletes lehet. Minthogy a rossz időt sem mi rendeljük ...

KépKép
dreika

hahó

honey boldog szülinapot és hogy vagy? jelentkezz majd ha tudsz!

Kép
andy30

Nekem 8, hogy hova megyünk, aki Pesten lakik találjon ki valami okosat!
Vera, szívesen kifizetem helyetted, ha belépős a dolog ez ne okozzon gondot!

Lányok,asszonyok nem válaszoltatok a tegnapi kérdésemre, vagyis szerintetek adhatok már kommersz tápszert vagy nem?
Milupa HA 2-t issza most a manóm. Lehet már nem hipoallergént adni vagy sem ?

HONEY ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG !

Azért néha írhatnál!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Minden baba olyan meseszép!!!!!

Dalma!
A kalapos Panka egy tündér! És a dekoltázsoddal sincs semmi baj! Bár Nekem lenne :oops: . De még a terhesség alatt is inkább 80-ból 85-ös lettem, és nem c-ből d :?
Szóval nagyon jól néztetek ki!
És ha már a lányokat és fiúkat "házasítjuk", akkor Én Kornélt szívesen látnám az udvarlóink élén (persze ha más -dreika -nem orrol meg :D )

Judit!
Sajnálom ezt az albérlet-dolgot, de még jobban azt, hogy ilyen dolgok történhetnek ma, hogy egy tisztességes, dolgos, rendes, gyerekeit iskolába-óvodába járató szülő nem tud saját lakást, házat venni, vagy ha igen, akkor eladósodik élete végéig :( . Nagyon nem tisztességes ez!!!!!
A kamasz-panaszokhoz kitartást!
A gyerekek gyönyörűek!!

Találkozó!
Mi, nagyon úgy tűnik, hogy nem tudunk menni! :( A férjem dolgozik, és két gyerekkel nem vágok neki a "Nagyvárosnak". Főleg, hogy vacak idő lesz!
Sajnálom!!!!! Nagyon!!!!!

Fog!
Itt sincs semmi jele! Még csak duzzanat sincs......viszont, ha valami olyan ételt kap, amit csócsálgatni kell, tisztára úgy csinál, mintha rágna. Nagyon cuki!

Mi ma megtartottuk a második (fürdőruhás) főpróbát a medencében :wink: . Nagyon élvezték! Kicsit macerás, mert előtte fél óra a megfelelő hőfokú víz elérése, a cuccok begyűjtése, majd 10 perc pancsolás után fél óra törölközés, öltözés, romeltakarítás.....
De ez kárpótol:
Kép

Még akartam ("nem akarok, szeretnék"- ezt ma kb. 87x mondtam :roll: ) egy csomót írni, de elfelejtettem :oops: .
Még olvasgatok, aztán lehet, hogy még jövök...

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vera! Köszi! Igyekeztünk :D Mondjuk egy bikinis nővér mellé nem lehet pucéron beszállni :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri, ez a foto díjnyertes!!! Azoooook a lábak, meg kell zabálni :lol:

Apától ma kaptam kimenőt délután :D és elmentem quadozni a fiacskámmal, nagyon boldogok voltunk és jól éreztük magunkat, bejártuk a fél Mátrát.
Később Lilla is quadozott apával , nagyon élvezte volt a kezében egy kosár, abba szoktuk vinni a játékokat a fűbe, mikor hancúrozni megyünk és az volt a kapaszkodó, el nem engedte

Kép Apával motorozok Kép a kutyusunk vigyáz rám Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Én azért vakon nem bíznék az időjárás előrejelzésekben...mondanám, hogy aznap meglátjuk, de nem biztos, hogy mindenki szereti (és tudja!) rugalmasan alakítani a napját.
Rossz idő esetén mi sem megyünk, játszóházba sem.

Csuri, szerintem reklámba illő ez a fotó!!Ezek a sonkák!Nagyon drága!!

Évi, pici Lilla a nagy quadon :) Ezzel a kádba rakható izével már én is régóta szemezek. Mennyiért lehet kapni kb.?

Katica, a mai napig nem tudni miért növesztette a pótujjat Balázs, végeztek rajta genetikai vizsgálatot, vérvételt, az eredmény azonban csak annyi lett:46xy, normális férfi. (ez volt a genetikusi szakvélemény) (na ezen azóta is jókat vihogunk, majd ha lesz menyem, megmutatom Neki, nem ám akármilyen pasit kap :D papírja van róla, hogy noooormális!!! :mrgreen: )
A védőnő szerint áteshettem koraterhességben vmilyen vírusos megbetegedésen, esetleg attól... :roll: nemtom, mindenesetre tény, hogy a kölyök elképesztő!!Én csak ámulok és bámulok rajta nap mint nap.
A képet nem ijesztgetésnek szánom, csak érdekességképpen :wink:

Kép

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Judit, Evi!
Köszönjük a dicséretet!

Evi!
Hol mentetek? Az erdőben? Nagyon jók a képek!!!!

Judit!
Én ilyet láttam már.... nagyon-nagyon régen :roll: dolgoztam egy gyerekotthonban, és ott volt egy kisfiú, akinek mindkét kezén volt plusz egy ujjacska :shock: . Neki valamiért nem szedték le....
Én úgy tudom Adynak is ilyen volt....

No de az igazi férfiak!!!!! :D Papírjuk is van róla

:lol:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Judit, köszi a beharangozót a kisfiadhoz, de a kép is magáért beszél, gyönyörű kisfiú! :) Az ujjacska cukika, el tudom képzelni, amikor anyuka számolgatja az újszülöttje végtagjait, és hopp, itt van mégegy kisujj! Aha, Ady-nak is ilyen volt. Különleges ember volt, nagy tehetség, fiad is lehet még egy kis zseni, vagy ilyesmi... :) Najó, összehozhatjuk őket! :)
Csuri, Katus észvesztő ebben a kis piros baywatch fürdőruciban, azok a combik és a mosoly!!!! És mindene csodálatos!!!! Annáról is kérünk!!!!
Évi, Lilla tüneménes! Nagyon szép kislány! Apa védő karjaiban és európai szintű felsőtestével védve biztos nem félt... 8) Mi ez a kádas izé? Azt látom hogy brendonos cucc. Dejó, te is qvadozol? Keresztapámnak is van, Miskolcon, és a Bükkben szoktunk vele rodeozni ha ott vagyunk! Isteni!

Kép
Kép
dalminha

A mai éjjelünk is katasztrófa volt. Kb heti egyszer alszunk rendesen úgy, hogy csak 2x ébred. De ma éjjelünk ilyen volt:
20.00 elalvás
21.00 -22.00 ébredés, sírással felváltva szopi, valamint nézegetés elalvás
23.00 cumi vissza
00.30-1.00 fenntlét, szopi
2.00-4.00 ébrenlét, sírás, szopi-sírás nézegetés, mászkálás a nagyágyban, sírás, szopi
6.00-7.00 az előbbiek felváltva
még alszik, de persze Kornél kelt 7.30-kor... :roll: :? pedig aludhatnék még...

Kép
Kép
dalminha

Olyan vagyok mint egy mosott hulla

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

Köszi!!!!

európai szintű felsőtest :lol: :lol:

Ezt úgy hívják, hogy fürdető karika. A kád aljába lehet cuppantani, és az ülő babát megtartja, ha dőlne.... Szerintem is jó, de Katus egyenlőre a fürdőmacijában üldögél.

És akkor a kép:
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: